5 yasin,500 ihlas,100 enbiya suresi okudum bitirdim Allah kabul eder inşallahhh
seyyancım 5 adet yasin 116 ihlas, 100 enbiya okudum
5 yasin
100 enbiya süresi 89. ayet
120 ihlas süresi okudum
mısırdaki kardeşlerimiz içinde ayetel kürsi okuyorum suan 163 inşallah yarına 313 e tamamlarım..
şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinzi iyi günlerr
seyyaaaan bu arkadaşlar da bitirmişhayırlı günler kızlarbiz geldik sonunda..cumanız mübarek olsun .Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip eylesin inşalllah
nasılsınız iyisinizdir umarım
seyyanım dualarım bitti.geçmi yazdım bilmiyorum listeyide bulamadım ama umarım yetiştirebilmişimdir:26:Allah kabul eder inşallah.topiği bu sıralar takip edemiyorum kime okunduğunu bilmediğimden o şekil niyetlenerek okuyorum.Rabbim kabul eder inşallah..
Yeni hamişlerimiz varsa rabbim kucaklarına almayı nasip eder inşallah.tedavidekilere olumlu hayırlı sonuçlar nasip eder Rabbim kırmızıları gelen varsa hayırlısı olsun önümüzdeki ay bebişleri göbüşlerinde olur inşallah
bizde iyiyiz teyzeleriçok şükür yarın doktor kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek.vitamin ilaçlarımı içemiyorum umarım geri kalmıyodur bizim sıpa ramazan girdi gireli hiçbirşeye yetişemez oldum sizi seviyorummm Allaha emanet olun
canım Allah kolaylık versin ben durumları gayet iyi biliyorum yabancısı değilim biliyorsun....en ufak bişey yayılıyoda yayılıyo onuda biliyorm... ama zaten film hemen çekilmiyo adetinin ilk günü randevu alıyorsun temizlendikten sonraki ilk beş altı gn içinde çekiliyo rahim filmi zaten sen devlet hastanesini arasan infertilite yada tüp bebek bölümünü sorarsın sana anlatırlar sürekli gidip gelmeye gerek kalmaz vallahi bak sen krkma nette yazılanları okuyarak hiç bişey yok rahim filminde kzızım yazık değilmi okadar paraya sana hak vermiş devlet her ay çatır çtır yatırıuoz sigortaları bi iki seferde idare ediversin ötekiler valla cineleniyom bakkk bu neyaaa herkes işini kıvırıyo bizim çalışkanlar yok izn alamam yok duyarlar yok bilmem ne... bak gene sinirlendim..... sen hisara gitmeden evvel spermogramı rahim filmini falan tamamla özel hastane kabul ediyo zaten
keçiboynuzu verme bence şimdilik.
keçiboynuzsuz nasıl çıkacak ona bi bakın.
ondan sonra keçi boynuzu takviyesine geçin. ayrıca şuan oruçlu eşin vücüt yorgun sayı ister istermez az çıkacaktır.
tamam yazdım senide şindikcanım şehirler arssı çalışıyosanız sevindim
sen resimleri koy bende begendiklerimi yollatyım bi ara.
fiyatlarnasıl canım
canım 1000 ihlas okundu. yarın 41 yasin le ayetel kürsiyi okuycam inşaallah.
canım bi arkadaş daha vardı mısır için 2 yasin okumuştu. listede yok adı.
yazdıımkgokce kullanıcısından alıntı
hayırlı cumalar bacılarım... evelki gün aldığım görevleri bu cuma iritbari ile tamamlamış bulunuyorum.muhat birilerine ismimi söyleyecekti:) duasını kim yapıyorsa rabbim kabul etsinnnn
4 yasin okudum 3ü ülkemizi rabbim savaşlardan korusun ve mısırdaki kardeşlerimize rabbim yardım etsin için
1i ecrin-aslı bacımızın yetiştirmesi gereken asini şerifleri varmış onun için okudum
birde yine savaşlarda ölen müslüman kardeşlerimiz için, bebeklerin ölümü olmasın diye ayetel kürsü hatimi ettimmm... ilgilenenn duasını alan hangi bacımsa ona duyurulur...
