Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım 18 kişi falanız ama yine eksilicez bir dahaki listede
ben iyiyim çok şükür yok bir yaramazlık
bende durumlar aynı yani
senin nasıl gidiyor yoktur bir sıkıntın inşaallah
alışverişlerde başlamış
herşey gönlünce olsun canım benim herşey

günaydın kızlar keyifler nasılll:26::26::26::26::26:

çok eksik varmı yardım edebilirim yarına kadar lekelenme durdu okuyabiliyorum.....

oyyy ben yerim onları ya maşşalh allah bağışlasın yolunda canım çok şükür sağolasın bu aradasen nasılsın iyimisin nasıl gıdıyor
iyi canım ya ne olsun tedaviye başladım testler rahim filmi derken herşey yolundaydı...raporda çıktı tüp tedavisi için ilaçlarıda zor bela aldık ...herşey yoluna girmişti sıra adetimin normal zamanda gelmesiydi ama az önce lekelenmem oldu adetime 5 gün var rahim filmiçekindim bua y ondan mı ki...ve herşey aksayacak eşimde yok hafta sonu yolcu onsuz nasıl yapıcam anlıcan şuan acayip sıkıntılıyım ...ne sen zor ne ben söyleyeyim...kıb.
a.s. canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın....valla benimde hesaplar tutmuyor canım ya allah yardımcımız olsun ne diyeyim kelin ilacı olsa...
günaydın kızlar keyifler nasılll:26::26::26::26::26:
ehhh işte sen nasılsın....

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar

inşallah düzelir toparlanırız yinesevındım seyyanım hep iyi ol inşallahbende çok şükür iyiyim.bu sıralar yoğundum cenazeydı ,kardesımı üniversteye yerleştırmeye gıttık falan tempolu gecıyor gunlerımbirde kedim vardı bılıyorsunuz oda camdan dustu yıne ayağına basamıyordu tam cenaze sırası doktorada goturemedık ne uyku uyuyabıldım ne bıseyden tat alabıldım.çok şükür rabbım dualarımı kabul ettı doktora gerek kalmadan gectı ayagıalışverişide başlamak niyetinde değildim ama çevreden korkutuyorlar yok erken doğum olur falan dıye.birde ben bu aralar cok sınırlı telaşlı bır yapıya sahıp oldum bu sıpa sayesınde.öyle oluncada eşim dıken ustunde çocuğa bısey olucak dıyeAllah korusun rabbım zamnında doğum nasıp etsın herkese ınsallah.bız ıyıyız kısaca seyyanım rabbım bu güzel duyguyu sızlerede nasıp eyler ıns

ne güzel canım kendını sıkıntıya sokma sakın.biz nekadar cabalasakta hersey olucagına varır bunu unutma..oyuzden hep hayırlısını ıste.kımbılır sımdıkı tedavı ertelense bıle belkıde bu hayırlıdır senın ıcın degılmı guzelımsabır denen sey cok zor herkes beceremez bunu bunyesınde barındırmayı ama ben ınanyorumkı sen yapabılırsın.ya sabır de rabbım yardım eder ınsallah.ınsallah ıptal olmaz rabbım gönlüne gore versın.ama olmassada eger yınede sukret kimbilir bu senin için belkide en hayırlısıdırdualrım sneınle

ay bi türlü çıkamıyorummmmmm
bu arada HAYIRLI CUMALAR ...RABBIM GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ HAYIRLISI İLE NASİP ETSIN İNŞALLAH

arkadaşlar biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksşk ne fazla olması lazım

sibelim şimdi evi toplım kurana yetısmem lazım.geldıgımde mesaj atıcam olurmu

olur bekliycem senii..geldiğinde çevrim dışı görünebilirim aktif olarak kk da dolaşmadığım için.sen yine de yaz mesajını azıcık geçte olsa cevap veririm canımcıııımmmm

Hayirli cumalar canlarim dualariniza ihtiyacim var kanamamiz oldu dun hastaneye gittik apar topar simdi evde yatiyoruz Rabbim bebislerimi bize bagislasin. ..

Canım çok geçmiş olsun.şuanda iyisin onu biliyorum içim çok rahat o yüzden konuşmuştuk gerçi ama yine söylüyorum senin durumunda kanama olağan birşey.canını ve canlarını üzme sakın iş güç hepsi hikaye önemli olan sizsiniz unutma..Allaha emanet ol

transferin ertelendi mi canım yoksa..100 tane alayım ben bu günlük daha fazla okursam yazarım..yanlız ben regliyim okumamda bir sakınca varmı bilmiyorum senin bilgin varmı?

transferin ertelendi mi canım yoksa..100 tane alayım ben bu günlük daha fazla okursam yazarım..yanlız ben regliyim okumamda bir sakınca varmı bilmiyorum senin bilgin varmı?
canım regl ken okumakta bi sakınca yokmus ama benm içime sinmiyor acıkcası bende suan öyleyim ve gelinimize baslattım duat-yı bitince okursan daha cok sevinirim canım
eğer yakında bitecekse haftaya perşembeye kadar bitiririm diyosan yazayım canım
ayrıca yok kuzum transfer ertelenmedi 30 eylülde olacak nasipse

3 gün sonra listeye yardım edeceğim canım şuan izindeyim sadece yasinler mi eksik

canım ben çıkıyorum şimdi sen eğer dediğim süreye kadar temizlenecek olursan kaç tane okursan onu yaz kuzum iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…