- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
ben varım canımnasılsın görüşmeyeli
hoşgeldiniz canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür.nasıl gidiyor hamilelik
gaz sıkıntısının dışında bi sorunumuz yo şimdilik sibelimsenin nasıl gidiyor cinsiyet bellimi
bende de bi sorun yok çok şükür.daha cinsiyeti öğrenmedik canım.senin cinsiyet belli mi..
erkek dedi canımbelli olur seninde yakında
hayırlı olsun.evet canım cuma kontrolüm var inşallah o gün belli olacak
hadi bakalım hayırlısı olsunrabbim gönlündekini nasip eylesin inş.darısı tüm istiyenlere
kıyamam ben sana...ama napçan be arkadaşım hayat iştebu sene ben garip kaldim..esimin ailesi hepsi turkiyede,tek k.babam burda yani 3 kisi giriyoruz bayrama..yarilisi nasip bu sene boyleymis..bakalim belki seneye hic nasip olmayacak...Rabbim bizlere hayir versin bu mubarek gunler hatrina,,bebekversin bol bol insallah...hayirli bayramlar...
canım çok üzüldüm böyle şeylere maruz kalıyoruz ne yazıkkikizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
canım ben çekerim geri kalanıcnm benim ben dualarimi okudum..ama ihlasin sayisi degismis galiba kac tana okumaliyim....ayrica cnm sen beni sil en iyisi baksana duzgun bi sekilde okuyamiyorum,insanlarin hakkina giriyorum ve cook rahatsiz oluyorum...sen beni sil ama gene okurum eksiklere eklersin....ne yapmam gerektigini bile unutuyorum,dualari okumam gerektigini unutuyorum,ayin 19 trafik sinavim var bu kafayla ben alamam ehliyet felan..olursa dualarinizla olur insallah...kizlaar bana bi dua edin ayin 19 nda trafik sinavim var hollandacadan giricem,hala anlamadigim kelimeler var..insallah alirim sinavi dua edin emi,bebek gelmiyo bari ehliyetim gelsin..bebek gelseydi ehliyet olmasada olurdu...
canım ihlas sayısı 125 şimdi bişey söylücem bana kırılacaksınızgeçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarAnca gelebildim yoğunluktan..
Nekadarzorum ne olur üzülme..böyle cahil insanlar var işte..ama rabbim sınavdan geçiriyor sabır canım..elbet mükafatını görüceksin tüm kalbimle inanıyorum
Geçmişe bakamadım tam ama kılar nasılsınız iyimisiniz
seyyanım ben dualarımı karıştırdım iyice listeyi takip edemiyorum artık heleki ramazandan beri:26:çok özür dilerim hepinizden.:26:sanırım ihlas sayısı değişmiş.geçen haftaki bağışlandımı bilmiyorum ama ben okuyamadım onu yarın okuyacağım inşallah.hakkınızı helal edin.bu hafta için son okuyuşum olabilir:26:yine haber veririm sana ama haftaya pazartesi tatile çıkıyoruz eylüle kadar olamıycam.ordayken okurum dualarımı ama sizlere haber veremem.en iyisi 2 haftalığına okumamak sanırım karışıklık olmaması adına:26:
bizde iyiyiz çok şükür minnaklayavaş yavaş tekmeler başladı hissediyorum kıpırtılarını son 4-5 gündür rabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu duyguları öpüyorum hepinizi
canuuuuum evet öyle oldu amma çok geziyosun :)
ayaklı karpuz seni
benim net kopup duruyo ya bi yazamadım.
naptın bakim nasıldı bayram
ayaklı karpuza terfi ettim
yaşasın
bayram güzeldi canım nasıl olsun
bayram ziyaretleri ile geçti
sen naptın tatlıyı yaptınmı
yoğurtların bittimi
yenisini mayaladınmı yani
ma_ya_la_ya_bil_din_mi
ayaklı karpuza terfi ettim
yaşasın
bayram güzeldi canım nasıl olsun
bayram ziyaretleri ile geçti
sen naptın tatlıyı yaptınmı
yoğurtların bittimi
yenisini mayaladınmı yani
ma_ya_la_ya_bil_din_mi
eeeeeee küçük olunca öyle oluyocanım 1 kişi bile gelmedi bayramda bana :)
malum daha yeniyiz diye sanırım :)
temizlik için de o kadar ygraştım ha:)
tüm sarmalar bana kaldı, davula döndüm
hanımlar emanın uzantısını arayanlar varmış...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...kenli-salata-sponsor-9829-elossam-9829-a.html
canım kazen arkadaşın ordan bi bak yawww :) nette sıkıntı var çok uzun sürüyo benim bulmameeeeeee küçük olunca öyle oluyo
olsun manayla temizlik çıkmış aradan
ay sarma dedin canım çekti
Allahtan var evde
yiyeyimde
yarın rejime başlayacam
emanın uzantısını buldumda canım
oylama neresinde onu bulamadım
canım kazen arkadaşın ordan bi bak yawww :) nette sıkıntı var çok uzun sürüyo benim bulmam
ne diyeti beeeeeee
şevvel orucu tut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?