Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarr ben netten sonuçlarıma baktım,hormon 1 hormon 2 sonuçlar gönderildi yazıyo sadece açıklama yok..Ama idrar tetkikleri sonuçları sırasıyla yazıyo,bilen anlayan birisi varsa yorum yapabilir mi

5-6 lökosit, 4-5 idrar yolları epitel hücresi ve kalsiyum oksalat kristali görüldü....

Benim biraz araştırmam sonucu anladığım,o kristalin çıkması kum dökmeye sebebmiş,kum döküyorum belkide dimi :26: :26:

Rabbim dermansız dertler vermesin

canim bende anlamam hic sonuclarini turkiyenin Rabbim sifa versin insallah ve tedavinde hayirli olsun insallah simdiden

biz geldik.
çok iyi ilerliyormuşuz kızlar.kilomuz boyumuz satla uyumlu çok şüküree artık %100 erkek dedi
Allahım sonumuzuda güzel eyler inşallah..darısı sizlere isteyen herkese olsunbugün biraz fazla yürüdüm kasıklarım ağrıyor :26:diğer teyzelerinede haber verdikten sonra sanırım biraz dinlenmemiz gereköpüyorum hepinizi

Nasılsınız
kızlaaaar benim oğlum olacakmış.bugün öğrendik.sizinle paylaşmak istedimmm..
canım gozun aydın olsun allah kucagına almayı nasıp etsın ıns

canım senınde oglun oluyormus gozun aydın olsun
topiğe erkeklerınde gelecek olması çok guzel bahar esma krızantem ve benım kı kız

çok sukur hersey ıyı gıdıyo ama bol bol dınlenmelısın
suan kaç haftalıksın canım hem takvımın neden yok

amın amın canım rabbım sıfanı versın ıns
tedavın yolunda gıder de kavusursun yavruna ıns

Saolasin cnm..tsk ederim insaAllah..

çok sukur hersey ıyı gıdıyo ama bol bol dınlenmelısın
suan kaç haftalıksın canım hem takvımın neden yok

sağol ayşem allah razı olsundoğru kız çokto şimdi benim sibelin erkek başka erkek varmıydı bilmiyoruminşallah bundan sonra bi kız bi erkek eşlemeli getirir diğer kızlarcanım ben takvim yapmak istemedimama sadece günü gösteren takvimim var yine18+3 üz ama ultrasonda 18+5 2 gün büyük çıkıyor hep teyzesisen nasılsın teyzoşum nasıl iyimi

Son düzenleme:
yok cnm imkanin varsa bidaha asilama dene..bana tam dort kez yapilmisti...insallah bu sana son olur ve sonu bebek olur kucaginda hayirlisiyla..bu arada yumurta cogaltan yiyeceklerden ye bol bol bos durma...findik fistik tikistir agzina,insallah sifa olur
cnm hos geldin tam yerine geldin..bizde bu yolun savascilariyiz..bazen derman kalmasada,cok yorulsakta,yine bi umutla kalkip devam ediyoruz,yaralaniyoruz,yaralarimizi sarip kalkiyoruz ayaga,ama yaralarimiz hep aciyor hic gecmiyorhayirlisiyla insallah olur bebeklerimiz

cnm sonuctan ben anlamiyorumki keske anlasam ama yok..ama insallah hepsi cok iyi olur,canim arkadasim insallah hayal kirikligi yasamazsin...insallah insallah butun tedavin iyi gider de hamile haberinide aliriz dogum haberinide cnm benim......kizlar bizde tedaviye baslamaya karar verdik..tr.deki doktorun yumurtalarin azaliyo demesi hala kulaklarimda cinliyor...3 gundur agliyorum bir an once yumoslarim bitmeden elimizden geleni yapmaliyiz..burda amsterdamda tedavi olucaz..ev doktoru gondermesi gerekiyor dr.tatile gitmis ayin30 da geliyomus bekliycez o zamana kadar...ama gec kalmak istemiyorum insallah sifamiz ordadir...eyer yine olmazsa istanbul emseyhospitala gideceyiz son olarak daha da olmazsa tamamdir daha tedavi olmam heralde hayirlisi insallah olur yaa

hayatol cnm gozun aydin olsun insallah hayirli saglikli evlat olsun insallah ve diger arkadaslarim hamislarimiz insallah hayirli bi sekilde kucaginizada alirsiniz ve hayirli evlatlar olurlar

arkadaşlar baktımda dua için konu açıldığında yazan arkadaşların coğu hamile çok mutlu oldum :) bende bebek istiyorum bana da dua edin lütfeeeennnnnnnnnn........

