Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bize süprayz olar diyosun demek..paşalarınla aşka yaşarken rahatsız etmeyelim o zaman..size aşk dolu günler diliyorumm canımm
kısmetse evet paşa gliyor
maşşallah subhanallah paşamız geliyormuş demek.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edene kadar herşey çok güzel gitsin inşaallah
aşağıdaki üç üye ya gelin yada yazın uleeyyyynnnn dolan dolan sıkıldım ellerin arasında.....................
bana mı seslendin gülüm....:44::44::44::44:

hoşgeldin canım aramıza
evet canım genelde perşembe akşamları bildiriyoruz ve cuma bağışlanıyo
seyyan benm duaları tamamlattırdım bizimki seni silip beni alsınlar listeye diyo:)
senden asla vazgeçmeyiz

eslemim bak iyiki gittin doktora
belkide tüpe falan gerek kalmıyacak ve gelecek senin recep,şaban,ramazan
doktorunun içine sinmesine
ve herşeyin yolunda olmasına sevindim
küçük sorunlar çözülebilir sakın takma kafana
en azından yolun belli oldu şimdi
sen rahatladın ,bizde rahatladık inan
artık muhatla gelip seni zorla götürecektik doktora

[h=2]Antioksidanlar:[/h]Sperme verilen zararın % 40 ını serbest oksitlenme radikallerinin verdiği sanılıyor.C ve E gibi antioksidan vitaminler,betakaroten,selenyum ve çinko spermin alacağı hasarı önlemeye yardımcı olur.Kümelenmelerine engel olur,sperm hareketliliğini artırır.Ve genetik anomali riskini azaltır.
Antioksidan acısından zengin gıdalar;BÖĞÜRTLEN,YABAN MERSİNİ,SARIMSAK,KARALAHANA,ÇİLEK,BRÜKSEL LAHANASI,ERİK,BROKOLİ,KIRMIZI BİBER
- See more at: Sperm Kalitesini Artırmak |

[h=3]Erkekler İçin Kaçınılması Gereken Bitkiler:[/h]Ginseng testosteron seviyesini artırır.Tribulusun,sağlıklı sperm üretilmesini desteklediği biliniyor ve cinsel işlev fonksiyon bozukluğunu tedavi etmekte kullanılıyor.Fertilite üzerinde olumsuz etki yapan bitkilerle ilgili sınırlı sayıda araştırmalar yapılmıştır.Kereviz tohumu,sarı papatya,karayılan otu,rezene,ardıç,habak ve adacayı kaçınılması gereken bitkiler.Yeni yapılan bir araştırma sarı kantaron,ekinezya,gingko bilobanın sperm kalitesini olumsuz etkilediğini ve spermin yumurtayı delmesini güçleştirdiğini ortaya koydu.

- See more at: Sperm Kalitesini Artırmak |

Allah razı olsun canımmm bende çok öpüyorum seni

Gerek oldukları dönem bir geçsin doluşurlar merak etme canım :)

malesef ben seyyan değilim

Seyyan olmadığına niye üzüldün kısss :)

kızlaaaar benim oğlum olacakmış.bugün öğrendik.sizinle paylaşmak istedimmm..

Paşa geliyor yaşasın :)
Cimcimeler sevinsin korumaları artıyor :)

kızlar slm naparsınız,ben yarın ankaraya uçuyorum kızlar tüp bebek işlemine başlayacaz hayırlısıyla inşallahh,dualarınızı eksik bırakmayın ben korkuyorum çok yaa neyse ben gelirim yinr byee

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Annemler iyi çok şükür canım.
Senin annnen ne zaman gelecek yetişebilicek mi doğuma
Ayyy çok az kaldı çok heyecanlı bee :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım berin hanım inşallah

hayal bu tespih nedir bana anlatabilirmisin ?
canım her hafta okunan dua listemiz var 5 yasin okuyoruz , enbiya suresinin 89. ayteini 100 defa ve 125 defada ihlas suresi çekiyoruz
:)))) benm bebenin adı ramazan kalacak bu gidişle

