Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

test dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte

canım maaşallah suphanallah ben yeni gördüm hamiş olduğunu Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
test dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte
bekliyorsun ya stresten gelmiyordur canım sinir olurum böyle durumlara yaa inşallah tez zamanda gelir de rahat edersin tabi eğer bebiş yoksa geç döllenmede olabilir biliyorsun

krediye girmeyin bence bayanlar sıkıntılı bır durum
diye dusunuyorum sizce de oyle degılmı yoksa sabır etip kredi mi cekmeli

asbe ayyy çok oldum ama balık hafızamda tutamıyorum işte sen aşılama dan sonra ananas ve slep kulnıydın demi yaaaa.... beş iğne sonrası 9ml yumurta iki tane ve ufaklıklar iyimi acaba ya doktor iğneye devam dedi ama sanki büyümemiş gibi hissettim

canum hastalığından kaç gün geçti

muhat akşam maç varmış geline bulışalım akşam saatt 10 da
canuuummmm bugün eniştem geliyor oraya davet edildik,
epeydir bir araya gelemiyoruz canım sıkılıyo zaten
eeeee sen napıyosun iyisin demi :)
kaysss bazı şeyleri insan ifade etmek ister ama o 29 harf yeterli gelmez. şuan öyleyim.
gerçekten çok istiyorum bebeğinle aramıza katılmanı

canm Allah razı olsun dualarınzda olduğumu biliyorum eşim çağırıyo geliyorum geri inş

valla cnm aslında beklememeliymişim burda bi topicteki arkadaş dediki doğum kontrol ilacını yarım bırakırsan kanaman olur adet içinde o günü baz alman gerekir dedi,tabi bende dru aradım ve sordum anamm saydıda saydı adamki haklı ne zaman adet olcan belli olmaz senin dedi yarın kontrole gidecemde ordan sağ çıkarmıyım bilmem şoku yeni atlatıyorum ne dersiniz gines rekorlar kitabına girermi yim bu salaklıkla,kendimi çok pis dövesim varr..

Askolsun tatlim oyle sey olur mu evet ananas ve salep aldim 2gunde lavabo yemek disinda kalkmadim desem yeridir bence gayet iyi canim benim 10.gun 10mm di benim yumoslar son 2gunde atak yapti insallahhh o yumoslar bebis olup konacaklar annelerinin gobislerine
Ay kafam karisti insallah yarin guzel guzel haberlerle gelirsin canim yaaaa kacta randevun bak bizi habersiz birakma merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…