canım olmazsa benim bayag bi okunmuş var onu veririm ben. yeterki ikiside zamanında okunsun.Canım baktım şimdi Krizantemin doğumuna 15 gün kalmış...Kays canım senin aşılama tarihi ne zaman?Tamam canım inşaallah hakkıyla okuyabilmek nasip olsun..
canım olmazsa benim bayag bi okunmuş var onu veririm ben. yeterki ikiside zamanında okunsun.
sonraki okunanları tekrar ben alırım :)
heee ta b.k a konu açanlardan rahatsız olanlar konusu....rimelim fırçası kurudu.. ıslak kıyafet tahrik edermi, kabız oldum, evlilik yıldönümümü unuttu... bide ayıl boşan def et diye yorum yapanlar yokmu..... işte davulun sesi ile bekarın karı boşaması gibi bişey bazılarının yorumlarıda
tabiki olur :)Yetişmezse düşünelim tabi canım
Kayss cevap bekliyokk
bi yerle anlaştım canım :) iyi fiyat verdiler bu yıl.güzel sen iş bulmuyon muhat okullar dersaneler başladı ne alemdesin kpss mi busenede
tamam canım nasılistersenzKayscımm,Krizantemin doğuma 15 gün varmış,onun Hatimi 15 gün içinde bitmesi gerekiyo yani...Onunkinin süresine 15 gün diyelim...Seninkinin bitme süresine de 20 gün diyelim mi o zaman...Muhat Kays nasıl olur böyle yaparsak?
Muhatcım çok güzelmiş,hem basit hemde değişik durmuş,kırlent harici de değerlendirelebilir örnek,güzelmiş beğendim ben
süper olur canım :)Kayscımm,Krizantemin doğuma 15 gün varmış,onun Hatimi 15 gün içinde bitmesi gerekiyo yani...Onunkinin süresine 15 gün diyelim...Seninkinin bitme süresine de 20 gün diyelim mi o zaman...Muhat Kays nasıl olur böyle yaparsak?
Muhatcım çok güzelmiş,hem basit hemde değişik durmuş,kırlent harici de değerlendirelebilir örnek,güzelmiş beğendim ben
tamam canım nasılistersenz
süper olur canım :)
20 günde de 8 cüz okunur :)
hastalıkdan dolayı okuyamayanlar olursa döveriz onlarıda
ben zarif modelleri seviyorum kalabalık olanları sevmiyorum.
1 çift krlent yapayım da bu modelden evde bulunsun.
yegen çok evlenen olursa vererim :)
hahahahahahaaaaa biz bu cüzleri okumalı mıyız okumamalı mıyız:)muhat yeni konu siyah çorap giymelimiyim:))))))))) muhat ben yatmalımıyım yatmamalımı mutfağı toplamalımıyım toplamamalı mı... topik açsana hangi nakış güzel diye
anammmm nasıldı bakim bebişin. dün ben de gördüm ama hatırlamıyorum.
Evet canım bitiririz inşaallahGelsin bebişler Ben bugün rüyamda bebişimi gördüm biliyo musunuzz
İyi düşünmüşsün canım,bizim kurs hocası hamileydi ben gittiğim zamanlar,bebeğine yatak örtüsü yapmıştı fıstık yeşili,ay o kadar güzel olmuştu kiii..İnşaallah sende bebişine hazırlarsın böyle güzel ciciler...Kız bi ara yaptıklarımızı çekelim de gönderelim birbirimize fikir olur
hahahahahahaaaaa biz bu cüzleri okumalı mıyız okumamalı mıyız:)
kızlar acil yardım!!!!!!!! karnım acıktı yemek yesem mi ???
anammmm nasıldı bakim bebişin. dün ben de gördüm ama hatırlamıyorum.
evet yapalım kızlar yaaaaaaaaa
cnm iki yanlisla teoriyi kayp ettim..onumuzdeki ayin 2 sinde bi sanava daha girecem insallah bu kez alirim sonrada ehliyet
o testlere guvenme insallah hamilesindir..bi arkadasim var idrarda kesinlikle gorunmuyor hamile oldugu mide bulantilarindan suphelenince kan testi yaptiriyor her hamileliginde.insallah seninkide oyledir..haa bahar gibi iki hafta sonra dogurmada
yok cnm yaa ben kan testi yaptırdıydım sonuç kesin olsun diye ama gecikme sebebini öğrendim doğum kontrol ilacını yarıda bıraktım diye adet düzeni değişmiş,dr çok kızdı valla bugünde dra gitcem ama çok tırstım adamdan:18:
Tamam canım çok şükür Krizantem gönderdi şimdi...Okunmasını düşündüğün isim varsa özel mesaj atıver Kayscım..Benim aklımda iki isim var bakalım istişare edelim,ona göre karar verelim...
cnm iki yanlisla teoriyi kayp ettim..onumuzdeki ayin 2 sinde bi sanava daha girecem insallah bu kez alirim sonrada ehliyet
o testlere guvenme insallah hamilesindir..bi arkadasim var idrarda kesinlikle gorunmuyor hamile oldugu mide bulantilarindan suphelenince kan testi yaptiriyor her hamileliginde.insallah seninkide oyledir..haa bahar gibi iki hafta sonra dogurmada
gayet guzel tatlliiiiiimmm..insallah o iki yumos sana geri donusumu bebek olur
cnm cok guzel dusunmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?