Maşallah benim becerikli arkadaşıma
Anlatırsan seyyan parçalayacak zaten bende sormuyorum korktum :)
Bizde seni seviyoruz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
canlar banada müsaade
benimde uykum geldi bu hafta buralarda olamıcam pek yarın girersem girerim sonra inegöle gidicem inşaallah
benim yeğenler sünnet olacak önümüzdeki hafta sonu
hafta içide malum yatak,kına falan
baya yoğunum yani
hepinizi Allaha emanet ediyorum ve seviyorum
nekadar damarıma basılsada bazenvazgeçemem sizden
bu arada muhatçım ben yarından sonra duaları okuyanları takip edemiyebilirim
yarından itibaren okuduğunu yazanları not alırsan sevinirim
zaten büyük ihtimal bu hafta sonuna kadarda tamamlanamayacak
hadi öptüm hepinizi
seyyan sen ev hanimisin demi???
burda parçalayıcı muhat emacım
ya parçalar ya gebertir:18::18::18::18
ama ondan gelen herşeyi severim ben
benden kormkma yani
ondan kork
1.80 lik çünkü
canım ayak numarısı boyla alakalı değilmuhat kusura bakma merak ettim sen 1.80 boyunla kac numara ayakkabi giyyorsun...ben 1.62 likim 39 40 giyyorum
ema cnm sen bana dua ettinmi??yarin sinavim var yoksa kocanla kus..en iyisi sen bi duada bulun...Allah bin mislini sizlere sevap olarak versinAyyy kıyamam sünnet olacaklar demek :)
Darısı senin çocuklara inşallah.
Duaları merak etme el birliğiyle tamamlarız Allah'ın izniyle canım.
Bizde seni seviyoruz.
Allah'a emanetsin
Selvi boylum al yazmalım
Boyunu sevsinler onun :)
Seninde tabii şekerim
tamam canım ben takip ederim. okumayanların da burnundan getiririmcanlar banada müsaade
benimde uykum geldi bu hafta buralarda olamıcam pek yarın girersem girerim sonra inegöle gidicem inşaallah
benim yeğenler sünnet olacak önümüzdeki hafta sonu
hafta içide malum yatak,kına falan
baya yoğunum yani
hepinizi Allaha emanet ediyorum ve seviyorum
nekadar damarıma basılsada bazenvazgeçemem sizden
bu arada muhatçım ben yarından sonra duaları okuyanları takip edemiyebilirim
yarından itibaren okuduğunu yazanları not alırsan sevinirim
zaten büyük ihtimal bu hafta sonuna kadarda tamamlanamayacak
hadi öptüm hepinizi
içinizdeki nasrettin hocayı açığa çıkardığım iççin çok mutluyum :)evet yaa aynadimda ooohhh ama oyun havasi bitti simdide bi dertli soyluyo agmam geldi radyo dinliyorum ankara radyosu park fm cok seviyorum ama cok aglatiyor beni vee oynatiyor
evet tam dedigin gibi yaparim yaa iyi fikir sagolasin...yogurdu yedinmi????olmusmu yani
evet yaaa bide burda yogurdu duyduktan sonra bende yapayim dedim.bi tencere sutumun icine cay dokuldu kesildi sut attim burda duydukca yogurt yapasim geliyo sabah unutuyorum yarin yapacam insallah...siz o zaman yogur gorun nasil yapilirmiss muhatinki neki
gercektenmi ama senin fazla deneyimin yok..insallah olmasinda fazla..bende ilk zamnalar oyleydi ama simdi gelirse anla iste
ema cnm sen bana dua ettinmi??yarin sinavim var yoksa kocanla kus..en iyisi sen bi duada bulun...Allah bin mislini sizlere sevap olarak versin
40 giyiyorum canımmuhat kusura bakma merak ettim sen 1.80 boyunla kac numara ayakkabi giyyorsun...ben 1.62 likim 39 40 giyyorum
ema cnm sen bana dua ettinmi??yarin sinavim var yoksa kocanla kus..en iyisi sen bi duada bulun...Allah bin mislini sizlere sevap olarak versin
ay çıkamadım bi türlü
emacım benim boyum sevilmicek gibi değil ki
minnak
ayak no mu söylemiyeyim şindik
evet canım ................
evet bi zamanlar bende oyleydim....sonra cocuklari oldu herkesin gorumcelerin felan eltimin cocuk baktirdilar sirasiyla yok duyemedim calisiyolardi....ama baktim olmiycak kimseye yaranilmiyo zaten en iyisi calismak evde arkamdan aglayanda yok bana oyle diyolar..calis arkandan aglayanin yokya......sozun bittigi yerde keliyorum iste sonra..
seyyan şimdilik ev hani mı,evet bi zamanlar bende oyleydim....sonra cocuklari oldu herkesin gorumcelerin felan eltimin cocuk baktirdilar sirasiyla yok duyemedim calisiyolardi....ama baktim olmiycak kimseye yaranilmiyo zaten en iyisi calismak evde arkamdan aglayanda yok bana oyle diyolar..calis arkandan aglayanin yokya......sozun bittigi yerde keliyorum iste sonra..
Böyle konuşanların işi gücü yok saçmalıyor nereye saldırsam kimin canını yaksam acaba diye kimbilir kaç tilki dolanıyor geri kafalarında.
Ne huzursuz bir hayatları vardır şimdi onların.
Hiç mutlu değildir bu tarz insanlar iç huzurları yoktur bir kere.
Bir insanın canını yakıp huzur bulan nerde görülmüş.
Rabbim sana hayırlı evlatlar vererek laf söyleyenlerin ağzına kilit vursun Yüce Mevlam.
Evini şenlendirsin çocuk sesleriyle inşallah.
evet canım kesinlikle katılıyorum,Böyle konuşanların işi gücü yok saçmalıyor nereye saldırsam kimin canını yaksam acaba diye kimbilir kaç tilki dolanıyor geri kafalarında.
Ne huzursuz bir hayatları vardır şimdi onların.
Hiç mutlu değildir bu tarz insanlar iç huzurları yoktur bir kere.
Bir insanın canını yakıp huzur bulan nerde görülmüş.
Rabbim sana hayırlı evlatlar vererek laf söyleyenlerin ağzına kilit vursun Yüce Mevlam.
Evini şenlendirsin çocuk sesleriyle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?