kizlar yok baksana kimsecikler gelmiyordun bende bir delilik yapip misafir kabul ettim herseyim hazir misafirlerimi bekliyorum enerjim tavandaydi bugun ama sanki azalir gibi oldu birazcik uzanayim
kizlarrrrrrrrrrr bende telapati yapiyorum nerdesiniz yaaa bak berinde teyzelerim yok diye agliyor icerde kuzum
Arkadaslar hamileyim 4 haftalik belirtim sadece goguslerim agrimazdi dokundugumda sizliyordu Allah herkese versn saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım hayırlı olsun,Arkadaslar hamileyim 4 haftalik belirtim sadece goguslerim agrimazdi dokundugumda sizliyordu Allah herkese versn saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
ben burdayım canummm,kizlar yok baksana kimsecikler gelmiyordun bende bir delilik yapip misafir kabul ettim herseyim hazir misafirlerimi bekliyorum enerjim tavandaydi bugun ama sanki azalir gibi oldu birazcik uzanayim
kizlarrrrrrrrrrr bende telapati yapiyorum nerdesiniz yaaa bak berinde teyzelerim yok diye agliyor icerde kuzum
teşekkür ederim hepininze herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin
Canım hamileymişsin,hayırlı olsun çok sevindim adınıza.Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin..
Aminn,eksik etmeyin dualarınızdan.Rabbime emanetsiniz,iyi bak kendine
çoookk teşekkür ederim canım aminn Rabbim her isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı güzel haberlerle dön doktordan
Çok yorma kısss kendini.
Az kalmış doğuma sen misafir derdindesin :)
Gözün aydın şekerim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.
Darısı bize inşallah AMİNNNN
canım hayırlı olsun,
inşaallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)
ben burdayım canummm,
siz nasılsınız bakim :) büyüyor mu hnımefendi
Kızlar ben yarın doktora gidiyorum.Çok korkuyorum,dua edin benim için inşaallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin Rabbim...Mübarek Cuma günü hürmetine Rabbim hayırlı haberler vermemizi nasip etsin...Herşeyden önce sağlık ve afiyet diliyorum kendim ve hepiniz için..Şimdiden Cuma'nız mübarek olsun,dualarda buluşmak dileğiyle....
Yüce Mevlam mısırdaki müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsunnnnnn
çoookk teşekkür ederim canım aminn Rabbim her isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı güzel haberlerle dön doktordan
birazcik oyle oldu emacim isin asli cok sukur enerjim vardi ama evde yalniz kalmak istemiyorum oturdukca nefes daralmasi basliyor ayakta gezinirken cok kotu olmuyorum bende ne bicim hamileysem millet yatar uyur ben ayakta gezinirken gecirdim hamileligi bide uykusuz
hanimefendi nasil bilsem bir acaba kilo aldirabildimmi diye dusunuyorum sanirim biraz daha buyuduk karnim bu hafta dahada irilesti muhatcim size dua ediyoruz hep kizimla
hayirli haberlerle gel insallah canim bekliyoruz haberlerini burda bizi merak ettirme lutfen
aminnn canim aminnn ben izleyemiyorum goruntuleri ama netten takip ediyorum Rabbim kahhar ismiyle kahretsin onlari insallah ve musluman kardeslerimizinde yardimcisi olsun
İzlemeye yürek dayanmıyor ki
seyyanım ben daha teşbihlerimi okuyamadımen azından bu haftakilerimi çekmeye çalışcam ama babanem bende oturcak hiç fırsatım olmuyor.oturduğumda ise çoktan uykuya dalmış oluyorum ara ara topiğe girip bakıcam listeye eğer tamamlanmadıysa yetiştirmeye çalışcam liste tamamlandıysada ona göre bağış olsun emi benim teşbihlerim eksik çünkü:26:
eşlemim çok şükür iyiyiz canım bizim sıpaylayarın doktor kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek.bizde seni öpüyoruz teyzesi
eslemcim sa nasılsın ne yaptın nereye gidiyorsun hastaneye hisara mı gidiyorsunz rabbim kolaylıklar versin inş. hepimize...Kızlar ben yarın doktora gidiyorum.Çok korkuyorum,dua edin benim için inşaallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin Rabbim...Mübarek Cuma günü hürmetine Rabbim hayırlı haberler vermemizi nasip etsin...Herşeyden önce sağlık ve afiyet diliyorum kendim ve hepiniz için..Şimdiden Cuma'nız mübarek olsun,dualarda buluşmak dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?