Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrr ben geldimm,hayırlı haberlerle geldim çok şükür

Eşimin testlerinde elhamdülillah hiçbir sorun yok,doktor çok güzel dedi...Bana hormon bozukluğu dedi,iki tane ilaç verdi glifor ve duphaston isimleri;ama takılacak birşey olmadığını ilaçlarla düzeleceğini söyledi...Sende de sorun yok ama sadece azıcık kilo vermen lazım dedi...İstiyorsam diyetisyene yönlendirebileceğini söyledi,yok dedim yeter ki olsun bebeğim ben kilo veririm dedim...O da olur sizin bebeğiniz inşaallah hiç merak etmeyin dedi...Diğer adetimin 3. yada 4. günü tekrar gelmemi istedi hormonlarıma bakmak için...Bizden böyle çok şükür Rabbime

Dualarınız için Rabbim ebeden razi olsun,çok teşekkür ederim hepinize kızlar.Geçmişe dönüp alıntı yapamadım,hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı...Yolculuk boyunca ve sonrasında hep dilimdeydi şu dua ''Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr // Rabbim,kolaylaştır zorlaştırma;hayır ile tamamla '' Kesinlikle tavsiye ediyorum...

Yarın ilaçlarımla birlikte bir Kur'an-ı Kerim Hatimine başlıyorum nasipse,inşaallah sonunda güzeller güzeli hayırlı sağlıklı evlatlarımız bekliyor olur bizi

merhabalar herkese bi arkadaşınız daha geldi artık aranıza ...
Allah ım hepimizin yüzünü tez zamanda en hayırlsından ama gürdürür inş..
hoş geldin canım,
kız ne üzülüyosun ben o sınavdan geçtim de ne oldu.
pazar arabasından öteye geçemedim hala :)
Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun

canım ben bebeğimi kaybettim 52 gün oldu. acil sezaryenle aldılar ve o küçücük bünyesş kaldıramadı yaşatamadı dr ler. dekolman plesanta denildi. een az 6 ay yada 1 sene sezaryenden dolayı bebek olayını erteldik maalesef..[/QUOTE]
başın sağolsun canım, kolay değildir eminimki
eslem cidden dayaklıksınnnnnnnnnnnnnnnnnn,
şu tahlilleri başta yaptıraydın ya be gülümmmm,
bak bu kadar stresi boş yere çektinnn,
ama çok sevindim bu haberine

ama çok sevindim bu haberine

Dayaklık değil öpmeliğim,kıyamazsın sen bana öp hadii bakimm

Boş yere yaşamadım o stresi be canım,o da imtihanın bir parçasıydı..Herşeyin bir vakti saati var gerçekten,inşaallah birkaç aya veririm müjdeli haberi,hepimiz verelim sıra sıra inşaallahhhh

Çok şükür iyisiniz canım bir daha bu kadar merakta bırakma

Çok ama çokkkkkkkkkkkkkk sevindim canımcım.
Boş yere o kadar strese girdin.
Kafan rahatladı ya çok şükür.
Bu rahatlıkla bebiş oturacak göbüşe inşallah

başın sağolsun canım, kolay değildir eminimki

ama çok sevindim bu haberine [/QUOTE]

Daktır eslemi yememiş

hayır şekerim gayet dayaklıksın
bak ne kadar üzüldün hatırlıyosun demi
ben sana kıyamadığımdan dövecem seni :)
can acısı geçiyo yürek acısı geçmiyo ne yazık ki :26:

canım sevindim iyi haberlerle gelmene inşallah bende yarın iyi haberlerle gelirim yarın endokrinde çarşamba tüp bebekte randevum var yımırtalarıma bakılacak... galiba nodül var bend yaaa inş yoktur yarın netleşecek ultrason dan sonra dua eder duabeklerim kızlar zaten tüp bebekteki doktorum önemli bi artış değil ama bi görün demiştide ben sallamıştım geçen ay bu ay tekrar değer düşmüş ama ihma etme deyince gittim boğazımda bişey farkedildi inş mühim bişy değildir...

Çok ama çokkkkkkkkkkkkkk sevindim canımcım.
Boş yere o kadar strese girdin.
Kafan rahatladı ya çok şükür.
Bu rahatlıkla bebiş oturacak göbüşe inşallah

Daktır eslemi yememiş

Allah razi olsun canım

Bence rahat oturamaz gibi geliyo Ema,şimdiki halim olsa 3 oda bi salon göbüşümde yayıla yayıla rahatına bakardı,ama o ne yaptı cadı bebişim gelmedi...E bende rejime başlıyorum,şimdi tek odalı bir göbüşüm olacak ve o yaramaz bebiş orda duracak mecburen,güzelim villalı göbüşü kaçırdı Ben bide gaza gelmişken kardeşiyle ikisini bir arada yapayım da,sıkış tepiş dursun orda ikizlerim Müstehak onlara müstehakk,valla bi doğurmak nasip olsun buraya popolarının resimlerini koycam kızlar ceza olarak onlara

Emaa yemedii alıştık artık daktıra

MESAJININ GENELİni değerlendirince haberler iyi :)
hadi bakalım bu güzel haberlerin devamını bekliyoruz :)
aman kızlar drleri ihmal etmeyin sakın.
guatrınız var mı baktırın onlara.

demekki artık dr ler hasta yemiyo :)
ama bak dr zayıfla da gel demiş:)
sanırım daha kolay YİYEBİLMEK İÇİNNNN

DAKTIR AĞZININ TADINI BİLMİYOR ET YERİNE KEMİK YİYECEK

Kıssss damadımın poposunu gösterme herkese

Merak etme şekerim onlar tek odaya 3 4 5 6 Allah ne verdiyse artık sığarlar :)

hahhahaaa a3+1 göbek mi :):):):):):)
evet evet sıkışık sıkışık yatsın orda bakın bu hamişin başındaki tokadan aldım kendime :)aynı renk hemde :)

hayır şekerim gayet dayaklıksın
bak ne kadar üzüldün hatırlıyosun demi
ben sana kıyamadığımdan dövecem seni :)
can acısı geçiyo yürek acısı geçmiyo ne yazık ki :26:

Davaynan fur bana o zaman davaynan

Üzülmek ne kelime canım,ciddi depresyona girmiştim,öyle böyle değil...Rabbim yaşadıklarımızı unutturmasın,bakıyorum da çevreme en çok bunun için dua ediyorum.Yaşadığım imtihanı,gecelerce sabahlarca ağladığımızı,uykusuzluklarımızı çektiğimiz o acı hasreti hiiç ama hiç unutturmasın...Evlatlarımız bize sadece bir emanet olacak,Rabbim o emanete hakkıyla korumayı bakabilmeyi nasip etsin

Bu arada altın yükseliyomuş,gerçekten işler yoluna giriyo sanırım dimi

Allah razi olsun canım,dualarınızı eksik etmediğiniz için sağolun...İnşaallah sende hayırlı haberlerle geleceksin,kalbini ferah tut,Rabbim kolaylaştırsın işlerinizi hayırlısıyla tamamlandırsın...Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle,seninle dualarımız

saolun kızlar allah razı olsun... muhat sen ne yaptın eşin nasıl hai aşılama için konuşmuştuk ya bi ara ankaraya gelirim muhtemelen demiştin bak zekai tahre falan gitme direk gazide başla eğer burda başlarsan...

altın yükseliyor mu:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…