Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

elanorr canım büyük gün bugün dimi hadi bakalım dualarım seninle hayırlısıyla al bebişilerini göbüşüne

evet cnm bugün dualarınıza çok ihtiyacım var ya idrara sıkışık gitmem lazım ama heyecandan suyu içip kendimi tuvalete zor atıyorumbugün baya bi su tüketcem galibaa

evet cnm bugün dualarınıza çok ihtiyacım var ya idrara sıkışık gitmem lazım ama heyecandan suyu içip kendimi tuvalete zor atıyorumbugün baya bi su tüketcem galibaa
doğrudur canım heyecandan daha ck geliyo insanın hadi bakalım hayırlısı

benim dualar bitti canım...ne zaman girsem foruma kimse yok nerde bizim kızlar yahuu.sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun.

hayırlı olsun canım dualarımız seninle inşallah sonucun pozitif olur..İdrara şıkışık olmak stres yapıyor çok haklısın..ama sonuçta kısacık bir işlem göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor.Bebekleri düşün kolay olsun

Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..

Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..
geçmiş olsun canım inşallah bişicikler olmaz..
tabi dün patrona filan da kızdın stres sıkıntı yaptın dimi

Canim kendi derdimden seni sormayi unuttum ne yaptin nasil gecti transfer insallah hersey yolundadir

Canim kendi derdimden seni sormayi unuttum ne yaptin nasil gecti transfer insallah hersey yolundadir

cnm sağol,transfer iyi geçti tabii dr için,ben heyecandan ikide bir tuvalete girip çıktım oda az az yap diyolardı ama tutamayacağımdan korktum çünkü az az yapınca müthiş bi baskı oluyor neyseki transfer kolay olmuş sonra geldim ama kendimi kasmışımki dün bütün gün kendime gelemedim,şimdilik sıkıntım yok sadece sigara konusu canımı sıkıyorki bırakamıyorumm

hadi canım hayırlı olsun iyi olacak inşallah sıkıntı yapma..
bende adet olmayı bekliyorum ya o yüzden günüm geçtiğinden söktürücü kullanmaya başladıgımdan beri baya azlttım sigarayı günde bi tane filan ancak inşallah daha sonra hiç içmicemçünküelimize yakışmıyo ve benm içtiğimi eşim bilmiyo

Sanirsam canimcim aminn simdi ignemi oldum yatiyorum devamli cok korkuttu bizi minikler

canımm dikkat et kendine senin minikler biras yaramaz galibaa

kızlar bu arada ben çok kötü ishal oldum karın ağrım da midem bulantım da var iştahım hiç yok antibiyotik de almıyorum bebişe bi şey olur diyee trasferden sonra 20 günden fazla zaman geçti patetes yedim muz yedim yok ishal durmuyo tavsiyesi olan var mı doktorum da doğal yollardan iyileşmemi istedi

ağrılar devam ama halen gelen yok canım
p.tesiye kadar olmazsan görüşelim dedi hemşirem
Hadi hayirlisi canimcim insallah gerek kalmaz ds gelir kirmizilar kendiliğinden
Kiyamam canim benim insallah cok guzel olacak Allahimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…