Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hamile kalmana engel değil ama hemn ilaç başlamak lazım dedi işte sürekli kontrol altında olacakmışım tsh ölçümü her ay ve arada ultrason tsh ilk defa geçen ay sınıra yakın çıkmıştı bu ayda düşmüş önmli değil dedi şimdilik ama bakalım inş bebiş erken fark edip hemen ilaca başlarım

ne ki o ya benm pek tv alışkanlığım yok da kaçırıyom tam adı neki sizin orda belki duymuşumdur

canım çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
vede bebiş versin en acilinden ama
hayırlı,sağlıklı ve salih yada saliha bir evlat

adaçayı oturma banyosu yapaım en azından şöyle 20-30 dk kadar yağını kullnamasakda link atmıştım faydaları ile ilgilş

dölyatağı (rahim) hastalığı çeken kadınlar arada sırada ada çayı oturma banyoları almalıdırlar. iltihsp vr hsi şu ysşlı teyzelerin soğukluk dediği şey varya ona iyi geliyormuş

kızlar müsadenizle
çok yorgunum
kociş gelmek üzere onuda bi göreyim ve yatayım
hayırlı geceler
öpüldünüz

olsun canım olsun.
bebek gelecek ya ona bak
dölyatağı (rahim) hastalığı çeken kadınlar arada sırada ada çayı oturma banyoları almalıdırlar. iltihsp vr hsi şu ysşlı teyzelerin soğukluk dediği şey varya ona iyi geliyormuş
hımmmmmm
kızlar müsadenizle
çok yorgunum
kociş gelmek üzere onuda bi göreyim ve yatayım
hayırlı geceler
öpüldünüz
ayyyyy eşime kızartma yaptım yazamadım
sen dinlen bakalım,
dinç ol yarın acısını çıkaralım.
seyyann sizin ora sallandı bizim bura patladı :)
aeo tatlı rüyalarrr

canlar ben de çıkayım yarın erken kalmam gerekiyorrrr
aeo öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geç kaldım yine ama Muhat çıkıyosunuzz

Kızlar sanırım 8 cüz düşecek,2 kişi 3 diğerleri 4 okuması lazım,kafadan hesap yaptım ayarlamadım.Yarın nasipse hepinize mesaj atarım,sizde öpüldünüz

tamam canım okuruz onu da Allahın izniyle.
krizantemin doğurmasına az kaldı. kaysın gününü de öğrenelim ona göre bitirmeye gayret edelim

ayy şu forum takibe girdikçe sinirleniyom çok faydalı konuların yanında gırgır eğlence oyun konularıda var tamam güzel ama bazılarıd a ota b.k a konu açmıyo mu dellendiriyo beni yaaa resmen kirlilik

tamam canım okuruz onu da Allahın izniyle.
krizantemin doğurmasına az kaldı. kaysın gününü de öğrenelim ona göre bitirmeye gayret edelim

Canım baktım şimdi Krizantemin doğumuna 15 gün kalmış...Kays canım senin aşılama tarihi ne zaman?Tamam canım inşaallah hakkıyla okuyabilmek nasip olsun..

ayy şu forum takibe girdikçe sinirleniyom çok faydalı konuların yanında gırgır eğlence oyun konularıda var tamam güzel ama bazılarıd a ota b.k a konu açmıyo mu dellendiriyo beni yaaa resmen kirlilik
gel kays bi topik açalım bu konu hakkında :)
ikimizinde pek iyi geçmişi çullanırlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…