elanorr canım büyük gün bugün dimi hadi bakalım dualarım seninle hayırlısıyla al bebişilerini göbüşüne
doğrudur canım heyecandan daha ck geliyo insanın hadi bakalım hayırlısıevet cnm bugün dualarınıza çok ihtiyacım varya idrara sıkışık gitmem lazım ama heyecandan suyu içip kendimi tuvalete zor atıyorum bugün baya bi su tüketcem galibaa
evet cnm bugün dualarınıza çok ihtiyacım varya idrara sıkışık gitmem lazım ama heyecandan suyu içip kendimi tuvalete zor atıyorum bugün baya bi su tüketcem galibaa
geçmiş olsun canım inşallah bişicikler olmaz..Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..
geçmiş olsun canım inşallah bişicikler olmaz..
tabi dün patrona filan da kızdın stres sıkıntı yaptın dimi
evet cnm bugün dualarınıza çok ihtiyacım varya idrara sıkışık gitmem lazım ama heyecandan suyu içip kendimi tuvalete zor atıyorum bugün baya bi su tüketcem galibaa
doğrudur canım neyseki problem yok çok şükürSanirsam canimcim aminn simdi ignemi oldum yatiyorum devamli cok korkuttu bizi minikler
doğrudur canım neyseki problem yok çok şükür
ağrılar devam ama halen gelen yok canımCanim seni sormadim yaaa kusuruma bakma naptin kirmizilar ne durumda?
Canim kendi derdimden seni sormayi unuttum ne yaptin nasil gecti transfer insallah hersey yolundadir
hadi canım hayırlı olsun iyi olacak inşallah sıkıntı yapma..cnm sağol,transfer iyi geçti tabii dr için,ben heyecandan ikide bir tuvalete girip çıktım oda az az yap diyolardı ama tutamayacağımdan korktum çünkü az az yapınca müthiş bi baskı oluyor neyseki transfer kolay olmuş sonra geldim ama kendimi kasmışımki dün bütün gün kendime gelemedim,şimdilik sıkıntım yok sadece sigara konusu canımı sıkıyorki bırakamıyorumm
Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..
Sanirsam canimcim aminn simdi ignemi oldum yatiyorum devamli cok korkuttu bizi minikler
Hadi hayirlisi canimcim insallah gerek kalmaz ds gelir kirmizilar kendiliğindenağrılar devam ama halen gelen yok canım
p.tesiye kadar olmazsan görüşelim dedi hemşirem
Kiyamam canim benim insallah cok guzel olacak Allahimin izniylecnm sağol,transfer iyi geçti tabii dr için,ben heyecandan ikide bir tuvalete girip çıktım oda az az yap diyolardı ama tutamayacağımdan korktum çünkü az az yapınca müthiş bi baskı oluyor neyseki transfer kolay olmuş sonra geldim ama kendimi kasmışımki dün bütün gün kendime gelemedim,şimdilik sıkıntım yok sadece sigara konusu canımı sıkıyorki bırakamıyorumm
Hadi hayirlisi canimcim insallah gerek kalmaz ds gelir kirmizilar kendiliğinden
Kiyamam canim benim insallah cok guzel olacak Allahimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?