Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben daha iyiyim canımcım şükür bu hafta bulantılar hafifledi azıcık inşallah artık biter yavaş yavaş da rahatlarım diye dua ediyorum bol bol
minnağa yeni şeyler aldın mı resim görelim azcık ya

sevindim.1-2 haftaya da biter bulantıların büyük ihtimalle.. yok canım daha almadım da bu yakınlarda alıcam bişeyler.şuan elimde param yokta

sevindim.1-2 haftaya da biter bulantıların büyük ihtimalle.. yok canım daha almadım da bu yakınlarda alıcam bişeyler.şuan elimde param yokta

Kıyamam canım benim şu parasızlık var ya çok sinir bozucu bende maaşı alıyorum ertesi gün bi bakıyorum hoppp uçmuşş
inşallah canım inşallah biter de rahatlarız artık azcık
ya çatlak önlemek için ne kullanıyorsun canım kullandığın bir yağ falan var mı cahilim accık da

ayyyynneeennnnnn öyyyyyyyyle canım bi anda bitiyor.bende anlamıyorum. inşALLAH.canım ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik ama kakao yağı da önlüyormuş.onu almayı düşünüyorum.

ayyyynneeennnnnn öyyyyyyyyle canım bi anda bitiyor.bende anlamıyorum. inşALLAH.canım ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik ama kakao yağı da önlüyormuş.onu almayı düşünüyorum.

kakao yağını bende duydum ama ondan karışım yapıyorlarmış galiba badem yağı falan onu öğrenmeye çalışıyorum bulabilirsem haber veririm sana da bana 3.aydan sonra başla dediler şimdiden akşamları acaip geriliyor göbişim:18:

yok canım karışım değil.sadece kakao yağı.kuzenim filan da kullanmış çatlağı yok.ayrıyeten nette araştırdım bende bu konuyu.çoğu yerde kakao yağı karşıma çıktı....şimdiden geriliyorsa senin göbiş kocaman olur gerçi normal 2 tane bebiş var..bide ben bi sabun kullanıyorum.bölgesel çatlak sabunu.eczanelerde satılıyor.15 tl bişey.

senin dediğin karışım bu olabilir:
-susam yağı
-buğday yağı
-fındık yağı
-havuç yağı
-limon yağı
-kakao yağı
-kayısı yağı
-şeftali yağı
-üzüm çekirdeği yağı
-badem yağı

bu yağları karıştırıp sürüyorsun canım.nette karşıma çıkmıştı.not almıştım.karışım diyince aklıma geldi..

bide şunu buldum :

1 Çorba Kaşığı Kantaron Yağı

1 Çorba Kaşığı Vazelin

1 Çorba Kaşığı Gliserin

1 Çorba Kaşığı Ozon Yağı

1 Çorba Kaşığı Kakao Yağı

Yapılışı: Tüm malzemeler karıştırılır. Temiz cilde uygulanır.

Son düzenleme:

hadi yaa denemekte yarar var o zaman ben bir de Dr.uma danışacağım gittiğimde bakalım o ne önerecek onlar bizden daha iyi bilirler belki
aaa ne sabunu bu kuzum adı ne görümcem eczanede çalışıyor isteyeyim ondan bari iyi geliyorsa ben hiç araştırmadım valla sadece duyduklarımı söylüyorum daha çok yeniyiz ya öğrences inşallah

alttakiydi galiba canım acaba işe yarar mı ki vazelin ve gliserin içinde iyi diyorlar çünkü

canım doktora söylesen sana krem yazacak.o kremler de çok pahalı oluyor.çoğu işe yaramaz...bello dora bölgesel çatlak sabunu canım. öğrenecez tabi zamanla

canım doktora söylesen sana krem yazacak.o kremler de çok pahalı oluyor.çoğu işe yaramaz...bello dora bölgesel çatlak sabunu canım. öğrenecez tabi zamanla
evet yaa bi de o kremlerin çoğu kimyasal ve işe de yaramıyormuş dediğin gibi doğru söylüyorsun bio oil diye bir şey duydum görümceme söyledim tamamen kimyasal kullandırmam sana dedi ondan sonra yağlara sardım bende
hemen söyleyeyim de getirsin olmazsa bana da başlayalım şimdiden dimi ama
bilmem ki işe yarar mı ama vazelini bende duymuştum.
işin kötü tarafı tek şansımız var tutmazda çatlarsa yedik ayvayı

sabunu tavsiye ederim canım.kremler gibi değil hem fiyatı da uygun.
evet inşALLAH çatlamaz bi taraflarımız canım ben bi 20 dk müsaade alabilir miyim? daha buralardasın değil mi? burdaysan 20 dk sonra bende burdayım yoksa gelmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…