Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım baktım şimdi Krizantemin doğumuna 15 gün kalmış...Kays canım senin aşılama tarihi ne zaman?Tamam canım inşaallah hakkıyla okuyabilmek nasip olsun..
canım olmazsa benim bayag bi okunmuş var onu veririm ben. yeterki ikiside zamanında okunsun.
sonraki okunanları tekrar ben alırım :)

heee ta b.k a konu açanlardan rahatsız olanlar konusu....rimelim fırçası kurudu.. ıslak kıyafet tahrik edermi, kabız oldum, evlilik yıldönümümü unuttu... bide ayıl boşan def et diye yorum yapanlar yokmu..... işte davulun sesi ile bekarın karı boşaması gibi bişey bazılarının yorumlarıda

haa daldım ben ya cinlendimya:))) benm aşılama önümsdeki hafta içi yapılır siz benm için okyacaksnz allah razı olsun sonuç gününe ayarlayalım ozaman yani 20-22 gün sonra falan

Yetişmezse düşünelim tabi canım

Kayss cevap bekliyokk
tabiki olur :)
kızlar en alttaki kar tanesi nasıl
Kurdele Nakışı Kırlent |

Kayscımm,Krizantemin doğuma 15 gün varmış,onun Hatimi 15 gün içinde bitmesi gerekiyo yani...Onunkinin süresine 15 gün diyelim...Seninkinin bitme süresine de 20 gün diyelim mi o zaman...Muhat Kays nasıl olur böyle yaparsak?

Muhatcım çok güzelmiş,hem basit hemde değişik durmuş,kırlent harici de değerlendirelebilir örnek,güzelmiş beğendim ben

güzel sen iş bulmuyon muhat okullar dersaneler başladı ne alemdesin kpss mi busenede
bi yerle anlaştım canım :) iyi fiyat verdiler bu yıl.
kps ye başladım bile canım test çözüyorum konu çalışıyorum :)

tamam canım nasılistersenz

süper olur canım :)
20 günde de 8 cüz okunur :)
hastalıkdan dolayı okuyamayanlar olursa döveriz onlarıda
ben zarif modelleri seviyorum kalabalık olanları sevmiyorum.
1 çift krlent yapayım da bu modelden evde bulunsun.
yegen çok evlenen olursa vererim :)

muhat yeni konu siyah çorap giymelimiyim:))))))))) muhat ben yatmalımıyım yatmamalımı mutfağı toplamalımıyım toplamamalı mı... topik açsana hangi nakış güzel diye

tamam canım nasılistersenz

Evet canım bitiririz inşaallah Gelsin bebişler Ben bugün rüyamda bebişimi gördüm biliyo musunuzz

İyi düşünmüşsün canım,bizim kurs hocası hamileydi ben gittiğim zamanlar,bebeğine yatak örtüsü yapmıştı fıstık yeşili,ay o kadar güzel olmuştu kiii..İnşaallah sende bebişine hazırlarsın böyle güzel ciciler...Kız bi ara yaptıklarımızı çekelim de gönderelim birbirimize fikir olur

muhat yeni konu siyah çorap giymelimiyim:))))))))) muhat ben yatmalımıyım yatmamalımı mutfağı toplamalımıyım toplamamalı mı... topik açsana hangi nakış güzel diye
hahahahahahaaaaa biz bu cüzleri okumalı mıyız okumamalı mıyız:)
kızlar acil yardım!!!!!!!! karnım acıktı yemek yesem mi ???

anammmm nasıldı bakim bebişin. dün ben de gördüm ama hatırlamıyorum.
evet yapalım kızlar yaaaaaaaaa

eslemmmmmmmmmm ben de çıkıyorum canuuuuum
aeo
çabuk hamile kalın bebişlerine sürpriz yapcam inşaallah :)

Canım bebek bizim bebeğimizdi,daha yeni doğmuş.Ve rüyada olsa maşaallah barekallah öyle güzeldi ki,resmen nur topu gibiydi Muhat...Uyuyodu hiç kımıldamadan,ben ona bişey oldu korkusuyla uyandırdım..Sonra ben onu emzirmeye çalıştım olmadı..Bebek dile geldi.Diğer göğsüme aldım emzirdim.Sonra dedim ki,acaba doymuş mudur nasıl anlıcaz doyup doğmadığını dedim eşime.Kucağımdaydo,çok garip ve değişik bir rüyaydı,oldukça etkilendim;bebeğin güzelliği hala gözlerimin önünde.Hayır olsun inşaallah...

...........

Tamam canım ben telden çekeyim bakalım,bikaç tane işim var ama olsun Ben çıkıyorum,hayırlı geceler kızlar Allaha emanetsiniz öpüldünüz

Günaydın,Sabahınız hayırlı olsun,duanız kabul olsun,duanızı bekleriz,dua listeniz varsa okurum

canim kime okunacaksa ben ona varim ama benim hemen baslamam lazim cuzlere

uzulme canim alirsin sen o teori sinavini ben ilkinde 50 de 50 yaptim videoda kaldim adamin biri 3 saniyede bir bas demistideikincide aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…