cnm bi test yapsan...gecikmis hic boyle olurmuydu?benimki hayatta gecikmedi,geciktigi zamanlarda erken dusuk oldu..olmus daha dogrusu dr. dedi..ah bi gecikse ah bi dokuz ay gelmese insallah hamissindir...sevincten cildirirsin o zaman.ama fazla cildiramassin bebek olur o zaman insallah ikiz olsun kiz olmusken..bak topicimiz ilk ikizlerine insallah tesrif edecekler
slm kızlar nasılsınız
test dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte
canım maaşallah suphanallah ben yeni gördüm hamiş olduğunu Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhkızlar selamlar herkese gitik bugün gördüm bebişimin kesesini ama daha çok yeni haftayada kalp atışını duycaz insalah allahım isteyen herkese yasatsın yarabbimmmmmmmm kızlar sakın umudunuzu kesmeyin tamam mı
bekliyorsun ya stresten gelmiyordur canım sinir olurum böyle durumlara yaa inşallah tez zamanda gelir de rahat edersin tabi eğer bebiş yoksa geç döllenmede olabilir biliyorsuntest dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte
iyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın
Beklersen gelmez zaten :)
sağol kuzum annemdeyim hala köyde biraz yoğunuz burada ama değişiklik oldu banada tedavi öncesi
sağol kuzum annemdeyim hala köyde biraz yoğunuz burada ama değişiklik oldu banada tedavi öncesi
inşallahhhh sende alırsın 2-3-4 leri kucağına inşallahhhhhhRabbim en yakın zamanda kavuştursun evlatlarına canım bak evlatlarına diyorum 2 3 4..... :)
Dualarımız seninle
canum hastalığından kaç gün geçtiasbe ayyy çok oldum ama balık hafızamda tutamıyorum işte sen aşılama dan sonra ananas ve slep kulnıydın demi yaaaa.... beş iğne sonrası 9ml yumurta iki tane ve ufaklıklar iyimi acaba ya doktor iğneye devam dedi ama sanki büyümemiş gibi hissettim
canuuummmm bugün eniştem geliyor oraya davet edildik,muhat akşam maç varmış geline bulışalım akşam saatt 10 da
8. gün için gayet iyi canım :)bu gün sekizinci gün
canm Allah razı olsun dualarınzda olduğumu biliyorum eşim çağırıyo geliyorum geri inşcanuuummmm bugün eniştem geliyor oraya davet edildik,
epeydir bir araya gelemiyoruz canım sıkılıyo zaten
eeeee sen napıyosun iyisin demi :)
kaysss bazı şeyleri insan ifade etmek ister ama o 29 harf yeterli gelmez. şuan öyleyim.
gerçekten çok istiyorum bebeğinle aramıza katılmanı
tamam canım bekliyorumcanm Allah razı olsun dualarınzda olduğumu biliyorum eşim çağırıyo geliyorum geri inş
canım maaşallah suphanallah ben yeni gördüm hamiş olduğunu Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
bekliyorsun ya stresten gelmiyordur canım sinir olurum böyle durumlara yaa inşallah tez zamanda gelir de rahat edersin tabi eğer bebiş yoksa geç döllenmede olabilir biliyorsun
Askolsun tatlim oyle sey olur mu evet ananas ve salep aldim 2gunde lavabo yemek disinda kalkmadim desem yeridir bence gayet iyi canim benim 10.gun 10mm di benim yumoslar son 2gunde atak yapti insallahhh o yumoslar bebis olup konacaklar annelerinin gobislerineasbe ayyy çok oldum ama balık hafızamda tutamıyorum işte sen aşılama dan sonra ananas ve slep kulnıydın demi yaaaa.... beş iğne sonrası 9ml yumurta iki tane ve ufaklıklar iyimi acaba ya doktor iğneye devam dedi ama sanki büyümemiş gibi hissettim
Ay kafam karisti insallah yarin guzel guzel haberlerle gelirsin canim yaaaa kacta randevun bak bizi habersiz birakma merak ederimvalla cnm aslında beklememeliymişim burda bi topicteki arkadaş dediki doğum kontrol ilacını yarım bırakırsan kanaman olur adet içinde o günü baz alman gerekir dedi,tabi bende dru aradım ve sordum anamm saydıda saydı adamki haklı ne zaman adet olcan belli olmaz senin dedi yarın kontrole gidecemde ordan sağ çıkarmıyım bilmemşoku yeni atlatıyorum ne dersiniz gines rekorlar kitabına girermi yim bu salaklıkla,kendimi çok pis dövesim varr..
tamam canım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?