seyyan nette sıkıntı var ya, çıkalım mı??diyet işte
oruç tutucam Allahın izniyle canım
6 günleri tutmayı düşünüyorum
seyyan nette sıkıntı var ya, çıkalım mı??
bu arada yarın ankaraya gidiyorum :)
kardeşim için canım bi kaç yere başvuru yapacak.evet bende aynı şeyi diyodum
hayırlı yolculuk
yarın müsait olduğunda haber ver arıyayım canım
merak ettim şindik
niye gidiyosun diye
kimseyle buluşayım falan deme bak he
akıllı ol
kıyamam ben sana...ama napçan be arkadaşım hayat işte
Rabbim sana ikiz,üçüz bebişler nasip etsin de birden kalabalık bir aile oluveresin inşaallah emi...
canım çok üzüldüm böyle şeylere maruz kalıyoruz ne yazıkki
insanlar anlamamkta ısrar ediyorlar nedense
nolur üzülme
sende anne olacaksın Rabbimin izni ile..
canım ben çekerim geri kalanı
116 ihlas yazayım sana gerisini ben tamamlarım
ayrıca lütfen çıkma ya
duasız olmazki
canım ihlas sayısı 125 şimdi bişey söylücem bana kırılacaksınız
hamile kalan arkadaşlarımız birer birer ayrılıyo aramızdan,,,üzülüyoruz haberiniz olsun
hem adet olmuyonuz kız siz
daha rahat okursunuz
ama tabi yinede siz bilirsiniz
ayrıca canım yeğenimiz erkekmiş
hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat olsun inşaallah
canımmm Allah razı olsunnnn inşallah tez zamanda darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma inşallahhhhben soracaktım sen yazmışsın maşallah çiçeği burnunda anne ayy...çok güzel rabbim kuçağına alacağın günü de göstersin
nefret ediyorum bu insanlardan bizleri rencide etmekten ne anlarlar bilmem lafları da ağır olmuş pekkizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
aminnnn kuzum aminnnnnn o günleri de göreceğiz inşallah hepimizzzzTorununu gezmelere götürecek büyüdüğünü evlendiğini çoluk çocuğa karıştığını görecek inşallah babacığın Allah'ın izniyle canım.
Uzunnnn mutluuuu sağlıklıııı huzurluuuu ömürler nasip etsin sana da sevdiklerine de Yüce Mevlam inşallah.
Koşma sakin sakin gel şekerim minnoşu sarsma
hemde nasıl canım hele hamiş haberini alınca ayrı bir duygusal oldu nedenseahh canım ya ne kadan duygusallaşmış babacığın..Rabbim torunlarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallah..sana da geçmiş olsun tekrar çabucak toparlanın meleğinle inş..
İyi Bayramlar Seyyan sultaann dualrına yürekten amin diyorumm
bayıldım çikolatalarınaa BAYRAMIN mübarek olsun tatlımm.amin canı yürekten inşş
Canım yaa sen de mi garipsin uzaktasın ailendenn..ben de kocişle yalnızım bu bayramda..üst katta kp ile 2 tane görümcek var dostlar başınaa..anacığımla kardeşceğizlerim memlkette..bir kardeşimi buraya evlendiridm 1.5 ay önce bir onu görebileceğim inş..amin inşaallah bebeklerimz le bize çifter bayram olsun inşallah sonraki bayramlarımız
kuzum nerelerdesin merak ettik vallahoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür.nasıl gidiyor hamilelik
kardeşim için canım bi kaç yere başvuru yapacak.
sizin orda bayag var aslında:)
kays, sürpriz falan buluşacaz canım başka kimse olmayacak korkma
nekadarzor canumm hoş geldin, geciktin yahu.
hadi hepinize Allah rahatlık versin
canım ben öyle demek istemedimcanım ben ayrılacağımı söylemedimki ..hamile kalıpta işim oldu nasıl olsa diyenlerle aynı kefeye konulmakta istemem açıkçası.Demek istediğim 2 hafta yokum netim olmıycak ordayken okuyayım ya okudu yaz yada 2 hafta benim yerime birisi okuyabilirmi demekti sadece:26:Yoksa listeye devam ediyorum siz çıkartmadığınız sürece.zaten başladığım dan beri dualarımıda hiç aksatmadım fazlasıylada okudum ama yanlış anlaşılcaksam üzülürüm heleki hamilelik konusunda en korktuğum şeyüzdüğüm yer varsada kendi adıma özür dilerim yinede..darısı sizlere olsun seyyanım erkekmiş evet amin allah razı olsun rabbım sanada nasip eder inşalah gönlündekini hayırlısı ile
ben ne diyeyim kendi haline bakmadan karşılarındakini acımasızca yargılayan insanlara Rabbim tokat gibi vurıyor zaten malın ve evladın hayırlısını isteyin insnalara suizanda bulunmayın kalp kırmayın diyor ama nerde onu anlayacak olgunluktaki insanlar..ve hep çeken çektirmenin kötülüğe uğrayan da yaranı gördü mü dağlamanın peşinde dolanıyor...çok kızyorum böyle insanlara azcık lafını bil de insna giib sor deil mi çok merak ediyorsan...bebeği sanki biz yapıyoruz canı veren Rabbim taşıyan biz olacağız inşaallah...stres yapma canımm onlar bilmiyorlar bilselerde dilleini keser de susmayı yeğlerlerdi...kırdıkları gönlün ahından korksalardı o gönül kapısı Rabbimin rızası olduğunu unutmazlardı.....Allah ıslah etsin akıl fikie vicdan ve sağduyu versin....kizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
