Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kızlar bende 4 cuma üstüste ya evvel çekiyorum. daha dun başladım. bugun de güneş batınca 7 gün 21 defa okunan bişe vardı şimdi unutdum. ona başlıycam siz neler okuyorsunuz

kizlaar ya bende bu hastaneyi dusunuyordum..arkadasin kotu tecrubesi olmus..ama gebelikte olmus,sonucta dusuge kimse bisey yapamiyor...yoksa hangi hastaneye gitsemki..
cnm hayirli olsun insallah,,bu zamanlardada daha bi sikintili oldugu icin insan daha cok icmek istiyor...insallah bebek haberini aliriz yakinda

kizlar Allah hepinizden razi olsun mesajlarinizi alinti yapamadim kusuruma bakmayin hala sancim var ve oturup kalkamiyorum annem gelmeseymis ne yapardim bilmiyorum bir kac gunden beride cooooook kotu hissediyorum kendimi iki gun arayla olum haberi aldim icim cok aciyor birisi esimin ailesinden birisi cok yakin arkadasimin bebeklerini son ayda kaybettik cok aci icim cok aciyor kizimi kucagima aldigim her anda aklima onlar geliyor aglamaya basliyorum benim icin duan edin kizlar dualarimdasiniz.....

asbelove canim ne oldu hayirdir bebisler seni uzuyormu yoksa?

canım bende aşılamamı oldum cumagünü dr çay kahve asitli içecekler ve sigara yok dedi hepsini bıçak gibi kestim ,içmedim bidaha ama ağrım var kasıklarımda normaaldir sanırım beklemedeyiz hayırlı haberler almam için dua edin bana

dualar tamam sayılır canım da sadece 30 tane enbiya süresi kaldı adet oldugum için okuyamadım onları tamamlarsanız sevinirim.

canlar bugün itibari ile tedaviye başladım nasipse 30 eylülde transferim olacak bilginiz olsun dualarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz

canım benimmm hepsi üst üste gelmiş Rabbim sabır versin hem eşine hem arkadaşına korkusu bile mahvederken insanı onu yaşamak ne acıdır Rabbim yar ve yardımcıları olsun sana da tez zamanda sağlık nasip etsin inşallahhhhh
Bebişler bizi biraz korkuttu teyzesi şimdi 24saat yatış pozisyonundayız bakalım perşembe dr. amcamız bize güzel haberler verecek mi şu kanama bitmiş olsa harika bişey olur inşallahhhh
canlar bugün itibari ile tedaviye başladım nasipse 30 eylülde transferim olacak bilginiz olsun dualarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz
şükür Rabbime en sonunda şişlikler gitti he hayırlısıyla o şişlikler geri gelecek ama yavaş yavaş 9aylık bir süreçle inşallahhhhh

geçmiş olsun canım.önceden de yazdım ama gözünden kaçtı sanırsam.nasılsın?

selam kızlarrr sizi çok ihmal ettim biliyorum....meraklardayım...tam son mesajların bir kaçını okudum hemen ayşecime çok geçmiş olsun ve gözü aydın olsun diyorum....bi bebişimiz daha oldu..allah sağlık ve uzun ömürler versin....hayırlı evlat olur inşallah....annesini hiç üzmesin....
asbelove cum seninde sıkıntıların varmış ne olur dinlen ve morali yüksek tut....allah nasip etmşse herşey yolunda gidecek...allahın izniyle seninde ayşşe gibi haberlerini alıcaz inşallah...allah yardımcınız olsun....

kays sen nasılsın...sen 2. aşılamanı yaptırdın mı ki uzak kaldım kusura bakma...umarım hepimizin güzel haberlerini alıcaz canım...allah hepimize şifa versin...üzülmekle bir yere varılmıyor....
başkada fazla mesaj okuyamadım....diğer kızlar sizler nasılsınız.... bebek haberi var mı tedaviler ne aşamada alıntılı cevaplarsanız sevinirim ..çook merak ediyorum....bu yaz dönemi sizden uzak geçtii ...önümüzdeki aylarda yada haftalarda dualarınızda yer almak istiyorum ...kocaman öpüldünüz....

