Kızlarr ben netten sonuçlarıma baktım,hormon 1 hormon 2 sonuçlar gönderildi yazıyo sadece açıklama yok..Ama idrar tetkikleri sonuçları sırasıyla yazıyo,bilen anlayan birisi varsa yorum yapabilir mi
5-6 lökosit, 4-5 idrar yolları epitel hücresi ve kalsiyum oksalat kristali görüldü....
Benim biraz araştırmam sonucu anladığım,o kristalin çıkması kum dökmeye sebebmiş,kum döküyorum belkide dimi :26: :26:
Rabbim dermansız dertler vermesin
canım gozun aydın olsun allah kucagına almayı nasıp etsın ınskızlaaaar benim oğlum olacakmış.bugün öğrendik.sizinle paylaşmak istedimmm..
canlarım günaydınlarrbiz kavaltımızı yapıp doktora gıdıcez gelınce yazarım sonucları
önce babaneyi ve küçük sıpayı doyuralım bakalım
Eşlemim çok sevindim.tedaviye çok şükür ilk adımı attınız.rabbim yolunuzu açık etsin inşallahdualarım seninle canım.inşallah eşininki sorunsuz çıkar.tedavi süreci biraz daha hızlı işler ozaman. rabbim gönlüne gore versın inşallah
Sibelim gözünüz aydın bi oğlan daha geliyormuş.hayırlı evlat olsun inşallah.erkeklerle uğraşmak terbiye vermek çok zor.inşallah ahlaklı bir şekilde yetiştirebiliriz yavrlarımızırabbim uzun ömür versin oğluşuna
biz geldik.
çok iyi ilerliyormuşuz kızlar.kilomuz boyumuz satla uyumlu çok şüküree artık %100 erkek dedi
Allahım sonumuzuda güzel eyler inşallah..darısı sizlere isteyen herkese olsunbugün biraz fazla yürüdüm kasıklarım ağrıyor :26:diğer teyzelerinede haber verdikten sonra sanırım biraz dinlenmemiz gerek öpüyorum hepinizi
kızlarr ben netten sonuçlarıma baktım,hormon 1 hormon 2 sonuçlar gönderildi yazıyo sadece açıklama yok..ama idrar tetkikleri sonuçları sırasıyla yazıyo,bilen anlayan birisi varsa yorum yapabilir mi
5-6 lökosit, 4-5 idrar yolları epitel hücresi ve kalsiyum oksalat kristali görüldü....
Benim biraz araştırmam sonucu anladığım,o kristalin çıkması kum dökmeye sebebmiş,kum döküyorum belkide dimi :26: :26:
Rabbim dermansız dertler vermesin
canim gecmis olsun basimizi sisirmek nedemek hepimiz senin gibi yollardan gectik bazi arkadaslarimizda senin gibi cok ugras verdiler ben savasimin ganimetini almak uzereyim belki arkadasim ama inan ayni yollardan sikintilardan sinavlardan gectim Rabbim insallah buseferde ilk once gobusune versin sonra kucagina versin kuzularini hic bir sorun yasama insallah
çok sukur hersey ıyı gıdıyo ama bol bol dınlenmelısın
suan kaç haftalıksın canım hem takvımın neden yok
yok cnm imkanin varsa bidaha asilama dene..bana tam dort kez yapilmisti...insallah bu sana son olur ve sonu bebek olur kucaginda hayirlisiyla..bu arada yumurta cogaltan yiyeceklerden ye bol bol bos durma...findik fistik tikistir agzina,insallah sifa olurya ben yanlış bişey mi yaptım acaba dün doktorum bana tüpe geçebiliriz dedi ben yok bi aşılama daha yapalım edim çünki sadece bi tane aşılama oldum dedim şimdide tüpmü deseydim acaba diye düşünüyorum eşimde geçen ay zaten bi aşılama daha yaptırıp olmazsa tüp için aylardır gitmek istediğim doktora gidelim dedi dua edin nooooluuuurrrrrrrrr
cnm hos geldin tam yerine geldin..bizde bu yolun savascilariyiz..bazen derman kalmasada,cok yorulsakta,yine bi umutla kalkip devam ediyoruz,yaralaniyoruz,yaralarimizi sarip kalkiyoruz ayaga,ama yaralarimiz hep aciyor hic gecmiyorhayirlisiyla insallah olur bebeklerimizgunaydınlar herkeslere.. nasılsınız .. ben daha önce buraya geldim mi bilmiyorum..
insaAllah dualarınıza da katılmak isterim .. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, huzur dolu evlatlar nasip eylesin insaAllah..
ben kısaca kendiim tanıtayım ..
