Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tabiki olur
herhafta yeni liste yayınlıyoruz ama son dönemlerde haftalık değil aylık haline geldi
bu liste i,çin eğer okuyabilirseniz
5 yasin
125 ihlas
100 enbiya suresi 89. ayet

tamam tatlım aldım ben...
süresi varmı peki hemenmi okumalıyım bir de kimin adına okuyoruz dua ederken ona göre okurdum...
ne çok sordum dimi acemiyimde

süresi varmı peki hemenmi okumalıyım bir de kimin adına okuyoruz dua ederken ona göre okurdum...
yok canım olurmu ilkinde böyle oluyo
yani listemiz 2 haftadır tamamlanamdı
birdahaki cumaya kadar tamamlansa iyi olur
önceden sırayla okuyoduk ama son 3 listedir
sürpriz yapıyorum kızlara
yani isimleri en son açıklıyorum
heyecan gelsin diye yaptık amme pek etkili olmadı galiba
sen isim olarak değilde evlat sahibi olmak isteyen ve şifa niyetiyle okursun
zaten en son isimlerle bağışlanıyo duası yapılırken
bak sen 2 soru sordun ben neredeyse roman yazacam

seyyan ben okuyamadım peşpeşe iki cenazemiz oldu ancak eve gelebildim biri bebek biride amcaoğlumunkayınpederi bu hafta düğünlei olacaktı yeğeni dayısını kzı ben istiyorum diye afffffffffff yazamıcam neyse düğün iptal edilmedi yinede yarın da düğün var neyse dua edin hakkınızı da helal edin iki haftadır tembelim ben tembelll listeden atsan haklısın yani....

detaylı öğrenmiş oldum gayet aydınlatıcı açıklama olmuş o zaman ben usülüne göre okuyayım
okuyacam deyip günlerce uğramayım son zamanlarda öyle oluyormuşya
dua yı daha cazip bir hale getirmek için promosyon yapmak lazım..
mesela 5 yasin okuyana diğerleri teşekkür babında birer yasin okusun öyle daha çabuk biter

ben de okumak istiyorum dediklerini not aldım bende evlat sahibi olmak istiyorum.. o hasreti biliyorum raabim hepimize hayırlı evlat vermesi için bende okuycam kaçartane okuduğumu ne zaman bildirmem gerekiyor her gün mü perşembe günleri mi cuma bağışlama yapıyormuşsunuz diye okudum da..

aramıza hoş geldin neslii,
canım seyyan arkadaşımız listeyi takip ediyor.
5 yasin 125 ihlas ve 100 enbiya suresinin 89, ayeti okunuyor.
okunduktan sonra 3 arkadaş belirleniyor ve onların oluyor dualar.
kızlaaaar benim oğlum olacakmış.bugün öğrendik.sizinle paylaşmak istedimmm..
canımmm çok sevindim:)
rabbim kız da nasip etsin inşaallah

inşALLAH 2.ye kısmetse

kızlar slm naparsınız,ben yarın ankaraya uçuyorum kızlar tüp bebek işlemine başlayacaz hayırlısıyla inşallahh,dualarınızı eksik bırakmayın ben korkuyorum çok yaa neyse ben gelirim yinr byee

Hiç sorma canımcım bayram tatilinden dönemediler daha.
Kısa zamanda yuvaya dönüş yaparlar diye bekliyorum bende gözüm yollarda :)

bende oyle bekliyorum emacim sahi annenler nasil yanina geleceklerdi bugun bir anda geldi aklima

cok sevindim canim Rabbim kucagina almak nasip etsin insallah

kızlar slm naparsınız,ben yarın ankaraya uçuyorum kızlar tüp bebek işlemine başlayacaz hayırlısıyla inşallahh,dualarınızı eksik bırakmayın ben korkuyorum çok yaa neyse ben gelirim yinr byee

hakkinda hayirlisi olsun canim hersey yolunda ve mukemmel gider insallah habersiz birakma bizi

Anam kimleri görüyorumm hoşgelmişsinn canımm
seyyancımm...bacımramazandan sonra dağılmış herkes ..ben de uğramadım bayadır..bir dua grubuna takıldımm yağmur gibi yağıyor okumakla yetiştiremiyorumm....bir azaltayım aldıklarımı ben de destek olucam inşaallah size...ama benim bir taşınma telaşım çıktı kaç hafta sürecek netim tekrar ne zman bağlanacak bilemediğimden....okurum diyemiyorumm okuyabildiğim an gelip yazıcam artık...
neresindeeennnnnnnn
ben Etimesgut taraflarındayım
Adresi ver süpriiiiz yapıverelim sanaa grup olarak:129::129:

inşALLAH canım

maşallah paşa geliyor demek

Ankaradayım ben tüp bebeği Ankarada yapmak içinmi geliyorsun acaba merak ettim bak şimdi hangi hastaneye gelcen...

