Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kays burdayım...Yatmadan bi bakayım dedim.Sana mesaj yazıyodum..Bide organik ürünler yapan Seyren Hanım var ona mesaj attım,pestile bayıldım ya,inşaallah kırmızı eriklisinden vardır.Heyecanlı mısın,bol bol dua et Kaysım,olacak inşaallah..

inşaallah canım bu sefer biraz heyecanlıyım geçenki aşılamada biraz canım yanmıştı o aleti takarlarken bu sefer hiç hissetmedim doktorumda beğendi inş bebeişim hayırlarla gelir sağlıklı sıhhatli sevimli sevimli gelir inş....

Amin inşaallah ben inanıyorum canım,yüreğini ferah tut,Allahın izniyle ikizlerin gelecek inşaallah sağlıklı hayırlı salihlerden olsun,Ramazanla Bayramiyen gelsinnn

eslem şu siteye girdiğimden beri merak ediyorum soracam artık sen bu imla kurallarına nasıl dikkat ediyorsun otomatik düzenleyici falan mı var:)) ya ben harfleri resmen yiyorum gerçi bizim ışık hep kapalı oluy sinek girmesin diye klavyyeyi görmek bile zor:))9

Canım bizim de ışık kapalı,takıntılıyım bu konuda galiba

o zaman sen ev işlerinde temzlikte falanda takıntılısındır düzen olacak hayatının her anında..... benm gibi pikniğe gidip herşeyi teksıraya dizenlerdenmisin sende malzemeden tut yemeklere varana kadar hatta saat kaçta ne yapılacak ona varana kadar:)

Aslında takıntı değilde planlıyım canım,herşeyin planı vardır mutlaka.Hele misafir gelecekse,kahvaltı-ikindi çayı-akşam yemeği tüm menülerim hazır olur,eksikleri sıra sıra listeye yazılıp kocişin eline verilir..Plan hayatım her alanında var aslında,b planımda vardır ne olur ne olmaz diye Ama canım çok sıkkınsa her tarafı şey götürsün umrumda olmaz,canım sıkkın olunca yemek yemek bile gelmiyo içimden

kendimi gördüm sankiiiii...........eslem altineşarp sitesine baksana bi bazı eşarplar indirimde bona sera avandia falan

kendimi gördüm sankiiiii...........eslem altineşarp sitesine baksana bi bazı eşarplar indirimde bona sera avandia falan

Canım hiç almadım ordan,bakayım bi..Aslında eşime hediye almak istiyorum ama bulamadım bi türlü,netten bakındım Tövbe Ya Rabbim erkek kıyafetleri de bitürlü olmuş,erkekliğe hiç yakışmıyan cinste

ben düşüüyorum iki tane almayıda karar veremedim güzeller seçilmiş....hemde uygun fiyatları akere armineye nazaran....

Son düzenleme:
ben düşüüyorum iki tane almayıda karar veremedim güzeller seçilmiş....hemde uygun fiyatları akere armineye nazaran....

Avandia'ya bakıyorum şimdi,modeller güzel evet canım.Ben ne zamandan beri Armine Aker almıyorum En son annem almış Armine,kermesten hehee

aynıyız canım bende en son bekardım dışardan aldığımda bide bu sene kermesten aldımbi tane:))

Kermesler olmasa ne yapıcaz bilmem zaten Annemi bi görsen Kays,bebe kıyafetlerini alıp alıp dolduruyo kermesten,bazanın altındakilerle küçük bi bebe dükkanı açılır heralde Garibim heves ediyo ama bizde icraat yok

oda olur Allahın izniyle oda olur inş....sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşaallah bide sevimli olsun şöyle sevmek için duramadık geldik desinler dedeler teyzeler azcık dili tatlı olsun ne bileyim işte sevdirsin kendini:))

Amin aminnn olacak Allahın izniyle.Sen iki haftaya verirsin müjdeyi hayırlısı ile bende hapları bitirmeden veririm inşaalllah,herkes versin sıra sıra Bizim minnaklarımııızz nasıl sevdirirr kendini hemde,nerde güzel bebiş var eriyip bitiyorum ya;sağlıklı hayırlı olsun yeterr kiii

canım ben şimdi çıkıyorum dua eder dua beklerim aeo... rabbm bebeişimi gönderin şu iki haftada inş. kızlara slm döle görüşürsen eğer belki bende face alırım sizn için

canım ben şimdi çıkıyorum dua eder dua beklerim aeo... rabbm bebeişimi gönderin şu iki haftada inş. kızlara slm döle görüşürsen eğer belki bende face alırım sizn için

Sende Allaha emanetsin canım,dualarımdasın senden eksik etme...Aminnn inşaallah,tamam canım eşini ikna et,çakma hesap al,sadece adını yazarsın olmazsaa,görüşmek üzeree

hayirlisiyla bebislerimiz gelsin kaysim tedavin hayirli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…