rabbim kabul eylesin inşallahhh....
seyyyaaaannnnn arkadaşmız 3 yasin 313 ayetel kürsi hatmi yapmış ekler misin bunları da şekerim :)
yazdımmkrizantemin mesajımuhattcim kizlar icimi rahatlattilar sagolsain sende canim ben 315 tane okudum 313 bir ayetel kursi hatimimi oluyor bide ihlas 1000 tane okudum hatimim tamamlandimi yoksa eksigim varmi hadi bi yaziver su garibana eksikse tamamlasin
canım krizantem de okumuş yaz bunu da kız
seyyaaaan bu arkadaşlar da bitirmiş
canım şuan bi başka bişi buldum ama
karpuz güzeli daha güzel :)
ama yalan mı emaaaaaa
karpuz kötü meyve mi, o da yata yata büyüyo :)
yarın çekip koyarım resimlerini...şehirler arası sipariş alıyoruz canım ayrıca sadece giysi değil perde tül nevresim de diiyoruz açıkında reklam yapakitiraf etmek gerekirse gram yetenek yok bende bakalım bacım ne kaa yontabilecek beni
herkes marifetlerini saymak için senin yoğurt yapmanı beklemiş muhatcım gerçekten ama sen başlattın yoğurtçu güzeli
ne buldun muhat,bak sana bi gözdağı gerek sanırım
yumruklarımı gördün dimi
zaten iki gündür halı koltuk yıkamaktan fena pazu yaptım hee
evet işte bu yoğurtçu güzeli muhat
ya dafniya aradım bulamadım ne desem diye
ayyyy emam canım
vazgeçmez bu keçi gibi
ha şunu bileydin
mutfakta ve temizlikte elime su dökemessin benim
canım sen gönlümüzün birincisisin zaten
duydum duydum....
bende sevmem ütüyü ama nedense inatla herşeyi ütülerim
gelelim canım hazır hızımızı alamamışken
Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
günaydın canımListe kaçıncı sayfada acaba isimlerinizi alacam tek tek dua edecem inşallah Rabbim kabul eder
canım bende okumuştum duaları bu liste bu haftanın listesi mi:26::26:hayalot 15 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
seyyan 5 yasin 1000 ihlas 313 ayetel kürsi
ecrin07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihla 100 enbiya
muhat 41 yasin 1000 ihlas
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 500 enbiya
krizantem 5 yasin 1116 ihlas 100 enbiya 315 ayetel kürsi
nfy_9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
mutluluk27 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
alev99 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
dafniya 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
kgökce 3 yasin 313 ayetel kürsi
yliss 1 yasin
evet toplam olarak okunanlar
151 yasini şerif
4820 ihlası şerif
941 ayetel kürsi
1600 enbiya suresi 89. ayeti
benim yazdığım tüm okunmuşlar bunlardır...
lütfen gözümden kaçan hatırlatsın
ayetel kürsi hatmi yapan
ihlas okuyan başka kim varsa bu listede yazmayan lütfen bugün söylesin
ve akşama Allah rızası için bir arkadaşımız eslem yada kays sizler cemaatle bu dualrın bağışlanmasını sağlarmısınız...
DİKKAT DİKKAT
günaydın canımerkencisin sende.....
duaların için ALLAH razı olsun senden sağol....
hepinize hayırlı kandiller kızlar...
Allah Bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş.....
AMİİİİİİN......
bende eşim gittikten sonra uyumuyorum bidaha...Sana da günaydın canım.Eşimi gönderdikten sonra uyuyamıyorum :)
Allah senden de razı olsun canımcım
Aminnnnn canımmmm
bende eşim gittikten sonra uyumuyorum bidaha...
o dediğin konu ne öyle yaaaahem saçma hem çok karışık
benimde gözlerim birden açıldıSonuna kadar okudum valla hayretler içinde.
Sabah sabah uykumu açtı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?