seyyanım çok sağol ..allah razı olsun..listede kaç kişiyizki şuan:26:inşallah yine eskisi gibi oluruz
tamam canım ben yarın okurum inş yazarım yine sana olurmueksik olursada yardımcı olurum yine nedemek dualar hepimiz için .rabbım hakkımızda hayırlısını nasip eyler inşallah
sen nasılsın iyimisin
çok eksik varmı yardım edebilirim yarına kadar lekelenme durdu okuyabiliyorum.....canım 18 kişi falanız ama yine eksilicez bir dahaki listede
ben iyiyim çok şükür yok bir yaramazlık
bende durumlar aynı yani
senin nasıl gidiyor yoktur bir sıkıntın inşaallah
alışverişlerde başlamış
herşey gönlünce olsun canım benim herşey
iyi canım ya ne olsun tedaviye başladım testler rahim filmi derken herşey yolundaydı...raporda çıktı tüp tedavisi için ilaçlarıda zor bela aldık ...herşey yoluna girmişti sıra adetimin normal zamanda gelmesiydi ama az önce lekelenmem oldu adetime 5 gün var rahim filmiçekindim bua y ondan mı ki...ve herşey aksayacak eşimde yok hafta sonu yolcu onsuz nasıl yapıcam anlıcan şuan acayip sıkıntılıyım ...ne sen zor ne ben söyleyeyim...kıb.oyyy ben yerim onları ya maşşalh allah bağışlasınyolunda canım çok şükür sağolasın bu arada sen nasılsın iyimisin nasıl gıdıyor
a.s. canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın....valla benimde hesaplar tutmuyor canım ya allah yardımcımız olsun ne diyeyim kelin ilacı olsa...selamunaleykum kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
ben dualara devam edeceğim diye yazmıştım ama malesef topiğe girmeye fırsatm olmadı..
bi yandan köye gidip geldim çok.. bi yandan almanyadan eşimin amcası ailesiyle geldi..
bi yandan da görmceme görücü gelmişti. sonuç olarak nişanıda yaptık.. anlıycanız bayağı yoğunum..
seyyancım istersen çıkarabilirsin listeden beni.. benim hesaplar tutmuyor..
hem şimdi okuycam desem adetime 1 hafta var ama lekelenme başladı adet olcakmışım gibi..yarın lekelenme durursa okurum inşallah
geçmişi çok okuyamadım.. herkes iyidir inşallah...
ehhh işte sen nasılsın....günaydın kızlarkeyifler nasılll:26::26::26::26::26:
çok eksik varmı yardım edebilirim yarına kadar lekelenme durdu okuyabiliyorum.....
inşallah düzelir toparlanırız yinecanım 18 kişi falanız ama yine eksilicez bir dahaki listede
bende durumlar aynı yani
alışverişlerde başlamış
iyi canım ya ne olsun tedaviye başladım testler rahim filmi derken herşey yolundaydı...raporda çıktı tüp tedavisi için ilaçlarıda zor bela aldık ...herşey yoluna girmişti sıra adetimin normal zamanda gelmesiydi ama az önce lekelenmem oldu adetime 5 gün var rahim filmiçekindim bua y ondan mı ki...ve herşey aksayacak eşimde yok hafta sonu yolcu onsuz nasıl yapıcam anlıcan şuan acayip sıkıntılıyım ...ne sen zor ne ben söyleyeyim...kıb.
a.s. canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın....valla benimde hesaplar tutmuyor canım ya allah yardımcımız olsun ne diyeyim kelin ilacı olsa...
ehhh işte sen nasılsın....
sibelim şimdi evi toplım kurana yetısmem lazım.geldıgımde mesaj atıcam olurmu
Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..
arkadaşlar biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksşk ne fazla olması lazım
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
canım regl ken okumakta bi sakınca yokmus ama benm içime sinmiyor acıkcası bende suan öyleyim ve gelinimize baslattım duat-yı bitince okursan daha cok sevinirim canımtransferin ertelendi mi canım yoksa..100 tane alayım ben bu günlük daha fazla okursam yazarım..yanlız ben regliyim okumamda bir sakınca varmı bilmiyorum senin bilgin varmı?
canım 18 kişi falanız ama yine eksilicez bir dahaki listede
bende durumlar aynı yani
alışverişlerde başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?