16 yılım bitti evlilikte .. en başlarda normal tedavi, sonrasında 2 kez aşılama ve zamanla da tüp denemesi yaptık. maalesef sonuç alamadık ..
2005 yılında 1. ve 2. tüp oldu.
2010 yılında 3. tüp oldu.
ve geçtiğimiz mart ayında da 4. tüp denemememiz oldu.
tabi ki çok kolay olmuyo, onca masrafın altından kalkmak biraz zaman alıyo, o yüzden maddi-manevi toparlanmak kolay değil.
maalesef hersey istenilen değerde olmayınca, çok uğraşlar verilmesine rağmen, yine başarı sağlayamadık, sonki savaşımdan yeni yeni düzelebiliyorum..
eşimde sprem sıkıntııs var.
bende de 4. tüp de ortaya çıkdı. islemler sırasında yumurta anomalisi görüldü denildi, yani çok istenilen kalitede olmadığı saptanmış. ve yumurta rezervimde azlık görülüyo, bu tüpe basladığım yıllarımda da vardı. kan pıhtılasması olabilirmis. eğer tutarsa 9ay boyunca hergün kendime iğne yapıcakmısım, buna bile razıydım, cünkü tüp iğnelerinden alıstım, zor gelsede alıstım.
normalde tüp iğneleri herkze belli doz da verilirken, benim kiler hep yüksek doz verildi.neredeyse her tür tüp iğne adını kullanmış oldum
1. tüp de 8 yumurtam, 3ü döllendi ve transfer sonuç 0
2. tüp de 7 yumurtam, 3ü döllendi ve tarnsfer sonuç yine 0
3. tüp de o ay sadece 3 yumurtam oldu 1i döllendi ve sonuç yok.
4. tüp de 8 yumurtam 4 ü işleme alında ve 1 i bölünmeye başlıyo dediler, o 1ini de kaybetme riski vardı, cünkü 2gün boyunca bölünme sağlayamadığı için, transfer islemimiz iptal oldu.. 2 bölünmeden öteye gidememisti .. hiç böylesini düşünmemistik yaşamadığımız için, son derece yıkıldım, ağladım içimin günlerce yanmasını tarif edemiyorum .. sanki transfer islemine girp sonuç beklemeyemedim ya, kendimi tüp yapmıs saymıyo gibiyim, ama onca iğneyi yaptım rüyamıyıd gördüğüm"" diyorum kendi kendime..
aynı zamanda 4. tüp de FSH değerim de 15 çıkmısdı ve bu tüp için istenilen bi rakam değildi. 10 un altında olması gerekmiş. tarnsfer iptali olduktan sonra vücudumda inanılmaz derecede ateş oldu.. bu da fsh değerim yüksekliğinden yada fazlasıyla hormon iğneleri vücuduma yükleme yapıldığı için.. nisan ayında geçer dedim bakdım çok sıkıntıya girdim, geçmeyince ates basması, dr uma ilettim.. onlar da bana bi ilaç adı verdiler, ama ne zor bulunan bi ilaçmıs, Biosteran DHEA adı. bnu kullan haziran ayında kan ve ult için kontrle gel dediler. 1aylık kullanımda fsh değerim düşmüşdü 8 olmusdu.. ultr. ise yumurtalarım 5 tane çıkdı. dr um fsh değerinde sonuç 8e indiğine göre, yumurta rezervi azlığı knusunda da bi gelişme göstereceğine inanıyoruz dedi. yumurta yapısı ve kalitesi bakamından 3ay kullanabilirsin dedi ve temmuz ayımda dolmak üzere 3ay kullanmıs oldum. sükür ates basmlarım gitti. insaAllah biseyler düzene girmistir.. yoksa sıkıntı üzerine sıkıntı.. Rabbim daha kötü sonuçlardan uzak eylesin insaAllah.. kimseyi çaresiz bırakmasın. dr ların dediği zor vaka.. gerçekten çok zor bu uğurda savas vermek . ksra bakmayın çok doluyum, basınızı ağrıttım sabah sabah ..
