- 15 Eylül 2012
- 8.422
- 6.893
- 398
Geçmişe bakamadım temizlik telaşındayım :)
Krizantemi çok ama çok merak ediyorum.
Ayşecim senin de az kaldı.Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Asbem senin nasıl gidiyor ikizlerle :)
Kaysssss aşılama olmuşsun canım :) Bebişlerin haberini bekliyoruz inşallah.
Seyyancım gezmelerde demek :)
Eslemcim seni de özledim hiç görüşemiyoruz.
Muhatımmmm tekrar başın sağolsun dostum.
Sibelcim sen nasılsın toparladın mı kendini biraz daha.
Esmacım cimcime nasıl yoruyor mu seni.
Baharda unuttu buraları :) Nehir prensesten fırsat bulamıyor galiba.
Sedacan hamile takvimini gördüm hayırlı olsun şekerim çok yakışmış :)
Hayalotun paşası nasıl acaba :) inşallah iyilerdir.
Elanor dualarımız seninle canım.
Dafnicim nerelerde :)
Antikdenizim sen nasılsınnnn :)
Nurusima nasıl gidiyor canım herşey yolunda inşallah :)
Seybil sevil sizler nasılsınız canlar.
nfy_9185 ve melekim sizlerin nasıl olduğunu biliyorum :)
Sürprizzz seni de özledim canımcım :)
Unuttuğum varsa affola hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun canımmm
sağol canımmm göremedim akşam seni geçmişe de dönemedim merak ettim valla
Mrb bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum.bu 3. Aşılama için tedavi hergün iğne oluyorum benim içinde dua edermisiniz acaba duaya ihtiyacım var benimde,bende bebişime kavuşmak istiyorum
buna da şükür canım daha iyi sayılırım
geldim geldiiimm..düğünler bayramlar atlattım koptum geldim şekerim
sağol cnmcım bizde seni seviyozzz
merhaba hanımlar dualara devam edıyomusunuz bende onumuzdekı ay bı aksılık olmazsa asılama olcam dualrda bende varım benıde katın aranıza
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
karizxantem gelemem demişti zaten canım almıştır artık sağ salim büyük ihtimalle bebişiniMeraktan çatlayacam kıssssss :)
Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR
sagol cnm ne guzel yazmissin...ben yasiyorum kendimle bogusuyorum nefsimin elinde oyuncak oluyorum,rabbim guc versin,ben cok kotu bi kulum gorevlerimi tam yapamiyorum dunyaliklara kapildim...ama topluycam kendimi insallah
Bir temizlik derdi aldı beni canım az kaldı çok şükür.
Çok fazla takılamıyorum :)
En yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım
Çok şükür canım Allah daim etsin iyiliğini inşallah
Hoşgeldin canımmmm özlettin kendini
sibelim hayırdır kötü bişey yokya :26:
esmacım senin prensesi benim yerime ellerinden öp annesi
annemi kaybettim canım
annemi kaybettim canım
evet canım listeden bagımsız okunsun. malum liste tıkandı kaldı.kızlar slmmm bugün yumurtalarımı toplattımmm,18 yumurta olmuş bakalım sağlikli döllenebilecekler mi,yarın haber verecekler baya heyecan yapıyorum beeennnbu arada 3 yasin listeden bağımsızmı olacak anlayamadımm:26:
tabiki neden olmasın,merhaba hanımlar dualara devam edıyomusunuz bende onumuzdekı ay bı aksılık olmazsa asılama olcam dualrda bende varım benıde katın aranıza
savııılllllll canım yazıyorummmmmmm:)çok teşekkürlerrrdualarım bitti canlar.hanginiz ilgileniyorsanız yazıverin gariiiii
canım geçmiş olsun,kızlar rahim filminden sonra agrınız çok oldumuu ben carsamba cekildim hala agrım var yaa
evet canım listeden bagımsız okunsun. malum liste tıkandı kaldı.
18 yumurta mı maşaallah :) hepsi sağlıklı olur inşaallah
inşallahh cnm,hayırlısıyla transfer işleminide sağlıklı bi şekilde atlatabilsek sonra tutunsalar sonra doğsalar sonra sonra....bugün banyo yapmadım cnm yarın yapar okurum yasinleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?