- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
bende evime gideyim kuzucum Allaha emanet olun
kolay gelsinnnnn
selamun aleykum kizlar cok sukur elhamdulillah iki gundur evimizdeyiz zorbir dogum sureci gecirdim suan hala yerime oturamiyorum hepinize ayri ayri dua ettim sancilarimla insallah dualarimiz kabul olsun benim cuzlerim tamamen bitti ve topik icin okunanlarda tamamlanmisti sonra gene gelirim hepinizi opuyorum
Nasılsınız ..
Ben bebegımı hayırlısıyla kucagıma aldım ..
Dün sabah sezeryan ıle doğum yaptım tabı oncesındede sancı cektım sancı çekerken hepinize bır bır ısım isim dua ettim inş. Tez zamanda rabbim sizlerede hayırlı saglıklı bırer evlat nasıp eder ..
şimdi evimizdeyiz ..
Kendımı ıyı hısedınce tekrar girerim ..
Allaha emanet olun..
amin canım amin inşALLAH
sibelcim annen vefat etmiş
başın sağolsun
Rabbim mekanını cennet etsin inşaallah
olsun cnm sonrakine olur insallah.hatta kendiliginden olur insallahkızlar hayırlı geceler nasılsınz.... elanor yumutaların bebek olsun inş...ema. esma,muhat,seyyan eslem,krizantem,ayse,nekadarZOR,ayşe sibel asbe dafni ve diğer kızlar inşşş hepinz çokçok iisinzdir.... bende iyiym elhamdülillah... kızlar biliyormuasunz bu ayda foss çıktı benm için bugün müsait değil oldum test gününü görmek bile nasib olmadı bana rabbm hayırlısıı versin hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı başında ehli sünnet evlatlar nasib eylesin bizlere inşaallah. hepinz aeo hepinizi görmeden duhymadan bilmeden seviyorum aeo....
cnm gozumuz aydin.selamun aleykum kizlar cok sukur elhamdulillah iki gundur evimizdeyiz zorbir dogum sureci gecirdim suan hala yerime oturamiyorum hepinize ayri ayri dua ettim sancilarimla insallah dualarimiz kabul olsun benim cuzlerim tamamen bitti ve topik icin okunanlarda tamamlanmisti sonra gene gelirim hepinizi opuyorum
aysecim cnm gozumuz aydiiin bir pirenses dahaaaaNasılsınız ..
Ben bebegımı hayırlısıyla kucagıma aldım ..
Dün sabah sezeryan ıle doğum yaptım tabı oncesındede sancı cektım sancı çekerken hepinize bır bır ısım isim dua ettim inş. Tez zamanda rabbim sizlerede hayırlı saglıklı bırer evlat nasıp eder ..
şimdi evimizdeyiz ..
Kendımı ıyı hısedınce tekrar girerim ..
Allaha emanet olun..
"Dualarımız,............................................................................................için okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…"
DUA LİSTEMİZ "
13.09.2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar"
NİCK YASİN SURESİ İHLASI ŞERİF SURESİ VE ENBİYA SURESİ 89. AYET NE İÇİN OKUYORUZ?
HAYALOT 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
E_M_A 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYYAN 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ECRİNN07/ASLI 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
SEVİL61 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUHAT 23 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NEKADARZOR 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ESLEMLİVA 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KAYS 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
KRIZANTEM83 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
SEYBİLL 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NFY_9185 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
MUTLULUK27 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NURUSİMA81 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
PIEDRA3321 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ALEV99 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
DAFNİYA 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
ELANOR01 2 ADET 56 ADET İHLAS/100 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
NOTLAR:14 yasin 41 YASİN SURESİ 1000 ADET İHLAS,1800 ENBİYA
nasılsınız kızlar uzun zamandır yokum.
gelişmelerden haberim yok.
ancak ayşemiz ve krizantemimiz yeğenlerimizi kucaklarına almışlar
Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşaallah
kaysçım sen tedavideydin sonucunu bilmiyorum ve meraktayım
inşaallah müjdeli haberlerin vardır
elanor sende tedavideydin sanırım ama hangi aşamada olduğunu bilmiyorum
geçen liste elanor ve nekadarzor için bağışlanacak
ve liste için bazı şeyler söylemek istiyorum
artık her hafta 1 kişi için okunacak
2 şer yasin düşüyor
bu liste için ihlas sayısı kişi başına 56 ama bu diğer listelerde değişebilir
her liste için ayrı takip ederseniz sevinirim
enbiya yine aynı ama fazla gelirse onuda listeden çıkarmayı düşünüyorum
hepiniz umarım iyisinizdir
selam kizlaraar..morelim bozuk,grip oldum keyfim yok yani..bizim akrabalar geldi ya izinden..kafami agritiyolar yine...bu sene tr.de duguner vardi akrabalarin biz gidemedigimiz icin,esim takilari yolladi burdan..neyse kardesine sormus takilari taktinmi diye evet demis ama esimin dediginin 3te birini takmis..esimde niye demis ben sana o kadar deyil bu kadar tak dedim,kardeside demiski amaan sanki gerimi alacaksinda demis...hani takilar odunc oluyoda sen ne taktiysan cocugunun sunnetine veya dugunune geri takiyolarla..bizimde yok ama nasil dedi bunu abisine inanamadim yaa..bu soz dusmanina denmezki orda yarasi var diye..iki cift lafin actigi yaraya bakarmisiniz...sanki cebinden cikiyoda bizim geri alamiycamizi dusunuyor..esimin dedigini taksana sanane alamiycamizi bizde biliyoruz...neyse kizlar iyi deyilim...esim yeni tedaviye baslayalim diyor,ben hazir hissetmiyorum,ama yumurtalarim biterse,uufff...cok yoruldum..
ben söyledim boşaltmıcakmışşşşsibelll msj kutunu boşaltttttt
sever bizi sibel yaaa boşaltır boşaltır hatta boşaltmış bilem bakkkkkkkben söyledim boşaltmıcakmışşşş
hemen geliyorrrrtamamdır cevap verebilirsin
sever bizi sibel yaaa boşaltır boşaltır hatta boşaltmış bilem bakkkkkkk
naber şekercimmmmmmmm
hemen geliyorrrr
hoşgeldin bu arada bacımmmm
hoşbuldukkbekliyorum mesajını
canım Allah yardımcın olsun kaç yumurtan döllenmiş donduracakmısn hiç... yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyo sen özeldemi yaptırmıştınslm şekerler nasılsınız yarın 12.30da transferim var kızlar çokk heyecan yaptım dualarınızı esirgemeyin:18::18:seyyancım ben duaları bitirdim,Allah kabul etsin inşallahh
canım Allah yardımcın olsun kaç yumurtan döllenmiş donduracakmısn hiç... yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyo sen özeldemi yaptırmıştın
elanorr canım büyük gün bugün dimi hadi bakalım dualarım seninle hayırlısıyla al bebişilerini göbüşünecnm sağol drum bu konularda bilgi vermeyen bi adam bende sormuyorum artık belki bugün kafasına eserse söyler,dondurma işleminide konuşmadık hiç..evet cnm ben özelde yaptırdım,yumurta toplama işlemi anesteziyle yapılıyo hissetmeyosun bişey uyandıktan sonra biraz ağrın oluyo o kadar ama bu süreç içinde sürekli ilaç aldığın için zaten ortada davul gibi dolaşıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?