Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

masallah subhanallah..ne guzel insallah hepsi dollenirde dipfirizdere sigmaz...hayirli olsun cnm insallah sonucu coook guzel bi bebek olsun

kızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....

sağol cnm inşallah Rabbim nasip ederse..cnm üzülme diyecem ama biliyorumki bu çk mümkün değil inşallah kendiliğinden gelir bebişin..

günaydın kızar nasılsınız herkeslerin haftası güzel geçmesini umut ediyorum tedavide olanlarında allah tez zamanda güzel sonuçlar çıkarması için dua ediyorum

kayscım üzülme emii napalım canım benim hayırlısı...
Rabbim olmıcak seylerin hayalini bile kurdurmazmıs ben inanıyorum sadece zamanı belli değil..
biz sabırla inatla istemeye devam edeceğiz sadece

canımsağlık olsun üzülme rabbim büyüktür inş hiç umadığın zamanda kapılar açar bize

Sağlık olsun kays olacak inşallah bir gün allahın izniyle.Allah nasibimizden çıkarmasın yeter ki..

hehe bizim eve de bir kadın eli değmesi lazım valla ama bizim evde bayan yok ki
ayyyy 18yumurta inşallahhh herşey çok güzel olacak elanorum güzel haberler alacağız sendennn
canımm çok özledim bir türlü denk gelemiyoruz valla
kıyamam canım benimmmm Rabbim tez zamanda nasip edecek inşallah sana da hayırlı sağlıklı evlatlarrr
oy verelimmmmmmmmm
tedavin ne durumda kuzucum

hala adet olmadım asbecim yaa ilacım bitti dün ama yok olmadım..
karnım davul gibi şiş kasık ağrılarım cok bi sökülmüyo
bu arada thanks youu

hadi yaaa tatlım kıyamam canım benimmmm olsan rahatlarsın hem ne kadar bekletti bu sefer seni bu bebişler amaaa benimkilere söyleyeyimde çeksin kulaklarını
rica eederim balımm

hadi yaaa tatlım kıyamam canım benimmmm olsan rahatlarsın hem ne kadar bekletti bu sefer seni bu bebişler amaaa benimkilere söyleyeyimde çeksin kulaklarını
rica eederim balımm
abileri aveya ablaları olarak kızsınlar onlaraa
canım yaa acaba pet şişeye ılık su koyup koysam faydası ouurmuki agrılarıma:44:

abileri aveya ablaları olarak kızsınlar onlaraa
canım yaa acaba pet şişeye ılık su koyup koysam faydası ouurmuki agrılarıma:44:

ben adet sancılarıma hep sıcak su torbası yapardım canım ancak öyle kendime gelirdim valla dene bence
dimi dimi gelsinler bir an önce üzmesinler bizi artıkkkkk

ben adet sancılarıma hep sıcak su torbası yapardım canım ancak öyle kendime gelirdim valla dene bence
dimi dimi gelsinler bir an önce üzmesinler bizi artıkkkkk
canım sancı olunca arada cok nadir bende yaparımda bu sefer daha olmadım ya hani acaba sıcakla damarlar genişliyo ya o yzden gelirmiki adetim dedim ama ufff bilmiyorum

selamun aleykum kizlar cok sukur elhamdulillah iki gundur evimizdeyiz zorbir dogum sureci gecirdim suan hala yerime oturamiyorum hepinize ayri ayri dua ettim sancilarimla insallah dualarimiz kabul olsun benim cuzlerim tamamen bitti ve topik icin okunanlarda tamamlanmisti sonra gene gelirim hepinizi opuyorum

canım sancı olunca arada cok nadir bende yaparımda bu sefer daha olmadım ya hani acaba sıcakla damarlar genişliyo ya o yzden gelirmiki adetim dedim ama ufff bilmiyorum
valla bende ağrı afedersin sökmeyince olurdu bende sıcak su torbası koyunca rahatlardı bence düz mantık denemelisin
canım benim ikinizinde iyi olmasına sevindim inşallah bu ağrılı günleri de atlatınca bişeycik kalmayacak Allahımın izniyle dualarım sizinle Allahıma emanet olun Rabbim nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…