siz böyle yazınca ben çok heycanlanıyorum yahuevet canım listeden bagımsız okunsun. malum liste tıkandı kaldı.
18 yumurta mı maşaallah :) hepsi sağlıklı olur inşaallah
inşallahh cnm,hayırlısıyla transfer işleminide sağlıklı bi şekilde atlatabilsek sonra tutunsalar sonra doğsalar sonra sonra....bugün banyo yapmadım cnm yarın yapar okurum yasinleri inşallah
hamişlik haberini de kısa zamanda yazacağına inanıyorum
kızlar slmmm bugün yumurtalarımı toplattımmm,18 yumurta olmuş bakalım sağlikli döllenebilecekler mi,yarın haber verecekler baya heyecan yapıyorum beeennnbu arada 3 yasin listeden bağımsızmı olacak anlayamadımm:26:
siz böyle yazınca ben çok heycanlanıyorum yahu
hamişlik haberini de kısa zamanda yazacağına inanıyorum
bende heyecan yaptım,yediğim iğnelerdenmi nedir nolduğunun pek farkında değildiminşallah cnm hepimiz biran önce yazarız inşallah güzel haberlerimizi,bugünde aradılar inşallah perşembe transferim olacakmış kuzucuklarım şimdi labarotuvarda şimdiden girdim havaya,sonum hayrola ben yasinleri okudum cnm,bilgin olsunn,Allah kabul etsin..
masallah subhanallah..ne guzel insallah hepsi dollenirde dipfirizdere sigmaz...hayirli olsun cnm insallah sonucu coook guzel bi bebek olsun
kızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
kayscım üzülme emii napalım canım benim hayırlısı...kızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
kızlar hayırlı geceler nasılsınz.... Elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. Esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarzor,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... Bende iyiym elhamdülillah... Kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. Hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
kızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
hehe bizim eve de bir kadın eli değmesi lazım valla ama bizim evde bayan yok kiBir temizlik derdi aldı beni canım az kaldı çok şükür.
Çok fazla takılamıyorum :)
En yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım
Çok şükür canım Allah daim etsin iyiliğini inşallah
Hoşgeldin canımmmm özlettin kendini
ayyyy 18yumurta inşallahhh herşey çok güzel olacak elanorum güzel haberler alacağız sendennnkızlar slmmm bugün yumurtalarımı toplattımmm,18 yumurta olmuş bakalım sağlikli döllenebilecekler mi,yarın haber verecekler baya heyecan yapıyorum beeennnbu arada 3 yasin listeden bağımsızmı olacak anlayamadımm:26:
canımm çok özledim bir türlü denk gelemiyoruz vallakızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
oy verelimmmmmmmmmcanlar biliyosunuz sitemizde börek kategörisinde yarışma var oylama başladı burdan girebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
buda benim böreğimm
http://www.kadinlarkulubu.com/borek...amin-ask-i-sponsor-kucuk-dostum-mervem-8.html
hala adet olmadım asbecim yaa ilacım bitti dün ama yok olmadım..oy verelimmmmmmmmm
tedavin ne durumda kuzucum
hala adet olmadım asbecim yaa ilacım bitti dün ama yok olmadım..
karnım davul gibi şiş kasık ağrılarım cok bi sökülmüyo
bu arada thanks youu
abileri aveya ablaları olarak kızsınlar onlaraahadi yaaa tatlım kıyamam canım benimmmm olsan rahatlarsın hem ne kadar bekletti bu sefer seni bu bebişler amaaa benimkilere söyleyeyimde çeksin kulaklarını
rica eederim balımm
abileri aveya ablaları olarak kızsınlar onlaraa
canım yaa acaba pet şişeye ılık su koyup koysam faydası ouurmuki agrılarıma:44:
canım sancı olunca arada cok nadir bende yaparımda bu sefer daha olmadım ya hani acaba sıcakla damarlar genişliyo ya o yzden gelirmiki adetim dedim ama ufff bilmiyorumben adet sancılarıma hep sıcak su torbası yapardım canım ancak öyle kendime gelirdim valla dene bence
dimi dimi gelsinler bir an önce üzmesinler bizi artıkkkkk
valla bende ağrı afedersin sökmeyince olurdu bende sıcak su torbası koyunca rahatlardı bence düz mantık denemelisincanım sancı olunca arada cok nadir bende yaparımda bu sefer daha olmadım ya hani acaba sıcakla damarlar genişliyo ya o yzden gelirmiki adetim dedim ama ufff bilmiyorum
canım benim ikinizinde iyi olmasına sevindim inşallah bu ağrılı günleri de atlatınca bişeycik kalmayacak Allahımın izniyle dualarım sizinle Allahıma emanet olunselamun aleykum kizlar cok sukur elhamdulillah iki gundur evimizdeyiz zorbir dogum sureci gecirdim suan hala yerime oturamiyorum hepinize ayri ayri dua ettim sancilarimla insallah dualarimiz kabul olsun benim cuzlerim tamamen bitti ve topik icin okunanlarda tamamlanmisti sonra gene gelirim hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?