canım elinden geldiğince düşünmemeye çalış diyeceğim ama çok zordur eminimmmm
Allahım yar ve yardımcın olsunnnnnnn
amin canım Allah razı olsunn.. hepimize bol bol sabır ve inadına dua ....
canım ben şuan beklemedeyim. 7 aylık bebeğimi aldılar sezaryenle kurtaradılar bebeğimi..bende içim rahat olsun diye genetik tahliller falan yaptrcam ama dr kafanı bi 2 ay dinle sonra yapalım dedi sonra da artık inş. sonuçları aldktan sonra bi 6 ay sonra falan Allahım kısmet ederse inş...
asbe canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ay nasıl heyecanlandım şimdi rabbm banda nasib etsin hayırlısı ile bu sefer inş....çok şükür canım bebişler ve ben iyiyiz
valla canım ne zaman öğrendi bilmiyorum ama sabah söyleyince bende cok sevindiimm darısı basımıza inşallahasbe canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ay nasıl heyecanlandım şimdi rabbm banda nasib etsin hayırlısı ile bu sefer inş....
ayy ne kadar güzel sayılı günler kaldı canım doğacak bebişin daırsı bizlere olsun inşallahkizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir gecmisi okuyamadim neler oldu bilmiyorum bizde haberler ayni sadece degisiklik sanirim bebis gelmek istiyor dunden beri kasilmalarim var dua edin bana insallah hayirlisiyla kurtulayim simdi kalkip dualarimi okuyacagim liste bittimi onuda bilmiyorumanneannemizden haberimizde gelmedi daha dua edin kizlar ne olur annecim gelsin
ayy ne kadar güzel sayılı günler kaldı canım doğacak bebişin daırsı bizlere olsun inşallah
çok dua et doğumda bizlerede..
Rabbim hakında hayırlısını nasip etsin canım sağ salim kavus bebeğine
benim adım nafiye canım ekledinmi bilmiyorum ama nick olarak eklediysen adımıda bil diye söyleyeyim dedim..dua etmez olurmuyum hep aklimdasiniz canim evde listemi unutacagim diye aklim cikiyor en sonunda cantama koydum insallah canim hayirlisiyla gelsin
Rabbim bir daha yaşatmasın canım çok zor
Dinlen kafanı dağıt gez dolaş sonra çalışmalara devam.
Yüce Mevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah
dua etmez olurmuyum hep aklimdasiniz canim evde listemi unutacagim diye aklim cikiyor en sonunda cantama koydum insallah canim hayirlisiyla gelsin
Canim gecen gun gittik o zaman ogrendik aminnnnnn insallah kuzum insallahhh su ezan saati sana da tum isteyenlere de nasip etsin Rabbim saglikli hayirli evlatlarrrasbe canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ay nasıl heyecanlandım şimdi rabbm banda nasib etsin hayırlısı ile bu sefer inş....
Aminnnnnnnnvalla canım ne zaman öğrendi bilmiyorum ama sabah söyleyince bende cok sevindiimm darısı basımıza inşallah
Ayri yumurta ikizi balim gormus ama cok kucuk oldugu icin belki gelismez diye soylememis dr.umuz uzulmeyelim sonrasinda diye canimcim dua et nolur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla hayirla insallahhcanim bebisler ikizmi cok sukur kalbine gore verdi Rabbim zaten sen diyordun bhcg degeri yuksek cikti diye tek kese icindemi iki kese ayri ayri ayrimi anlamadim daha once tek kese gorunmustu ayyy cok sevindim:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?