Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aysecigim seninde sayili gunlerin kaldi sukur meleginde sende iyisiniz Rabbim sana hayirli dogumlar nasip etsin bizler senin icin dua edicez sende dogum aninda bize dua et birtanem insallah bizde birgun anne olma serefine nail oluruz

Seyyan canim muhat icin bende 100 tefriciye okurum ama gecmisi okuyamadigim icin soruyorum ne niyetle okunacak birde daha eksik varsa ben daha fazla okuyabilirim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmmm
her daim duamdasınız canım benim inşallah seninde mucizen bizim gibi çifte mutluluk yaşatır sizede
aminnnnnnnnnnn

Seyyan canim muhat icin bende 100 tefriciye okurum ama gecmisi okuyamadigim icin soruyorum ne niyetle okunacak birde daha eksik varsa ben daha fazla okuyabilirim

canım şu anda 750 oldu
1000 tane okurmusunuz demişti
eğer okursan ona göre arıcam
tam sayı verelim çünkü
yarın yaz bana
yarın akşam ararım
canım bir akrabaları vefat etmiş onun için okunacak

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

canım şu anda 750 oldu
tam sayı verelim çünkü
yarın yaz bana
yarın akşam ararım
Anladim canim ben o zaman 350 okuyorum eksik kalmasin haber verirsin.Allah kabul etsin olmuslerinede Allah rahmet etsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmmm

her daim duamdasınız canım benim inşallah seninde mucizen bizim gibi çifte mutluluk yaşatır sizede
aminnnnnnnnnnn

Allah razi olsun canim dualarin icinde cani gonulden amin duyorum insallah guzel haberlerle gelirim cumartesi gunu.Rabbim hepimize çifte mutluluk yasasin inşallah

canım şu anda 750 oldu
tam sayı verelim çünkü
yarın yaz bana
yarın akşam ararım
canım nurusimanınkiyle tamamlanıyor sanırım sayı fazla olmasın diye almıyorum ama eksik varsa devam edelim ben okudum okuyun dersen devam ederim
Allah razi olsun canim dualarin icinde cani gonulden amin duyorum insallah guzel haberlerle gelirim cumartesi gunu.Rabbim hepimize çifte mutluluk yasasin inşallah
aminnnn canım benim aminnnnnn

canım nurusimanınkiyle tamamlanıyor sanırım sayı fazla olmasın diye almıyorum ama eksik varsa devam edelim ben okudum okuyun dersen devam ederim

aminnnn canım benim aminnnnnn

canım sağolasın nurusimanınkiyle tamamlandı.az önce konuştum muhatla sadece 1000 eksik vardı bitmiş oldu
fazla olmasın
ikizlere teyzesinden sevgiler
sev onları benim için

canım biraz yogunum ama acilmiş 50 tane alayım bitince daha kalırsa alırım
Allah kabul etsin

cnm 100 tanede ben alayım bunu bitirirsem daha sonra yine alırım..

Başı sağolsun muhatımızın kim vefat etmiş canım.
Rabbim mekanını cennet eylesin.
Şimdilik 150 tane alayım bitirince yine alırım inşallah

seyyan 150 de ben alirim calisirken okurum insaallah

Muhat Başınız sağolsun canım,bende almak isterim ne kadar okunacaksa okuyalım 50 tane alayım,Bu gün Cumadan önceki gündür Dualar inşallah kabul olur,duanızı bekleriz

100tane de ben aldım canım okuyabilirsem akşama fazlalığı da yazarım Allah sabır versin muhatımıza

asbecim,ayşecim,nekadarzorcum,emacım ve eysaih canım
hepinizden Allah razı olsun
bende iyiyim çok şükür
bu aralar yoğunum ama hepinizi özledim en kısa zamanda görüşürüz

kızlar evime gidiyorum hayırlı akşamlar muhatın tekrar başı sağolsun .....

Anladim canim ben o zaman 350 okuyorum eksik kalmasin haber verirsin.Allah kabul etsin olmuslerinede Allah rahmet etsin
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
eşimin diğer dedesi vefat etti. bi kaç günlüğüne zonguldak'a gitmiştik acil dönüş yaptık otobüste tefriciye okumya başladım ama yetiştiremedim
saolsun seyyan hızır gibi yetişti, namazı o kıldı, burda da dağıtılmasına vesile oldu.
rabbim kabirlerinde beleyen yakınlarınıza da iletsin bu duaları inşaallah.
sizi gerçekten çooooooookkkkkkkkk seviyorum.
2 gün daha olmayacagım ama dayanamayıp yarın net paketi alabilirim. gelen çagrı atsın yarın rahatım ama sonraki gün helvamız var. rahat olamayabilirim.

Muhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik

kızlar annemi kaybettim cuma günü kollarımda can verdi.

Son düzenleme:
kızlar başınızsaolsun allah rahmeti ile muamele eylesin sizlerede sabır versin hz Allah... sibelcim çok üzüldüm canım Hz Allah yardımcın olsun...hz Allah cenneti ile mükafatlandırsın orda buluştursun bizleri sevdiklerimzle inşaallah cemali ile şereflendirsin bizleride...

Muhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik

boşver takma kafana,şu gereksiz tipler yok mu derdimiz bize yetmiyormuş gibi bide onlar musallat oluyo yaa

slm canlar artık kimsecikler gelmiyo gerçi bende çok gelemiyorum tedavi süreci bayağı stress oluyo insan,bakıp çıkıyorum bende,enson cuma günü dra gittiğimde 7 yumoş olduğunu söylemişti,perşembede yumurta toplanacaktı ancak dün benim kanamam başladı dr bişey olmaz dedi ama pek normal değil gibi yani çok fazla umudum kalmadı yarın tekrar dra gitcez canım sıkkın anlayacağınız,Rabbim hayırlısını versin inşallahhgrşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…