ne ki o ya benm pek tv alışkanlığım yok da kaçırıyom tam adı neki sizin orda belki duymuşumdurkaysss geçen tv de bi hoca bi ottan söz etti kuranda da geçiyormuş.
sahih hadisler de varmış.
cennet suyu damlamış ot" diye aksettirilmiş. bizim buralarda çok çıkardı.
eskiden %70 bu ot kullanılırmış.
canım çok geçmiş olsunhamile kalmana engel değil ama hemn ilaç başlamak lazım dedi işte sürekli kontrol altında olacakmışım tsh ölçümü her ay ve arada ultrason tsh ilk defa geçen ay sınıra yakın çıkmıştı bu ayda düşmüş önmli değil dedi şimdilik ama bakalım inş bebiş erken fark edip hemen ilaca başlarım
allah razı olsun canımcanım çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
vede bebiş versin en acilinden ama
hayırlı,sağlıklı ve salih yada saliha bir evlat
olsun canım olsun.hamile kalmana engel değil ama hemn ilaç başlamak lazım dedi işte sürekli kontrol altında olacakmışım tsh ölçümü her ay ve arada ultrason tsh ilk defa geçen ay sınıra yakın çıkmıştı bu ayda düşmüş önmli değil dedi şimdilik ama bakalım inş bebiş erken fark edip hemen ilaca başlarım
hımmmmmmdölyatağı (rahim) hastalığı çeken kadınlar arada sırada ada çayı oturma banyoları almalıdırlar. iltihsp vr hsi şu ysşlı teyzelerin soğukluk dediği şey varya ona iyi geliyormuş
ayyyyy eşime kızartma yaptım yazamadımkızlar müsadenizle
çok yorgunum
kociş gelmek üzere onuda bi göreyim ve yatayım
hayırlı geceler
öpüldünüz
almış dün canım:):):):)muhat tam yaş incir zamanı ihmal etme eşine yedir:) sprmanlar için
burdayıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkÇıktınız mı burda mısınızzz
tamam canım okuruz onu da Allahın izniyle.Geç kaldım yine ama Muhat çıkıyosunuzz
Kızlar sanırım 8 cüz düşecek,2 kişi 3 diğerleri 4 okuması lazım,kafadan hesap yaptım ayarlamadım.Yarın nasipse hepinize mesaj atarım,sizde öpüldünüz
tamam canım okuruz onu da Allahın izniyle.
krizantemin doğurmasına az kaldı. kaysın gününü de öğrenelim ona göre bitirmeye gayret edelim
gel kays bi topik açalım bu konu hakkında :)ayy şu forum takibe girdikçe sinirleniyom çok faydalı konuların yanında gırgır eğlence oyun konularıda var tamam güzel ama bazılarıd a ota b.k a konu açmıyo mu dellendiriyo beni yaaa resmen kirlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?