Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sen doktora gittin mi?Canım benim nolursun içini ferah tutt herşey güzel olacak inan Rabbim yardımcın olsun beni haberdar et durumlardan öpüyorum senii

kizlaar az once emsey istanbul hastanesini aradim..bayan doktorla gorustum durumumu anlattim..ilk tedevide 10,ikincide 8,ucuncude 5 yumurtam ciktigini soyleyince buraya gelmeyi dusunuyormusun dedi evet ama seneye dedim,bi sene beklemeyin yumurtalaraniz azaliyor bir an once durumu halladip gelin dedi yaaa...kizlar benim durum vahim galiba ben ne yapicam Allah im yarardim et bana ve tum arkadaslarima...burda bi arkadasim var vardi.bi oglu vardi ikincisi olmuyodu,beni hep arardi halimi hatrimi sorardi tedavideyken..simdi hamile ve hic aramiyor,bayramda mesaj attim cevap bile vermedi...halbuki onun bitana oglu vardi ve ben hep onu teselli ederdim guc verirdim,simdi benim ona ihtiyacim var ve o yok..neyse yolu acik olsun hayirla evladini alsin kucagina mutlu olsun insallah...siz varsinizya canlarim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..kizlar icim yaniyo bu aci gecmiyo yaa o kadarda kendimi mesgul ediyorum dusunmeyim diye ama hic cikmiyor genelde kendimi aglarken buluyorum...iyice aglaklastim ben haa muhat ben depresyonami girdim yine sence???

canım insanlar malesef vefasızlar...böyle zamanlarda işte insan dostunu iyi tanıyo..sen kafana takma o arkadaşını hatta bence arkadaş değilmiş...
sen kendine bak...üzülme demeyi istiyorum sana ama ne yazıkki geçmeyen bir sızı bu biliyorum.
keşki elimde olsa üzüntünü çekip alıversem....
yumurtan fazla olmayabilir ama var...
bir yumurta oluşması için nelerini feda edecek insanlar var..
napalım bunada şükür demekten başka ne gelir elimizden canım benim
hem biz hep ne diyoruz
bir yımırta+bir spermen=
canım dularım seninle ve hepinizle
nolur yıpratma kendini
biz elimizden geldiği kadarıyla yanındayız ve seni seviyoruz
ve inan üzüntünüde yürekten paylaşıyorum
içimde hissdediyorum
canım benim sana kıyamam
inşaallah bu üzüntülerin bir bebek haberiyle son bulur en kısa zamanda

Eslem Noldu canim.
Dr Ye gittiniz demi.

Kim var Kim yok suan goremiyirum Seyyan gelsin mi Eslem BURDA misin.gelen cagri atsin

Mesaj atıyorum canım.

hoşgeldin cnm seninde bayramın kutlu olsun,dediğin gibi inşallah hakkımızda hayırlı olur cnm..

Amin canım ecmain çok teşekkür ederim.

a.s canım hayır olsun canım ya biraz sıkıntılı yazmışsın
hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlısı ile tüm sorunlarınız çözülsün ve dileğin gerçekleşsin

Amin canım inşaallah öyle olur bakalım,çok duaya ihtiyacım var,eksik etmeyelim birbirimizi canım sağolun...

canım sen doktora gittin mi?Canım benim nolursun içini ferah tutt herşey güzel olacak inan Rabbim yardımcın olsun beni haberdar et durumlardan öpüyorum senii

Dün akşam döndük daha.Randevu alıp gitmem lazım hemen zaten..Olur dimi bigün olur inşaallah,haberdar ederim mutlaka canım.Dualarımdasın,bende öpüyorum çok..

eşlem hoş geldin canım

Hoşbuldum canım,nasılsınız oğluşunla,öpüyorum ikinizidee...

Aff Allahım afff...Ne desem bilmem canım,demekki çıkarcıymış,gerçek arkadaşların burda senin.Sıkma o güzel canını sakın...Bende bu Bayram herkese gitmedim,çünkü bile bile canını yakanlar vardı,tam herşeyden kurtuldum derken,buldu yine birisi...Kayınvalidemin köyünde onu pek sevmeyen biri vardı...Kayınvalidemin en yakın arkadaşı var,kardeşten öteler-onunda kızının bebeği olmuyor...Her neyse bu sevmeyen kadın,kayınvalidemin arkadaşına benden ötürü demiş ki,onun gelinin bebeği olmuyo mu,daha yok mu vs vs zırvalamış...Arkadaşı da sert bi şekilde cevap vermiş,nasıl konuşuyon sen öyle,bizim hemen oldu da noldu,onlar gençler bilerek yapmıyolar daha demiş.Kayınvalidem anlattı bana,çok gücüme gitti kızım Allah affetsin ah ettim ona dedi,Bayramdan önce;kadının kızı evli çocuklu adama kaçmış Allah muhafaza...

