bu mesajı görünce duramadım yatakta kim burdan ayrılınca hamile kaldı çabuk itiraf edin yoksa reyyan mıolay nedir bilmiyorum ama
bencede sen haklısın
tamam yolla artık he
kız eslemde yokmuş artık b
i süre baksana
tayinleri çıkmış
hayırlısı olsun
bakarsın hamiş döner aramıza
biliyosun burdan ayrılanın akibetini
inş.onunda öle olur
eğer hamiş gelirse
bizim istatistik doğru
bu durumda napıyoruz bizde
zorlanmaben de üstüne gelmek istemiyorum ama zorluyosun beni
ayın 21 miydi gene unuttum. ne zaman gidiyordun??
muhat seyyan yatakta telefonda gördüm geldiğinizi hemen koşup geldim sakın gitmeyin
amaaannnn nasıl geldiysem selam vemeyi unuttum siz nerelerdesinz kaç zamandır ellerin topiklerinde sürünüp duruyom siz yoksunz
muhat seyyan yatakta telefonda gördüm geldiğinizi hemen koşup geldim sakın gitmeyin
kız hoşgeldin nasılsın bakalım.bu mesajı görünce duramadım yatakta kim burdan ayrılınca hamile kaldı çabuk itiraf edin yoksa reyyan mı
eşim tüpe geçelim diyo aslında bende istiyorum ama kafa rahat değil her an aklımda ve stres yaapıyorum belki bayram sonrası bi tatiil arkasından tedavi ama bilmiyorum ki maddi durumda önemlikredi çekecez muhtemelen kış geldi inşaallah kendiliğinden gelir kuzucuklar....canısı ben çok yoğundum
sen nasılsın moralin iyi değilmi
ne planlıyosun önümüzdeki günler için
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun kaysımeşim tüpe geçelim diyo aslında bende istiyorum ama kafa rahat değil her an aklımda ve stres yaapıyorum belki bayram sonrası bi tatiil arkasından tedavi ama bilmiyorum ki maddi durumda önemlikredi çekecez muhtemelen kış geldi inşaallah kendiliğinden gelir kuzucuklar....
kız hoşgeldin nasılsın bakalım.
daha iyisin demi:) tüp bebek için var mı gelişmeler.
canım geçenlerde telde saydık 3 4 isim giden hamile geldi :)
orlic bi süre gelmiycem demişti o ara hamiş oldu
sibe ev taşıycam dedi bi süre o da gelmedi
asenat vardı, sunshine vardı,
daha vardı ama hatırlamıyorum.
hamile kaldıktan sonra pırttılar gittiler. bize haberleri kaldı
buna şükür gerçi:)
bak seyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn kızdırıyosun genezorlanma
söylemem nasılsa unutmuşsun he he hö hö hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burdayız canım nasılsın daha iyisin inşaallah
zaten hep aklınızdayım.hamdolsun iyiym kızlar muhat cumartesi kırıkkalden geçtim aklımda sen vardın:)))
seni kızdırmayı ,beni kızdırmanıbak seyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn kızdırıyosun gene
sen bilirsin her gün yazarım ben de burdan
zaten hep aklınızdayım.
aman hiç arayıp da muhat ben kk dayım buluşalım demiyin!! amann yani!!!
no verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem benibak seyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn kızdırıyosun gene
sen bilirsin her gün yazarım ben de burdan
zaten hep aklınızdayım.
aman hiç arayıp da muhat ben kk dayım buluşalım demiyin!! amann yani!!!
no verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem beni
kuzucuklar mııı:) senin gönlün ikizden yana sanırımeşim tüpe geçelim diyo aslında bende istiyorum ama kafa rahat değil her an aklımda ve stres yaapıyorum belki bayram sonrası bi tatiil arkasından tedavi ama bilmiyorum ki maddi durumda önemlikredi çekecez muhtemelen kış geldi inşaallah kendiliğinden gelir kuzucuklar....
ne okulu canım:)kafanın rahat olması önemli okula başladım belki ders falan derken unuturum biraz rahatlarım
heee yaaa ben de yaptım onu eşime bu aralar.evde yalnız oldukça daha çok düşünüyo insan etrafımda kimsecikler yok akşama kadar evdeyim net kk temizlik kitap oku sıkılıyo insan daha çok stres yapıyo ayyy ama dolıyum ben yaaa bazen sebepsiz yere eşime çatıyorum kimse olmayınca...........
istedin de vermedik mi noyuno verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem beni
muaht bna özelden adını soyadını gerekli evrakları gönderir misn ekleşelim:))) sendende öteki kızları ben bulayım el yordamıyla:)))))
atatürrk ünv açıköğretim ilahiyat a başladım üçüncü ünv. olacak inşaallah bitirebilirsem ama hala kıdemli bi ev hanımıyımkuzucuklar mııı:) senin gönlün ikizden yana sanırım
ne okulu canım:)
kafan rahat olsun dediğin doğru ama bedenen ve zihnen hamileliğe kendini hazırlamışken arayı çok da uzatma derim.
heee yaaa ben de yaptım onu eşime bu aralar.
ben kendimi elişine veriyorum o zaman rahatlıyorum.
mavi savan alacam diye mavi yuvarlak sehpa örtüsü ve perdelik yaptım
manyaklığa bak ya savana göre örtüm ve perdeliğim varrrrrrrrr
teşekkür ederim sibelcim inşallah hayırlısıya olurda bebişine kardeş getiririz sibel teyzesihadi hayırlısı olsun canım inşALLAH
şükür Rabbime en sonunda şişlikler gitti he hayırlısıyla o şişlikler geri gelecek ama yavaş yavaş 9aylık bir süreçle inşallahhhhh
sizde hoşgeldiniz...tedavin hayırla sonuçlanır inşallahh..bende yeni başladım fakat iğnelerime başlamama 1 hafta var o da aksilik çkmazsa..inşallahh yavrularımıza kavuşuruz...
..
ayy canım nereye geldiniz burda kızz gerçi ben h.sonunu transfer öncesi ince temizlik yapayım diye evde geçirdim c.teside çalışıyorum ama yinede bilseydim ve yakın yer olsaydı inan gelirdim canımay canım hayırlı olsun inşaallah
güzel sonuçlarla seviniriz hepberaber
bu arada hafta sonu sizin oralardaydım
bi köyünde hacı mevlüdü varmış eşimin arkadaşı davet etmiş gittik
her gördüğümü sen sandım
acaba o mudur falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?