evde otırsan laf ederler..çıksan gezsen lafa ortak ederler günaha sokarlar..böyle insanlarla oturup gıybet edeceğine bırak günahlarını sırtlayıp seni hafifletsinler....dedikodu yapacaklarına dua etsinler de inşaallah hamiş kal .....sanki saklasan nolcak ortaya çıkmayacak mı kii 9 ayda doğuyor sıpaaalar..sa kızlr nasılsınz.... nekadar zor üzüldüm canım ama ahil insanlara laf anlatmak çok zor... benmde canım sıkkın bu köyde doğru düzün kimseyi tanımıyoruz ilk defa bu bayram cemaatle bayramlaşmak için evlerine gitiik kadın bana kibirlisin hiç evden dışarı çıkmıyorsun vs falan dünyanın lafını söyledi çok üzüdüm oysaki buraya dılardan gelen benim dedim bir yıl ldu hoşgeldinz hocam demek iiçin bile iki aileden başka kimse gelmedi tanımadığı insanların evine girip çıkamam benim hakkımda bi slamımı almayan inslar nasıl böyle konuşur dedim ordan çıkıp b<şk yere gttik bu seferde hamile olduğumu söyledi başka bi teyze yok diyorum kadın inanmıyo kim dediyse mille hamile ondan çıkmıyo demiş ama ortda bişey yok gittiğimiz bi çok yerde bunu söylediler yok diyorum inanmıyorlar bende sizn işinz gücnüz yok hocayı ve ailesini mi çekiştiriyorsunuz dedim.... şimdi bide bunun dedikodusunuyaparlar
ben de tutmak istyorum ama bu hafta rapor işleirm var zırt pırt hastanedeyim muyanedeyim oruç falan olmuyor ölee...ay bitmeden tutabilsem bari 6 günümüü..muhat şevval orucunu tutacakmısın ben 14 gibi hasta olmam inş. olursam onda sonra tutmayı düşünüyorum bana arkadaş ol....
Alllah dua eden llerine bebişinin poposu pudralamayı pışpışlamayı nasip etsin inşaallah..kabul buyursun yüce katından salih evlatlar versin inşaallahcanımmm Allah razı olsunnnn inşallah tez zamanda darısı sana ve diğer tüm arkadaşlarıma inşallahhhh
nefret ediyorum bu insanlardan bizleri rencide etmekten ne anlarlar bilmem lafları da ağır olmuş pek
sen takma diyeceğim ama elde değil biliyorum canımcımmmmm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla
aminnnn kuzum aminnnnnn o günleri de göreceğiz inşallah hepimizzzz
normalde ben önde giderim eşim arkada kalırdı yürürken artık dalga geçiyor kociş benimle hızına yetişemiyorum diye
hemde nasıl canım hele hamiş haberini alınca ayrı bir duygusal oldu nedense
aminnn canım aminnn hepimizin anaları-babaları görür inşallahhh tez zamanda torunlarını
kuzum nerelerdesin merak ettik valla
kizlar nasilsiniz daha bayramdan donmedinizmi?ben yine enfeksiyon oldum yaniyorum tuvalete gitmekten mahvoldum rabbime dua edip duruyordum olmayayim diye hic beklemedigim anda tutuldum yineneyse derdi veren demanida verir degilmi?
canım ben öyle demek istemedim
tatlı bi sitemdi benimki
2 hafta değil 4 hafta bile idare ederiz
sen dön yeterki
ayrıca niye çıkartmak istiyelim
siz iki canlısınız
duanız daha makbul ve daha çabuk kabul olur
bizim size ihtiyacımız var canısı
asıl ben incittiysem özürdilerim
senin dualrını fazlasıyla okuduğunu ve hiç aksatmadığını göz ardı edersem böyle olurum
sen bu listenin en çalışkanlarındansın
Kızlar Selam,ben tatilden döndüm,nasılsınız?Hepinizin geçmiş Bayramı mübarek olsun.Kusura bakmayın buraya yazamıcam ama bende pek olumlu gelişme yok,yinede Rabbim en iyisini bilir...İnşaallah aranızda hamişler vardır,bi ara rüyamda gördüm topiğimizi net hatırlamıyorum...Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...
canım nasıl mahçup oldum bak şimdi bide fazladan okumuşsunseyyanım yok ne incindim ne alındımama yanlış anlaşılmak istemedim
ilahi güldürdün beniböyle olrurum demene
yok doğum anına kadar burdayım Allahtan bişey olmazsabu arada dün dualarımı okudum ben birde benden 10 yasin daha fazladan yazarmısın 2 hafta yokum ya ya ona yada eksik olursa eksiklere ekliyeverirsin emi
teşbihlerimi daha çekmedim onlarıda bitirince yazarım sana yine
öpüyorum seyyanım ben sana özel mesaj atamadım arkadaş değiliz diye ondan burdan yazayım dedim
canım biraz geç oldu çağrını aldım ama giremedimKim var Kim yok suan goremiyirum Seyyan gelsin mi Eslem BURDA misin.gelen cagri atsin
a.s canım hayır olsun canım ya biraz sıkıntılı yazmışsınKızlar Selam,ben tatilden döndüm,nasılsınız?Hepinizin geçmiş Bayramı mübarek olsun.Kusura bakmayın buraya yazamıcam ama bende pek olumlu gelişme yok,yinede Rabbim en iyisini bilir...İnşaallah aranızda hamişler vardır,bi ara rüyamda gördüm topiğimizi net hatırlamıyorum...Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?