Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba hanımlar dualara devam edıyomusunuz bende onumuzdekı ay bı aksılık olmazsa asılama olcam dualrda bende varım benıde katın aranıza

sağol cnmcım bizde seni seviyozzz

Allaha emanet olun canımmm

sağol canımmm göremedim akşam seni geçmişe de dönemedim merak ettim valla

Bir temizlik derdi aldı beni canım az kaldı çok şükür.
Çok fazla takılamıyorum :)

Mrb bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum.bu 3. Aşılama için tedavi hergün iğne oluyorum benim içinde dua edermisiniz acaba duaya ihtiyacım var benimde,bende bebişime kavuşmak istiyorum

En yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım

buna da şükür canım daha iyi sayılırım

Çok şükür canım Allah daim etsin iyiliğini inşallah

geldim geldiiimm..düğünler bayramlar atlattım koptum geldim şekerim

Hoşgeldin canımmmm özlettin kendini

sağol cnmcım bizde seni seviyozzz

Günaydın Arkadaşım bende katılmak istiyorum .....Hem yasin hemde Fetih suresini okuyorum ben. ıstersenız ıkısınıde okurum
.

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR

selam kizlaar...bu aralar cook yogundum yorgunluktan bayilmak uzereyim...bizimkiler hep geldiler izinciler laflat sozler bisuru kafa agrittilar agritiyolarda...teori sinavina yetisemedim ikinci ye gec kaldigim icin giremedim..esim kaynimi almaya gitmisti havalanina,bende kendim gittim sinav yerine heycandan adresi karistirdim ve gec kaldim,ve kaynimlar tam 3 saat sonra geldiler esim 3 saat beklemis,meyerse aktarmali gelmisler..neyse nasip kismet,cuzlarimi hepsini bitiremedim ama bugun bitirecem insallah...seyyan beni silsen keske.takip edemiyorum su ehliyeti aliyim gene okuyum olmazmi..ben hic iyi bir ogrenci deyilim Rabbim affetsin insallah...kizlar ben turkiyeden hayit suyu getirttim bal polende bunlari iciyim yumurtayi cogaltiyomus bal polen ama hayit suyunuda iciyimmi??ne dersiniz faydasi olurmuki??hepiniz opuldunuz ne olur hakkinizi helal edin bana cok hak geciridim ben uzerime..insallah telafi edicem yakinda

sagol cnm ne guzel yazmissin...ben yasiyorum kendimle bogusuyorum nefsimin elinde oyuncak oluyorum,Rabbim guc versin,ben cok kotu bi kulum gorevlerimi tam yapamiyorum dunyaliklara kapildim...ama topluycam kendimi insallah

sagol cnm ne guzel yazmissin...ben yasiyorum kendimle bogusuyorum nefsimin elinde oyuncak oluyorum,rabbim guc versin,ben cok kotu bi kulum gorevlerimi tam yapamiyorum dunyaliklara kapildim...ama topluycam kendimi insallah

canım bizler kuluz dertler sıkıntılar hatalar bizim için önemli olan anlışlarımız hataalrımı fark ettiğimiz yerde durup kenimize çekidüzen vermektir biz anne olmaya çalışırken hiç klay şeyler yaşamıyoruz ayrıca hayat bir tarafdan akıp gidiyor ve oaradada başka sıkıntılar oluyor ama geçecek allah büyük sende sakın kendini suçlama ben kötü kulum deme

kızlar slmmm bugün yumurtalarımı toplattımmm,18 yumurta olmuş bakalım sağlikli döllenebilecekler mi,yarın haber verecekler baya heyecan yapıyorum beeennnbu arada 3 yasin listeden bağımsızmı olacak anlayamadımm:26:

inşALLAH canım

evet canım listeden bagımsız okunsun. malum liste tıkandı kaldı.
18 yumurta mı maşaallah :) hepsi sağlıklı olur inşaallah
merhaba hanımlar dualara devam edıyomusunuz bende onumuzdekı ay bı aksılık olmazsa asılama olcam dualrda bende varım benıde katın aranıza
tabiki neden olmasın,
hoş geldin:)
3 yasin okuyabilir misin???
dualarım bitti canlar.hanginiz ilgileniyorsanız yazıverin gariiiii
savııılllllll canım yazıyorummmmmmm:)çok teşekkürlerrr
kızlar rahim filminden sonra agrınız çok oldumuu ben carsamba cekildim hala agrım var yaa
canım geçmiş olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…