Beni geçtiğimiz Bayram çok inciten biri daha vardı,canımı çok yakmıştı.Bana bebek sorarken,kendi gelinin çocuk müjdesini verdi.Ama bilirsiniz çok değişik aşağılayıcı büyüklene büyüklene.Canım öyle yandı ki...Gelini çok geçmeden gitmiş aldırmış bebeğini..Şimdi yine haberini aldım,oğluyla gelini anlaşamıyomuş,karakolluk bile olmuşlar...Dedim,ahh almayagör.Yine de dua ettim,oğlanla gelinin suçu ne,Rabbim tüm hanelerden huzuru eksik etmesin aralarına sonsuz sevgi muhabbet versin.Rabbim büyük,Ona havale et canım,sıkma o güzel canını,bizler hep yanındayız...

burdayım canım.ilk yorgunluktan bilgisayara vakit ayıramamaya başlayınca bi süre ayrıldım aranızdan.sonra da taşındık,oruç filan.şimdi de pek girmiyorum ama arada gireyim topiğe diye düşündüm.bi süre sonra listeye de tekrar katılıcam inşALLAH

amiin o bi yimirta=spermen bulusurmu birgun...bu yimirtayla spermenin aski leyleyla mecnuna dondu...ay inanamiyorum kendime bu halimde bile bisey buluyorum yaa...kafayi yedimmi ne..

cnm yaa canimizi cok yakiyolar belki bilmeden...ben kedi aldimya eve onu ameliyata gotururken bi taniki gordum bisey demedi..sonra benim arkamdan eltime demiski hic cocugu olmuycakta ondanmi kedi aldi...kucuk gorumcem eltime demiski sakin nekadarzora soyleme uzulmesin..gecenlerde laf acildi konusurken anlattim filan komsu boyle diyomus ama onemli deyil desin dursun dedim..kim dedi diye sordu eltim dedim o kadarda temmih ettim ettim yine sana soyledimi dedi...dusun eltim bile 3 cocugunuda buyuttugum eltim bana bunu bilerek soylemis uzulecegimi bile bile..gerci onun her lafinda bi ima yatiyo,amaaan diyip geciyodum..ama bile bile soyledigini bilince daha bi zor oldu..halbuki ona verende Allah bana vermeyende Allah..Rabbim bu gunlerimizi aratacak dert vermesin

kızlar nasılsınız ben köyde annemdeyim bu ayın sonuna kadarda kalacağğım burası yoğun olduğu için çok sık girmiyorum inş herkes iyidir

sa kızlar nasılsınz inşaallah herkes iyidir ve herşey yolundadır değişiklikler var mı tedaiye başlayan vs... ben yarın tekrar hastaneye gidiyorum hayırlısı ile olur inş. bu sefer... yani yine kırmızı kart yedim:) duacınızım kimse canımız sıkmasın bizim bizde kimsenn canını sıkmayalım hiiiiçç bi konud inşaallah...

Slm kızlar nasılsnız
bende evde esımın eve getırdıgı ıslerı yapıyorum dogumdan once ıslerını hafıfletmeye çalısıyprum
dolayısıyla burayı da takıp edemıyorum
eslemlıva nekadarzor canım arkadaslarım benım
o sızın ıcınızı yakanların ıcını dısını rabbım yakacak
hesaba çekıleceklerınden bı haber gıbı konusup durmuslar
aynen devam edın oyle ınsanlara dua edın kı gercekten duaya ıhtıyacları var

canım yanıyor mısıra ne yapabilirim bilmiyorum içim acıyor dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden....yardım hesap no ihtiyaç vs falan bişeyler toplanıyomu nette hiç bi bilgiye rastlamadım..... toplansada o kahrolasocalar ulaştıttırırmıaffffffff........ haçlı ordusu toplanmış üşüşüyor islam aleminin başına.... Alllaaaaaaahhhhhhhhhhııııııııımmmmmmmmmmm günahkarız kirliyiz ama seni biliyoruz varsın birsin teksin ol de rabbim ol de de yık şu küffarı dağıt kahret............

canim sikintinin uzerine birde arkadasinin sikintisini eklemissin bence Rabbim sana yol gosterecektir gun dogmadan neler dogar sen hersey bitti derken yeni bir gun isir Rabbim buyuk ve sende bunu biliyorsun...malesef arkadaslar oyle oluyor benden 5 yas buyuk bir arkadasim vardi ben kizkardes gibi gordum onu onunda benimde olmuyordu bebisi biranda bozuldu aramiz zaten bir kirginlik vardi icimde o olay olunca daha bir kirildim bir kere bile sormadi tedavidesin nasil hissediyorsun diye amannn neyse Rabbim onunda senin arkadasinin hakkindada ve bizim hakkimizdada hayirlisini versin gececek canim herseyin hayirlisini verecek rabbim

Kıssssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa

kizlar yok baksana kimsecikler gelmiyordun bende bir delilik yapip misafir kabul ettim herseyim hazir misafirlerimi bekliyorum enerjim tavandaydi bugun ama sanki azalir gibi oldu birazcik uzanayim

kizlarrrrrrrrrrr bende telapati yapiyorum nerdesiniz yaaa bak berinde teyzelerim yok diye agliyor icerde kuzum

Arkadaslar hamileyim 4 haftalik belirtim sadece goguslerim agrimazdi dokundugumda sizliyordu Allah herkese versn saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…