Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemcim çok sevindim canım
bak erteleyerek kendini ne kadar sıkıntıya sokmuşsun
neyseki güzel haberlerle gelmişsin
şimdi sıra bize hamiş haberini vereceğin günde Allahın izniyle

Allah razi olsun Seyyanım,amin sıkıntılar geride kalsın artık inşaallah..

Amin kuzum Rabbim hepimize müjde vermeyi nasip etsin hayırlısıyla

canımmmm nasıl sevindim Rabbim tez zamanda kondursun o göbişe bi ka minnoş inşallahhhhhhhh

Amin canım Allah razi olsun...Asbeee maşaallah barekallah ikizler geliyomuş,canım öyle sevindim kiiiii,Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin

kizlar cok sukur annem vizesini almis bugun haberimiz geldi elhamdulillah

Çok sevindim canım senin adına,hayırlısıyla gelmesi nasip olsun inşaallah

Canım durumundan pek anlamıyorum.Ama inşaallah Allahın izniyle bu sefer kavuşacaksın sende bebişlerine inşaallah...Sana yazarken Ezan-ı Muhammedi başladı burda,vardır bir hayır Rabbim kabul etsin tüm ettiğimiz duaları hayırlısıyla inşaallah...Rızasına uygun bir ömür yaşatsın bize ve sevdiklerimize

Son düzenleme:
Bilmem ki Kayscım,bi toparlanamadık eskisi gibi daha...Canım Seyyan ve Emaya Kur'an-ı Kerim Hatimi yapmıştık ya,ben kimlerin ne okuyacağını mesaj atmıştım size,o mesaj duruyo mu hala sende bakar mısın...Ben silmişim mesajlarımdan,ona göre hemen yeni bir düzenleme yapıp iki kişiye daha başlayalım Kur'an-ı Kerim Hatimine inşaallah....

Tamam canım çok şükür Krizantem gönderdi şimdi...Okunmasını düşündüğün isim varsa özel mesaj atıver Kayscım..Benim aklımda iki isim var bakalım istişare edelim,ona göre karar verelim...

yok canım özel bi isim biz hepimz burdayız ve amacımz bir hepimizin ufak tefk sıkıntıları var rabbm hayırlısı versin hepimize kimn için okunursa ben oun için varım

Amin Kayscım aminn inşaallah hayırlısıyla

Kızlar hepinize mesaj atamıyorum,burda görürseniz siz mesaj atıverin bana..Kur'an-ı Kerim Hatimi için aklınızda isim varsa gönderin bana...Ben şimdi herkese düşecek cüzleri ayarlıyorum,yarında kime okunacağını kararlaşmış olsun,başlayalım bir an önce inşaallah...Rabbim şimdiden kabul buyursun

sen kimleri düşündün

İlk Hatimden beri düşündüğüm isimler değişmedi benim...Birincisi,doğumu yaklaştığı için Krizantem,ikincisi tedaviye başlayacağın için Sen...Benim gönlümden geçen isimler bunlar ama bakalım herkes fikrini söylesin,ona göre belirleyelim...

sağol canm Allah razı olsun düşüncen için ama daha acil ihtiyacı olan ark. vardır ben olmk zorunda değilim... şimdi çıkmam lazım hatim değil ama bana özel dua edersnz çok çok mutlu olurum nur topu gibi nodülüm varmış şimdi çıkma lazım gelir bizimki aeo gece gelmeye çalışırım

Cümlemizden canım..Zaten o dualar bize geri döndüğü için bir nevi bize de okunmuş oluyor..Kızlar da isim versin ona göre belirleriz canım...İnan Kayscım isimlerinizle hep duamdasınız,Şafi olan Rabbim Şifalar versin..Tamam canım,gelebilirsem bende gelirim gece.Sende Allaha emanetsin,sıkma canını sakın

cnm iki yanlisla teoriyi kayp ettim..onumuzdeki ayin 2 sinde bi sanava daha girecem insallah bu kez alirim sonrada ehliyet
test dün yaptım cnm ama çıkmadı,muhtemelen içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyoo,normalde düzenlidir adetlerim hiç geçmezdi,herzaman geçsin diye beklerim şimdide gelsin diye bekliyorum öle işte
o testlere guvenme insallah hamilesindir..bi arkadasim var idrarda kesinlikle gorunmuyor hamile oldugu mide bulantilarindan suphelenince kan testi yaptiriyor her hamileliginde.insallah seninkide oyledir..haa bahar gibi iki hafta sonra dogurmada
gayet guzel tatlliiiiiimmm..insallah o iki yumos sana geri donusumu bebek olur

cnm cok guzel dusunmussun

Ben geldim burda misin tatlisss
geciktin şekerim :)
yok canım özel bi isim biz hepimz burdayız ve amacımz bir hepimizin ufak tefk sıkıntıları var rabbm hayırlısı versin hepimize kimn için okunursa ben oun için varım

canım mesajını aldım. ben de aynı kişilere okunmasını istiyorum.
nodül ne ki yahu?

haşhimato troidi canm daha çok yeni başlangıçmış hormonlarımda dalgalanma yapıyormuş doktorn dediğine göre muhtemeln daha hamileliğimn farkına bile varmadan düşüyom bebek hamil olur olmaz ilaç başlıcamışım nodülde ktle işte 7 mm miş rabbm korusun hepimizi sağlık sıhhat afiyet versin

kaysss geçen tv de bi hoca bi ottan söz etti kuranda da geçiyormuş.
sahih hadisler de varmış.
cennet suyu damlamış ot" diye aksettirilmiş. bizim buralarda çok çıkardı.
eskiden %70 bu ot kullanılırmış.

canım çok geçmiş olsun. drnin farketmesine de sevindim :)
göz kaçmamış.
mavi hindiba / mavi hindiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…