tamam canım çok teşekkür edrimmuhatım ben yarın okurum haber veririm
bide başın sağolsuntam okuyamadım emanın yazdığından gördüm nolduki:26:
yok canım sadece 3 yasin okuseyyan İstanbul turundamıiyi gez seyyanım
muhatım liste ne alemde:26:ben ne okuyacağım kafam karıştı şimdi 3 yasin + eski listemi yoksa sadece 3 yasinmi
tamam canım çok teşekkür edrim
eşimin diğer dedsi öldü bu sefer de
şu an anneannesi kötü durumda. gelin geldiğimden beri cenaze eksik olmadı
tekmeler başladı demek:)
anne oldugunu daha iyi anlamaya başlamışsındır demi
aminnnn canımmm inşallahhhcanım benim çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah..
ölüm allahın emri ama insan dayanamıyor işte.rabbim güç versin geride kalanlara..
başladı teyzesi bugünümüze şükürler olsun.evet yeni yeni anlıyor insan.panıklıyor bişey hissetmeyince..rabbım sizlerede yaşatsın sizlerde görün bugünleri en kısa zamanda
canım liste de ancak 2 kişilik dua okunmuş. yani bayaggggg bi eksik var.tamam canımpeki listeye noldu ?
aminnnn canımmm inşallahhh
krizantem sanırım dogurdu,
ayşe dogurmak üzere,
bi de doğuracaklar var,
kalabalıklaşıyoruz iyce:)
çok şükür.
canım ben kahvaltımı yapmadım henüz.
sonra tekrar gelirim buraya.
canım ıns pazartesı hayırlı haberler verırsın bızlere rabbım uzmesın senı ıns..kızlar nerelerdeinz sizi özledim ama misafirm var şimdi çıkmam lazım dua ediyonz demi buraya girmiyoz diye unutmadık demi birbirimzi... Krzantem doğurmuşmu seyyan nerde eslemn sesi çıkmıyo asbe ve ikizler nasıl??? Ayyyy çok soru biriktide ben çıkıyom şimdi sizi seviyorum pazartesi test yaptırcam inşaallah bebeişim yada bebişlerim gelivemiştir gariiiii:)))
amın canım sen son zamanlarda pek gırmıyorsun kız nasılsınız bebişlehenuz normale donmedik ara ara seruma asermelerimiz devam ediyor sukurBende cok ozledim sizi yaaaaaa
ben demistim demek istemiyorum ama ben demıstımmmmmmmmm
Tum kalbimle amınnnnmmmmmmmmmmmn diyorum
ınsallah hersey yolundadir veprensesin seninledir canim benimmmm
aminnnnnnnn
rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip eder insallah kuzummm dualarimiz sizinleeee
Ema kuzum nerdesinn goremedim seniiiiiiiii
canım merhaba krızantemı bende çok merak edıyorum ıns hayırlısıyla dogumu olmus bebısı kucagındadır ıns..geçmişe bakamadım temizlik telaşındayım :)
krizantemi çok ama çok merak ediyorum.
Ayşecim senin de az kaldı.hayırlısıyla sende yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Asbem senin nasıl gidiyor ikizlerle :)
kaysssss aşılama olmuşsun canım :) bebişlerin haberini bekliyoruz inşallah.
Seyyancım gezmelerde demek :)
eslemcim seni de özledim hiç görüşemiyoruz.
Muhatımmmm tekrar başın sağolsun dostum.
Sibelcim sen nasılsın toparladın mı kendini biraz daha.
Esmacım cimcime nasıl yoruyor mu seni.
Baharda unuttu buraları :) nehir prensesten fırsat bulamıyor galiba.
Sedacan hamile takvimini gördüm hayırlı olsun şekerim çok yakışmış :)
hayalotun paşası nasıl acaba :) inşallah iyilerdir.
Elanor dualarımız seninle canım.
Dafnicim nerelerde :)
antikdenizim sen nasılsınnnn :)
nurusima nasıl gidiyor canım herşey yolunda inşallah :)
seybil sevil sizler nasılsınız canlar.
