eslemcim çok sevindim canım
bak erteleyerek kendini ne kadar sıkıntıya sokmuşsun
neyseki güzel haberlerle gelmişsin
şimdi sıra bize hamiş haberini vereceğin günde Allahın izniyle
canımmmm nasıl sevindim Rabbim tez zamanda kondursun o göbişe bi ka minnoş inşallahhhhhhhh
kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah
asbe ayyy çok oldum ama balık hafızamda tutamıyorum işte sen aşılama dan sonra ananas ve slep kulnıydın demi yaaaa.... beş iğne sonrası 9ml yumurta iki tane ve ufaklıklar iyimi acaba ya doktor iğneye devam dedi ama sanki büyümemiş gibi hissettim
yok canım özel bi isim biz hepimz burdayız ve amacımz bir hepimizin ufak tefk sıkıntıları var rabbm hayırlısı versin hepimize kimn için okunursa ben oun için varımTamam canım çok şükür Krizantem gönderdi şimdi...Okunmasını düşündüğün isim varsa özel mesaj atıver Kayscım..Benim aklımda iki isim var bakalım istişare edelim,ona göre karar verelim...
sen kimleri düşündünTamam canım çok şükür Krizantem gönderdi şimdi...Okunmasını düşündüğün isim varsa özel mesaj atıver Kayscım..Benim aklımda iki isim var bakalım istişare edelim,ona göre karar verelim...
sen kimleri düşündün
sağol canm Allah razı olsun düşüncen için ama daha acil ihtiyacı olan ark. vardır ben olmk zorunda değilim... şimdi çıkmam lazım hatim değil ama bana özel dua edersnz çok çok mutlu olurum nur topu gibi nodülüm varmış şimdi çıkma lazım gelir bizimki aeo gece gelmeye çalışırım
cnm iki yanlisla teoriyi kayp ettim..onumuzdeki ayin 2 sinde bi sanava daha girecem insallah bu kez alirim sonrada ehliyethayirlisi canim bakalim 45 gun kalan bir 30 gun daha kalsin hatta hic gitmesin istiyorum ama gidecek yapacak care yok
tebrik ederim canim Rabbim kucaginada almak nasip etsin insallah
tesekkur ederim tatlim hayirlisiyla canim Rabbim sizede yasatsin bu mutlulugu bu arada senin ehliyet isi ne oldu?
amiiin hepimizin insallah
o testlere guvenme insallah hamilesindir..bi arkadasim var idrarda kesinlikle gorunmuyor hamile oldugu mide bulantilarindan suphelenince kan testi yaptiriyor her hamileliginde.insallah seninkide oyledir..haa bahar gibi iki hafta sonra dogurmadatest dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte
gayet guzel tatlliiiiiimmm..insallah o iki yumos sana geri donusumu bebek olurasbe ayyy çok oldum ama balık hafızamda tutamıyorum işte sen aşılama dan sonra ananas ve slep kulnıydın demi yaaaa.... beş iğne sonrası 9ml yumurta iki tane ve ufaklıklar iyimi acaba ya doktor iğneye devam dedi ama sanki büyümemiş gibi hissettim
İlk Hatimden beri düşündüğüm isimler değişmedi benim...Birincisi,doğumu yaklaştığı için Krizantem,ikincisi tedaviye başlayacağın için Sen...Benim gönlümden geçen isimler bunlar ama bakalım herkes fikrini söylesin,ona göre belirleyelim...
geciktin şekerim :)Ben geldim burda misin tatlisss
yok canım özel bi isim biz hepimz burdayız ve amacımz bir hepimizin ufak tefk sıkıntıları var rabbm hayırlısı versin hepimize kimn için okunursa ben oun için varım
canım mesajını aldım. ben de aynı kişilere okunmasını istiyorum.İlk Hatimden beri düşündüğüm isimler değişmedi benim...Birincisi,doğumu yaklaştığı için Krizantem,ikincisi tedaviye başlayacağın için Sen...Benim gönlümden geçen isimler bunlar ama bakalım herkes fikrini söylesin,ona göre belirleyelim...
nodül ne ki yahu?sağol canm Allah razı olsun düşüncen için ama daha acil ihtiyacı olan ark. vardır ben olmk zorunda değilim... şimdi çıkmam lazım hatim değil ama bana özel dua edersnz çok çok mutlu olurum nur topu gibi nodülüm varmış şimdi çıkma lazım gelir bizimki aeo gece gelmeye çalışırım
iyiyiz canım sen nasılsın???nasılsınız kızlar
iyiyiz canım sen nasılsın???
kız bugün kamera açalım mı :)
canım çok geçmiş olsun. drnin farketmesine de sevindim :)haşhimato troidi canm daha çok yeni başlangıçmış hormonlarımda dalgalanma yapıyormuş doktorn dediğine göre muhtemeln daha hamileliğimn farkına bile varmadan düşüyom bebek hamil olur olmaz ilaç başlıcamışım nodülde ktle işte 7 mm miş rabbm korusun hepimizi sağlık sıhhat afiyet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?