tamam canım sen ve kızlar bilirsiniz o zaman Rabbim dualarımızı kabul eylesincanım bu liste bitmedi hatta yarılanmadı bile
o yüzden ben bu listeyi sana bağışlıyalım diyorum
anca yetişir bence
canım ev taşıyodun ya o aralar:)ben burdayım yaa
zaten seyyana ugraştıgım kadar kendime ugraşsaydım bayag bi yol katederdim :)ay canım bende çook özledim...amin inşallah...allah hepimizin gönlündekini nail etsin....
sende sakın vazgeçme maddi durumlar el vermiyor bazen ama yinede kararın değişmesin sakın...allah çabalarımızı boşa çıkarmasın canım...allah hepimizin dualarını kabul etsin..tez zamanda hepimizin hamile haberleriniz alırız ...muhatta çok iyi yapıyor durmak yok yola devam arkadaşım çok politik bir mesaj oldu ama
muhhatttt nasılsın.....neler yapıyosun.... seyyan senden korkuyor baskılara devammm....
aynen muhat ya kimse göbek aatarak yada çok rahat gitmiyor sıkıntısız hiçbişey yok gerçekten...evlilik fikride iyiymiş....daha çiçeği burnunda taze gelinleriz biz...
anamm ev mi taşısam ki fikir hep var ama bir türlü icraata geçemedik....şu hırsızlar yüzünden korkularım artttı iyice geçenlerde 2 daire soyuldu oturduğum apartmanda ya bu memlekette rahat uyumak yok....ankardakiler hep mi böyleki..
rahat ol canım önce allah sonra doktorlar ve dualarımızla bu işlerin üstesindende gelicez ...başka hiçbişeyde düşünmek istemiyorum...sende farklı şeylere yorma kafanı....bunalıma sokuyor sadece....inşallah tedaviye gerek kalmaz seninde bi bakmışsın ki şıp diye oluvermiş...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize..inşallah..
hayırlı olsun ....çok iyi düşünmüşsün... ben de dershane düşünüyordum ama bu sıralar yoğunum ...eskisi gibi yalnızda değilim 2 komşu edindim çevremde daha yeni kaynaştık...tanıdıklar dışında yani...
bende istiyom
yaa ordan daha çok görürşüüz benim orası hep açık ...eyvah..açık verdikkkk
inşallah bitirirsin canım maşşallahh...tebrikler...ben hala açıköğretimde bir adım bile ilerleyemedim haliyle dersler çoğaldı...çok tembelim çokkk...kayıtta yaptırmıyorum artık
tırs tabikide.canım çok durmadık zaten aheste gelseydik haber verirdim.çeki köyüne geldik.çekiydi galiba..
notunu aldım canım merak etme...
canım ekleyelim ....
muhattan tırsıyom haketen:18::18::18::18:
hayirlisiyla sonuclansin tatlim insallah
canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda kanamanda gecer cok moral bozucu bisey ama sakin stres yapma hersey cok guzel olacak Rabbimin izniyle
canim sorma hemde ne in cin top oynamasi kimsecikler yok niye boyle oldu bende bilmiyorum bebisimiz oldu cok sukur canim onunla uyuyup onunla uyaniyoruz artik Rabbim insallah tez zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu
cenazemiz vardı bu haftaki dularımı okuyamadım .okuyamadım derken muhat hatırlarsan 3 yasın oku demiştin onda sorun yok onları okuyacağım demıstım sana düştünmü bılmıyorum ama :26:eger gecen hafta liste yenılendı ıse o kısmı okuyamadım netede gıremedım zaten cenazeden dolayı.birde üstüne kardeşimi eskişehire götürdük ordan geldim yıne cenaze evıne gıttım geldım hep fırsat bulamadım topiğe gırmey:44:
eger dualar hakkında bılgı verırsenız bana gecmısten anlıyabılırmıyım cunku bılmıyorum donemedım henüz gecmıse dogrusu
sizler nasılsınız ıyımısnız.krizantem ve aysem dogujm yaptımı nasıllar bu arada :44:
canım başınız sağolsun..cenazemiz vardı bu haftaki dularımı okuyamadım .okuyamadım derken muhat hatırlarsan 3 yasın oku demiştin onda sorun yok onları okuyacağım demıstım sana düştünmü bılmıyorum ama :26:eger gecen hafta liste yenılendı ıse o kısmı okuyamadım netede gıremedım zaten cenazeden dolayı.birde üstüne kardeşimi eskişehire götürdük ordan geldim yıne cenaze evıne gıttım geldım hep fırsat bulamadım topiğe gırmey:44:
eger dualar hakkında bılgı verırsenız bana gecmısten anlıyabılırmıyım cunku bılmıyorum donemedım henüz gecmıse dogrusu
sizler nasılsınız ıyımısnız.krizantem ve aysem dogujm yaptımı nasıllar bu arada :44:
canım ev taşıyodun ya o aralar:)
girmemiştin hamilelilk haberinden önce bi süre.
