Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok yorma kısss kendini.
Az kalmış doğuma sen misafir derdindesin :)

Arkadaslar hamileyim 4 haftalik belirtim sadece goguslerim agrimazdi dokundugumda sizliyordu Allah herkese versn saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Gözün aydın şekerim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.
Darısı bize inşallah AMİNNNN

Arkadaslar hamileyim 4 haftalik belirtim sadece goguslerim agrimazdi dokundugumda sizliyordu Allah herkese versn saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım hayırlı olsun,
inşaallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)
ben burdayım canummm,
siz nasılsınız bakim :) büyüyor mu hnımefendi

öffffffff be ne yogurt yapmışım amaaaaaaaaa
not: geçenki yogurt mevzusu gibi ben bunu yapıyom ben şunu yapıyom diye nisbet yapmazsanız sevinirin

Kızlar ben yarın doktora gidiyorum.Çok korkuyorum,dua edin benim için inşaallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin Rabbim...Mübarek Cuma günü hürmetine Rabbim hayırlı haberler vermemizi nasip etsin...Herşeyden önce sağlık ve afiyet diliyorum kendim ve hepiniz için..Şimdiden Cuma'nız mübarek olsun,dualarda buluşmak dileğiyle....

teşekkür ederim hepininze herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin

teşekkür ederim hepininze herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin

Canım hamileymişsin,hayırlı olsun çok sevindim adınıza.Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin..

Aminn,eksik etmeyin dualarınızdan.Rabbime emanetsiniz,iyi bak kendine

Canım hamileymişsin,hayırlı olsun çok sevindim adınıza.Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin..

Aminn,eksik etmeyin dualarınızdan.Rabbime emanetsiniz,iyi bak kendine

çoookk teşekkür ederim canım aminn Rabbim her isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı güzel haberlerle dön doktordan

Çok yorma kısss kendini.
Az kalmış doğuma sen misafir derdindesin :)

Gözün aydın şekerim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.
Darısı bize inşallah AMİNNNN

birazcik oyle oldu emacim isin asli cok sukur enerjim vardi ama evde yalniz kalmak istemiyorum oturdukca nefes daralmasi basliyor ayakta gezinirken cok kotu olmuyorum bende ne bicim hamileysem millet yatar uyur ben ayakta gezinirken gecirdim hamileligi bide uykusuz

canım hayırlı olsun,
inşaallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)

ben burdayım canummm,
siz nasılsınız bakim :) büyüyor mu hnımefendi

hanimefendi nasil bilsem bir acaba kilo aldirabildimmi diye dusunuyorum sanirim biraz daha buyuduk karnim bu hafta dahada irilesti muhatcim size dua ediyoruz hep kizimla

hayirli haberlerle gel insallah canim bekliyoruz haberlerini burda bizi merak ettirme lutfen

Yüce Mevlam mısırdaki müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsunnnnnn

aminnn canim aminnn ben izleyemiyorum goruntuleri ama netten takip ediyorum Rabbim kahhar ismiyle kahretsin onlari insallah ve musluman kardeslerimizinde yardimcisi olsun

İzlemeye yürek dayanmıyor ki

seyyanım ben daha teşbihlerimi okuyamadım en azından bu haftakilerimi çekmeye çalışcam ama babanem bende oturcak hiç fırsatım olmuyor.oturduğumda ise çoktan uykuya dalmış oluyorumara ara topiğe girip bakıcam listeye eğer tamamlanmadıysa yetiştirmeye çalışcam liste tamamlandıysada ona göre bağış olsun emi benim teşbihlerim eksik çünkü:26:
eşlemim çok şükür iyiyiz canım bizim sıpayla yarın doktor kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek.bizde seni öpüyoruz teyzesi

hayal bu tespih nedir bana anlatabilirmisin ?

Neslinin avatarını görünce seyyan zannettim bir an :)
Seyyan özledim kısss seni
Hiç karşılaşamıyoruz nerdesin sen

hayırlı günler kızlar nasılsınız
ayşecim krizantem canlarım az kalmış Rabbim yardımcınız olsun
hayalot senle aynı zamanlardayız cinsiyeti erkek mi kısmetse benimki de erkek
eslemcim dr. gitcekmişsin Allah hayırlı yerlere yönlerdirsin canım sen elinden geleni yap eminim güzel olacak
hepinize rabbim tez zamanda nasib etsin hamile arkadaşlarında sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah

eslemcim sa nasılsın ne yaptın nereye gidiyorsun hastaneye hisara mı gidiyorsunz rabbim kolaylıklar versin inş. hepimize...

kızlar sa nerelerdesinz arada bi uğruyorum kimsecikler yok... biz bu gün start verdik tekrar hayırlı bi şekilde busefer gelir inşaallah emanetim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…