Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kizlar meraba
Özledim sizleri ama gelemiyorum daha dogrusu firsat bulamiyorum Allah izin verirse cuma aksamina dönüyoruz güzel tatilimiz malesefki bitiyo ama keyfim yerinde cok iyi geldi bu tatil :)
Sizlerde ne var ne yok güzel haberler varmi ?

selam kizlar nasilsiniz...ben coook yogunum arada bi bakiyorum yazmaya zamanim bile olmuyo...hic halimde cok..iliskiden conra lekelenme oluyor bende ve cok agriyor..internette biraz arastirdim rahim agzi enfeksiyonu diyo..tedavi edilmezse rahim agzikanserine gidebiliyomus..dr.tatilden gelsin ilk isim dr.a gitmek..gorumcelerim felan izinden geliyolar buralar yine kalabalik olacak..teori sinavim var,ve hala cuzlerim bitmedi ustelik calismam lazim ama krizantem sikdisini ben pazartesiye kadar cuzleri bitirecem insallah sonra dogurursun tatlim olmazmi,az birazdaha tutuver berinimizi...ne zaman gene gelirim bilmem..seyyan hala o listemi ben okumustum o listeninkileri yanlis hatirlamiyosam...

Kızlar nasilsiniz iyi olun gebertirim yoksa sizi haa:)niye kimse gelmiyo BURAYA

s.a. kızlar
muhat aradı
cenazeleri varmış ve tefriciye okunması gerekiyormuş
yetiştiremiyorum dedi
ve sizden yardımcı olmanızı rica etti
okuyacak olanlar yazabilirmi
acilen

s.a. kızlar
muhat aradı
yetiştiremiyorum dedi
acilen
canım biraz yogunum ama acilmiş 50 tane alayım bitince daha kalırsa alırım
Allah kabul etsin

kızlar nasılsınız bebişimin ilk kalp pıt pıtlarını gördüm allaahım sana şükürler olsun en yakın zamanda sizlerede nasip etsin insalahhhhhh

s.a. kızlar
muhat aradı
yetiştiremiyorum dedi
acilen

Başı sağolsun muhatımızın kim vefat etmiş canım.
Rabbim mekanını cennet eylesin.
Şimdilik 150 tane alayım bitirince yine alırım inşallah

Muhat Başınız sağolsun canım,bende almak isterim ne kadar okunacaksa okuyalım 50 tane alayım,Bu gün Cumadan önceki gündür Dualar inşallah kabul olur,duanızı bekleriz

s.a. kızlar
muhat aradı
yetiştiremiyorum dedi
acilen

100tane de ben aldım canım okuyabilirsem akşama fazlalığı da yazarım Allah sabır versin muhatımıza

Sa kizlar nasilsiniz benim netim olmadigi icin cepten giriyorum hepinizi cok ozledim.benim testletimin sonucu cikti kizlar genetik temiz cikti ama kan pihtilasmasi varmis.ama sukur tedavisi olan bir rahatsizlik keske tedavi oncesi ogrenseydik belki melegim su an benimle olurdu.olsun demek kismet degilmis.bu arada cumartesi gunu tupbebek merkezime gidiyorum doktorumu degistirme karari verdim eger dokktorum miyomu sorun etmezse tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum hakkimda hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin hepinizi opuyorum

nasılsınız
bugun kontrolum vardı çatı muayenem yapıldı ama çok zorlandım
normal dogum yapabılırmısım
kızımda 3155 gr olmus sukur bucurugum bıraz daha buyumus ...

bu aarada seyyancım sen nasılsın
muhatın bası sagolsun konusursan ve ıletırsen sevınırım
bende 50 tane tefrıcıye alayım fazla okursam haber verırım ıns

as canım hoş geldin özledik valla seni
çok sevindim canımm inşallah bu sefer herşey yolunda gider de miniğin miniklerin anneciğine sımsıkı tutunur..
Tabi öncesinde öğrenseydiniz daha iyi olurdu ama her şerde vardır bir hayır derler bu sefer sizin için doğru zamandır inşallah canım benimmmmm
cumartesi dualarımız seninleeee

asbecim,ayşecim,nekadarzorcum,emacım ve eysaih canım
hepinizden Allah razı olsun
bende iyiyim çok şükür
bu aralar yoğunum ama hepinizi özledim en kısa zamanda görüşürüz

Sagol canim Allah razi olsun insallah canim Rabbimin size yasattigi mucizeyi bizlerde yasariz amin.canim seninde mucizen cifter cifter gelmis gozun aydin Rabbim sikintisiz ve saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin.senin duan kabul olur canim dualarinda benide amimsarsan cok mutlu olurum
simdiden tesekkur ederim Allah razu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…