ben evleneli neredeyse 2 yıl olacak... çikolata kistim vardı ameliyat oldum 1yıl önce ama tekrarladı şu anda soğan kürüne başladım... ayrıca kilo vermeye çalısıyorum sonra dr gitcem... bir tane aşılamam var tutmadı dualarınız ve de tavsiyeleriniz için bekliyorum... her yavsiye çok önemli benim için... dua daha da önemli...

kizla az once bira uyuyum dedim tabi aklimda yine bebek...ruyamda ruya goruyorum bi oglan bebeye sut emziriyorum uyaniyorum yok agliyorum yine ruya diye sonra bi baktimki oda ruya artik direk gelmiyo bebeyim ruyalarima ruya icinde ruyayla geliyor...gerci insanin fikri neyse zikride odur derlerdi benimkide oyle oldu galiba..

cnm hosgeldin tabiki dua ederiz sanada etmezmiyiz hic insallah hersey yolunda gider...kistlerin erir hamis kalirsin..ayrica senin gibi olup hamile kalanlar,ve haberi olmayanlar cok...hatta bu topiktede var hamileligini anlayamamisti tedaviye baslamisti,2 3 hafta sonra dodurdu..erken dogum yapti nur topu gibi kizimiz oldu adi Nehir bebek insallah saninkide supriz olsun

inşallah tsk ederim darısı senin benim hepimizin başına :) sen neler yapıyorsun peki ? galiba aşılama yolundasın... onun dısında yaptığın şeyler var mı ?

hsb.. cnm saolasın .. bu savaslarımızdan ne zaman galip gelicez acaba
yaralarımızın üstü kabuk bağlasa da, yeni bir yara üzerine gelmis oluyo..
bi yaranın üzerini, diğer bir yara ne kadar kapatabilir ki
Rabbim hepimizin acılarını dindiricek hayırlı evlatları tez zamanda nasip eder insaAllah ..
sınavımıız çok büyük çookk ... insaAllah mükafatını en güzel sekilde alabiliriz ..

geliyorum gidiyorum kimse yok.... eslem seninde bi yerden başlamış olmanasevidim taaaa ankaradan ben geriliyordum sen bize heyecan yaşatırken sıkıntın her ne ise ir an evvel gider inşaallah ve hayırlı haberler getirirsin bize.... seyyan ve muhat nerelerdesiniz siz muhat senin işler mi yoğunlaştı okullara az kaldı ya kızlar bende başlıyorum busene okula tekrardan eşimle kapışacaz bakalım gerçi o üst sınıfta ama olsun ismini unuttuuğum arkadaşlar umarım hepinz iisinzdir bu arada nurusima nerelerde neyse ben çıkıyorm görüşürüz inş....dua eder dua beklerim....

aramıza hoşgeldin.
bu yolda çook yorulanlardan biri olarak doğru bir yere geldiğini söyleyebilirim.
bizi bizden başka anlayan olmadığına inanıyorum ki öylede zaten
dualarımıza katılmanı isteriz
gerek dualarla gerek sohbetlerle
kah gülüp kah ağlayıp beraber ,güzel zamanlar geçiriyoruz burda
umarım ve yürekten dilerimki en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın...

kızlaaarr günaydııınnn ben geldimmmmm
hoşgeldin,sefalar getirdin canım

ah be eslemim ben kendimi unuttum bu günlerde
doğru şevvalde vardı...

iyi geceler kızlar nasılsınız..ben de uğrayamıyorumm ramazan sonrası düzene giremedim halaa.....şimdi de rapor işleirm var tüp bebek için bu sefer raporlu deneyeceğim bakalım inşaallah...ay sonunda taşınıyorum evimi değiştiiryorumm...sonrasında kısa bir tatil ve inşaalah evimi yerleştireeğim yavaştan netim ne zaman bağlanırsa dönerim artık ....herkesin durumu iiyidr ve dualrımızın cevabını çabucak alırız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…