kaysım rabbım sana en hayırlısından bir evlat nasip eyler inşallahAma ne olursun adını tek başına ramazan koyma emiçünkü çok yakınımda olan baba-oğulun ismi.7/24 başımdalar.anlamışınızdır kimlerin isimleri olduğuçok huysuz tiplerbenimde oğlum olacak ya adını ramazan koy diyorlar devam etsin isimdiyorum asla oğlumun huyu benzemesinsanırım isim çok ağır geliyor hakkedilen gibi taşınmıyor çünkü:26lurda koyarsan şayet başına veya sonuna bir isim daha ekleyin derim ben yoksam çok uğraşırsın valla sıpayla benden dimesi

canlarım günaydınlarrbiz kavaltımızı yapıp doktora gıdıcez gelınce yazarım sonucları
önce babaneyi ve küçük sıpayı doyuralım bakalım
eşlemim çok sevindim.tedaviye çok şükür ilk adımı attınız.rabbim yolunuzu açık etsin inşallahdualarım seninle canım.inşallah eşininki sorunsuz çıkar.tedavi süreci biraz daha hızlı işler ozaman.rabbim gönlüne gore versın inşallah

sibelim gözünüz aydın bi oğlan daha geliyormuş.hayırlı evlat olsun inşallah.erkeklerle uğraşmak terbiye vermek çok zor.inşallah ahlaklı bir şekilde yetiştirebiliriz yavrlarımızırabbim uzun ömür versin oğluşuna

gunaydınlar herkeslere.. nasılsınız .. ben daha önce buraya geldim mi bilmiyorum..
insaAllah dualarınıza da katılmak isterim .. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, huzur dolu evlatlar nasip eylesin insaAllah..

ben kısaca kendiim tanıtayım ..
16 yılım bitti evlilikte .. en başlarda normal tedavi, sonrasında 2 kez aşılama ve zamanla da tüp denemesi yaptık. maalesef sonuç alamadık ..
2005 yılında 1. ve 2. tüp oldu.
2010 yılında 3. tüp oldu.
ve geçtiğimiz mart ayında da 4. tüp denemememiz oldu.
tabi ki çok kolay olmuyo, onca masrafın altından kalkmak biraz zaman alıyo, o yüzden maddi-manevi toparlanmak kolay değil.
maalesef hersey istenilen değerde olmayınca, çok uğraşlar verilmesine rağmen, yine başarı sağlayamadık, sonki savaşımdan yeni yeni düzelebiliyorum..
eşimde sprem sıkıntııs var.
bende de 4. tüp de ortaya çıkdı. islemler sırasında yumurta anomalisi görüldü denildi, yani çok istenilen kalitede olmadığı saptanmış. ve yumurta rezervimde azlık görülüyo, bu tüpe basladığım yıllarımda da vardı. kan pıhtılasması olabilirmis. eğer tutarsa 9ay boyunca hergün kendime iğne yapıcakmısım, buna bile razıydım, cünkü tüp iğnelerinden alıstım, zor gelsede alıstım.
normalde tüp iğneleri herkze belli doz da verilirken, benim kiler hep yüksek doz verildi.neredeyse her tür tüp iğne adını kullanmış oldum
1. tüp de 8 yumurtam, 3ü döllendi ve transfer sonuç 0
2. tüp de 7 yumurtam, 3ü döllendi ve tarnsfer sonuç yine 0
3. tüp de o ay sadece 3 yumurtam oldu 1i döllendi ve sonuç yok.
4. tüp de 8 yumurtam 4 ü işleme alında ve 1 i bölünmeye başlıyo dediler, o 1ini de kaybetme riski vardı, cünkü 2gün boyunca bölünme sağlayamadığı için, transfer islemimiz iptal oldu.. 2 bölünmeden öteye gidememisti .. hiç böylesini düşünmemistik yaşamadığımız için, son derece yıkıldım, ağladım içimin günlerce yanmasını tarif edemiyorum .. sanki transfer islemine girp sonuç beklemeyemedim ya, kendimi tüp yapmıs saymıyo gibiyim, ama onca iğneyi yaptım rüyamıyıd gördüğüm"" diyorum kendi kendime..
aynı zamanda 4. tüp de FSH değerim de 15 çıkmısdı ve bu tüp için istenilen bi rakam değildi. 10 un altında olması gerekmiş. tarnsfer iptali olduktan sonra vücudumda inanılmaz derecede ateş oldu.. bu da fsh değerim yüksekliğinden yada fazlasıyla hormon iğneleri vücuduma yükleme yapıldığı için.. nisan ayında geçer dedim bakdım çok sıkıntıya girdim, geçmeyince ates basması, dr uma ilettim.. onlar da bana bi ilaç adı verdiler, ama ne zor bulunan bi ilaçmıs, Biosteran DHEA adı. bnu kullan haziran ayında kan ve ult için kontrle gel dediler. 1aylık kullanımda fsh değerim düşmüşdü 8 olmusdu.. ultr. ise yumurtalarım 5 tane çıkdı. dr um fsh değerinde sonuç 8e indiğine göre, yumurta rezervi azlığı knusunda da bi gelişme göstereceğine inanıyoruz dedi. yumurta yapısı ve kalitesi bakamından 3ay kullanabilirsin dedi ve temmuz ayımda dolmak üzere 3ay kullanmıs oldum. sükür ates basmlarım gitti. insaAllah biseyler düzene girmistir.. yoksa sıkıntı üzerine sıkıntı.. Rabbim daha kötü sonuçlardan uzak eylesin insaAllah.. kimseyi çaresiz bırakmasın. dr ların dediği zor vaka.. gerçekten çok zor bu uğurda savas vermek . ksra bakmayın çok doluyum, basınızı ağrıttım sabah sabah ..
bazen diyorum, ne güç kaldı ne derman, ama yine de evlatsız ev olmuyo çok zor, zaman geçmiyo((
simdi 1-2ay sonra yine gitmeyi düsünüyorum, olursa da 5. bu son olur artık dayancak gücüm yok. bi umut içimde, 5.ye gidene kadar keske körün taşı kendliğinden olsa yavrularım:'(

