kizlar annem dun mulakata girmis ben sadece parmak izi falan alacaklar saniyordum neyse birkac soru sormuslar kendisine annemde insallah vizeyi alirim demis kadina kadinda anneme sen alirsin vizeyi merak etme demis simdiden sevinsemmi acababide alamazsa cok uzulurum sonradan
nasılsınız
bugun arefe rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
ıste sayılı gun olunca boyle çabuk bıtıyor ramazan
rabbım bı dahakı ramazan ayını gormeyı nasıp etsın
ıns bı dahakı ramazan ayını hakkıyla yasayabılırım
bılgısayaar onunde fazla duramıyorum belkı yarın gremem sımdıden hepinizin bayramı mubarek olsun ıns
sızlerı çok sevıyor çok opuyorum
allaha emanet olun
Benimle beraber kahroldular onlarda.O yüzden öyle düşündüm galiba.Bir de çok özledim onları daha çok duygusala bağladım.
Bugün daha iyiyim hamdolsun.Yarın akşam Allah izin verirse yanımdalar inşallah :)
Bebişin yeri hazır teyzesi ama anası gibi tembel yerleşemiyor bir türlü :)
Dün doğum günündü demek.
Allah'ım hayırlı uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin eşinle bebeğinle ve tüm sevdiklerinle beraber inşallah canımmmmm
sen canini sikma kuzum bak geleceklermis yanina ben ne edeyim ha deyince gelinmiyor buraya senede 10 gun goruyorum ancak onlari neyse canim yine duygusala baglayacagiz ikimizde bugun arefe dua etmemiz lazim cok ha bu arada arefe kimin bebisiydi
tesekkur ederim canim Allah razi olsun
Canım benim ya uzakta olmak görememek çok zor Allah yardımcın olsun.
Dualardan hiç eksik etmeyelim birbirimizi inşallah.
Arefe de mi vardı :)
Hain teyzeleri isim bulmadı benim oğluşuma.
Sağolsun asbe teyzesi Arif koydu ismini oğlumun
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim kesinlikle dualrda bulusalim hep insallah arifmi cok guzelmis arif olacak desene
Sizin cimcimelere korumalık yapacak Arif'im teyzesi
gelsin gelsin bu topige bir tosuncuk sart hep kiz oldu
Rabbim yardımcınız olsun..
dr.da aynısını söyledi canım ama suda çok zorluyor içtiğim gibi çıkarıyorum inşallah bi kaç haftaya düzelecek inşallahhhevet muhat teyzesi amuda kalkti cok sukur heyecanim suan icin yok gibi ben genelde sonradan heyecanlarim basima bir kaza gelmisti soka girmistim o gunden beri oyleyim suanda hicbirsey hissetmiyorum
bir karikatur gormustum bayram haftasina turk kadininin bayram temizlik haftasi demisler bizde oyle yapiyoruz sanirim bizde cok sukur iyiyiz berin beyza hanimi bekliyoruz ama ilk once anneanne gelsin
canim benim yaaa kiyamam gecmis olsun sanirim hamileligin zor gececek serumdan baska su icmeyi unutma olurmu tatlim icebildigin kadar ic
gunaydin canim seninde bayramin mubarek olsun
o seviyor ama ben içemiyorummmmmmcanım geçmiş olsun
bebek suyu seviyo anlaşılan :)
bana gel bana:)
iftardan sonra yaprak sararız
as canum nerdesşn sen kız
5haftacık kaldı teyzesi zorluyor ama napalım iyi olsun hiç önemli değil bu arada giremediğim için bilmiyorsunuz tabi biz kalp atışlarımızı gördük şükür haftaya da duyarız dedi dr. amcası inşalllahhhmerhaba canım bende nerde bu kız diyorum..geçmiş olsun canımcım geçecekte inşallah.5 hafta sonra..görüyormusun küçücük bebişin yaptığını selvi gibi hatunu hastanelik etti
Canım benim ya uzakta olmak görememek çok zor Allah yardımcın olsun.
Dualardan hiç eksik etmeyelim birbirimizi inşallah.
Arefe de mi vardı :)
Hain teyzeleri isim bulmadı benim oğluşuma.
Sağolsun asbe teyzesi Arif koydu ismini oğlumun
Benim paşa gelene kadar hayalotun oğluşu var yalnız değil cimcimeler.
İnşallah elini çabuk tutar da yetişir sizin prenseslere.
Torunlarınıza korumalık yapacak diye korkmuyor değilim
Yarın annemlere ne yemek yapsam acaba kara kara düşünüyorum.
Daha tatlı yapacam iş çok ama yapan yok ^_^
hele bi gelsin yiyeceğiz onu yiyeceğiz
Senin minnoşa söyle de tutsun kulağından getirsin sürükleyerek getirmezse gelmez sıpa
aa evet hayalotu unuttum ben olsun seninkide olur tosuncuk arif
yemekmi tatlimi?onlar ne oluyordu:26::26::26:isin sakasi ben hamileligimin basindan beri hep basit seyler yapiyorum bir cesit ya yemek ya corba Allahtan kocis bisey demiyor ramazan geldi gelelide cok sukur davetlerdeyiz orda birda iki uc kere yemek yapmisimdirbenimde bugun birsuru isim var supurge yapmam lazim 4 cuzum kaldi onu okumam lazim bugun arefe kocise mukellef bir sofra hazirlamam lazim cok isim var cooooook
tatli olarak baklava falanmi dusunuyorsun?yoksa sutlu tatlimi eger sutlu tatliysa portakal agaci diye bir sitede incir tatlisi var onu tavsiye ederim tarif birebir uyumludur ben cok yaparim sadece seker oranlarini birazcik dusur
hergün hatırlatıyorum gelirken arifi arefeyi bayramı ramazanı hepsini tutsun getirsin diye pek bi nazlılarmış öyle dio ama getircek ikna çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
hergün hatırlatıyorum gelirken arifi arefeyi bayramı ramazanı hepsini tutsun getirsin diye pek bi nazlılarmış öyle dio ama getircek ikna çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
s.a kızlar nasılsınz.... rsbbim rsmszanı şeifi bizden razı eylesin inşaallah... hepinize iyi bayramlar dua eder dua beklerim aeo...
Tosuncuk oğlum benim :)
Seninde çok işin var demek.
Mükellef sofrada çorba mı var yoksa
Şaka bir tarafa çok yorma kendini mükellef sofra hazırlamam lazım diye.
Aslında kafamda tatlı hazır kayserinin meşhur tatlısı NEVZİNE TATLISI.
Geçen gün yaptım çok kolay ve çok lezzetli eşimde çok beğendi.
Anneminde özel isteği bu tatlı.
Ben yemek bulamıyorum ağır olmasın gece gelecez zaten dedi annem.
Bilmiyorum düşüneyim biraz ne yapacağımı :)
s.a kızlar nasılsınz.... rsbbim rsmszanı şeifi bizden razı eylesin inşaallah... hepinize iyi bayramlar dua eder dua beklerim aeo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?