Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bi bakayım dedim bide ne göreyim muhatımın sağ kolu ağrıyormuş
şaka gibi ama bugün bütün gün sağ kolum ağrıdı nedense
az önce ağrı kesici kremle eşim ovdu biraz daha iyi şimdi
tevafuğun bu kadarı

eslemcim çok sevindim canım
bak erteleyerek kendini ne kadar sıkıntıya sokmuşsun
neyseki güzel haberlerle gelmişsin
şimdi sıra bize hamiş haberini vereceğin günde Allahın izniyle

canımmmm nasıl sevindim Rabbim tez zamanda kondursun o göbişe bi ka minnoş inşallahhhhhhhh
ay hadi inşallahhh kuşummmm çok sevindim iyi ki yapmışssın da içirmişsin en azından vakti kısaltmış oldun bu bahaneyle
artacak artacak Rabbimin izniyleeeee

evet canım ikizler geliyorrr inşallahhhhhh
darısı tez zamanda senin sizlerin başına inşallahhhhhhhhh
ayy ayy ayy ayyyy coook sevindim...
çok sveiyorum ben ikizleri umarım tez zamanda bebişlerin sağlıklı olurlar kuzum..
bende bu hafta kırmızıları görürsem başlıyorum tedaviye canım inşallah benimde ikizler gelir

ayyy hadi inşallah hayırlı bir yola giriyorsunuz inşallahhh gelir minnoşların sonunda inşallahhhhhhhhhh

Hadi hadi naz yapma görmek istiyoruz seni bu yarışmada :)

Aminnnnn canım.
Hoşgeldin.Ne kadar zamandır bebiş istiyorsun

canım ben şuan beklemedeyim. 7 aylık bebeğimi aldılar sezaryenle kurtaradılar bebeğimi.. bende içim rahat olsun diye genetik tahliller falan yaptrcam ama dr kafanı bi 2 ay dinle sonra yapalım dedi sonra da artık inş. sonuçları aldktan sonra bi 6 ay sonra falan Allahım kısmet ederse inş...

ayyy hadi inşallah hayırlı bir yola giriyorsunuz inşallahhh gelir minnoşların sonunda inşallahhhhhhhhhh
inşallah canım yaa öyle sabırsızlanıyorumki içimde buruk bi sevinc var tam mutluda değilim mutsuzda hayır olsun inşallah..

seninde basın saolsun Arkadalşım Rabbim en kısa zamanda diğer meleğini sana göndersin

inşallah tez zamanda Rabbim yollar tekrar miniğini de acın hafifler az da olsa canı başın sağolsunnn
Rabbim bir daha yaşatmasın
kötü düşünmek yok güzel düşüneceğiz iyiye yoracağız ki herşey güzel gitsin sakın kızar minikler yoksa heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…