Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuyacak
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okuyacak
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyacak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuyacak
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
SEBİLEM==2 TANE OKUDU
sebiilem==4tane okuyack
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okuyac
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuyacak
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ

canım çok geçmiş olsun çeken bilir derler ya çok ıyı anlıyorum seni inş.ilaçlar iyi gelecektir canım..benimde senin gibi olmustu adetime 7gün kala rahatsızlanıp test yapıldı sonuc negatifti..yapacak bişey yok rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş.

Ayetel Kürsi okunan eve şeytan giremez. Büyücü sokulamaz. Ayetel Kürsi okumaya devam kişi; hem dünyada hemde ahirette yüce makamlara ulaşır. Günahlardan sakınmaya başlar. Huzura erer. Mevki ve makamı artar.

Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez.

Ayetel Kürsi; yemek buğday pirinç arpa gibi şeylere 313 defa okunarak her okunuşta o şeye üflenirse bereketi artar o şeyde bereketlilik olur.

Ayetel Kürsiyi hergün okumayı adet haline getiren kişinin ALLAH geçmiş günahlarını bağışlar. Okuyan hem Tevhid hemde Tilaveti yerine getirmiş olur. Bu da üstün bir zikir olur.

Ayetel Kürside 34 ilahi isim vardır. 17 acık olarak 17 de kapalı olarak. Aynı zamanda 17 mim harfi 17 de vav harfi vardır. ALLAH’ın en büyük ismi Ayetel Kürside mevcuttur. Bu yüzden Ayetel Kürsi ile dua edilirse kabul görür.

Ayetel Kürsiyi bir hacet ve arzunun olması için okumak o işin olmasına vesiledir. Bu ayeti okumaya devam eden devamı nispetinde fayda görür.

Bu ayeti okumaya ancak peygamberler sıddıklar ve şehidler devam eder. Kişi okumaya devam ederse ahlakı sehid ve sıddıkların ahlakına ulaşır.

Ayetel Kürsiyi okumaya devam eden kişiye; ALLAH hayırlı ve faydalı kapılar açar. İlim öğretir. Gizli bilgileri ve tedavi etme yollarını öğretir. Hem Zahiri hemde Batıni ilim nasip eder.

Ayetel Kürsi okunur ve sevabı kabir ehline bağışlanırsa o kabir nurla dolar kabir genişler ve ölünün derecesi mevkisi ve makamı yükselir. Okuyanada büyük sevap verilir.

Ayetel Kürsiyi çok okuyanın anlayışı artar. Düşman şerrinden kurtulur. ALLAH’ı büyük isimleriyle anmak zikretmek isteyenler Ayetel Kürsiyi okumalıdırlar. Ayetel Kürsi ilahi rahmet ve nusret kapılarını açar.

Sıkıntılı anlarda Ayetel Kürsi okunursa sıkıntı geçer. Tehlike durumunda okunursa o tehlikeden kurtulunur.

Ayetel Kürsiyi 170 defa okuyana ALLAH her işinde yardımcı olur. Zorluk çekmez. Üzüntü ve kederden uzak olur. Rızkı genişler. Arzularına ve isteklerine kavuşur.

Bakara Suresinin ilk 4 ayeti Ayetel Kürsi Ayetel Kürsiden sonraki 2 ayeti ve Bakara Suresinin son 5 ayetini okuyanın kendisine ve ailesine şeytan ve kötülük yaklaşamaz. Deli üzerine okunmaya devam edilirse şifaya kavuşur.

Şehvete düşkün kötü ahlaklı ve kötü kişiler okur ve okumaya devam ederlerse durumları değişir. Ahlakları düzelir ve en iyi hale yönelmiş olurlar.

Ayetel Kürsiyi okuyan kendini güven içine alır. Cin şeytan ve insan zarar veremez.

Gece yatarken okuyan kendini güven içine aldığı gibi ailesini ve komşusunuda koruyup güven içine alır.

