Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ani sancılarım oluyor canımcım ya onun dışında iyiyim şükür
bebişe zararı yoktur öyle dediyse dr. Rabbim yardım edecektir
açız aaaaççççç

Bende gıdıyorum
afiyet olsun canımmmmmmm

krizantemden haberi olan var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44:

krızantem hayırlı haberlerıyle gelır ıns
ben cıkıyorum sımdı sonra gorusuruz ıns

emacımmmmmm teyzesi çok şükür iyiyiz yüzdük yüzdük geldikkpaşada iyidir inşallah tekmeleri başladı artık darısı sizin göbişlerinizdede olsun dualarım sizlerle

Yesin teyzeleri paşayı :)
Tekmeleri ne tatlıdır küçük küçük maşallahhhhhh
Dualarında unutmadığın için Allah razı olsun canımcım

Canımmm Allah şifa versin anneanneye inşallah

hayırlı cumalar canlarrrrrrrr

Size de hayırlı cumalar şekerim

krızantem hayırlı haberlerıyle gelır ıns
ben cıkıyorum sımdı sonra gorusuruz ıns
Allaha emanet olun canımmm
sağol canımmm göremedim akşam seni geçmişe de dönemedim merak ettim valla

cok sukur cnm iyi kizim.evet ben buyuttum darisi sizin basiniza ins.

Kızlar nasılsınız?Cuma'nız mübarek olsun,Rabbim dualarımızı tevbelerimizi ibadetlerimizi kabul buyursun

Gönlüm hepinize ayrı ayrı yazmak istiyor ama vaktim yok kızlar,herkes ayrı ayrı gönlümde ve dualarımda.Bikaç gündür annemler bende,giremedim.Bugün kardeşimi kayıt ettirmeye gittiler,dönüşte tekrar uğrayacaklar.Bizde izine çıktığımız için onlarla birlikte gidicez nasipse,birkaç gün yokum buralarda...Bu arada şuan adetim,oldu birkaç gün olalı;o kadar çok sancı çekiyorum ki ve öylesine yoğunki,acaba hapın etkisi mi,olabilir mi?Duphastonu bırakmadan birgün önce oldum,normalde bıraktıktan sonra oluyomuş.Buna da şükür,düzensiz olmadım.Glifora devam ediyorum.Şifa;Şafi olan Rabbimden..Benden böyle.Rabbim hayırlı haberlerde buluştursun...

Bu arada Krizantemin Hatimin bağışlanma duası yapıldı o yazdığım akşam,inşaallah bitirmiştir herkes,Rabbim eksiklerimizi tamamlasın,inşaallah Krizantem meleğiyle birliktedir şimdi,o Cennet kokusunu doya doya çekiyodur içine.Rabbim bu güzel vakitlerin hürmetine,bizlere de nasip etsin.Belki giremeyebilirim,öpüyom hepinizi,eksik etmeyin dualarınızdan

canım hiç bişeyi kafana takma rahatça doğumunu yapıcaksın meleğini alıcaksın inşallah kucağına canım..

Mrb bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum.bu 3. Aşılama için tedavi hergün iğne oluyorum benim içinde dua edermisiniz acaba duaya ihtiyacım var benimde,bende bebişime kavuşmak istiyorum

buna da şükür canım daha iyi sayılırım

geldim geldiiimm..düğünler bayramlar atlattım koptum geldim şekerim

kızlar rahim filminden sonra agrınız çok oldumuu ben carsamba cekildim hala agrım var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…