Kızlar Selam,ben tatilden döndüm,nasılsınız?Hepinizin geçmiş Bayramı mübarek olsun.Kusura bakmayın buraya yazamıcam ama bende pek olumlu gelişme yok,yinede Rabbim en iyisini bilir...İnşaallah aranızda hamişler vardır,bi ara rüyamda gördüm topiğimizi net hatırlamıyorum...Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...
canım nasıl mahçup oldum bak şimdi bide fazladan okumuşsun
canım aslında sitemim sana değildi sadece
ama o anda potoya sen denk geldin
dafniya iyi bilir
birkere daha bir konuda sıkıntılarımız vardı,dafniyaya patlamıştı
neyseki hallettik
tamam canım sen bak keyfine,bol bol dinlen ve aramıza dön
özlemle bekliyoruz
canım biraz geç oldu çağrını aldım ama giremedim
şimdide çıkıyorum
erken yatayım erken kalkayım
malum bu karpuzluktan kurtulmak için elimden geleni yapmam lazım
a.s canım hayır olsun canım ya biraz sıkıntılı yazmışsın
hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlısı ile tüm sorunlarınız çözülsün ve dileğin gerçekleşsin
canım insanlar malesef vefasızlar...böyle zamanlarda işte insan dostunu iyi tanıyo..sen kafana takma o arkadaşını hatta bence arkadaş değilmiş...kizlaar az once emsey istanbul hastanesini aradim..bayan doktorla gorustum durumumu anlattim..ilk tedevide 10,ikincide 8,ucuncude 5 yumurtam ciktigini soyleyince buraya gelmeyi dusunuyormusun dedi evet ama seneye dedim,bi sene beklemeyin yumurtalaraniz azaliyor bir an once durumu halladip gelin dedi yaaa...kizlar benim durum vahim galiba ben ne yapicam Allah im yarardim et bana ve tum arkadaslarima...burda bi arkadasim var vardi.bi oglu vardi ikincisi olmuyodu,beni hep arardi halimi hatrimi sorardi tedavideyken..simdi hamile ve hic aramiyor,bayramda mesaj attim cevap bile vermedi...halbuki onun bitana oglu vardi ve ben hep onu teselli ederdim guc verirdim,simdi benim ona ihtiyacim var ve o yok..neyse yolu acik olsun hayirla evladini alsin kucagina mutlu olsun insallah...siz varsinizya canlarim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..kizlar icim yaniyo bu aci gecmiyo yaa o kadarda kendimi mesgul ediyorum dusunmeyim diye ama hic cikmiyor genelde kendimi aglarken buluyorum...iyice aglaklastim ben haa muhat ben depresyonami girdim yine sence???
Eslem Noldu canim.
Dr Ye gittiniz demi.
Kim var Kim yok suan goremiyirum Seyyan gelsin mi Eslem BURDA misin.gelen cagri atsin
hoşgeldin cnm seninde bayramın kutlu olsun,dediğin gibi inşallah hakkımızda hayırlı olur cnm..
a.s canım hayır olsun canım ya biraz sıkıntılı yazmışsın
hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlısı ile tüm sorunlarınız çözülsün ve dileğin gerçekleşsin
canım sen doktora gittin mi?Canım benim nolursun içini ferah tutt herşey güzel olacak inan Rabbim yardımcın olsun beni haberdar et durumlardan öpüyorum senii
eşlem hoş geldin canım
kizlaar az once emsey istanbul hastanesini aradim..bayan doktorla gorustum durumumu anlattim..ilk tedevide 10,ikincide 8,ucuncude 5 yumurtam ciktigini soyleyince buraya gelmeyi dusunuyormusun dedi evet ama seneye dedim,bi sene beklemeyin yumurtalaraniz azaliyor bir an once durumu halladip gelin dedi yaaa...kizlar benim durum vahim galiba ben ne yapicam Allah im yarardim et bana ve tum arkadaslarima...burda bi arkadasim var vardi.bi oglu vardi ikincisi olmuyodu,beni hep arardi halimi hatrimi sorardi tedavideyken..simdi hamile ve hic aramiyor,bayramda mesaj attim cevap bile vermedi...halbuki onun bitana oglu vardi ve ben hep onu teselli ederdim guc verirdim,simdi benim ona ihtiyacim var ve o yok..neyse yolu acik olsun hayirla evladini alsin kucagina mutlu olsun insallah...siz varsinizya canlarim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..kizlar icim yaniyo bu aci gecmiyo yaa o kadarda kendimi mesgul ediyorum dusunmeyim diye ama hic cikmiyor genelde kendimi aglarken buluyorum...iyice aglaklastim ben haa muhat ben depresyonami girdim yine sence???
