Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

insallah bende bekliyorum dr hayırlı haber sizide habersiz bırakmam arkadaslarım benimmmmm

selam canım nasılsın iyi misin nasıl gidiyor görüşmeyeli hamişlik kalp atışlarını ne zaman dinlemeye gideceksin ....... bende yarın gideceğim doktora 10 gün oldu bugün reglim gecikeli yumutlalıklarımda ağrı var bazende sancı bakalım rabbimm büyük hergün dua ediyorum

iyiyim şükğr canım şimdilik göğüslerim agrıyo sadece insalah sende hamşişşindir insalahhhhhhhhhhhhhhh herkese nasip etsin canımmmmmmm çarsamba ya gitcem keseyi görebiliriz insalllah allahım dualarımızı kabul etsin insalahhhhhh

sokaga zaten cikamiyor,hem korkuyor hemde ben 5. katta oturuyorum cikinca binanin kapisi disardan acilmiyor,ama bina icinde gezmeyi cok seviyor,birinde bi kediyle kavga etmis iki uc cikmadi,en gecenlerde kopek sikistirmis gittim aldim yine 1. kattaydi..simdi ciksa bile kapinin onunden biyere gitmiyor,kapida oynuyor kendi kendine gelene gidene bakiyor..evet rumuz olarak olabilir...oylamaya sunalim bence bakalim kimde ne fikirler var....teori sinavimi iki yanlisla kaybettim...hemen yeni bir gun alicam insallah alirim bu kez
Anladım zaten canımcım :)
Ama sonra ki bulduğu rumuzu da beğenmedim.
Senin söylediğin rumuzlar güzel :)

Günaydın canımmmm nasılsın
oylama yapalim derim
GÜZELOLACAK güzel olur yahu :)
bu daha iyi:) eger musmutlu vb.yaparsa onlar da olur hani

o ne demekki kiz musmutlu..haa cok mutlu anlaminda..ama o kadar mutlu deyilimki....kafasiz teoriyi alamadi yapsak

Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun[/QUOTE]

canım ben bebeğimi kaybettim 52 gün oldu. acil sezaryenle aldılar ve o küçücük bünyesş kaldıramadı yaşatamadı dr ler. dekolman plesanta denildi. een az 6 ay yada 1 sene sezaryenden dolayı bebek olayını erteldik maalesef..

inşallah canım canını sıkma sakın iyi düşün iyi olsun ....... hayırlısı hakkımızda...... bugün karnımın üstüne yatamadım sol yumurtalığım ok kötü bugün yyarına kadar nasıl sabredeceğimi bilmiyorum eğilemiyoum normal tuvaleti kullanamıyorum ayıptır sölemesi inşallah kötü bir şey yoktur

Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun

canım ben bebeğimi kaybettim 52 gün oldu. acil sezaryenle aldılar ve o küçücük bünyesş kaldıramadı yaşatamadı dr ler. dekolman plesanta denildi. een az 6 ay yada 1 sene sezaryenden dolayı bebek olayını erteldik maalesef..[/QUOTE]

ayyyyyy çok üzüldüm canım geçmiş olsun .......inşallah bunda da vardır bir hayır ........ kendini çok üzüp yıpratma desemde kolay değil biliyorum bende düşük yaptım ama senin sezaryenle alıınmış çok üzüldüm Allah hakkında hayırlısını versin canım dayanma gücü versin rabbim........

insalllah bebişin seninledir sen dikkatli ol bu aralar allahım ol der oluverir sende sıkma canını tamam mı bende çarsambayı iple cekiyom

insalllah bebişin seninledir sen dikkatli ol bu aralar allahım ol der oluverir sende sıkma canını tamam mı bende çarsambayı iple cekiyom

inşallah canım ........ pek umutlu değilim gene bir düzensizlik ve enfeksiyon diye düşünüyorum ama rabbimdende umudumu kesmiyorum gene de .... az kaldı sabret bi güncük kaldı .............ben ölüyorum heyecandan .........

slm canlar nasılsınız bakem,muhatcı davetin için saol cnm kızlar ben adet olamadım ya doğum kontrol ilcının etkisimi sizce,off beklemek çok zor bu arada dualarımız tamamlanmayacak galiba

Ben varım oylamaya canım.

Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun

[/QUOTE]canım ben bebeğimi kaybettim 52 gün oldu. acil sezaryenle aldılar ve o küçücük bünyesş kaldıramadı yaşatamadı dr ler. dekolman plesanta denildi. een az 6 ay yada 1 sene sezaryenden dolayı bebek olayını erteldik maalesef..[/QUOTE]

Meleğini cennete gönderdin demek canım benim.
Merak etme annesi cennetin kapısında bekliyor seni inşallah.

Ben normal doğum yaptım 3 ay korundum sezeryan olunca daha uzun tabii.
Sayılı gün çabuk geçer.
Ve hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına aldığın günleri göstersin Mevlam inşallah

Son düzenleme:
sa kızlar nasılsınz inşallah hepiniz iyisinzdir.... eşlem ne yaptın hastane işini bizi haberdar et sanırım çok şey kaçırıyorum... elanor adet olmadıysan hamiş olursun inş tüpe hazırlanırken hamile olan çok kişi var....kızlar sonra görşürüz inş aeo hepinz

inşallah cnm ama 2 aydır böyle,sanırım kullandığım ilaçların yanetkisi bu kötü olacak zor izin almıştım hergeçen gün uzatmak zorunda kalacağım

Canim nadil sevindim anlatamam Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda bende asilama istemiyordum normalden hicbir farki yokmus gibi geliyordu ama bak hemde ilk defada tuttu cok sukur sana asilamaya bilr gerek kalmayacak inşallah
Canim gec oldu biraz ama insallahh cok guzel gecmistir sinavinn
Asbeye ulaşacak kimse yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canimmmm geldim geldim nolur hakkinizi helal edin merakta bıraktım sizi midem ve beyanname donemi olunca sizleri habersiz biraktim ama cok sukut bitti geldim

slm canlar nasılsınız bakem,muhatcı davetin için saol cnm kızlar ben adet olamadım ya doğum kontrol ilcının etkisimi sizce,off beklemek çok zor bu arada dualarımız tamamlanmayacak galiba

Canimm insallah hersey yoluna gidecek ve srn bebisine bebislerine kavusacaksin su an stresten de gelmiyot olabilir dualarimdasin

Canim gecen hafta cok kotu gecti yaa mahvoldum resmen beyanname donemiydi birde bulantilar istifra derken gecti bitti sukut iyiyim sen nasilsib tatlim baslamissiniz insallahh Rabbim gonderecek minnosunu tupe gerek kalmadan
inşallah canım hayırlarl gelsin hyırlı evlat olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…