Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

s.a kızlar nasılsınz.... rsbbim rsmszanı şeifi bizden razı eylesin inşaallah... hepinize iyi bayramlar dua eder dua beklerim aeo...
aminnnn canım Allah razı olsun nasılsınnn
asbecim kiyamam sana 3 ay cekmezsin insallah cabuk gecirirsin ama sen genede az da olsa icmeye calis bide enfeksiyon olursun tuvaletini sakin tutma hamislikte enfeksiyon hemencecik kapida
inşallah canım inşallah şimdi bizde görümcemle onu konuşuyorsuk p.tesi gittiğimde hemşire idrar tahlilimde az bir enfeksiyon gözüküyor demişti ama yanma yoksa sorun değil dedi ancak dr.um hiçbişey söylememişti bugün akıntımın rengi değişince korktum bende açıkçası canımcım:18::18:
Ay onun ikna çalışmalarını sevsinler
Arif Arefe Bayram Ramazan :)
Bayıldım isimlere bizim kızlar bir alem
hemde nasıl kuzu muhtemel hatırlayamadığım isimler de mevcuttur yani
sen nasılsın bu arada hiç hal hatır sormadan daldım konuya

canim benim insallah olmazsin ben 23 haftalikken oldum mahvoldum cok zor bisey kac gun kendime gelemedim bide arada sirada sirkeli suyla taharetlen mantar olmazsin canim ya ne guzel seyler soyluyorum dimi ama seni korkutmak istemiyorum inan gorumcende hamilemi canim sen asilamyi soylemistin ama

İyi bakalım kolay gelsin sana canımcım :)
Gerçekten çok lezzetli bir tatlı.
Kendi ellerimle getireyim şekerim

Amannn birgün iyiyim birgün tam tersi.
Dün çok üzgündüm babam bizim sıkıntılardan dolayı şeker hastası olmuş.Dün öğrendim annecim de beni teselli etmek için diyor ki
Kızım benim şekerim yok ama ölçüyoruz babanın şekerinden yüksek çıkıyor.
Ahhh annem dedim ne güzel teselli bu içim açıldı dedim.
Sanki babam iyi olup annem hasta olunca bana büyük teselli olacak.
Babamla konuşup sesini iyi duyunca rahatlıyorum hayırlısıyla yarın gelirlerde daha iyi olurum inşallah canım.

Sizlerle konuşunca sıkıntım hafifliyor iyi ki varsınız

ben cikiyorum kizlar evimin isleri yemek beni bekliyor yapayimda bitsin hepsi biran once opuyorum hepinizi dualarimdasiniz hayirli bayramlar

söyle söyle canım ki bilerek ona göre hareket edeyim bi de işin ilginç tarafı bu haftalarda olursa ilaç kullandırtmıyorlarmış 3ayın dolmasını bekliyorlarmış sirkeli su tamam canım yazdım aklımın bir kenarına Allah korusun zaten iyi değiliz bir de o olmasın Rabbim korusun
yok canım yaa görümcemin ki tutmadı maalesef p.tesi günü rahim filmi çektirdi temiz çıkmış inşallah bu ay kendiliğinden gelecek minnoşu
kıyamam canım benimmmm çok geçmiş olsun babana Rabbim tez zamanda şifasını nasip etsin inşallah anneme de 5sene önce şeker teşhisi koymuşlardı sonra bir baktılar herşey normal meğerse strese bağlı gelişen bişeymiş şimdi iyi şükür inşallah sizinki de öyle olur canımcım..
E anne yüreği senin sıkıntını hafifletmeye çalışıyor kadıncağız canım benim yaaaa
sende iyi ki varsın tatlımmmmmm seviyoruz seniiii bugünlerde geçecek Allahımın izniyleee

selamun aleyküm canlarım .bir ramazan ayının daha sonuna geldik Rabbim oruçlarımızı okuduğumuz kuranlarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin bizi birdahaki ramazanı şerife ulaştırsın mevlam. kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimizle girelim inşallah seneye ramazan ayına amin ecmain.arkadaşlar biliyorsunuz bugün arefe günü bugün 1001 ihlası şerifeyi besmeleyle okumak çok faziletliymiş ben söyliyeyim belki okumak isteyenler olur.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim hepimize çifte bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah

aleyküm selam canımmmmm aminnnnnnn Rabbim tez zamanda güzel güzel haberler alıp topiğimizin halay üstüne halay çekmesini nasip etsin aminnnnnnnnn Allah razı olsun canım inşallah okumaya çalışacağımmmm Allahım kabul eder inşallahhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben cikiyorum kizlar evimin isleri yemek beni bekliyor yapayimda bitsin hepsi biran once opuyorum hepinizi dualarimdasiniz hayirli bayramlar

