kızlar ben çıkıyorum sağ kolum çok agrıyo nedense.
kays çok güzellermiş yawwww.
bakim bana göresi varsa ben de alammm
iyi geceler hanımlar.
artık ben ders çalışmaya start verdim.
sizde başlayın tamam mııııııııııııııı.
kuran okuyun en azından. destek olunnnnnnnnnnn
uleynnnnnn
eslemcim çok sevindim canımKızlarrr ben geldimm,hayırlı haberlerle geldim çok şükür
Eşimin testlerinde elhamdülillah hiçbir sorun yok,doktor çok güzel dedi...Bana hormon bozukluğu dedi,iki tane ilaç verdi glifor ve duphaston isimleri;ama takılacak birşey olmadığını ilaçlarla düzeleceğini söyledi...Sende de sorun yok ama sadece azıcık kilo vermen lazım dedi...İstiyorsam diyetisyene yönlendirebileceğini söyledi,yok dedim yeter ki olsun bebeğim ben kilo veririm dedim...O da olur sizin bebeğiniz inşaallah hiç merak etmeyin dedi...Diğer adetimin 3. yada 4. günü tekrar gelmemi istedi hormonlarıma bakmak için...Bizden böyle çok şükür Rabbime
Dualarınız için Rabbim ebeden razi olsun,çok teşekkür ederim hepinize kızlar.Geçmişe dönüp alıntı yapamadım,hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı...Yolculuk boyunca ve sonrasında hep dilimdeydi şu dua ''Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr // Rabbim,kolaylaştır zorlaştırma;hayır ile tamamla '' Kesinlikle tavsiye ediyorum...
Yarın ilaçlarımla birlikte bir Kur'an-ı Kerim Hatimine başlıyorum nasipse,inşaallah sonunda güzeller güzeli hayırlı sağlıklı evlatlarımız bekliyor olur bizi
canımmmm nasıl sevindim Rabbim tez zamanda kondursun o göbişe bi ka minnoş inşallahhhhhhhhKızlarrr ben geldimm,hayırlı haberlerle geldim çok şükür
Eşimin testlerinde elhamdülillah hiçbir sorun yok,doktor çok güzel dedi...Bana hormon bozukluğu dedi,iki tane ilaç verdi glifor ve duphaston isimleri;ama takılacak birşey olmadığını ilaçlarla düzeleceğini söyledi...Sende de sorun yok ama sadece azıcık kilo vermen lazım dedi...İstiyorsam diyetisyene yönlendirebileceğini söyledi,yok dedim yeter ki olsun bebeğim ben kilo veririm dedim...O da olur sizin bebeğiniz inşaallah hiç merak etmeyin dedi...Diğer adetimin 3. yada 4. günü tekrar gelmemi istedi hormonlarıma bakmak için...Bizden böyle çok şükür Rabbime
Dualarınız için Rabbim ebeden razi olsun,çok teşekkür ederim hepinize kızlar.Geçmişe dönüp alıntı yapamadım,hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı...Yolculuk boyunca ve sonrasında hep dilimdeydi şu dua ''Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr // Rabbim,kolaylaştır zorlaştırma;hayır ile tamamla '' Kesinlikle tavsiye ediyorum...
Yarın ilaçlarımla birlikte bir Kur'an-ı Kerim Hatimine başlıyorum nasipse,inşaallah sonunda güzeller güzeli hayırlı sağlıklı evlatlarımız bekliyor olur bizi
ay hadi inşallahhh kuşummmm çok sevindim iyi ki yapmışssın da içirmişsin en azından vakti kısaltmış oldun bu bahaneyleanım eşim proxedd kullanıyor ama zinco kullanmıyordu.
araştırdım kullanılması gerekiyornuş.
1 haftadır eşimden habersiz proxeedin içine karıştırıyordum :)
bugün hastaneye yolum düştü drye sordum mutlaka kullanması gerekiyor dedi.
eşime itiraf ettim :)
kızdı bana ama sonradan da sevindi :)
en azından kullanmışım dedi
40 günümüz kaldı yeni tahlile:)
içimdeki ses artacak diyo :)
iyiym canım sen ve bebiş nasılsınızgünaydın tatlımmm nasılsınnnnn
iyiym canım sen ve bebiş nasılsınız
bebişler derkeeennn ikizmi olacak yoksaaçok şükür canım bebişler ve ben iyiyiz
bebişler derkeeennn ikizmi olacak yoksaa
ayy ayy ayy ayyyy coook sevindim...evet canım ikizler geliyorrr inşallahhhhhh
darısı tez zamanda senin sizlerin başına inşallahhhhhhhhh
ayy ayy ayy ayyyy coook sevindim...
çok sveiyorum ben ikizleri umarım tez zamanda bebişlerin sağlıklı olurlar kuzum..
bende bu hafta kırmızıları görürsem başlıyorum tedaviye canım inşallah benimde ikizler gelir
Hadi hadi naz yapma görmek istiyoruz seni bu yarışmada :)
Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun
inşallah canım yaa öyle sabırsızlanıyorumki içimde buruk bi sevinc var tam mutluda değilim mutsuzda hayır olsun inşallah..ayyy hadi inşallah hayırlı bir yola giriyorsunuz inşallahhh gelir minnoşların sonunda inşallahhhhhhhhhh
seninde basın saolsun Arkadalşım Rabbim en kısa zamanda diğer meleğini sana göndersincanım ben şuan beklemedeyim. 7 aylık bebeğimi aldılar sezaryenle kurtaradılar bebeğimi..bende içim rahat olsun diye genetik tahliller falan yaptrcam ama dr kafanı bi 2 ay dinle sonra yapalım dedi sonra da artık inş. sonuçları aldktan sonra bi 6 ay sonra falan Allahım kısmet ederse inş...
inşallah tez zamanda Rabbim yollar tekrar miniğini de acın hafifler az da olsa canı başın sağolsunnncanım ben şuan beklemedeyim. 7 aylık bebeğimi aldılar sezaryenle kurtaradılar bebeğimi..bende içim rahat olsun diye genetik tahliller falan yaptrcam ama dr kafanı bi 2 ay dinle sonra yapalım dedi sonra da artık inş. sonuçları aldktan sonra bi 6 ay sonra falan Allahım kısmet ederse inş...
kötü düşünmek yok güzel düşüneceğiz iyiye yoracağız ki herşey güzel gitsin sakın kızar minikler yoksa heeeeinşallah canım yaa öyle sabırsızlanıyorumki içimde buruk bi sevinc var tam mutluda değilim mutsuzda hayır olsun inşallah..
seninde basın saolsun Arkadalşım Rabbim en kısa zamanda diğer meleğini sana göndersin
kötü düşünmek yok güzel düşüneceğiz iyiye yoracağız ki herşey güzel gitsin sakın kızar minikler yoksa heeee
çok teşekkr ederim canım Allahım ne bana ne de kimseye yaşatmasın inş.. çok zor hemde çook
seninkiler böyle tutup getirsinler bizimkileride
tahmin edemiyorum bile canım ben 6haftalıkken kaybettim de mahvoldum Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri
canım o kadar büyük bir imtihanki anlatamam zaten ....Allahım kimsenn başına vermesin düşmanımın bile ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?