Son düzenleme:

canim gecmis olsun basimizi sisirmek nedemek hepimiz senin gibi yollardan gectik bazi arkadaslarimizda senin gibi cok ugras verdiler ben savasimin ganimetini almak uzereyim belki arkadasim ama inan ayni yollardan sikintilardan sinavlardan gectim Rabbim insallah buseferde ilk once gobusune versin sonra kucagina versin kuzularini hic bir sorun yasama insallah

gunaydin emacim annelerin iyi olmasina coooook sevindim benimkisinin vize daha belli degil malesef ama yeni bir haftaya Rabbim yeni bir haber vercektir insallah ben inaniyorumki annem gelebilecek :18::18:hastanede egitim var bakalim gidelim diye erken kaltik kocisle

ya ben yanlış bişey mi yaptım acaba dün doktorum bana tüpe geçebiliriz dedi ben yok bi aşılama daha yapalım edim çünki sadece bi tane aşılama oldum dedim şimdide tüpmü deseydim acaba diye düşünüyorum eşimde geçen ay zaten bi aşılama daha yaptırıp olmazsa tüp için aylardır gitmek istediğim doktora gidelim dedi dua edin nooooluuuurrrrrrrrr

canım benim durumunu bilmiyorum ama imkanın varsa durumunuz cokta kötü değilse bi aşılama daha denemen iyi olur belki tüpe gerek kalmaz hayırlısı olsun

seyyancım bunlar gecen haftanın eksikleri galiba malum ben aranızda yoktum haber vermiştim sana okuyamamıstım duaları..
eger bunlar haftaya cumaya kadar bitmesi gerekiyosa okurum ben canım haberin olsun

inşAllah canım

aaaamiiiiiiinnn inşallah

evet kaç tane paşa olacak topiğimizde.ben bayadır girmediğim için bilmiyorum

inşAllah canım amin

Ayy hehee Seyyanım hele Muhatt çıldırıyodu resmenn Ne çektiniz bendenn

Ee güzellikle gelmiyolarsa zorla getiririz bizim canavarları dimi Seyyanımm Şevvalimi unuttun ama Recep,Şaban,Ramazan,Şevval

İnşaallah herşey çözülür canım,inanılmaz çıkmazda hissediyodum biliyosun ama şimdi bi güven geldi elhamdülillah,Rabbim karşılıksız bırakmasın,hayırla sağlıkla dualarımızı kabul etsin,iyi ki varsınız

Allah razi olsun Hayalotum,amin inşaallah canım...Sende benim dualarımdasın,Rabbim oğluşuna hayırla sağlıkla kavuştursun canım benim,seninki doğmadan bizde müjdeleri sıra sıra verelim inşaallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…