evet canım kesinlikle katılıyorum,
tamam yaşadığın kolay değil hakveriyoruz ama onların dediklerini ciddiye alırsan hayat daha da zorlaşmaz mı?
onlar kazanmaz mı sen böyle yaptıkça. tamam belki kötü niyetle yapmıyorlar ama yaralıyor unlar bizi.
sen ehliyeti al çalışmaya devam et ve en kısa zamanda tr ye gel tamam mı
ben de çıkayım hanımlar, kenidinze mukayet olun sonra depresyonlardan toplamayalım birbirimizi.Bana da müsade fıstıklar :)
Çok öpüyorum sizi.
Rüyanızda EN SEVGİLİYİ görürsünüz inşallah
sen şu rumuzunu bi değiştirir misin? çok ngatifKızın psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok zaten
ben de çıkayım hanımlar, kenidinze mukayet olun sonra depresyonlardan toplamayalım birbirimizi.
yoğur peynir börek yapın :)
evet insallah oyle yapicam.kimseyi dinlemiycem.insallah tr de hem tedavi hemde guzel bi tatil ohh mis insallah .ehliyeti alirsam hayat dahada kolay olacak..burda genellikle bisiklet kullaniyoruz biyere gitmek icin,zaten kucucuk yer ama randevuler felan zor oluyor esim goturuyo sagolsun ama her zamanda denk gelmiyor bu aralar motorsiklet suruyorum ise onunla gidiyorum kizlar kuccuk motorlardan iyi oluyor ama serin serin...hadi iyi geceler benim cenem dusuyor geneevet canım kesinlikle katılıyorum,
tamam yaşadığın kolay değil hakveriyoruz ama onların dediklerini ciddiye alırsan hayat daha da zorlaşmaz mı?
onlar kazanmaz mı sen böyle yaptıkça. tamam belki kötü niyetle yapmıyorlar ama yaralıyor unlar bizi.
sen ehliyeti al çalışmaya devam et ve en kısa zamanda tr ye gel tamam mı
emaaaaaa canım ben bu mesajı nekadarzora yazdım :)sen şu rumuzunu bi değiştirir misin? çok ngatif
ya napcan sen onları kedin nasıl kedin sen onu söyle :)
canım bak massi durumun el veriyorsa 2 haftalığına olsun gel tr ye.
belki burda herşey yoluna girer
sen şu rumuzunu bi değiştirir misin? çok ngatif
ya napcan sen onları kedin nasıl kedin sen onu söyle :)
canım bak massi durumun el veriyorsa 2 haftalığına olsun gel tr ye.
belki burda herşey yoluna girer
bunu buldun bula bulaevt cok negatif demi..ama gercekten cok zor..hah degistireyim nekaderzor deyilde cokzor yapiyim...bu birazdaha iyi gibi..kedim iyi cnm simdi kosturuyo bi o yana bi bu yana kudur saati geldi gene...gunduz uyuyor aksam lari oynamaya basliyor.bugun disari yollamadim sinirini boyle aliyor galiba
seviyoruz seni uleyyyyyyynnn
.................................................
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: org5, bgcolor: #F9EFF7"] N.K. - 03.01.2012 12:15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merhabalar şu an çok şaşkınım çünkü hamile olduğumu öğrendim 1 yıldır denememize rağmen FSH yüksekliği sebebi ile hamile kalamıyordum taki sevgili Hocamla karşılaşana kadar bana 6 ay sabret demişti ama sadece 1 ay sonra bu güzel haberi aldık. Allah'ın izni Hocamın vesilesi ile her şey için çok teşekkürler.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
emaaaaaa canım ben bu mesajı nekadarzora yazdım :)
hadi iyi geceler, çok işim var yarın çooooookkkkkkkkkk,
canlarrrgünaydın ne var ne yok bakalım herkesciklerde
GÜZELOLACAK güzel olur yahu :)Anladım zaten canımcım :)
Ama sonra ki bulduğu rumuzu da beğenmedim.
Senin söylediğin rumuzlar güzel :)
Günaydın canımmmm nasılsın
GÜZELOLACAK güzel olur yahu :)
bu daha iyi:) eger musmutlu vb.yaparsa onlar da olur hani
iyiym canıım işteyim bildiğin gibi...Günaydın canımmmm nasılsın
iyiym canıım işteyim bildiğin gibi...
bu arada tebrik ederim canım yarışma için...
aslında bende egunalin ilk cıktıgı yarışmada katılacaktım o katılınca katılmadım sonra sofra hazırlamayı yapmaya vaktim yok diye katılamadım kısmet belki bunda katılırım bende arkandan gelirim
tam karar verebilirsem belki katılırım bende canım ama bilmiyorum:26:Çok teşekkür ederim canım.
Katıl canım çok eğlenceli yarışmak :)
tam karar verebilirsem belki katılırım bende canım ama bilmiyorum:26:
öylemi dersiiiiiiiinnnnnnGüzel sunum yaparsın sen ben biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?