Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyancım benim yasinler tamam canım..inşallah birkaç gün sonra daha sık girebileceğim klübe...bildirim yapmak için elimde pc bahçelerdeyim canım benim internet bağlanana kadar durum bu

canımm tedavin hayrlı olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin opu çok kolay 5 dk uyutuyorlar seni o sırada her şey bitmiş oluyor uyanıyosun hiç bi şey anlamazsın sonradan biraz kasık ağrın olabilir
iğneyi hangi taraftan yaptığın önemli değil yeterki göbekten yap sen transfer çok basit bi işlem ne olduğunu anlamazsın bile bi dakika sürer sadece idrara sıkışık olman lazım ama çok sıkışık olmana gerek yok yarım saat önceden 3 bardak su bile yeter zaten doktor biliyor çünkü mesaneni ultrasonda görüyoo seni ona göre yönlendirir transferden sonra yarım saat hiç kalkma tuvalete gitme sürgü iste ona yaparsın yarım saate kadar zaten bebişin tutunur sana allah kolaylık versin

kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere

canım başın sağolsun allah mekanını cennet eeylesin sadece elden dua etmek gelir
düşük de yapmışsın geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş allah kolaylık ve sabır versin

merhaba kızlar bızde bugun kalca testını yaptırdık fakat ultrason sonucu ıyı cıkmadı dr çift bez kullanmamı 3 ay sonra kontrole gıtmmemı soyledı ama tekrar farklı bı dra gıdıcem ıns ..ben ıyı degılım hep aglamaklıyım

cnm uzulme sakin bebeklerde olabiliyor hatta ozellikle kiz bebeklerde daha cok oluyormus kuzenimin kizindada olmustu cift bez kullandi gecti. uzulme sakin sutun kesilir.

canim gecmis olsun o test nasil yapiliyor bize yapilmadi sadece hastaneden cikmadan doktor kontrol etti okadar bide 6.haftada kontrolumuz var sikma canini gececektir insallah

kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah guzel haberler varmi topigimizde ben giremiyorum malum berin beyza bizi elinde oynatiyor annem gelmeseymis nasil yapardim bilmiyorum ben yeni yeni toparlaniyorum dualarada henuz katilamiyorum daha kesilmedim malesef kesilince dualarada baslarim insallah

ozledim sizi yaaa

Kızlarr nasılsınız.Biz taşındık dün,evi yerleştiremedim daha...Şuan başka yerdeyim,bi selam vereyim dedim.Fazla vaktim yok,inşaallah güzel haberler vardır.Dualarınızdan eksik etmeyin.Öpüyorum hepinizi,Allaha emanetsiniz

oy oy oy büyüyor mu bebiş :)
iyi bak annesi

canım inşaallah anasaglıga yakın bi yerden ev tutmuşsunuzdur
tez zamnada aramıza dön emiiiii
kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
canım başın saolsun, rabbim mekanına nur, genişlik versin, rahmetiyle muamele etsin inşaallah

başın saolsun hz Allah sana sabır versin babana rahmetiyle muamele etsin inş... bebişinde dedesine şefattçi olr inş... kardeşide kendiliğnden gelir inş.

hepinize teşekkürederim arkadaşlar,Rabbim mekanını cennet etsin inşallah,okuduğunuz dualar içinde ayrıca teşekkürler,kanamam bitince tekrar dualara katılmak isterim sevgiyle kalın

Buyuyor ya muhat teyzesi bugun 25 gunluk olduk tam ve artik anlamli bakmaya basladi cok inatci birsey olacak benim gibi malesef suanda babasinda mizikliyor

Canım geçen telefonda konuştuğumuz gibi sakın beni yanlış anlamayın ve ikimizde birbirimizi telefonda konuşunca anladık.Aklınıza kötü birşey gelmesin sonuçta bende dua topiğinde bulunduysam bunu sormak zorundaydım canım,umarım anlıyorsundur beni,ayrıca sizde kendinizi üzmeyin inşallah yeniden başlarsınız ve hepiniz anne oluırsunuz kısa sürede.Sabaha karşı yola çıkıyoruz 12 saat sürecek ilk defa ailece gideceğiz eşim kızım ben :) dualarınızı eksik etmeyin yolda size bahsettiğim dualardan okumak istiyorum inşallah yolda okuma fırsatım olur.
Ayşe canım Allah hayırlı etsin doğum yapmışsın öncedende yazmışsın ama belki görememişsindir diye tekrar yazmak istedim.Çok geçmiş olsun,Allah'a emanet olun iyigeceler

canım başınız sağolsun.rabbim babacının günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah..senin içinde çok üzüldüm.çok geçmiş olsun inan nediyecegımı bılemedım.rabbım yardımcınız olsun inşallah.

cnm uzulme sakin bebeklerde olabiliyor hatta ozellikle kiz bebeklerde daha cok oluyormus kuzenimin kizindada olmustu cift bez kullandi gecti. uzulme sakin sutun kesilir.

evet canım kız bebeklerde daha çok oluyormus dunden bu yana çift bez kullanyoruz
ıns atlatır yavrum ona bısey olmasın ne olacaksa bana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…