kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
canım çok detay bilmiyorum ama çok sevinmişsin bende çok sevindim sen sevindiğin içinnnkizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
çok şükür canım bebişler ve ben iyiyiz
benim adım nafiye canım ekledinmi bilmiyorum ama nick olarak eklediysen adımıda bil diye söyleyeyim dedim..
Allah razı olsun arkadaşım bi avazda kurtul inşallah
canım çok sevind,m senin adına . Allah yardımcın olsun inş.. benim bebeğimde yaşasaydı gün sayıyo olucaktım.. son 10 güne giricektim ama beni bırakıp gitti bebeğimm .. benim içiçnde dua et olurmu. bizde senin gibi böyle güzel bebiş haberlerini veririz burdan...
Canim gecen gun gittik o zaman ogrendik aminnnnnn insallah kuzum insallahhh su ezan saati sana da tum isteyenlere de nasip etsin Rabbim saglikli hayirli evlatlarrr
Aminnnnnnnn
Ayri yumurta ikizi balim gormus ama cok kucuk oldugu icin belki gelismez diye soylememis dr.umuz uzulmeyelim sonrasinda diye canimcim dua et nolur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla hayirla insallahh
Ayyy nasil sevindim anneanne geliyorrrr
cnm gozun aydin cok sevindim..artikbol bol naz yaparsin annene,annende gozunden sakinir seni oh oh hayirli olsun insallah
Gözün aydın tatlımmmm çok sevindim :)
ayy harika haber buuuu cok sevindim Rabbim tez vakitte yanında olmayıda nasip etsin inşallah
kızlar slm napinizz,beni soracak olursanız heç ii değilim canlar ben adet olamıyom çıldıracam yaaya böle giderse tedaviden vazgeçip diyarbakırda devam etmem gerekecek Rabbim hayırlısını versinde çok sıkıntılıyım kızlar
canım çok detay bilmiyorum ama çok sevinmişsin bende çok sevindim sen sevindiğin içinnnanladığım kadarıyla annen geliyor yanına galiba ???
amanınnnnnn maşallahhhhsüper yaaaa asbecimmm canımm ne mutlu sana Rabbim bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
sagolasin canim ismini verdigin cooook iyi oldu
tesekkur ederim kizlar dun kocisle kutlama yapmaya bile gittik cok sukur diye tatli yedik geldikbiletinide aldim dun cumartesi annecim yanimda insallah tam 3 ay kac ay kalacagini soyleyince biraz sasirdi bayrama donerim diye planliyormus ama bizde birakmayiz dedik
tesekkur ederim canim evet annecim cumartesi gunu yanimda insallah
ohh iyi etmişsiniz göndermeyin tabi bu bayram yanında değildiniz o diğer bayram yanınızda olsun cok sevindim canım gerçekten
ohhh süper bi habermişşş ne güzelllçok sevindim canımm
uzunmu kısamı tarihler aile ortamınızı bilemem canım ama en azından bayramı geçirin zaten 40-45 gün ancak var bayrama hem 40ınında çıkar veya cıkmasına az kalır iyi olur senin içindegitmesin tabi biz hep boynumuz bukuk bayram yapiyorduk bir kere buyuklu olsun bayramimiz biraz fazlami aldim diye dusunmeye basladim babamla kardesim tek basina kalacaklar gelinimiz var ama oda calisiyor bide kucuk babaannem gelecekmis yanlarina ama oda 2 hafta ancak kalir hayirlisi bakalim olmazsa duramazsa burda tarihini one aliriz
hamilim canım cok sevindim senin adıa hadi bakalım darısı pıt pıtlara sonrada doğuma inşallahkızlar selamlar herkese gitik bugün gördüm bebişimin kesesini ama daha çok yeni haftayada kalp atışını duycaz insalah allahım isteyen herkese yasatsın yarabbimmmmmmmm kızlar sakın umudunuzu kesmeyin tamam mı
hamilim canım cok sevindim senin adıa hadi bakalım darısı pıt pıtlara sonrada doğuma inşallah
aminnn canımmm:))insalah canım allahım herkese yasatsın
cnm bi test yapsan...gecikmis hic boyle olurmuydu?benimki hayatta gecikmedi,geciktigi zamanlarda erken dusuk oldu..olmus daha dogrusu dr. dedi..ah bi gecikse ah bi dokuz ay gelmese insallah hamissindir...sevincten cildirirsin o zaman.ama fazla cildiramassin bebek olur o zaman insallah ikiz olsun kiz olmusken..bak topicimiz ilk ikizlerine insallah tesrif edeceklerkızlar slm napinizz,beni soracak olursanız heç ii değilim canlar ben adet olamıyom çıldıracam yaaya böle giderse tedaviden vazgeçip diyarbakırda devam etmem gerekecek Rabbim hayırlısını versinde çok sıkıntılıyım kızlar
Allah razı olsun canım benimmmmmm aminnnn darısı sizlerin başına tez zamanda inşallahhhhhhhcanım çok detay bilmiyorum ama çok sevinmişsin bende çok sevindim sen sevindiğin içinnnanladığım kadarıyla annen geliyor yanına galiba ???
amanınnnnnn maşallahhhhsüper yaaaa asbecimmm canımm ne mutlu sana Rabbim bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnnn canımmm maaşallah subhanallahhhhhhsagolasin canim ismini verdigin cooook iyi oldu
canim sagolasin senin meleginde seni cennette bekliyor olacak insallah ve seni almadan cennete girmem diyecek cok zor birsey biliyorum teselliside yok bunun ama sabir et arkadasim
tesekkur ederim kizlar dun kocisle kutlama yapmaya bile gittik cok sukur diye tatli yedik geldikbiletinide aldim dun cumartesi annecim yanimda insallah tam 3 ay kac ay kalacagini soyleyince biraz sasirdi bayrama donerim diye planliyormus ama bizde birakmayiz dedik
canim ya kiyamam sikinti ediyorsunya gelmez o kirmizilar bekledigin anda yada hamissindir kim bilir
uzunmu kısamı tarihler aile ortamınızı bilemem canım ama en azından bayramı geçirin zaten 40-45 gün ancak var bayrama hem 40ınında çıkar veya cıkmasına az kalır iyi olur senin içinde
kızlar selamlar herkese gitik bugün gördüm bebişimin kesesini ama daha çok yeni haftayada kalp atışını duycaz insalah allahım isteyen herkese yasatsın yarabbimmmmmmmm kızlar sakın umudunuzu kesmeyin tamam mı
krizantem cnm cok sevindim senin icin gulum yaa..vallah iki sevinci iki arada yasiyosun..insallah hep sevinc gelir hayatina mutlulugun daim olur...
Allah razı olsun canım benimmmmmm aminnnn darısı sizlerin başına tez zamanda inşallahhhhhhh
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnnn canımmm maaşallah subhanallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?