Kolay gelsin canım.
Sana da hayırlı bayramlar

İnşallah babamın hastalığı da strese bağlı gelişen bir hastalıktır.
Ferahlattın yüreğimi Allah razı olsun canımcım :)
Hafifletiyo mu artırıyo mu anacım bilemedim :)
Bende sizi çok seviyorum bitanem

Aminnnnnnnn canımmmmm.
Sana da iyi bayramlar

ne yapacağını şaşırmıştır kadıncağız öyle çıkmıştır ağzından napsın
inşallah canım inşallah bu mübarek günde dua edelim bol bol normale insin inşallah dedeciğimizin şekeri
yarın mükellef bir sofra kurulacakmış sanırım valla canım çekebilir haberin olsun

Dimi ya daha dede olacak torun sevecek benim canım babam inşallah :)
Sofranın sadece tatlısını belirledim ama yemek düşünüyorum annemmm :)
Sende atla özel uçağa gel hayatım
Ya da ben getireyim

Dimi ya daha dede olacak torun sevecek benim canım babam inşallah :)
Sofranın sadece tatlısını belirledim ama yemek düşünüyorum annemmm :)
Sende atla özel uçağa gel hayatım
Ya da ben getireyim

tabikiiii dün benim babamda bakalım torunumu kucağıma alabilecek miyim dedi ay çok kötü oldum bu babacıklarımız yaşlanınca mı böyle oluyor bilmiyorum ama çok duygusal oldu benimki yaaa:)
koşa koşa bile gelirim bu sözden sonra balımmmmm

Torununu gezmelere götürecek büyüdüğünü evlendiğini çoluk çocuğa karıştığını görecek inşallah babacığın Allah'ın izniyle canım.
Uzunnnn mutluuuu sağlıklıııı huzurluuuu ömürler nasip etsin sana da sevdiklerine de Yüce Mevlam inşallah.
Koşma sakin sakin gel şekerim minnoşu sarsma

s.a kızlar
Ramazan Şerifi geldi ve geçti.
Rabbim Ramazanı Şerifi bizden hoşnut ve razı eylesin
yarın giremeyeceğim için
hepinzin bayramını en içten dileklerimle kutlar
hayırlı bayramlar geçirmenizi
bayramdan sonraböyle dönmenizi dilerim....
hepinizi sever,dualarınızı beklerim

AYRICA :::::
yeni listede ihlaslar 116 değil 125 adettir.dikkatinizi çekerim ona göre
ay şurda ciddi ciddi iki mesaj yayınlıyayım dedim olmadı yine
neyse haydin
İYİ BAYRAMLAAAAAR

Bayram çikolataları benden :)
Hepinize hayırlı bayramlar şekerler.Bir sonra ki bayrama (kurban) göbüşlü daha sonra ki bayrama bebişli girin inşallahhh

Son düzenleme:
tüm bacılarımın bayramını kutlarım,

şeker tadında bir bayram geçirmeniz ümidiyleee bacılarım....

sanada iti bayramlar cnm,zaten cok ciddi olmak yakismiyor boyle cok guzelsin guluuum
Eki Görüntüle 774661

Hepinize hayırlı bayramlar şekerler.Bir sonra ki bayrama (kurban) göbüşlü daha sonra ki bayrama bebişli girin inşallahhh

ahhhh insallah her yil derim kendime belki seneye ramazanda bebekim olur diye ama olmadi,bende artik demiyorum icimden geciriyorum..

bu sene ben garip kaldim..esimin ailesi hepsi turkiyede,tek k.babam burda yani 3 kisi giriyoruz bayrama..yarilisi nasip bu sene boyleymis..bakalim belki seneye hic nasip olmayacak...Rabbim bizlere hayir versin bu mubarek gunler hatrina,,bebekversin bol bol insallah...hayirli bayramlar...

ahh canım ya ne kadan duygusallaşmış babacığın..Rabbim torunlarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallah..sana da geçmiş olsun tekrar çabucak toparlanın meleğinle inş..
İyi Bayramlar Seyyan sultaann dualrına yürekten amin diyorumm
Eki Görüntüle 774661

bayıldım çikolatalarınaa BAYRAMIN mübarek olsun tatlımm.amin canı yürekten inşş

Canım yaa sen de mi garipsin uzaktasın ailendenn..ben de kocişle yalnızım bu bayramda..üst katta kp ile 2 tane görümcek var dostlar başınaa..anacığımla kardeşceğizlerim memlkette..bir kardeşimi buraya evlendiridm 1.5 ay önce bir onu görebileceğim inş.. amin inşaallah bebeklerimz le bize çifter bayram olsun inşallah sonraki bayramlarımız

Bir mübarek Ramazan ayıda böyle geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin...
Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,nice mutlu huzurlu ve bol bebişli bayramlar temenni ederim,Allah'a emanet olun iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…