hoşgördük şekerim...
toplaşıp geldiğiniz zaman bana değil size süprayz olabülüüüüüüü
paşalarım geliyiiii beni koyki bulasın
başımın üstüne her daim beklerim

kısmetse evet paşa gliyor

aşağıdaki üç üye ya gelin yada yazın uleeyyyynnnn dolan dolan sıkıldım ellerin arasında.....................

hayirli haberlerle gel insallah canim bekliyoruz haberlerini burda bizi merak ettirme lutfen

eslemcim sa nasılsın ne yaptın nereye gidiyorsun hastaneye hisara mı gidiyorsunz rabbim kolaylıklar versin inş. hepimize...

canım hayırlı haberlerle gel inşaallah...dualarımızdasın

Kızlar hepinizden Allah razi olsun,çok teşekkür ederim..Az önce dönebildik evimize nihayet...Çok şükür korktuğum gibi olmadı,doktoruma durumu anlattım.Sol yumurtalığımda kist varmış.Ayrıca kan ve idrar testi ve başka testlerde yazdı.Onları verdim,nasipse Pazartesi sonuçları alıcaz.Doktora daha önce tüp bebek için hormon testlerini yaptırdığımı söyledim,oda niçin tüp bebek dedi.Eşimde dedi ki,bizim 3 yıldır olmuyo çocuğumuz dedi,öyle içim yandı ki o esnada,eşiminde gözleri doldu,doktorumuzda tuhaf oldu...Ama ilk defa geldiniz,çözeriz Allahın izniyle,durun bakalım ne tüp bebeği,gerekli herşeyi yaparız dedi....Muayeneden sonra eşime de dedi,sana da sperm testi yapalım dedi.Ama o doktor bugün yokmuş,dolayısıyla eşimin testi Pazartesi günü olacak nasipse...

Doktorum çok içime sindi.Zaten çok övgü alan beğenilen bir doktor,nette de araştırmıştım...Efendi,güzel ahlaklı ve çok anlayışlı.Yardımcıları da öyle,sağolsunlar çok rahatlattılar beni...Önce Rabbime,sonra ettiğimiz edilen dualara,daha sonra da doktoruma güveniyorum.Başladık bakalım hayırlısı Mevlamdan...

Kayscım ve aleykümselam,direk Hisara gidelim diyoduk biz hep.Ama Mevlamın da bir planı var elbet.Tabi sen bilmiyosun konuşamadık,geçirdiğim bişeyden dolayı mecburen gitmek zorunda kaldım doktora.Ama herşeyde bir hayır varmış.Allahın izniyle belkide gerek bile kalmaz tüp bebeğe...Bakalım gelişmelere göre,eşim kesin olarak tayin isticek çıkıp merkeze.Çünkü bu git geller devam ederse,bizi maddi anlamda da oldukça yoracak,sadece bugün harcanılan miktar böyleyse ilersini düşünemiyorum;durumumuz belli sonuçta.İşin hem maddi hem manevi ve psikolojik yönünü söyleyerek isticek tayini merkeze çıkar inşaallah.Tabi konuştuk eşimle,inşaallah doktor hiçbir sorun olmadığını söyler ve herşey yolunda gelişirse tayin bile istemeyiz...Canım doktorum Rabbime şükür çok içime sindi,aşılama istemiyodum belkide duruma göre denerim bile,sonuçlara göre tabi herşey.Doktor ne şekilde yönlendirirse,o şekilde adım atıcaz inşaallah...Haklarımızda hayırlısı,inşaallah sende bu sefer kavuşursun meleğine sağlıkla hayırla canım....

Neden bilmem içim kıpır kıpır oldu,paşa geliyo demek,sağlıkla hayırla gelsin inşaallah,salihlerden olsun Sibelim

Dualarımız seninle canım,Rabbim yardımcınız olsun,inşaallah tedavi sağlıkla ve hayırla bebeğinizi-bebeklerinizi getirsin size.Rabbim kolaylaştırsın,güçleştirmesin,hayırla tamamlandırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…