- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
inşallah kuzum inşallahhh bebişlerle dolacak inşallahhhhh
hoş geldin canım nasılsınnn
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bakam
ben daha iyiyim canımcım şükür bu hafta bulantılar hafifledi azıcık inşallah artık biter yavaş yavaş da rahatlarım diye dua ediyorum bol bol
minnağa yeni şeyler aldın mı resim görelim azcık ya
sevindim.1-2 haftaya da biter bulantıların büyük ihtimalle.. yok canım daha almadım da bu yakınlarda alıcam bişeyler.şuan elimde param yokta
Kıyamam canım benim şu parasızlık var ya çok sinir bozucu bende maaşı alıyorum ertesi gün bi bakıyorum hoppp uçmuşş
inşallah canım inşallah biter de rahatlarız artık azcık
ya çatlak önlemek için ne kullanıyorsun canım kullandığın bir yağ falan var mı cahilim accık da
ayyyynneeennnnnn öyyyyyyyyle canımbi anda bitiyor.bende anlamıyorum. inşALLAH.canım ben bebek yağı kullanıyorum şimdilik ama kakao yağı da önlüyormuş.onu almayı düşünüyorum.
kakao yağını bende duydum ama ondan karışım yapıyorlarmış galiba badem yağı falan onu öğrenmeye çalışıyorum bulabilirsem haber veririm sana da bana 3.aydan sonra başla dediler şimdiden akşamları acaip geriliyor göbişim:18:
kakao yağını bende duydum ama ondan karışım yapıyorlarmış galiba badem yağı falan onu öğrenmeye çalışıyorum bulabilirsem haber veririm sana da bana 3.aydan sonra başla dediler şimdiden akşamları acaip geriliyor göbişim:18:
yok canım karışım değil.sadece kakao yağı.kuzenim filan da kullanmış çatlağı yok.ayrıyeten nette araştırdım bende bu konuyu.çoğu yerde kakao yağı karşıma çıktı....şimdiden geriliyorsa senin göbiş kocaman olur gerçi normal 2 tane bebiş var..bide ben bi sabun kullanıyorum.bölgesel çatlak sabunu.eczanelerde satılıyor.15 tl bişey.
senin dediğin karışım bu olabilir:
-susam yağı
-buğday yağı
-fındık yağı
-havuç yağı
-limon yağı
-kakao yağı
-kayısı yağı
-şeftali yağı
-üzüm çekirdeği yağı
-badem yağı
bu yağları karıştırıp sürüyorsun canım.nette karşıma çıkmıştı.not almıştım.karışım diyince aklıma geldi..
bide şunu buldum :
1 Çorba Kaşığı Kantaron Yağı
1 Çorba Kaşığı Vazelin
1 Çorba Kaşığı Gliserin
1 Çorba Kaşığı Ozon Yağı
1 Çorba Kaşığı Kakao Yağı
Yapılışı: Tüm malzemeler karıştırılır. Temiz cilde uygulanır.
hadi yaa denemekte yarar var o zaman ben bir de Dr.uma danışacağım gittiğimde bakalım o ne önerecek onlar bizden daha iyi bilirler belki
aaa ne sabunu bu kuzum adı ne görümcem eczanede çalışıyor isteyeyim ondan bari iyi geliyorsa ben hiç araştırmadım valla sadece duyduklarımı söylüyorum daha çok yeniyiz ya öğrences inşallah
nasılsınız kızlar uzun zamandır yokum.
gelişmelerden haberim yok.
ancak ayşemiz ve krizantemimiz yeğenlerimizi kucaklarına almışlar
Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşaallah
kaysçım sen tedavideydin sonucunu bilmiyorum ve meraktayım
inşaallah müjdeli haberlerin vardır
elanor sende tedavideydin sanırım ama hangi aşamada olduğunu bilmiyorum
geçen liste elanor ve nekadarzor için bağışlanacak
ve liste için bazı şeyler söylemek istiyorum
artık her hafta 1 kişi için okunacak
2 şer yasin düşüyor
bu liste için ihlas sayısı kişi başına 56 ama bu diğer listelerde değişebilir
her liste için ayrı takip ederseniz sevinirim
enbiya yine aynı ama fazla gelirse onuda listeden çıkarmayı düşünüyorum
cnm iyiyz sen nasılsın,hoşgeldin,tedvimin son aşaması cnm perşembe inşallah transferim olacak,bakalım hayırlısıyla bu kısmıda atlatacam inşallah,duaları muhtemelen yarın bitiririm cnm,Ayrıca Allah herkesten razı olsunn
alttakiydi galiba canım acaba işe yarar mı ki vazelin ve gliserin içinde iyi diyorlar çünkü
evet yaa bi de o kremlerin çoğu kimyasal ve işe de yaramıyormuş dediğin gibi doğru söylüyorsun bio oil diye bir şey duydum görümceme söyledim tamamen kimyasal kullandırmam sana dedi ondan sonra yağlara sardım bendecanım doktora söylesen sana krem yazacak.o kremler de çok pahalı oluyor.çoğu işe yaramaz...bello dora bölgesel çatlak sabunu canım.öğrenecez tabi zamanla
işin kötü tarafı tek şansımız var tutmazda çatlarsa yedik ayvayıbilmem ki işe yarar mıama vazelini bende duymuştum.
evet yaa bi de o kremlerin çoğu kimyasal ve işe de yaramıyormuş dediğin gibi doğru söylüyorsun bio oil diye bir şey duydum görümceme söyledim tamamen kimyasal kullandırmam sana dedi ondan sonra yağlara sardım bende
hemen söyleyeyim de getirsin olmazsa bana da başlayalım şimdiden dimi ama
işin kötü tarafı tek şansımız var tutmazda çatlarsa yedik ayvayı
sabunu tavsiye ederim canım.kremler gibi değil hem fiyatı da uygun.
evet inşALLAH çatlamaz bi taraflarımız canım ben bi 20 dk müsaade alabilir miyim? daha buralardasın değil mi? burdaysan 20 dk sonra bende burdayım yoksa gelmem
burdayım canımcım beklerim her zaman
burdayım canımcım beklerim her zaman
canımkusura bakma işim uzadı geciktim...geldim burda mısınnnn????
bende şimdi geldim kuzum yaa tesadüfün böylesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?