Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geçmiş olsun canım.önceden de yazdım ama gözünden kaçtı sanırsam.nasılsın?
Gormemisim canim yaa kusura bakma sagolasinnn evde yatiyorum 24 saat bi de lekelenmelerden kurtulursam tamamdir Allahimin izniyle

canım nasılsın geçmiş olsun tekrar ...yoksa sen ikizmi bekliyosun buna ayrıca sevindim...allaha emanet ol kıb...
Evet canim Allahim izin verirse ikizlerimiz gelecek insallahhh yatıyorum evde devamli
Oh oh sorun cikmamasina cok sevindim canimmm Rabbimin izniyle guzel haberlerini alacagiz yakin zamanda dualarimiz sizinleee
Allah razi olsunnnnnn
istedin de vermedik mi noyu atıyorum şimdi faceyi de aç isimleri veryim ordan kim dimdir :)
Bende diyorum beni ekleyen bu hatun kim gece gece

Amaninnn 13gun he hicbiseycik kalmamis sekercimmm simsiki tutunacak minnaklar anneciklerine

inşALLAH.hadi bakalım

ben burdayım yaa

amin inşALLAH canım

tamam canım inşALLAH o da geçecek herşey yoluna girecek

ay canım bende çook özledim...amin inşallah...allah hepimizin gönlündekini nail etsin....
sende sakın vazgeçme maddi durumlar el vermiyor bazen ama yinede kararın değişmesin sakın...allah çabalarımızı boşa çıkarmasın canım...allah hepimizin dualarını kabul etsin..tez zamanda hepimizin hamile haberleriniz alırız ...muhatta çok iyi yapıyor durmak yok yola devam arkadaşım çok politik bir mesaj oldu ama

burdayım canım
sen çıktın mı?????????**
muhhatttt nasılsın.....neler yapıyosun.... seyyan senden korkuyor baskılara devammm....
kız zaten kimse göbek ata ata gitmiyo
güzel düşün tamam mı??
sen elin geleni yap daha sonraki zamanlardaüzülme.
bak gene diyorum insanların çogu zaten senin yaşında evleniyo :)
yeni evlendin say
aynen muhat ya kimse göbek aatarak yada çok rahat gitmiyor sıkıntısız hiçbişey yok gerçekten...evlilik fikride iyiymiş....daha çiçeği burnunda taze gelinleriz biz...

anamm ev mi taşısam ki fikir hep var ama bir türlü icraata geçemedik....şu hırsızlar yüzünden korkularım artttı iyice geçenlerde 2 daire soyuldu oturduğum apartmanda ya bu memlekette rahat uyumak yok....ankardakiler hep mi böyleki..

rahat ol canım önce allah sonra doktorlar ve dualarımızla bu işlerin üstesindende gelicez ...başka hiçbişeyde düşünmek istemiyorum...sende farklı şeylere yorma kafanı....bunalıma sokuyor sadece....inşallah tedaviye gerek kalmaz seninde bi bakmışsın ki şıp diye oluvermiş...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize..inşallah..

kafanın rahat olması önemli okula başladım belki ders falan derken unuturum biraz rahatlarım
hayırlı olsun ....çok iyi düşünmüşsün... ben de dershane düşünüyordum ama bu sıralar yoğunum ...eskisi gibi yalnızda değilim 2 komşu edindim çevremde daha yeni kaynaştık...tanıdıklar dışında yani...
no verdinde aramadık mı face açtım ekle bakem beni
bende istiyom
bende açtım face benide ekle
yaa ordan daha çok görürşüüz benim orası hep açık ...eyvah..açık verdikkkk
atatürrk ünv açıköğretim ilahiyat a başladım üçüncü ünv. olacak inşaallah bitirebilirsem ama hala kıdemli bi ev hanımıyım
inşallah bitirirsin canım maşşallahh...tebrikler...ben hala açıköğretimde bir adım bile ilerleyemedim haliyle dersler çoğaldı...çok tembelim çokkk...kayıtta yaptırmıyorum artık

hep mi açık bende ekliyim miiiiiiiiiiiii

canım çok durmadık zaten aheste gelseydik haber verirdim.çeki köyüne geldik.çekiydi galiba..
notunu aldım canım merak etme...

canım ekleyelim ....
muhattan tırsıyom haketen:18::18::18::18:

canlar bugün itibari ile tedaviye başladım nasipse 30 eylülde transferim olacak bilginiz olsun dualarınızı bekliyorum hepiniz öpüldünüz

hayirlisiyla sonuclansin tatlim insallah

canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda kanamanda gecer cok moral bozucu bisey ama sakin stres yapma hersey cok guzel olacak Rabbimin izniyle

canim sorma hemde ne in cin top oynamasi kimsecikler yok niye boyle oldu bende bilmiyorum bebisimiz oldu cok sukur canim onunla uyuyup onunla uyaniyoruz artik Rabbim insallah tez zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu

canım çok durmadık zaten aheste gelseydik haber verirdim.çeki köyüne geldik.çekiydi galiba..
notunu aldım canım merak etme...

canım ekleyelim ....
muhattan tırsıyom haketen:18::18::18::18:
evet canım ceki var o olabilir...
beklerim inşalah banada tam merkezde oturuyorum ben canm

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnn canım mümkünse yeğenimizi görsek?? resmi filan var mı miniğimizin

senin merkezde olduğunu biliyorum canım
konuşmuştuk özelden
inş görüşmek nasip olur
inşallah canım...
seyrencim bu sefer ki dualarda bitmedimi:44:
başlayıp bitirebilecekmiyiz benim için duları transferden önce:44:

inşallah canım...
seyrencim bu sefer ki dualarda bitmedimi:44:
başlayıp bitirebilecekmiyiz benim için duları transferden önce:44:

canım bu liste bitmedi hatta yarılanmadı bile
o yüzden ben bu listeyi sana bağışlıyalım diyorum
anca yetişir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…