Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar gozunuz aydin bebislerinizi kucaginiza almissiniz..rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.

pardon kuzucum yaaa işler bir anda yığıldı da bakamadım bana geldi mi tam geliyorlar zaten
sen naptın bakalım

canım bende de kaşıntı tuttu.duşa filan girdim duramadım daha fazla.ama şimdi rahatladım.çıkınca da vücut bakımı filan şunu da yapayım bunu da yapayım derken vakit geçmiş.bende anlamadım valla..

öyle oluyor zaten şekercim yalnızken bi de rahat oluyor insan o bu derken bi bakıyorsun akşam olmuş
o kaşıntı acaip bişey ya tuttu mu bırakmıyor benim şimdi göğüslerimde acaip var afedersin duba gibi oldular zaten akşamı zor ediyorum

aynen canım.nemlendirici krem sür her gün canım.hatta yanında taşı.ordada lavaboya git sür kaşınınca.büyüdükleri için öyle oluyor..benim de sütyenler olmayınca yenilerini aldım onlar bile biraz dar gelmeye başladı

acaip ya fırlayacaklar sanki sığmazlardı bile destekli kullanırdım şimdi taşacaklar
doğru söylüyorsun en azından nemlendirici biraz hafifletir sıkıntımı geçen ölçtüm merak ettim de şimdiden 94olmuşlar

doğrudur.ama bi süre sonra büyümesi yavaşlar.ilk zamanlar bi anda şişiyor

ondan şu anda paniklemem yani acaip şiş hissediyorum kendimi var ya
ne zaman duruluyor canımcım

hangi haftada olduğunu pek hatırlamıyorum canım yaa.unuttum valla.netten hafta hafta hamileliğini takip ediyor musun?? orda yazar mutlaka.

yok daha çok erken değil mi hissetmem için

aslında erken de iki tane olunca,alan dar ya belki hissedersin diye.bazen 12.haftada hisseden oluyormuş.ben çevremde hiç rastlamadım ama merak ettim oluyor mu diye neyse canım ben çıkayım.kocam geldi gelecek.sofra hazırlıyım açtır şimdi yarın görüşürüz inşALLAH.hayırlı akşamlar canım

Son düzenleme:
aslında erken de iki tane olunca,alan dar ya belki hissedersin diye.bazen 12.haftada hisseden oluyormuş.ben çevremde hiç rastlamadım ama merak ettim oluyor mu diye

yok bacım henüz bişey hissetmiyorum ama belki 4.ay sonuna doğru hissederim gibi geliyor dediğin gibi alan dar olunca
az önce bir kadının hamilelik sırasında vücudunun nasıl değiştiğini organlarının nasıl yer değiştirdiğine baktım da tamamen mucize yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…