sen nerdeydinhoşgeldinnn
arkadaşla muhabbete daldık canım bugün pek iş yapasımız yok da
o masasına gitti şimdi bende buraya geldim
selamun aleykum kizlar cok sukur elhamdulillah iki gundur evimizdeyiz zorbir dogum sureci gecirdim suan hala yerime oturamiyorum hepinize ayri ayri dua ettim sancilarimla insallah dualarimiz kabul olsun benim cuzlerim tamamen bitti ve topik icin okunanlarda tamamlanmisti sonra gene gelirim hepinizi opuyorum
Nasılsınız ..
Ben bebegımı hayırlısıyla kucagıma aldım ..
Dün sabah sezeryan ıle doğum yaptım tabı oncesındede sancı cektım sancı çekerken hepinize bır bır ısım isim dua ettim inş. Tez zamanda rabbim sizlerede hayırlı saglıklı bırer evlat nasıp eder ..
şimdi evimizdeyiz ..
Kendımı ıyı hısedınce tekrar girerim ..
Allaha emanet olun..
arkadaşla muhabbete daldık canım bugün pek iş yapasımız yok da
o masasına gitti şimdi bende buraya geldim
tembelleriyi bakalım canım.nerde kalmıştık en son??
valla unuttum kuzucum
hemde ne tembeliz bugün valla bıraksalar horlarım burda
nerdeydin canım.yarım saati geçti cevabın gelmesi.uyudun mı yokkksa
pardon kuzucum yaaa işler bir anda yığıldı da bakamadım bana geldi mi tam geliyorlar zaten
sen naptın bakalım
canım bende de kaşıntı tuttu.duşa filan girdim duramadım daha fazla.ama şimdi rahatladım.çıkınca da vücut bakımı filan şunu da yapayım bunu da yapayım derken vakit geçmiş.bende anlamadım valla..
öyle oluyor zaten şekercim yalnızken bi de rahat oluyor insan o bu derken bi bakıyorsun akşam olmuş
o kaşıntı acaip bişey ya tuttu mu bırakmıyor benim şimdi göğüslerimde acaip var afedersin duba gibi oldular zaten akşamı zor ediyorum
aynen canım.nemlendirici krem sür her gün canım.hatta yanında taşı.ordada lavaboya git sür kaşınınca.büyüdükleri için öyle oluyor..benim de sütyenler olmayınca yenilerini aldım onlar bile biraz dar gelmeye başladı
acaip ya fırlayacaklar sanki sığmazlardı bile destekli kullanırdım şimdi taşacaklar
doğru söylüyorsun en azından nemlendirici biraz hafifletir sıkıntımı geçen ölçtüm merak ettim de şimdiden 94olmuşlar
doğrudur.ama bi süre sonra büyümesi yavaşlar.ilk zamanlar bi anda şişiyor
ondan şu anda paniklemem yani acaip şiş hissediyorum kendimi var ya
ne zaman duruluyor canımcım
hafta hafta hatta gün gün canımcımhangi haftada olduğunu pek hatırlamıyorum canım yaa.unuttum valla.netten hafta hafta hamileliğini takip ediyor musun?? orda yazar mutlaka.
hafta hafta hatta gün gün canımcımbakalım elbet durulacak hep böyle devam edemez ya
önümüzdeki haftalara bakayım ben bi
bak bakalım canımhareket ediyorlar mı bebişler??
yok daha çok erken değil mi hissetmem için
aslında erken de iki tane olunca,alan dar yabelki hissedersin diye.bazen 12.haftada hisseden oluyormuş.ben çevremde hiç rastlamadım ama merak ettim oluyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?