Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu mesajı görünce duramadım yatakta kim burdan ayrılınca hamile kaldı çabuk itiraf edin yoksa reyyan mı

ben de üstüne gelmek istemiyorum ama zorluyosun beni
ayın 21 miydi gene unuttum. ne zaman gidiyordun??
zorlanma
söylemem nasılsa unutmuşsun he he hö hö hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
muhat seyyan yatakta telefonda gördüm geldiğinizi hemen koşup geldim sakın gitmeyin

burdayız canım nasılsın daha iyisin inşaallah

amaaannnn nasıl geldiysem selam vemeyi unuttum siz nerelerdesinz kaç zamandır ellerin topiklerinde sürünüp duruyom siz yoksunz

amaaannnn nasıl geldiysem selam vemeyi unuttum siz nerelerdesinz kaç zamandır ellerin topiklerinde sürünüp duruyom siz yoksunz

canısı ben çok yoğundum
sen nasılsın moralin iyi değilmi
ne planlıyosun önümüzdeki günler için

muhat seyyan yatakta telefonda gördüm geldiğinizi hemen koşup geldim sakın gitmeyin

bu mesajı görünce duramadım yatakta kim burdan ayrılınca hamile kaldı çabuk itiraf edin yoksa reyyan mı
kız hoşgeldin nasılsın bakalım.
daha iyisin demi:) tüp bebek için var mı gelişmeler.
canım geçenlerde telde saydık 3 4 isim giden hamile geldi :)
orlic bi süre gelmiycem demişti o ara hamiş oldu
sibe ev taşıycam dedi bi süre o da gelmedi
asenat vardı, sunshine vardı,
daha vardı ama hatırlamıyorum.
hamile kaldıktan sonra pırttılar gittiler. bize haberleri kaldı
buna şükür gerçi:)

canısı ben çok yoğundum
sen nasılsın moralin iyi değilmi
ne planlıyosun önümüzdeki günler için
eşim tüpe geçelim diyo aslında bende istiyorum ama kafa rahat değil her an aklımda ve stres yaapıyorum belki bayram sonrası bi tatiil arkasından tedavi ama bilmiyorum ki maddi durumda önemlikredi çekecez muhtemelen kış geldi inşaallah kendiliğinden gelir kuzucuklar....

kafanın rahat olması önemli okula başladım belki ders falan derken unuturum biraz rahatlarım

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun kaysım
inşaallah dilediğin gibi kendiliğinden gelir
ama stres çok önemli unsur tedavilerde biliyosun
tatil iyi gelebilir bencede

pırttılar he

zorlanma
söylemem nasılsa unutmuşsun he he hö hö hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

burdayız canım nasılsın daha iyisin inşaallah
bak seyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn kızdırıyosun gene
sen bilirsin her gün yazarım ben de burdan
hamdolsun iyiym kızlar muhat cumartesi kırıkkalden geçtim aklımda sen vardın:)))
zaten hep aklınızdayım.
aman hiç arayıp da muhat ben kk dayım buluşalım demiyin!! amann yani!!!

evde yalnız oldukça daha çok düşünüyo insan etrafımda kimsecikler yok akşama kadar evdeyim net kk temizlik kitap oku sıkılıyo insan daha çok stres yapıyo ayyy ama dolıyum ben yaaa bazen sebepsiz yere eşime çatıyorum kimse olmayınca...........

zaten hep aklınızdayım.
seni kızdırmayı ,beni kızdırmanı
bana kızmanı,sana kızmayı
karışık oldu ammmmmmmmmmmaaaaaaaa özlemişim beeeee
üstüme alınmadım çünkü bende girmediğim için kk ya

zaten hep aklınızdayım.
no verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem beni

muaht bna özelden adını soyadını gerekli evrakları gönderir misn ekleşelim:))) sendende öteki kızları ben bulayım el yordamıyla:)))))

kuzucuklar mııı:) senin gönlün ikizden yana sanırım
kafanın rahat olması önemli okula başladım belki ders falan derken unuturum biraz rahatlarım
ne okulu canım:)
kafan rahat olsun dediğin doğru ama bedenen ve zihnen hamileliğe kendini hazırlamışken arayı çok da uzatma derim.

heee yaaa ben de yaptım onu eşime bu aralar.
ben kendimi elişine veriyorum o zaman rahatlıyorum.
mavi savan alacam diye mavi yuvarlak sehpa örtüsü ve perdelik yaptım
manyaklığa bak ya savana göre örtüm ve perdeliğim varrrrrrrrr

no verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem beni
istedin de vermedik mi noyu atıyorum şimdi faceyi de aç isimleri veryim ordan kim dimdir :)
muaht bna özelden adını soyadını gerekli evrakları gönderir misn ekleşelim:))) sendende öteki kızları ben bulayım el yordamıyla:)))))

atatürrk ünv açıköğretim ilahiyat a başladım üçüncü ünv. olacak inşaallah bitirebilirsem ama hala kıdemli bi ev hanımıyım

hadi hayırlısı olsun canım inşALLAH
teşekkür ederim sibelcim inşallah hayırlısıya olurda bebişine kardeş getiririz sibel teyzesi

şükür Rabbime en sonunda şişlikler gitti he hayırlısıyla o şişlikler geri gelecek ama yavaş yavaş 9aylık bir süreçle inşallahhhhh

eveeett canım gitti şişliklerrr gelsin 15 gün sonra hatta 13 gün sonra bebişleeerrrrr
ayın 30una ne kaldı ki 13 gün cük

sizde hoşgeldiniz...tedavin hayırla sonuçlanır inşallahh..bende yeni başladım fakat iğnelerime başlamama 1 hafta var o da aksilik çkmazsa..inşallahh yavrularımıza kavuşuruz...
..

saol canım baya oldu ben geleli ama hoş bulduk
hayırlısı arkadaşım benm bu 2. tüp denemem ilki tuttu kalp atışı durdugu için kürtaj oldum sıra 2. de inşallah donmuş embriyo ile başladım 2. ye hayırlısı canım inşaallah bigün hepimiz anne olucaz eşlerimizi baba yapıcazz
kaysın dediği gibide babalarımızı da dedee yapcaz
ayy canım nereye geldiniz burda kızz gerçi ben h.sonunu transfer öncesi ince temizlik yapayım diye evde geçirdim c.teside çalışıyorum ama yinede bilseydim ve yakın yer olsaydı inan gelirdim canım bi dahakine haber verr

bu arada cok teşekkür ederim canım başladık bakalım hayırlısıyla inşallah bu sefer olacak ben inanıyorum..
ccanım sana dualarla ilgili not yazmıştım 30 tane enbiya süresinin ayteinden kaldı diye gördünmü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…