sen yine neye üzüldün acaba???
Babacığıma üzüldüm canım
Adam bizim sıkıntılarımız yüzünden şeker hastası olmuş 2 saat kadar önce öğrendim annemden.
İyi bir evlat olamamışım ne yazık ki adama sıkıntıdan başka bişey vermedim.
Hep güçlü zannederdim babamı sanki hiç hasta olmayacakmış gibi
Rabbim şifa versin canım ama nie senin yüzündenkiii o zaman bende annemi hasta ettim kadını en çok ben üzdüm öle düşünme suçlama kendiniii Allah babacına uzun sağlıklı ömürler versin..
Canım benim Allah yardımcınız olsunnn...ewet Allah sevdiklerimizin acılarını yaşatmasın ben 6 yaşındaydım babamı kaybettiğim de çok zordur...sorunu bilmiyorum ama Allah'ım sizlere bir çıkar yol göstersin inşallah herşey en kısa zaman da yoluna girer..Birkaç aydır babama anneme verdiğimiz sıkıntı onları ne hale getirdi bir bilsen canım.
Resmen çöktü ikiside.
Rabbim hepmizin anne babasına eşine kardeşlerine ve sevdiklerine uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin.
Hiçbirinin acısını göstermesin Yüce Mevlam
Canım benim Allah yardımcınız olsunnn...ewet Allah sevdiklerimizin acılarını yaşatmasın ben 6 yaşındaydım babamı kaybettiğim de çok zordur...sorunu bilmiyorum ama Allah'ım sizlere bir çıkar yol göstersin inşallah herşey en kısa zaman da yoluna girer..
kız buluşalım mıaminnn canım aminnn
Aslında yapmıcaktım ama dayanamadım yinee zamnı gelice annesi inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak bu arada berin anlamı ne?ilk kez duydumm
benim tek korkum çok yükselmemesi zaten Allah nasip ederse bu hastalığımla birlikte başlıcaz tüp bebeğe çok tırsıyorum ama bebiş içinnn:18:Muhat bayramın 2.günü kırıkkaledeyim kulaklarını çınlatıcam
?????İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek ne demekmiş bugün birkez daha anladım
canım benim yaşı gereği olmuştur belkide. ben ne kalender dünyayı takmaz gördüm erken yaşta şeker hastası olan.Babacığıma üzüldüm canım
Adam bizim sıkıntılarımız yüzünden şeker hastası olmuş 2 saat kadar önce öğrendim annemden.
İyi bir evlat olamamışım ne yazık ki adama sıkıntıdan başka bişey vermedim.
hoşgeldin canım:)mrblarr... kızlar neler okuyorsunuz listemi oluşturdunuz kendinize.bende katılmak istiyorum.gerçi kendim içinde bi topik açtım 72000 fatihaya başladım naspse bakalım.sizin gruba katılmak istiyorum
hoşgeldin kız :)slm arkadaşlar nasılsınızz,özlemişim sizi ben tatilden döndüm baya yoğun geçti hiçbişey anlamadım varmı güzel haberler,bende drumla görüştüm epey garip bi adam nerdeyse hemen tüp bebek yapacaktı hiçbi tahlil falan yapmıyolarmı bu adamlar,bende bitane kist daha oluşmuş onu boşaltmadan tüp bebek yapamam dedi ertesi gün iğneyle boşalttı şimdide doğum kontrol ilacı kullanıyorumm bakalım gelecek ay ne olacak,buarada bu haftaki okunacak arkadaşların dualarına katılabilirim bende
kız seni birinci seni maaşallah sana ama birinciliğini nfy ile paylaştın bu ayben dualarimi okudum 150 ihlas 100 enbiya 5 yasin rabbim kabul etsin insallah
kıyamam sana ben aciz bir kul iken sana böyle merhamet ediyosamiçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek ne demekmiş bugün birkez daha anladım
babacığıma üzüldüm canım
adam bizim sıkıntılarımız yüzünden şeker hastası olmuş 2 saat kadar önce öğrendim annemden.