canımmm Allah razı olsunnnn inşallah tez zamanda darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma inşallahhhh
nefret ediyorum bu insanlardan bizleri rencide etmekten ne anlarlar bilmem lafları da ağır olmuş pek
sen takma diyeceğim ama elde değil biliyorum canımcımmmmm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla
aminnnn kuzum aminnnnnn o günleri de göreceğiz inşallah hepimizzzz
normalde ben önde giderim eşim arkada kalırdı yürürken artık dalga geçiyor kociş benimle hızına yetişemiyorum diye
hemde nasıl canım hele hamiş haberini alınca ayrı bir duygusal oldu nedense
aminnn canım aminnn hepimizin anaları-babaları görür inşallahhh tez zamanda torunlarını
kuzum nerelerdesin merak ettik valla
amiin o bi yimirta=spermen bulusurmu birgun...bu yimirtayla spermenin aski leyleyla mecnuna dondu...ay inanamiyorum kendime bu halimde bile bisey buluyorum yaa...kafayi yedimmi ne..canım insanlar malesef vefasızlar...böyle zamanlarda işte insan dostunu iyi tanıyo..sen kafana takma o arkadaşını hatta bence arkadaş değilmiş...
sen kendine bak...üzülme demeyi istiyorum sana ama ne yazıkki geçmeyen bir sızı bu biliyorum.
keşki elimde olsa üzüntünü çekip alıversem....
yumurtan fazla olmayabilir ama var...
bir yumurta oluşması için nelerini feda edecek insanlar var..
napalım bunada şükür demekten başka ne gelir elimizden canım benim
hem biz hep ne diyoruz
bir yımırta+bir spermen=
canım dularım seninle ve hepinizle
nolur yıpratma kendini
biz elimizden geldiği kadarıyla yanındayız ve seni seviyoruz
ve inan üzüntünüde yürekten paylaşıyorum
içimde hissdediyorum
canım benim sana kıyamam
inşaallah bu üzüntülerin bir bebek haberiyle son bulur en kısa zamanda
Mesaj atıyorum canım.
Amin canım ecmain çok teşekkür ederim.
Amin canım inşaallah öyle olur bakalım,çok duaya ihtiyacım var,eksik etmeyelim birbirimizi canım sağolun...
Dün akşam döndük daha.Randevu alıp gitmem lazım hemen zaten..Olur dimi bigün olur inşaallah,haberdar ederim mutlaka canım.Dualarımdasın,bende öpüyorum çok..
Hoşbuldum canım,nasılsınız oğluşunla,öpüyorum ikinizidee...
Aff Allahım afff...Ne desem bilmem canım,demekki çıkarcıymış,gerçek arkadaşların burda senin.Sıkma o güzel canını sakın...Bende bu Bayram herkese gitmedim,çünkü bile bile canını yakanlar vardı,tam herşeyden kurtuldum derken,buldu yine birisi...Kayınvalidemin köyünde onu pek sevmeyen biri vardı...Kayınvalidemin en yakın arkadaşı var,kardeşten öteler-onunda kızının bebeği olmuyor...Her neyse bu sevmeyen kadın,kayınvalidemin arkadaşına benden ötürü demiş ki,onun gelinin bebeği olmuyo mu,daha yok mu vs vs zırvalamış...Arkadaşı da sert bi şekilde cevap vermiş,nasıl konuşuyon sen öyle,bizim hemen oldu da noldu,onlar gençler bilerek yapmıyolar daha demiş.Kayınvalidem anlattı bana,çok gücüme gitti kızım Allah affetsin ah ettim ona dedi,Bayramdan önce;kadının kızı evli çocuklu adama kaçmış Allah muhafaza...
Beni geçtiğimiz Bayram çok inciten biri daha vardı,canımı çok yakmıştı.Bana bebek sorarken,kendi gelinin çocuk müjdesini verdi.Ama bilirsiniz çok değişik aşağılayıcı büyüklene büyüklene.Canım öyle yandı ki...Gelini çok geçmeden gitmiş aldırmış bebeğini..Şimdi yine haberini aldım,oğluyla gelini anlaşamıyomuş,karakolluk bile olmuşlar...Dedim,ahh almayagör.Yine de dua ettim,oğlanla gelinin suçu ne,Rabbim tüm hanelerden huzuru eksik etmesin aralarına sonsuz sevgi muhabbet versin.Rabbim büyük,Ona havale et canım,sıkma o güzel canını,bizler hep yanındayız...
kizlaar az once emsey istanbul hastanesini aradim..bayan doktorla gorustum durumumu anlattim..ilk tedevide 10,ikincide 8,ucuncude 5 yumurtam ciktigini soyleyince buraya gelmeyi dusunuyormusun dedi evet ama seneye dedim,bi sene beklemeyin yumurtalaraniz azaliyor bir an once durumu halladip gelin dedi yaaa...kizlar benim durum vahim galiba ben ne yapicam Allah im yarardim et bana ve tum arkadaslarima...burda bi arkadasim var vardi.bi oglu vardi ikincisi olmuyodu,beni hep arardi halimi hatrimi sorardi tedavideyken..simdi hamile ve hic aramiyor,bayramda mesaj attim cevap bile vermedi...halbuki onun bitana oglu vardi ve ben hep onu teselli ederdim guc verirdim,simdi benim ona ihtiyacim var ve o yok..neyse yolu acik olsun hayirla evladini alsin kucagina mutlu olsun insallah...siz varsinizya canlarim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..kizlar icim yaniyo bu aci gecmiyo yaa o kadarda kendimi mesgul ediyorum dusunmeyim diye ama hic cikmiyor genelde kendimi aglarken buluyorum...iyice aglaklastim ben haa muhat ben depresyonami girdim yine sence???
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız
hayirli sabahlar canim nasilsin?buralara kimse ugramaz oldu herkes bayramda galiba
Kıssssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?