Hayırlı haberini bekliyoruz canımcım :)
insallah bende bekliyorum dr hayırlı haber sizide habersiz bırakmam arkadaslarım benimmmmm
selam canım nasılsın iyi misin nasıl gidiyor görüşmeyeli hamişlik kalp atışlarını ne zaman dinlemeye gideceksin ....... bende yarın gideceğim doktora 10 gün oldu bugün reglim gecikeli yumutlalıklarımda ağrı var bazende sancı bakalım rabbimm büyük hergün dua ediyorum
sokaga zaten cikamiyor,hem korkuyor hemde ben 5. katta oturuyorum cikinca binanin kapisi disardan acilmiyor,ama bina icinde gezmeyi cok seviyor,birinde bi kediyle kavga etmis iki uc cikmadi,en gecenlerde kopek sikistirmis gittim aldim yine 1. kattaydi..simdi ciksa bile kapinin onunden biyere gitmiyor,kapida oynuyor kendi kendine gelene gidene bakiyor..evet rumuz olarak olabilir...oylamaya sunalim bence bakalim kimde ne fikirler var....teori sinavimi iki yanlisla kaybettim...hemen yeni bir gun alicam insallah alirim bu kezbunu buldun bula bula
daha güzel olacak olsun mu rumuzun :) ya da güzelolacak :)
oldu oldu böyle bişiler yakışır sana :)
sokakta gezdirseniz sıkıntı mı olurki??
canım ben çıkayım sen de uyu acayip sıcakladım :)
aeo mucuk duamı da ettim :)
oylama yapalim derimAnladım zaten canımcım :)
Ama sonra ki bulduğu rumuzu da beğenmedim.
Senin söylediğin rumuzlar güzel :)
Günaydın canımmmm nasılsın
GÜZELOLACAK güzel olur yahu :)
bu daha iyi:) eger musmutlu vb.yaparsa onlar da olur hani
şimdilik iyi gidiyo çarsamba dr gitcem keseyi görebilcekmi bakalım ara ara midem bulanıyo bide göğüslerim agrıyo şimdilik bukadar ha bide acayip gaziım var anlatamam yani allahım saglıklı aldırsın kucama insallah en yakın zamandada sizlere nasip etsin bu duyguyu herkes yasasın şimdi senin dediğin folbiolden aldım o daha uygun ama cok gaz yapıyo olsun napalım alışcaz allahım insalah keseyi görürüz çarsamba ya ilk degerim 418 di 2 gün sonada 971 olmuş nası degerlerim kızlar
iyiyim şükğr canım şimdilik göğüslerim agrıyo sadece insalah sende hamşişşindir insalahhhhhhhhhhhhhhh herkese nasip etsin canımmmmmmm çarsamba ya gitcem keseyi görebiliriz insalllah allahım dualarımızı kabul etsin insalahhhhhh
Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun
inşallah canım canını sıkma sakın iyi düşün iyi olsun ....... hayırlısı hakkımızda...... bugün karnımın üstüne yatamadım sol yumurtalığım ok kötü bugün yyarına kadar nasıl sabredeceğimi bilmiyorum eğilemiyoum normal tuvaleti kullanamıyorum ayıptır sölemesi inşallah kötü bir şey yoktur
insalllah bebişin seninledir sen dikkatli ol bu aralar allahım ol der oluverir sende sıkma canını tamam mı bende çarsambayı iple cekiyom
sokaga zaten cikamiyor,hem korkuyor hemde ben 5. katta oturuyorum cikinca binanin kapisi disardan acilmiyor,ama bina icinde gezmeyi cok seviyor,birinde bi kediyle kavga etmis iki uc cikmadi,en gecenlerde kopek sikistirmis gittim aldim yine 1. kattaydi..simdi ciksa bile kapinin onunden biyere gitmiyor,kapida oynuyor kendi kendine gelene gidene bakiyor..evet rumuz olarak olabilir...oylamaya sunalim bence bakalim kimde ne fikirler var....teori sinavimi iki yanlisla kaybettim...hemen yeni bir gun alicam insallah alirim bu kez
oylama yapalim derim
o ne demekki kiz musmutlu..haa cok mutlu anlaminda..ama o kadar mutlu deyilimki....kafasiz teoriyi alamadi yapsak
Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun
sa kızlar nasılsınz inşallah hepiniz iyisinzdir.... eşlem ne yaptın hastane işini bizi haberdar et sanırım çok şey kaçırıyorum... elanor adet olmadıysan hamiş olursun inş tüpe hazırlanırken hamile olan çok kişi var....kızlar sonra görşürüz inş aeo hepinz
Canim nadil sevindim anlatamam Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda bende asilama istemiyordum normalden hicbir farki yokmus gibi geliyordu ama bak hemde ilk defada tuttu cok sukur sana asilamaya bilr gerek kalmayacak inşallahKızlar hepinizden Allah razi olsun,çok teşekkür ederim..Az önce dönebildik evimize nihayet...Çok şükür korktuğum gibi olmadı,doktoruma durumu anlattım.Sol yumurtalığımda kist varmış.Ayrıca kan ve idrar testi ve başka testlerde yazdı.Onları verdim,nasipse Pazartesi sonuçları alıcaz.Doktora daha önce tüp bebek için hormon testlerini yaptırdığımı söyledim,oda niçin tüp bebek dedi.Eşimde dedi ki,bizim 3 yıldır olmuyo çocuğumuz dedi,öyle içim yandı ki o esnada,eşiminde gözleri doldu,doktorumuzda tuhaf oldu...Ama ilk defa geldiniz,çözeriz Allahın izniyle,durun bakalım ne tüp bebeği,gerekli herşeyi yaparız dedi....Muayeneden sonra eşime de dedi,sana da sperm testi yapalım dedi.Ama o doktor bugün yokmuş,dolayısıyla eşimin testi Pazartesi günü olacak nasipse...