bazen diyorum, ne güç kaldı ne derman, ama yine de evlatsız ev olmuyo çok zor, zaman geçmiyo((
simdi 1-2ay sonra yine gitmeyi düsünüyorum, olursa da 5. bu son olur artık dayancak gücüm yok. bi umut içimde, 5.ye gidene kadar keske körün taşı kendliğinden olsa yavrularım:'(
sağol ayşem allah razı olsundoğru kız çokto şimdi benim sibelin erkek başka erkek varmıydı bilmiyorum inşallah bundan sonra bi kız bi erkek eşlemeli getirir diğer kızlar canım ben takvim yapmak istemedim ama sadece günü gösteren takvimim var yine 18+3 üz ama ultrasonda 18+5 2 gün büyük çıkıyor hep teyzesi sen nasılsın teyzoşum nasıl iyimi
cnm hosgeldin tabiki dua ederiz sanada etmezmiyiz hic insallah hersey yolunda gider...kistlerin erir hamis kalirsin..ayrica senin gibi olup hamile kalanlar,ve haberi olmayanlar cok...hatta bu topiktede var hamileligini anlayamamisti tedaviye baslamisti,2 3 hafta sonra dodurdu..erken dogum yapti nur topu gibi kizimiz oldu adi Nehir bebek insallah saninkide supriz olsunben evleneli neredeyse 2 yıl olacak... çikolata kistim vardı ameliyat oldum 1yıl önce ama tekrarladışu anda soğan kürüne başladım... ayrıca kilo vermeye çalısıyorum sonra dr gitcem... bir tane aşılamam var tutmadı dualarınız ve de tavsiyeleriniz için bekliyorum... her yavsiye çok önemli benim için... dua daha da önemli...
cnm hosgeldin tabiki dua ederiz sanada etmezmiyiz hic insallah hersey yolunda gider...kistlerin erir hamis kalirsin..ayrica senin gibi olup hamile kalanlar,ve haberi olmayanlar cok...hatta bu topiktede var hamileligini anlayamamisti tedaviye baslamisti,2 3 hafta sonra dodurdu..erken dogum yapti nur topu gibi kizimiz oldu adi Nehir bebek insallah saninkide supriz olsun
cnm hos geldin tam yerine geldin..bizde bu yolun savascilariyiz..bazen derman kalmasada,cok yorulsakta,yine bi umutla kalkip devam ediyoruz,yaralaniyoruz,yaralarimizi sarip kalkiyoruz ayaga,ama yaralarimiz hep aciyor hic gecmiyorhayirlisiyla insallah olur bebeklerimiz
aramıza hoşgeldin.gunaydınlar herkeslere.. nasılsınız .. ben daha önce buraya geldim mi bilmiyorum..
insaAllah dualarınıza da katılmak isterim .. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, huzur dolu evlatlar nasip eylesin insaAllah..
ben kısaca kendiim tanıtayım ..
16 yılım bitti evlilikte .. en başlarda normal tedavi, sonrasında 2 kez aşılama ve zamanla da tüp denemesi yaptık. maalesef sonuç alamadık ..
2005 yılında 1. ve 2. tüp oldu.
2010 yılında 3. tüp oldu.
ve geçtiğimiz mart ayında da 4. tüp denemememiz oldu.
tabi ki çok kolay olmuyo, onca masrafın altından kalkmak biraz zaman alıyo, o yüzden maddi-manevi toparlanmak kolay değil.
maalesef hersey istenilen değerde olmayınca, çok uğraşlar verilmesine rağmen, yine başarı sağlayamadık, sonki savaşımdan yeni yeni düzelebiliyorum..
eşimde sprem sıkıntııs var.
bende de 4. tüp de ortaya çıkdı. islemler sırasında yumurta anomalisi görüldü denildi, yani çok istenilen kalitede olmadığı saptanmış. ve yumurta rezervimde azlık görülüyo, bu tüpe basladığım yıllarımda da vardı. kan pıhtılasması olabilirmis. eğer tutarsa 9ay boyunca hergün kendime iğne yapıcakmısım, buna bile razıydım, cünkü tüp iğnelerinden alıstım, zor gelsede alıstım.
normalde tüp iğneleri herkze belli doz da verilirken, benim kiler hep yüksek doz verildi.neredeyse her tür tüp iğne adını kullanmış oldum
1. tüp de 8 yumurtam, 3ü döllendi ve transfer sonuç 0
2. tüp de 7 yumurtam, 3ü döllendi ve tarnsfer sonuç yine 0
3. tüp de o ay sadece 3 yumurtam oldu 1i döllendi ve sonuç yok.