zaten seyyana ugraştıgım kadar kendime ugraşsaydım bayag bi yol katederdim :)
onun yaşındakiler daha yen, evleniyo. yeni evli sayacak kendisini ne var sanki.
canım benim dersane başladı özel derslerim arttı. öyle öyle saat dolduruyorum.
bu günüme şükür.
kız cuma günü ankaradaydım :)
tırs tabikide.
neler yapacagımı az çok biliyosun artık hıııııııııı
canım ev taşıyodun ya o aralar:)
girmemiştin hamilelilk haberinden önce bi süre.
zaten seyyana ugraştıgım kadar kendime ugraşsaydım bayag bi yol katederdim :)
onun yaşındakiler daha yen, evleniyo. yeni evli sayacak kendisini ne var sanki.
canım benim dersane başladı özel derslerim arttı. öyle öyle saat dolduruyorum.
bu günüme şükür.
kız cuma günü ankaradaydım :)
tırs tabikide.
neler yapacagımı az çok biliyosun artık hıııııııııı
allah rahmet eylesin ....canım nasılsın herşey yolunda mı? ikiside doğum yapmışlar maşşallahh.cici cici kızlarımız oldu...teyzesi...
canım başınız sağolsun..
dua listesi yayınlandı evet.
2 yasin 56 ihlas ve 100 enbiya okunacak
artık bir kişiye okuyoruz
düşe düşe bire düştük
galiba yakında liste falan kalmayacak
sayımız oldukça azaldı
düzenli okuyan arkadaşlarımız haricindeki arkadaşlar girip çıkınca liste tamamlanamıyo
ama yoluna girecek en kısa zamanda inşaallah
şimsi sana düşen 2 yasin 56 ihlas ve100 enbiya canım
kendine sıkıntı yapma sen düzenli okuyup
hatta eksiklerede elinden geldiğince yardım ediyorsun
Allah razı olsun
bırakmadın...
hem tırsıyom:18::18::18::18:
hemde seviyom kız seni
orlic te doğum yapmış başka bir topikte okudumalahım uzun ömür nasip etsın yavrusuna
orlic te doğum yapmış başka bir topikte okudumalahım uzun ömür nasip etsın yavrusuna
hoşbulduk sibelim çok şükür sen nasılsın miniğinlehoşgeldin canım nasılsınnnn
Ay maasallah Rabbim anali babali buyutsun
hoşbulduk sibelim çok şükür sen nasılsın miniğinle
aminnnn
iyiyiz bizde elhamdülillah canımcicilerinizi gördük çok beğendik çok şekeeeeeeeerrrr
gördünmü teşekkür ederiz teyzesi inşallah giydirmekte nasip olur.aslında almayacaktım 7.ayım bıtene kadar ama herkes ilk çocuk belli olmaz doğum nezaman olur 7.aya hazırlıkların bıtmıs olsun dedi yavaş yavaş başladık bakalım sen naptın başlanızmı alışverıse
inşALLAH canımben daha başlamadım sadece cinsiyetini öğrendiğim gün bi set ve oyuncak almıştım.ondan beri de hiç bişey alamadım.ama bu hafta çıkıp bişeyler alacam kısmetse.hiç değilse doğum çantam hazır olsun da gerisini yavaş yavaşta alırım.daha görümcem de kıyafet alacakmış zaten.
bende yeni başladım sayılır ama gözüm tırsmıyor değil hani.eksikler çok çünkü:26:ıvır zıvırdan gözüm korkuyor kıyafeti sorun etmıyorum aslındadoğum çantası gözümde büyüyor sibelim.aslında liste yapıcan parayı bırıktırcen toptan alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?