Doktorum çok içime sindi.Zaten çok övgü alan beğenilen bir doktor,nette de araştırmıştım...Efendi,güzel ahlaklı ve çok anlayışlı.Yardımcıları da öyle,sağolsunlar çok rahatlattılar beni...Önce Rabbime,sonra ettiğimiz edilen dualara,daha sonra da doktoruma güveniyorum.Başladık bakalım hayırlısı Mevlamdan...
Kayscım ve aleykümselam,direk Hisara gidelim diyoduk biz hep.Ama Mevlamın da bir planı var elbet.Tabi sen bilmiyosun konuşamadık,geçirdiğim bişeyden dolayı mecburen gitmek zorunda kaldım doktora.Ama herşeyde bir hayır varmış.Allahın izniyle belkide gerek bile kalmaz tüp bebeğe...Bakalım gelişmelere göre,eşim kesin olarak tayin isticek çıkıp merkeze.Çünkü bu git geller devam ederse,bizi maddi anlamda da oldukça yoracak,sadece bugün harcanılan miktar böyleyse ilersini düşünemiyorum;durumumuz belli sonuçta.İşin hem maddi hem manevi ve psikolojik yönünü söyleyerek isticek tayini merkeze çıkar inşaallah.Tabi konuştuk eşimle,inşaallah doktor hiçbir sorun olmadığını söyler ve herşey yolunda gelişirse tayin bile istemeyiz...Canım doktorum Rabbime şükür çok içime sindi,aşılama istemiyodum belkide duruma göre denerim bile,sonuçlara göre tabi herşey.Doktor ne şekilde yönlendirirse,o şekilde adım atıcaz inşaallah...Haklarımızda hayırlısı,inşaallah sende bu sefer kavuşursun meleğine sağlıkla hayırla canım....
Neden bilmem içim kıpır kıpır oldu,paşa geliyo demek,sağlıkla hayırla gelsin inşaallah,salihlerden olsun Sibelim
Dualarımız seninle canım,Rabbim yardımcınız olsun,inşaallah tedavi sağlıkla ve hayırla bebeğinizi-bebeklerinizi getirsin size.Rabbim kolaylaştırsın,güçleştirmesin,hayırla tamamlandırsın inşaallah
Canim gec oldu biraz ama insallahh cok guzel gecmistir sinavinnkizlaar yarin benim trafik sinavim var va sizdeen coooook dua istiyorum namazinizdada insallah...bakin buraya yaziyorum dua etmeyenin kocasi bir gun kussunnn...kussun derken noktali u ile yazilmis kabul edin...kusmasin ama noktali u ile kussun..iki gun kocasi kusmus biri olarak cok kotu oluyomus benden soylemesi siz en iyisi dua edin bana...edecekmisiniz edin haaa...kizlar valla edin yaa benim durum vahim kafama agrilar giriyor ben nasil alicam bu ehliyeti arkadas yaaa cok calistim insallah Rabbim hayirli siyla nasip eder...dua edin haa
Canimmmm geldim geldim nolur hakkinizi helal edin merakta bıraktım sizi midem ve beyanname donemi olunca sizleri habersiz biraktim ama cok sukut bitti geldimAsbeye ulaşacak kimse yok mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm canlar nasılsınız bakem,muhatcı davetin için saol cnm kızlar ben adet olamadım ya doğum kontrol ilcının etkisimi sizce,off beklemek çok zor bu arada dualarımız tamamlanmayacak galiba
asbe slm nasılsın nerlerdes nasıl gidiyo
inşallah canım hayırlarl gelsin hyırlı evlat olsun inş.Canim gecen hafta cok kotu gecti yaa mahvoldum resmen beyanname donemiydi birde bulantilar istifra derken gecti bitti sukut iyiyim sen nasilsib tatlim baslamissiniz insallahh Rabbim gonderecek minnosunu tupe gerek kalmadan
inşallah canım hayırlarl gelsin hyırlı evlat olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?