Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Rabbim bir daha yaşatmasın canım çok zor
Dinlen kafanı dağıt gez dolaş sonra çalışmalara devam.
Yüce Mevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah

asbe canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ay nasıl heyecanlandım şimdi rabbm banda nasib etsin hayırlısı ile bu sefer inş....
valla canım ne zaman öğrendi bilmiyorum ama sabah söyleyince bende cok sevindiimm darısı basımıza inşallah

canim bebisler ikizmi cok sukur kalbine gore verdi Rabbim zaten sen diyordun bhcg degeri yuksek cikti diye tek kese icindemi iki kese ayri ayri ayrimi anlamadim daha once tek kese gorunmustu ayyy cok sevindim:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim neler oldu bilmiyorum bizde haberler ayni sadece degisiklik sanirim bebis gelmek istiyor dunden beri kasilmalarim var dua edin bana insallah hayirlisiyla kurtulayim simdi kalkip dualarimi okuyacagim liste bittimi onuda bilmiyorum anneannemizden haberimizde gelmedi daha dua edin kizlar ne olur annecim gelsin

ayy ne kadar güzel sayılı günler kaldı canım doğacak bebişin daırsı bizlere olsun inşallah
çok dua et doğumda bizlerede..
Rabbim hakında hayırlısını nasip etsin canım sağ salim kavus bebeğine

dua etmez olurmuyum hep aklimdasiniz canim evde listemi unutacagim diye aklim cikiyor en sonunda cantama koydum insallah canim hayirlisiyla gelsin

dua etmez olurmuyum hep aklimdasiniz canim evde listemi unutacagim diye aklim cikiyor en sonunda cantama koydum insallah canim hayirlisiyla gelsin
benim adım nafiye canım ekledinmi bilmiyorum ama nick olarak eklediysen adımıda bil diye söyleyeyim dedim..
Allah razı olsun arkadaşım bi avazda kurtul inşallah

canım çok sevind,m senin adına . Allah yardımcın olsun inş.. benim bebeğimde yaşasaydı gün sayıyo olucaktım.. son 10 güne giricektim ama beni bırakıp gitti bebeğimm .. benim içiçnde dua et olurmu. bizde senin gibi böyle güzel bebiş haberlerini veririz burdan...

asbe canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ay nasıl heyecanlandım şimdi rabbm banda nasib etsin hayırlısı ile bu sefer inş....
Canim gecen gun gittik o zaman ogrendik aminnnnnn insallah kuzum insallahhh su ezan saati sana da tum isteyenlere de nasip etsin Rabbim saglikli hayirli evlatlarrr
valla canım ne zaman öğrendi bilmiyorum ama sabah söyleyince bende cok sevindiimm darısı basımıza inşallah
Aminnnnnnnn
canim bebisler ikizmi cok sukur kalbine gore verdi Rabbim zaten sen diyordun bhcg degeri yuksek cikti diye tek kese icindemi iki kese ayri ayri ayrimi anlamadim daha once tek kese gorunmustu ayyy cok sevindim:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ayri yumurta ikizi balim gormus ama cok kucuk oldugu icin belki gelismez diye soylememis dr.umuz uzulmeyelim sonrasinda diye canimcim dua et nolur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla hayirla insallahh
kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah

Ayyy nasil sevindim anneanne geliyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…