Her farz namazını mütakip Ayetel Kürsi okuyan ikinci bir namaza kadar korunmuş olur. Yatarken okuduğunda 2 melek onu korumakla görevlendirilir.

Ayetel Kürsiyi her farz namazının arkasından okuyana Cennetin 8 kapısı birden açılır dilediğinden içeri girer. ALLAH okuyana; şükredenlerin kalblerini sıddıkların amellerini ALLAH’a dost doğru yönelenlerin sevabını verir. Ölünce doğruca Cennete girer. Muttakilerin elde edeceği mükafat verilir.

Evinden çıkarken Ayetel Kürsi okuyan kişinin günahları bağışlanır şeytanlar ondan uzaklaşır. Cin şeytan ve insan şerrinden ve korkularından emin olur. Her şeyden muhafaza olunur.

Gece ve gündüz 10 defa İhlas ve Ayetel Kürsiyi okumaya devam eden kişi; ALLAH’ın rızasını kazanır. Şeytandan korunur. Mahşerde peygamberlerle birlikte olur.

Ayetel Kürsi okunan evden şeytanlar 30 gün kovulmuş olur 40 günde büyücü ve sihirbaz giremez.

Her namaz sonunda Ayetel Kürsi okuyanı eceli gelince ALLAH bizzat kendi kudret eliyle ruhunu alır ve o kişi şehidlik sevabına nail olur.

AYETÜL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

* Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum
* la te'huzühu sinetüv vela nevm
* lehu ma fis semavati ve ma fil ard
* men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih
* ya'lemü ma beyne eydihim ve ma halfehüm
* ve la yühıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa'
* vesia kürsiyyühüs semavati vel ard
* ve la yeudühu hıfzuhüma
* ve hüvel aliyyül aziym

Ayetül Kürsi Diyanet Meali:
Allah, kendisinden başka hiçbir ilâh olmayandır. Diridir, kayyumdur.1 O’nu ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Göklerdeki her şey, yerdeki her şey O’nundur. İzni olmaksızın O’nun katında şefaatte bulunacak kimdir?2 O, kulların önlerindekileri ve arkalarındakileri (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar O’nun ilminden, kendisinin dilediği kadarından başka bir şey kavrayamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp kuşatmıştır. (O, göklere, yere, bütün evrene hükmetmektedir.) Gökleri ve yeri koruyup gözetmek O’na güç gelmez. O, yücedir, büyüktür.3

4.Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Hz. Übey bin Ka’b (R.Anh)’a: "Kuran’daki en büyük âyetin hangisi olduğunu sormuş." O da: "Ayetül Kürsi" doluğunu haber vermişti. Bunun üzerine Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Hz. Übey’în göğsüne vurarak ona şöyle buyurdu:" Ey Ebû Münzir! İlim sana mübarek olsun. Canım kendisinin kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki, muhakkak Ayetül Kürsi’nin bir dili, iki de dudağı vardır ki, Arş’ın direğinin yanında Allah’u Teala’yı takdis eder (O’na tazimde bulunur, Onu yüceltir)." (4)
5.Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Her şeyin bir zirvesi vardır. Kuran’ın en yüksek noktası da Bakara Suresidir. Onun içinde bir ayet vardır ki, o da Ayet’el Kürsi’dir. Şeytan, Bakara Suresinin okunduğunu duyduğu evden çıkar gider

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Her ne kadar dua eden kişi dua edilen kişi değilse de başkası için yapılan dua hem hakkında dua edilen kişiye hem de dua eden kişiye de menfaat temin eder.
Bir mü'minin diğer mü'min kardeşi için yaptığı hayırlı dua hem ona hem de kendisine fayda verir.