Iyi bir evlat olamamışım ne yazık ki adama sıkıntıdan başka bişey vermedim.
kız buluşalım mı
?????
canım benim yaşı gereği olmuştur belkide. ben ne kalender dünyayı takmaz gördüm erken yaşta şeker hastası olan.
takma kafana.
hoşgeldin canım:)
seyyan arkadaşımız ilğileniyor. sanırım cevap yazacaktır.
hoşgeldin kız :)
tatilin güzel geçti desene
tefriciye toiğine bi bak canım
kız seni birinci seni maaşallah sana ama birinciliğini nfy ile paylaştın bu ay
kıyamam sana ben aciz bir kul iken sana böyle merhamet ediyosam
rabbulalemin kimbilir nasıl merhamet ediyodur
böyle şeyler yazınca sen çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım
sen iyi bir evlat olmazmısın hiç
bazen hayat karşımıza sıkıntılar çıkarır
anne babalarımızda bize kıyamaz
sen üzmedinki onu sen üzüldüğün için üzgün baban
ayyy ne güzel olurdu ama fırsat olmazki biz gidip 1 yada 2 saat oturup hemen dönüyorz canımm bayram gelen giden oluyo ya ama bayramdan sonra gelicem o zaman mutlaka görüşelim vallakız buluşalım mı
DUA LİSTEMİZ "
16.08.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
HAYALOT 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
MELEK181 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEYBİLL 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NFY_9185 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
GÜLCHAN 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ASYA_28 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
FOLİKASİTKA 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
TALİSS 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ELANOR01 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
YLİSS 5 ADET 125 ADET İHLAS/100 ADET hayırlı sağlıklı doğum
NOTLAR: 123 YASİN SURESİ 3000 ADET İHLAS,2400 ENBİYA
canım inşaallah kısa zamanda düşer fsh'n.
3 ay kullanmış o topikteki kadınlar çoğu.
iş bitti öyle geldiniz ama kurtulamazsınız bugün de sarma saracaz :)
kız bayramda doğurmayasın sen
gelsin artık yaaa, bak kendine şimdiden dua et sancı için.
canlarr ben gidiyorum nasipse bayramı yapıp aranıza döneceğim...
p.tesiburdayım..
hepinize şimdiden iyi bayramlar..
kendinize cookk iyi bakın..
inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizle oluruz
İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek ne demekmiş bugün birkez daha anladım
slm arkadaşlar nasılsınızz,özlemişim sizi ben tatilden döndüm baya yoğun geçti hiçbişey anlamadım varmı güzel haberler,bende drumla görüştüm epey garip bi adam nerdeyse hemen tüp bebek yapacaktı hiçbi tahlil falan yapmıyolarmı bu adamlar,bende bitane kist daha oluşmuş onu boşaltmadan tüp bebek yapamam dedi ertesi gün iğneyle boşalttı şimdide doğum kontrol ilacı kullanıyorumm bakalım gelecek ay ne olacak,buarada bu haftaki okunacak arkadaşların dualarına katılabilirim bende
kız seni birinci seni maaşallah sana ama birinciliğini nfy ile paylaştın bu ay
kıyamam sana ben aciz bir kul iken sana böyle merhamet ediyosam
rabbulalemin kimbilir nasıl merhamet ediyodur
böyle şeyler yazınca sen çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım
sen iyi bir evlat olmazmısın hiç
bazen hayat karşımıza sıkıntılar çıkarır
anne babalarımızda bize kıyamaz
sen üzmedinki onu sen üzüldüğün için üzgün baban
kizlar annem dun mulakata girmis ben sadece parmak izi falan alacaklar saniyordum neyse birkac soru sormuslar kendisine annemde insallah vizeyi alirim demis kadina kadinda anneme sen alirsin vizeyi merak etme demis simdiden sevinsemmi acababide alamazsa cok uzulurum sonradan
bencede gelsin muhat teyzesi ama anneannesinden haber almaya az kaldi az daha siksin disini dun zaten doguyorum sandim uc dort kere sancim oldu ama devami gelmedi dun dogsaydi benim dogum gunumde gelecekti
sanada iyi bayramlar canim
kuzum bu yazidan sonra yazdiklarinid okudum niye oyle dusunuyorsun babacigina Rabbimin izniyle birsey olmayacak tamam sikintiniz onlara aksetmis olabilir ama buda Rabbimden gelen birsey sen canini cok sikma bak daha oraya gelip bebek yerlesecek sen yerini hazirliyormusun bakalim bebisin
hosgeldin canim Rabbim hayirlisini versin insallah dogum kontrol hapi rahimi guzel kalinlastiriyor tup bebek tedavisinde bende senin gibi baslamistim
zaten birinciligi kaptirdim nfy sorma gitsin daha nurusima falanda okumus saka bir yana rabbim kabul etsin insallah artik durumum belli okuyabildigim kadar devam edeyim istiyorum canim
alacak allahın ıznı ıle canım
guzel haberlerı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?