Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cenazemiz vardı bu haftaki dularımı okuyamadım .okuyamadım derken muhat hatırlarsan 3 yasın oku demiştin onda sorun yok onları okuyacağım demıstım sana düştünmü bılmıyorum ama :26:eger gecen hafta liste yenılendı ıse o kısmı okuyamadım netede gıremedım zaten cenazeden dolayı.birde üstüne kardeşimi eskişehire götürdük ordan geldim yıne cenaze evıne gıttım geldım hep fırsat bulamadım topiğe gırmey:44:
eger dualar hakkında bılgı verırsenız bana gecmısten anlıyabılırmıyım cunku bılmıyorum donemedım henüz gecmıse dogrusu
sizler nasılsınız ıyımısnız.krizantem ve aysem dogujm yaptımı nasıllar bu arada :44:

ben burdayım yaa
canım ev taşıyodun ya o aralar:)
girmemiştin hamilelilk haberinden önce bi süre.
zaten seyyana ugraştıgım kadar kendime ugraşsaydım bayag bi yol katederdim :)
onun yaşındakiler daha yen, evleniyo. yeni evli sayacak kendisini ne var sanki.
canım benim dersane başladı özel derslerim arttı. öyle öyle saat dolduruyorum.
bu günüme şükür.
kız cuma günü ankaradaydım :)
canım çok durmadık zaten aheste gelseydik haber verirdim.çeki köyüne geldik.çekiydi galiba..
notunu aldım canım merak etme...

canım ekleyelim ....
muhattan tırsıyom haketen:18::18::18::18:
tırs tabikide.
neler yapacagımı az çok biliyosun artık hıııııııııı

Amin canim benim aminnnnn

allah rahmet eylesin ....canım nasılsın herşey yolunda mı? ikiside doğum yapmışlar maşşallahh.cici cici kızlarımız oldu...teyzesi...

canım başınız sağolsun..
dua listesi yayınlandı evet.
2 yasin 56 ihlas ve 100 enbiya okunacak
artık bir kişiye okuyoruz
düşe düşe bire düştük
galiba yakında liste falan kalmayacak
sayımız oldukça azaldı
düzenli okuyan arkadaşlarımız haricindeki arkadaşlar girip çıkınca liste tamamlanamıyo
ama yoluna girecek en kısa zamanda inşaallah
şimsi sana düşen 2 yasin 56 ihlas ve100 enbiya canım
kendine sıkıntı yapma sen düzenli okuyup
hatta eksiklerede elinden geldiğince yardım ediyorsun
Allah razı olsun
bırakmadın...

hem tırsıyom:18::18::18::18:
hemde seviyom kız seni

yok canım ben o ara ev taşımıyordum :) hamileydim o zaman.ama uykudan kafamı kaldıramıyordum ilk dönemlerimdi.o yüzden çıkmıştım.daha sonrada ev taşıdık :)

allah rahmet eylesin ....canım nasılsın herşey yolunda mı? ikiside doğum yapmışlar maşşallahh.cici cici kızlarımız oldu...teyzesi...

oyyy ben yerim onları ya maşşalh allah bağışlasın yolunda canım çok şükür sağolasın bu aradasen nasılsın iyimisin nasıl gıdıyor

seyyanım çok sağol ..allah razı olsun..listede kaç kişiyizki şuan:26:inşallah yine eskisi gibi oluruz
tamam canım ben yarın okurum inş yazarım yine sana olurmueksik olursada yardımcı olurum yine nedemek dualar hepimiz için .rabbım hakkımızda hayırlısını nasip eyler inşallah
sen nasılsın iyimisin

iyiyiz bizde elhamdülillah canım cicilerinizi gördük çok beğendik çok şekeeeeeeeerrrr

gördünmüteşekkür ederiz teyzesiinşallah giydirmekte nasip olur.aslında almayacaktım 7.ayım bıtene kadar ama herkes ilk çocuk belli olmaz doğum nezaman olur 7.aya hazırlıkların bıtmıs olsun dedi yavaş yavaş başladık bakalımsen naptın başlanızmı alışverıse

inşALLAH canım ben daha başlamadım sadece cinsiyetini öğrendiğim gün bi set ve oyuncak almıştım.ondan beri de hiç bişey alamadım.ama bu hafta çıkıp bişeyler alacam kısmetse.hiç değilse doğum çantam hazır olsun da gerisini yavaş yavaşta alırım.daha görümcem de kıyafet alacakmış zaten.

bende yeni başladım sayılır ama gözüm tırsmıyor değil hani.eksikler çok çünkü:26:ıvır zıvırdan gözüm korkuyor kıyafeti sorun etmıyorum aslındadoğum çantası gözümde büyüyor sibelim.aslında liste yapıcan parayı bırıktırcen toptan alcan

ben netten baktım doğum çantası için gerekli olanlara.ona göre alıcam bakalım.

selamunaleykum kızlar görüşmeyeli nasılsınız?

ben dualara devam edeceğim diye yazmıştım ama malesef topiğe girmeye fırsatm olmadı..
bi yandan köye gidip geldim çok.. bi yandan almanyadan eşimin amcası ailesiyle geldi..
bi yandan da görmceme görücü gelmişti. sonuç olarak nişanıda yaptık.. anlıycanız bayağı yoğunum..
seyyancım istersen çıkarabilirsin listeden beni.. benim hesaplar tutmuyor..
hem şimdi okuycam desem adetime 1 hafta var ama lekelenme başladı adet olcakmışım gibi..yarın lekelenme durursa okurum inşallah

geçmişi çok okuyamadım.. herkes iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…