Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hayırlısıyla gelsin anneciğin inşallah sonra da berinimiz gelsin :)

Seninde bayramın mübarek olsun canım

sen canini sikma kuzum bak geleceklermis yanina ben ne edeyim ha deyince gelinmiyor buraya senede 10 gun goruyorum ancak onlari neyse canim yine duygusala baglayacagiz ikimizde bugun arefe dua etmemiz lazim cok ha bu arada arefe kimin bebisiydi

tesekkur ederim canim Allah razi olsun

Canım benim ya uzakta olmak görememek çok zor Allah yardımcın olsun.
Dualardan hiç eksik etmeyelim birbirimizi inşallah.
Arefe de mi vardı :)
Hain teyzeleri isim bulmadı benim oğluşuma.
Sağolsun asbe teyzesi Arif koydu ismini oğlumun

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim kesinlikle dualrda bulusalim hep insallah arifmi cok guzelmis arif olacak desene

gelsin gelsin bu topige bir tosuncuk sart hep kiz oldu

Benim paşa gelene kadar hayalotun oğluşu var yalnız değil cimcimeler.
İnşallah elini çabuk tutar da yetişir sizin prenseslere.
Torunlarınıza korumalık yapacak diye korkmuyor değilim

Yarın annemlere ne yemek yapsam acaba kara kara düşünüyorum.
Daha tatlı yapacam iş çok ama yapan yok ^_^

dr.da aynısını söyledi canım ama suda çok zorluyor içtiğim gibi çıkarıyorum inşallah bi kaç haftaya düzelecek inşallahhh
canım geçmiş olsun
bebek suyu seviyo anlaşılan :)

bana gel bana:)
iftardan sonra yaprak sararız

as canum nerdesşn sen kız
o seviyor ama ben içemiyorummmmmm
merhaba canım bende nerde bu kız diyorum..geçmiş olsun canımcım geçecekte inşallah.5 hafta sonra..görüyormusun küçücük bebişin yaptığını selvi gibi hatunu hastanelik etti
5haftacık kaldı teyzesi zorluyor ama napalım iyi olsun hiç önemli değil bu arada giremediğim için bilmiyorsunuz tabi biz kalp atışlarımızı gördük şükür haftaya da duyarız dedi dr. amcası inşalllahhh

hele bi gelsin yiyeceğiz onu yiyeceğiz

aa evet hayalotu unuttum ben olsun seninkide olur tosuncuk arif

yemekmi tatlimi?onlar ne oluyordu:26::26::26:isin sakasi ben hamileligimin basindan beri hep basit seyler yapiyorum bir cesit ya yemek ya corba Allahtan kocis bisey demiyor ramazan geldi gelelide cok sukur davetlerdeyiz orda birda iki uc kere yemek yapmisimdirbenimde bugun birsuru isim var supurge yapmam lazim 4 cuzum kaldi onu okumam lazim bugun arefe kocise mukellef bir sofra hazirlamam lazim cok isim var cooooook

tatli olarak baklava falanmi dusunuyorsun?yoksa sutlu tatlimi eger sutlu tatliysa portakal agaci diye bir sitede incir tatlisi var onu tavsiye ederim tarif birebir uyumludur ben cok yaparim sadece seker oranlarini birazcik dusur

Senin minnoşa söyle de tutsun kulağından getirsin sürükleyerek getirmezse gelmez sıpa

hergün hatırlatıyorum gelirken arifi arefeyi bayramı ramazanı hepsini tutsun getirsin diye pek bi nazlılarmış öyle dio ama getircek ikna çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Tosuncuk oğlum benim :)

Seninde çok işin var demek.
Mükellef sofrada çorba mı var yoksa
Şaka bir tarafa çok yorma kendini mükellef sofra hazırlamam lazım diye.
Aslında kafamda tatlı hazır kayserinin meşhur tatlısı NEVZİNE TATLISI.
Geçen gün yaptım çok kolay ve çok lezzetli eşimde çok beğendi.
Anneminde özel isteği bu tatlı.
Ben yemek bulamıyorum ağır olmasın gece gelecez zaten dedi annem.
Bilmiyorum düşüneyim biraz ne yapacağımı :)

s.a kızlar nasılsınz.... rsbbim rsmszanı şeifi bizden razı eylesin inşaallah... hepinize iyi bayramlar dua eder dua beklerim aeo...

hergün hatırlatıyorum gelirken arifi arefeyi bayramı ramazanı hepsini tutsun getirsin diye pek bi nazlılarmış öyle dio ama getircek ikna çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

asbecim kiyamam sana 3 ay cekmezsin insallah cabuk gecirirsin ama sen genede az da olsa icmeye calis bide enfeksiyon olursun tuvaletini sakin tutma hamislikte enfeksiyon hemencecik kapida

Ay onun ikna çalışmalarını sevsinler
Arif Arefe Bayram Ramazan :)
Bayıldım isimlere bizim kızlar bir alem

olabilir ama ne corbasi yapsammmmmmaksama kofteli patates bence guzel gider hem hafif hem besleyicihemde kolayhemde kocis sever nevzine tatlisimi ben bayilmistim harika birsey oluyor gevrek ve pekmezli mmmm hemde saglikli ohh cevizler falan icinde yapinca banada gonder tatlidan

s.a kızlar nasılsınz.... rsbbim rsmszanı şeifi bizden razı eylesin inşaallah... hepinize iyi bayramlar dua eder dua beklerim aeo...

iyiyiz canim sen nasilsin sanada iyi bayramlar dualrimizdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…