öylemi dersiiiiiiiinnnnnn
o basit sekerim ama börek konusunda bilmiyorumTabii ki şekerim meyveyi bile nasıl süslüyorsun böreği kimbilir ne hale getirecen :)
o basit sekerim ama börek konusunda bilmiyorum
bu arada da güzel sözlerin için tesekkür ediyorum
merhabalar herkese bi arkadaşınız daha geldi artık aranıza ...
Allah ım hepimizin yüzünü tez zamanda en hayırlsından ama gürdürür inş..
Hadi hadi naz yapma görmek istiyoruz seni bu yarışmada :)
Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun
hemen geliyorum pembe sahalaraaaa
egunalle sennnnnnnn bide ellosaaYürü beeeeee kim tutar seni :)
biz iyiyiz seker sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlikarkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzz
egunalle sennnnnnnn bide ellosaa
saol beybiiiiiiiiiiiYok be kuzum yarışmaya katılan herkes çok becerikli sende de ne cevherler var gördük :)
biz iyiyiz seker sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzz
İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın
canım folbiol gaz yapmazki gebelikte gazoluyo zaten çünkü rahim büyüyo ve bagırsaklar yer değiştiriyor...şimdilik iyi gidiyo çarsamba dr gitcem keseyi görebilcekmi bakalım ara ara midem bulanıyo bide göğüslerim agrıyo şimdilik bukadar ha bide acayip gaziım var anlatamam yani allahım saglıklı aldırsın kucama insallah en yakın zamandada sizlere nasip etsin bu duyguyu herkes yasasın şimdi senin dediğin folbiolden aldım o daha uygun ama cok gaz yapıyo olsun napalım alışcaz allahım insalah keseyi görürüz çarsamba ya ilk degerim 418 di 2 gün sonada 971 olmuş nası degerlerim kızlar
canım folbiol gaz yapmazki gebelikte gazoluyo zaten çünkü rahim büyüyo ve bagırsaklar yer değiştiriyor...
değerinde güzel canım
allaha şükür arkadaşım allahım en kısa zamanda bebişlerinizi bagışlasın size insalllah bişi dicem ben degerlerime göre kaç haftalık hamiş oluyom 418 den 971 çıktı dr degerlerin iyi dedi peki kaç haftalığım ama en son yaptırdığım 971 üztünden tam bi hafta gecti yükselmişimdir insalahj ya
Amin canım.Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah.
Benim hamileliğimde 500 lerdeydi 5 haftalık demişti ebe.
Yükselmiştir tabii canımcım.
Ne zaman gidecen doktora
çarsambaya en erken saate aldım 9 a :))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?