Nfy_9185 ve melekim sizlerin nasıl olduğunu biliyorum :)
sürprizzz seni de özledim canımcım :)
unuttuğum varsa affola hepinizi seviyorum
aminnnn canımmm inşallahhh :d
krizantem sanırım dogurdu,
ayşe dogurmak üzere,
bi de doğuracaklar var,
kalabalıklaşıyoruz iyce:)
çok şükür.
Canım ben kahvaltımı yapmadım henüz.
Sonra tekrar gelirim buraya.
amin canım:)canım ıns pazartesı hayırlı haberler verırsın bızlere rabbım uzmesın senı ıns..
amın canım sen son zamanlarda pek gırmıyorsun kız nasılsınız bebişle
canım merhaba krızantemı bende çok merak edıyorum ıns hayırlısıyla dogumu olmus bebısı kucagındadır ıns..
ay bende dogursam kurtulsam agrılar hepten arttı canım yaa
bu arada allah anneanneye sıfa versın ıns sen nasılsn
bebişler iyi canım ama ben lavaboyla kanki modundayım bir de idrar yolları enfeksiyonu çıktı bu hafta onunla boğuşuyorumcanım ıns pazartesı hayırlı haberler verırsın bızlere rabbım uzmesın senı ıns..
amın canım sen son zamanlarda pek gırmıyorsun kız nasılsınız bebişle
canım merhaba krızantemı bende çok merak edıyorum ıns hayırlısıyla dogumu olmus bebısı kucagındadır ıns..
ay bende dogursam kurtulsam agrılar hepten arttı canım yaa
bu arada allah anneanneye sıfa versın ıns sen nasılsn
canımmm iyiyim çok şükür özledim sizle muhabbetleriiii sen nasılsın kaçırmışım msjını kusura bakmacanummm nasılsın????????????????
bende seni soracaktım kuzum hadi inşallah minnakların seninledirrrrrrkızlar nerelerdeinz sizi özledim ama misafirm var şimdi çıkmam lazım dua ediyonz demi buraya girmiyoz diye unutmadık demi birbirimzi... krzantem doğurmuşmu seyyan nerde eslemn sesi çıkmıyo asbe ve ikizler nasıl??? ayyyy çok soru biriktide ben çıkıyom şimdi sizi seviyorum pazartesi test yaptırcam inşaallah bebeişim yada bebişlerim gelivemiştir gariiiii:)))
Canım nasılsın bebıs nasıl hamılelıgın nasıl gıdıyo
gıcıksınızzzzzzzzzzz hepiniz gıcıkkkkkkkkkkk
şimdi çıkmam lazım ya gelirsiniz tek tek
hem yorgunsun hemde ıs baslıyor o yuzdenr canımamin canım:)
valla ben iyiyim sanırım :)
üzerimde bi yorgunluk var cenazenin yorgunluğu mu yoksa cumartesi iş başlıyo onun psikolojik vurumu mu çözemedim:)
canım sukur ıyıyım dıkkat et kendne enfeksıyon hamılelıkte daha zor olur derlerbebişler iyi canım ama ben lavaboyla kanki modundayım bir de idrar yolları enfeksiyonu çıktı bu hafta onunla boğuşuyorum
sizleri de çok özledim valla azcık kalmış prensesin gelmesine sen nasılsın canımcım
Canımmm iyiyim çok şükür özledim sizle muhabbetleriiii sen nasılsın kaçırmışım msjını kusura bakma
Bende seni soracaktım kuzum hadi inşallah minnakların seninledirrrrrr
bende çıkıcam canım çünkü çooook acıktım hemen tıkınmam gerekıyogıcıksınızzzzzzzzzzz hepiniz gıcıkkkkkkkkkkk
şimdi çıkmam lazım ya gelirsiniz tek tek
çok şükür canım iyiyizbiraz wc sıkıntısı yaşıyorum bakalım haftaya cumartesi ayrıntılı ultrosana gırıcez nasıl gecıcek onun heyecanı var sen nasılsın maişallah ayşem çok az kaldı ya rabbım sagsalım kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?