Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım gözün aydın olsun analı babalı büyüsün hayırlı imanlı bir evlat olsun inşallah berin kızımız..dua etmişsin o durumda aklına gelmiş çok çok sağol...tez zamanda geçer inşallah ağrılarında..

gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah çok güzel bir duygudur eminim..Nazarlardan korusun rabbim kızımızı Allah bizlere de nasip etsin inşallah..duana tüm evlat isteyen kardeşlerimiz adına amin..

kızlaarr iyi geceler yeni geldinz ama ben gidiyorum.... krizantem ve ayşe doğum yapmışsınz gözünz aydın ve Allah razi olsun bizi unutumayıp dua etmişsinz...eee artık kız anası olarak çeyizlere başlarsınz:))))))))))))))

olsun cnm sonrakine olur insallah.hatta kendiliginden olur insallah
cnm gozumuz aydin.
insallah hayirli saglikli olsun omur boyu aysecim cnm gozumuz aydiiin bir pirenses dahaaaa
insallah hayirli sagli olsun omur boyu

cnm yaa uzuldum bu kadar azaldigi icin ama bizim sucumuz..5 tane Yasin okuyamadik boyle oldu..Allah affetsin bizi

selam kizlaraar..morelim bozuk,grip oldum keyfim yok yani..bizim akrabalar geldi ya izinden..kafami agritiyolar yine...bu sene tr.de duguner vardi akrabalarin biz gidemedigimiz icin,esim takilari yolladi burdan..neyse kardesine sormus takilari taktinmi diye evet demis ama esimin dediginin 3te birini takmis..esimde niye demis ben sana o kadar deyil bu kadar tak dedim,kardeside demiski amaan sanki gerimi alacaksinda demis...hani takilar odunc oluyoda sen ne taktiysan cocugunun sunnetine veya dugunune geri takiyolarla..bizimde yok ama nasil dedi bunu abisine inanamadim yaa..bu soz dusmanina denmezki orda yarasi var diye..iki cift lafin actigi yaraya bakarmisiniz...sanki cebinden cikiyoda bizim geri alamiycamizi dusunuyor..esimin dedigini taksana sanane alamiycamizi bizde biliyoruz...neyse kizlar iyi deyilim...esim yeni tedaviye baslayalim diyor,ben hazir hissetmiyorum,ama yumurtalarim biterse,uufff...cok yoruldum..

aleyküm selam.bozma moralini canım.ne diyeceğimi bilemedim bu durum karşısında.bi insan abisine bunu diyecek cesareti nasıl bulur?anlamadım gerçekten.bence pes etme canım tedaviye başlayın umudunu hiç kesme.RABBim nasip edecektir inşALLAH

slm şekerler nasılsınız yarın 12.30da transferim var kızlar çokk heyecan yaptım dualarınızı esirgemeyin:18::18:seyyancım ben duaları bitirdim,Allah kabul etsin inşallahh

slm şekerler nasılsınız yarın 12.30da transferim var kızlar çokk heyecan yaptım dualarınızı esirgemeyin:18::18:seyyancım ben duaları bitirdim,Allah kabul etsin inşallahh
canım Allah yardımcın olsun kaç yumurtan döllenmiş donduracakmısn hiç... yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyo sen özeldemi yaptırmıştın

Selam kızlar nasılsınız?Geçmişe dönüp okuyamıyorum,keyifler yerindedir inşaallah...Bende elhamdülillah haberler iyi,tayin istedik ve memleketimize çıktı.Sorumluluğumuz daha çok katlandı ama inşaallah herşey çok daha güzel olur.Rabbim bereketimizle başlamamızı nasip etsin,inşaallah yeni evimde yeni bir nefes daha eklenir bize...Dualarımı okuyamıcam,isterseniz listeden çıkarabilirsiniz.Taşınma işlemlerimiz var,daha sonra net hemen bağlanır mı bilmiyorum.

Bi süre olamıcam aranızda,dualarım hep sizlerle olacak.Sizde eksik etmeyin dualarınızdan,Rabbim utandırmasın yeni yerimizde,herşey çok daha güzel olsun,Rabbim razi ve memnun olsun inşaallah.Çocuktan önce bu konuda dua istiyorum.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.Sizleri çok seviyorum.Beni unutmayın e mi dönene kadar :) Rabbime emanetsiniz,döndüğümde hep hayırlı haberler duymam ve vermem nasip olsun inşaallah

canım Allah yardımcın olsun kaç yumurtan döllenmiş donduracakmısn hiç... yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyo sen özeldemi yaptırmıştın

cnm sağol drum bu konularda bilgi vermeyen bi adam bende sormuyorum artık belki bugün kafasına eserse söyler,dondurma işleminide konuşmadık hiç..evet cnm ben özelde yaptırdım,yumurta toplama işlemi anesteziyle yapılıyo hissetmeyosun bişey uyandıktan sonra biraz ağrın oluyo o kadar ama bu süreç içinde sürekli ilaç aldığın için zaten ortada davul gibi dolaşıyosun

elanorr canım büyük gün bugün dimi hadi bakalım dualarım seninle hayırlısıyla al bebişilerini göbüşüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…