canım nasılsın sanırım çevrimiçisin tur atıyon kk da :))
ay maşşallah bebişide bayağ büyütmüşsün ...inşallah sende diğer hamişarkadaşlarda sağlıkla kucağınızada alırsınız...allaha emanet olun...

canım nasılsın geçmiş olsun tekrar ...yoksa sen ikizmi bekliyosun buna ayrıca sevindim...allaha emanet ol kıb...

iyiyim çok şükür canım sen..evet tur atıyorum kk da :) topikte kimse yok.. evet inşALLAH canım

şimdi biraz kendimden bahsetmek istiyorum..uzun süre gel gitlerden karar verme aşamalarından kocayla yapılan zorlu diyaloglar sonrası biz doktora gitmeye başardık bu benim için ayrıca sevindirici ama....sonucun olumsuz olması korkusu azıcıkta olsa var ik tedavilerimdeki gibi değilim bu farkı görmemek ayıp olurdu ne kadar gerginmiş öncesinde....

doktorum daha öncede bir arkadaşın önerdiği onur karabacak gazi de ama ben özelden başladım.. diğer özellere verdiğim paradan düşük 250 tl..hastaneden fazla olabilir ama benim en ucuz muayene para verişimiz diğer aşamalar tabiki artışlara neden olacaktır...öneren arkadaş uzun tedavi süresinde bu yaza girişte hamile kaldı yaklaşık1.5 yıllık bir süreçç biliğim kadarıyla onun yumurta rezervi azdı...düşük yaptı nedenleri araştırlıp sanırsam tekrar hamile kalmış yakın görüşmüyoruz ama bişekilde haberdarım...şuan da devam ediyor hamileliği...banada cesaret veren hamile olmasıydı....biraz güven sağladı bende.....tüpe başlamadan demişti ben başka yerde yani hrs de tedavimi görmüştüm sonuç negatif ilgisizlikte çabası ben memnun kalamadım nedense...
ilk olarak jinekolog muayenden sonra yapılması gerek testleri söyledi....elimde olanları götürdüm sadece onlar dışında bir test istedi bunlar yapılmadığı için yaptırdı..tetsleride gazi üniversitesinde yaptırıyorsunuz....maliyett hiç vermedik ne kadar kesintiolucak onu bilmiyorm...testler arasında kan yani hemoglobin alt gruplarıda var,,, bi kaç kanser tetkikleri. troid ltesti ..vardı sonuçlar çok şükür iyi çıktı...b12 eksikmiş ilaç yazdı...smer testi yaptırdım o da normal hsg çektirdim....tüpler açık ddedii...ondada sıkıntı yok....sonuç itibariyle açıklanamayan interfilite grubundayım...eşimden test istemedi...tekrar yaptırabiliriz dedim...doktorumda başa dönmenin faydası yok gereği yok dedi...bu tahliller yeterli ve normal söyledi.. ay umarım anlaşılır yazıyorumdur başa dönüp okumuyorum....size faydası olsun diye detaya inmeye çalışıyorum...benim konumumdaolan bebek bekleyen arkadaşlarıma az da olsa yardımım dokunursa ne ala...hsg rahim filminide gazide çektirdim. çekerken ağrı var ve şiddetli saniyelikte olsa zorluyor onun dışında normal hayatına devam ediyosun.....bu zamana kadar gebelik hiç elde etmeyen biri olarak ve hala hamile kalamayıp 1 tüp olumsuz olmasına rağmen isterseniz aşılama deneyebilriiiz dediii....biz istemedik ...doktorum senin %50 hamile kalma şansın vardı diyor ..diğer %50 si ise tp denemek dedişimdi o aşamayı tekrar denicez allah izin ederse...daha önce çatır çatır verdim paraları...bu sefer devlet raporuda çıkarıyoruz.biraz daha düşük maliyete yapmaya çalışacak zaten hrsye göre düşük...yalnız sanırsam diğer merkezlerde anlaşması var tüpü ister hrs genart ankalife yada gazide yapabiliriz dedi....o kısmı daha netleşmedi bizdede doktorla tekrar konuşacağız...ilaçlarım çookkkkfazlaa...hiç kullanmadığımda var 2tane yumurta ----ilaç çatlatma iğnesi--- 2 tane tutunması için ---bir tanesi genetik bozukluklar için...enfeksiyon için...cetrodite da var bir sürü toplamda 7-8 oluyor...mümkünse 5. gün e gidip transfer yapmayı düşünüyor ama....anlık şeyler bekliyecez görecez...hakkımızda hayırlısıı....böyle anlatıldığı gibi rahat olsa herşey ama....