4. tüp de 8 yumurtam 4 ü işleme alında ve 1 i bölünmeye başlıyo dediler, o 1ini de kaybetme riski vardı, cünkü 2gün boyunca bölünme sağlayamadığı için, transfer islemimiz iptal oldu.. 2 bölünmeden öteye gidememisti .. hiç böylesini düşünmemistik yaşamadığımız için, son derece yıkıldım, ağladım içimin günlerce yanmasını tarif edemiyorum .. sanki transfer islemine girp sonuç beklemeyemedim ya, kendimi tüp yapmıs saymıyo gibiyim, ama onca iğneyi yaptım rüyamıyıd gördüğüm"" diyorum kendi kendime..
aynı zamanda 4. tüp de FSH değerim de 15 çıkmısdı ve bu tüp için istenilen bi rakam değildi. 10 un altında olması gerekmiş. tarnsfer iptali olduktan sonra vücudumda inanılmaz derecede ateş oldu.. bu da fsh değerim yüksekliğinden yada fazlasıyla hormon iğneleri vücuduma yükleme yapıldığı için.. nisan ayında geçer dedim bakdım çok sıkıntıya girdim, geçmeyince ates basması, dr uma ilettim.. onlar da bana bi ilaç adı verdiler, ama ne zor bulunan bi ilaçmıs, Biosteran DHEA adı. bnu kullan haziran ayında kan ve ult için kontrle gel dediler. 1aylık kullanımda fsh değerim düşmüşdü 8 olmusdu.. ultr. ise yumurtalarım 5 tane çıkdı. dr um fsh değerinde sonuç 8e indiğine göre, yumurta rezervi azlığı knusunda da bi gelişme göstereceğine inanıyoruz dedi. yumurta yapısı ve kalitesi bakamından 3ay kullanabilirsin dedi ve temmuz ayımda dolmak üzere 3ay kullanmıs oldum. sükür ates basmlarım gitti. insaAllah biseyler düzene girmistir.. yoksa sıkıntı üzerine sıkıntı.. Rabbim daha kötü sonuçlardan uzak eylesin insaAllah.. kimseyi çaresiz bırakmasın. dr ların dediği zor vaka.. gerçekten çok zor bu uğurda savas vermek . ksra bakmayın çok doluyum, basınızı ağrıttım sabah sabah ..
bazen diyorum, ne güç kaldı ne derman, ama yine de evlatsız ev olmuyo çok zor, zaman geçmiyo((
simdi 1-2ay sonra yine gitmeyi düsünüyorum, olursa da 5. bu son olur artık dayancak gücüm yok. bi umut içimde, 5.ye gidene kadar keske körün taşı kendliğinden olsa yavrularım:'(
hoşgeldin,sefalar getirdin canımkızlaaarr günaydııınnn ben geldimmmmm
Ayy hehee Seyyanım hele Muhatt çıldırıyodu resmennNe çektiniz bendenn
Ee güzellikle gelmiyolarsa zorla getiririz bizim canavarları dimiSeyyanımm Şevvalimi unuttun ama Recep,Şaban,Ramazan,Şevval
İnşaallah herşey çözülür canım,inanılmaz çıkmazda hissediyodum biliyosun ama şimdi bi güven geldi elhamdülillah,Rabbim karşılıksız bırakmasın,hayırla sağlıkla dualarımızı kabul etsin,iyi ki varsınız
Allah razi olsun Hayalotum,amin inşaallah canım...Sende benim dualarımdasın,Rabbim oğluşuna hayırla sağlıkla kavuştursun canım benim,seninki doğmadan bizde müjdeleri sıra sıra verelim inşaallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?