Kur’an’ı okuyunuz, zira Kur’an, Kıyamet Günü Kur’an ehline şefaatçi olarak gelir." buyuran Sevgili Peygamberimiz (sav),
Kur’an okumanın bir bereket olduğunu; Kur’an okumayı terk etmenin ise zarar ve ziyan vesilesi olduğunu bildirmiştir.
Peygamberimiz mübarek hadisi şeriflerinde şöyle buyururlar."Kur'an ALLAH'ın bir ziyafetidir.O'nun ziyafetine gücünüz yettiği kadar yönelin." (hadis-i şerif)
"İnsanların ibadette en ileri olanı, Kur'an'ı en çok okuyanıdır." (hadis-i şerif)
"Deva'nın hayırlısı Kur'an okumaktır."
Ya Rabbi! Kur’ân ve kendisine Kur’ân indirilen Zât hakkı için kalplerimizi Kur’ân nuruyla nurlandır.

Kur’ân’ı her hastalığa karşı bize şifa, hayatımızda ve ölümümümzden sonra bize yoldaş eyle.
Kur’ân’ı bize dünyada arkadaş, kabirde yoldaş, kıyamette şefaatçi, sırat köprüsünde nur, cehenneme karşı perde ve örtü, cennete girmekte rehber ve arkadaş,
hayırlı işlere ulaşmada önder ve rehber eyle.
(Amin&#8230

ayşecim merhaba
ayetel kürsiyle ilgili ne güzel şeyler paylaşmışsın
annem çok küçükken öğretti bu güzel duayı bize
bende evden çıkarken falan okuyordum
ama bu kadarını bilmiyordum sayende öğrendim teşkkür ederim

merhaba nasılsın. çok sukur bende her namazdan sonra mutlaka okuyorum..
bu kadarını bende okuyunca ögrendim doğru bildiğimiz ögrendiğimiz şeyi anlatmakla mesuluz

merhaba nasılsın. çok sukur bende her namazdan sonra mutlaka okuyorum..
bu kadarını bende okuyunca ögrendim doğru bildiğimiz ögrendiğimiz şeyi anlatmakla mesuluz

iyiyim Allah'a şükürler olsun
anlatıp bizimle paylaştığın için tekrar teşekkürler

ayşecim bende listede olmak isterdim ama acaba sayınız dolduğu içinmi yazmıyorsun canım?

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Allah senden razı olsun canım benim paylaşımların için Allah'a emanet ol

Rabbim şifa versin canım sen iyi ol Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir inş hazinesi bol Rabbimin yeter ki biz istemesini bilelim Allah yardımcımız olsun inş

ayşecim ben 4 adet yasini şerifi dün akşam okudum canım okudu yazabilirsin birde başka sebilem daha mı var 2 tane okudu yazmışsın ama o ben değilim haberin olsun canım

ayşe canım tşk ederim Allah razı olsun bin kere. ne güzel bir paylaşım olmuş.
bana şu aşağıdaki kısmı izah eder misin? 313 Ayetel Kursi okumayı da planlıyorum. inş nasip olur. ondan öğrenmek istedimm. sevgiler

Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez.

ayşecim rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin inşallah.birbirimizi hiç tanımadan ama aynı duygu yoğunluğu içinde yürekten dua ediyoruz çünkü aynı sıkıntıları yaşıyor ve üzülüyoruz bir başkasının anlayamadığını bizler anlayabiliyoruz.hepimizin duası kabul olsun amin

slm kızlar
gelemedım epeydır cok yogundu işlerım bıde orucum 15 inden beri inşallah halsız kalıp gıremedım. umarım ıyısınızdır okuyamadım gecmışı varmı gelışme hamıle kalanımız.
özlem nasıl? perlonre nasıl ? ayşe sebile tüm kızlar nasılsınız?

aysecım yasınlerımı gordum ınşallah yarın bildirmi yaparım canım

ay canım çok geçmiş olsun çok zor bi rahatsızlık bilirim opudan sonra bende de olmuştu
umudunu yitirme allah büyük canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…