o kadar işler karışık gibi geliyor ki bana eşim iş için yurt dışında olucak bende tedaviye yani iğnelerime onsuz başlıcam ayrı olucaz... nasıl geçicek zaman bilmiyorum....biraz koşuşturmalı olucak gibii....bayramda var ...allah hepimziin yolunu açık etsin..herşey bir yana rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın....doktora gittik sonuç ne oldu biliyomusunuz eşim haklı çıktı adam problem hep sende diyor...şakada olsa gerçek payı var heralnapalım allah ol derse olucak bilimsel bişey çıkmadı yaniii..bu arada bir arkadaş rahim filmi çektirmiş et parçası gibi bişey varmış onda gözükmüş aldırmış onu ve hemen hamile kalmış....tedaviye başladığımı sizlerden başka kimse bilmiyor biliyomusunuz kıymetinzii bilin...kızın rahim filmi meselesini bana anlattıklarında ben tedavime başladım film çektirme aşamasındaydım...yinede dilimden çıkmadı ..belkide onun rahatlığı vardır...kim bilir...tüp deneyeceğimizi söyleyeceğim mecburen amaç hep sürpriz yapmaktı sağlık olsun.rahim filmi sonrası hamile kalırım bende tedaviye başlamak zorunda kalmam kim bilir allah büyük...böylede düşünüyorum zaman zaman...ertelesem mi diyede düşündüm kimi 2. ayında kalıyormuş ya bazı bilgiler almak için kk ya girdim :26lmayıncada olmuyor allah bıraktım bende öylemi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmek yok artık...nasipte varsa olucak yoksada nasip olucak zamanı beklicez belkide....allah yaptığımız işlerde rıza gösterir inşallah.....seyyyaannnnn sen napıyosun sende tedaviiye başlıyacaktın canım yaa....herşey yolunda mıı sağlığın nasıl...??tekrar görüşmek üzere

ne olmuş topiğimize incin top oynuyor resmen....

canım nasılsın bebiş napıyor...öncelikle başınız sağolsun...vede çook geçmiş olsun....kötü bişey değildir umarım...kıb...allaha emanet ol..

benm dualar tamamdır

allah kabul etsin canım...sormaya çekiniyorum üzülmeni istemiyorum...inşallahh.rabbim şifamızı verir...bir de bakmışsın ki kendiliğinden gelmiş...

hayırlı olsun hayırlı haberler alırız inşallahh...aramıza hoşgeldin...

sizde hoşgeldiniz...tedavin hayırla sonuçlanır inşallahh..bende yeni başladım fakat iğnelerime başlamama 1 hafta var o da aksilik çkmazsa..inşallahh yavrularımıza kavuşuruz...

selam canım nasılsın...sanada çook geçmişolsun...kahvede iyi imiş 1 çay kaşığı çiğ yiyebilirsen ye yiyemezsen kahvenin telvesini yut ..katı yiyeceklere devam...pirinç patates muz aynen ye...ishalin de renk farklılıkları varsa dikkat et..allah şifanı versin..
benim dualar bitti canım...ne zaman girsem foruma kimse yok nerde bizim kızlar yahuu.sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun.

allah kabul etsin...evet bende dahil diğerleride yokmuş ...bugün bir daldım topiğe kimseyi göremedim bir tek sibel vardı...ay yine eskisi gibi olalım...yazmayı bile özlemişim o kadar yanii...ama bende fırsat bulamıyorum tedaviye başlayıncada moral biraz daha iyi bu bebiş hayatımı çok etkiliyor...kendimi tanıyamaz oldum..allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

aminnn..allah hepimziin yardımcısı olsun..çok geçmiş olsun böyle şeylerde insan bazen parayıda düşünmüyor ama o ilgi alaka umursamazlık insanı yiyor...tutmuş tutmamış umurunda değil...bir tüpte negatifi gördüm..ikinciye başlayacağım bakalım nasipte ne var allah hepimzin dualarını kabul etsin....tedavilerimiz hayırla sonuçlanır inşallahh...rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
a.s. canım iyi şükür sen nasılsın sende de karışık durumlar varr yoğunsun... tayin hayırlı olsun yeni iş yeni ev yeni ortam yeni yeni yeni başlangıçlara hayırlara vesile olur inşalllah...bende taşınmayı düşünüyorum fakat ev fiyatların düşmesini bekliyoruz herkes yerleşsin...uçmuşlarr iyicene...bir yandan tedavi başındayım bir yandan bayram yaklaşıyor hangi ara halledicez bunları düşündürüüyor valla...allah hepimize kolaylık versin...en kısa zamanda görüşmek üzere..

sibel canım başın sağolsun geriyi karıştırırken gördüm...mekanı cennet olsun...

krizantem canım takvimini görmeyince şüphelenmiştim....neyseki kuzumuz gelmiş seninde gözün aydın allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı....bu topik bebekle dolucak inşallah..

a.s. geçmiş olsun bu grip salgın heralde bende 3-4 gündür çekiyorum ...allah başka dert vermesin...diğer şeylerde dünya işi boşver ...bencede tedaviye başla canım bu zamana kadar ben eşime baskı yapmaktan sakin halleri o kadar canımı sıkıyordu ki neyseki doktora gittik bende sizler iyi haberler verebilirim ..bilmiyorum sonuç ne olucak....kaçmak nereye kadar bütün stresleri biz çekiyoruz tedavi süreci senin üzerinde geçiyor erkek dışardan izliyor hamile kalsan çocuk sen taşıcan doğurcan bakacan işimiz çokk yaniii allah sıkıntılarımızı korkularımzııı hayır etsin...zaman akıp gidiyor canım başlayıncada hemen pat diye olmuyor beklemenin gerçekten bi anlamı yok...inşallahh hepimiz böyle oluruz...sağlıkla kucağımızada alırız...o günler yakın olsun allahım..

benim dualar bitti canım...ne zaman girsem foruma kimse yok nerde bizim kızlar yahuu.sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun.
canım ben son zamanlarda yoğunum ...düğünler,misafir biraz gezinti falan filan işte
izmirdeydim bir kaçgün,geldim salça falan yaptık..ara sıra dualar için giriyorum
senden ne haber,iyisin dimi canım
aman iyi olun hepiniz inşaallah

Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..
çok geçmiş olsun canım.aman kendine dikkat et
Allahın izniyle olmaz bişey
gönlünü ferah tut
hepimizin duası seninle
ay canım hayırlı olsun inşaallah
güzel sonuçlarla seviniriz hepberaber
bu arada hafta sonu sizin oralardaydım
bi köyünde hacı mevlüdü varmış eşimin arkadaşı davet etmiş gittik
her gördüğümü sen sandım
acaba o mudur falan diye

anam ne çok gelişmeler olmuş böyle
neyseki önemli bir sorun yok hatta sorun yok bana göre
inşaallah tedavin hayırlı olur canım
senide duysam şöyle hamile diye keşke
duyucaz inşaallah
rahat ve huzurlu ol
herşeyi akışına bırakmak en güzeli sanırım
böylece tedavi sırasında stres yapmamış olursun
herşey gönlünce olsun sürprizcim
özlediydik seni
ben kararsızım tedavi için
artık bırakıp herşeyi ouruna
düşünmemek istiyorum
o yüzden tedaviden vazgeçebilirim
tabi muhat
ikna çabalrına son gaz devam ediyo
tabi oda beni düşündüğü için
ama gel gör ki ben gerçekten yoruldum
neyse boşver sen beni
senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…