hayalot için okunacak
hayırlı evlat kolay doğum niyetiyle
hayalot 2 yasin
seybill 2 yasin
sevil61 2 yasin
hisarbuselik 2 yasin
dafniya 2 yasin
nfy9185 2 yasin
kays 2 yasin
sibelkoçak 2 yasin
ema 2 yasin
muhat 2 yasin
seyyan 2 yasin
haftaya cumaya kadar süremiz arkadaşlar
bu listede 2 şer yasin düştü
emanın okuduğu yasinlerden artan yasinimiz olduğu için
herkes için hayırlı ,dualarınız kabul olsun
canım rahim filmini aneztesili çektirdim ben :))korkumdannn cesaret edemedim beni asıl korkutan ağrıdan ziyade cok sıkışık olmak gerekiyomuş oo ayy aklım almıyor sıkışıkken alttan işlem nasıl yapılıyooo bırakıverir insann(((gerci ben çok içmemekde kararlıyım doktorlada konuştumm çok gerek kalırsa biz doldururuz dedii bilemiorum artıkınnn başa gelen cekilecekk
saolasın canımm benimmm opu aneztesili olacak evet ama transferdekii spekulum denen alet üstüne sıkışıklıkkk ay düşündükçe fena oluyorumm:))))
bu arada bir sorum daha var iğneleri genelde sag tarafa yapıorum sakıncası olurmu acaba canımm doktorada sormayı unuttummm
kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
merhaba kızlar bızde bugun kalca testını yaptırdık fakat ultrason sonucu ıyı cıkmadı dr çift bez kullanmamı 3 ay sonra kontrole gıtmmemı soyledı ama tekrar farklı bı dra gıdıcem ıns ..ben ıyı degılım hep aglamaklıyım
merhaba kızlar bızde bugun kalca testını yaptırdık fakat ultrason sonucu ıyı cıkmadı dr çift bez kullanmamı 3 ay sonra kontrole gıtmmemı soyledı ama tekrar farklı bı dra gıdıcem ıns ..ben ıyı degılım hep aglamaklıyım
oy oy oy büyüyor mu bebiş :)kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah guzel haberler varmi topigimizde ben giremiyorum malum berin beyza bizi elinde oynatiyor annem gelmeseymis nasil yapardim bilmiyorum ben yeni yeni toparlaniyorum dualarada henuz katilamiyorum daha kesilmedim malesef kesilince dualarada baslarim insallah
ozledim sizi yaaa
canım inşaallah anasaglıga yakın bi yerden ev tutmuşsunuzdurKızlarr nasılsınız.Biz taşındık dün,evi yerleştiremedim daha...Şuan başka yerdeyim,bi selam vereyim dedim.Fazla vaktim yok,inşaallah güzel haberler vardır.Dualarınızdan eksik etmeyin.Öpüyorum hepinizi,Allaha emanetsiniz
canım başın saolsun, rabbim mekanına nur, genişlik versin, rahmetiyle muamele etsin inşaallahkızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
başın saolsun hz Allah sana sabır versin babana rahmetiyle muamele etsin inş... bebişinde dedesine şefattçi olr inş... kardeşide kendiliğnden gelir inş.
oy oy oy büyüyor mu bebiş :)
iyi bak annesi
canım inşaallah anasaglıga yakın bi yerden ev tutmuşsunuzdur
tez zamnada aramıza dön emiiiii
canım başın saolsun, rabbim mekanına nur, genişlik versin, rahmetiyle muamele etsin inşaallah
tamam canım telden görüşürüz tel nolarımızı alırız eğer öyle bir durum olursa
canım kusura bakma gözümden kaçmış
seni ekliyorum listeye
canım bu akşam yayınlarım listeyi net belli olsun
tabisi bizimlesin ekledim seni listeye zaten
baharcım yazını okuyunca çok üzüldüm ve incindim
birincisi zikir sayısı yada dua değişikliğinde herkese sordum,herkesin fikrini aldım
baktık olmadı eski sisteme döndük
hak hukuk meselesine gelince ne hakkı ne hukuku
bunu bu duruma getirmek ne kadar yanlış
ben kendi adıma ay seyhanda böyle dedi hakkı geçmiştir okuyayım niyetiyle okunacaksa ben istemiyorum şöyliyeyim
bu iş yürek işi bu işii niyet işi
ben hakkımı herkese helal ediyorum ama niye bu kadar başka konulara gitti anlamıyorum çok basit
benim ve muhatın dediği
hamile kalan bazı arkadaşlar kaldıktan sonra listeden çıktılar
doğum yapanlarla ilgili bir konu yada söz geçmedi bile baharcım
sen zor süreçler geçirdin,sonrada bebeğin oldu
nasıl olurda ben sana yada diğer doğum yapan arkadaşlara birşey derim yada aklımdan ,içimden laf söyleyebilirim ki
seninle az hukukumuzda oldu böyle düşünmene inanamadım
ben serzenişte bulundum olay nerelere geldi çok yazık
ve seinin için demiyorum ama
ben bunları yazareken mahçubiyetle geri dönüş beklerken şu olanlara bakın ya
gerçekten
tüm söylediklerimi geri alıyorum ve senden ricam lütfen herkesten ricam
bana okunamayan kısmını okunızı istemiyorum
yeni listede herkese okunur sırayla
keşki başkasıyla değil beni arayıp sıkıntını dile getirseydin
hayırlı olsun canım
duaya herkesin ihtiyacı var sibelcim hepimizin
dünya dua üzerine dönerken
eklerim listeye senide
arkadaşlar
dua gönül işidir
ben kendi adıma bu listenin devam etmesini istiyorum
ama kimseyi buna mecbur kılmak
yada kimseyi zora koşmak istemem
kalan kişilerle listeyi yaınlıcam
hakkınızı helal edin
asla art niyet yada kötü niyetle yazmadım yazılarımı ama
konular başka yerlere gitti
benim çabam topiğimiz dua topiği ve öyle sürsün ,öyle kalsın istedim
yanlış anlaşılmalardan dolayı çok üzgünüm
incittiklerimden helellki istiyor
incindiklerimede hakkım helali hoş olsun var ise hakkım
herkes tam anlamıyla anlamaya çalışsaydı bu olan bitenleri bu duruma gelmezdi
neyse konuyu burada sonlandırmak istiyorum
cnm uzulme sakin bebeklerde olabiliyor hatta ozellikle kiz bebeklerde daha cok oluyormus kuzenimin kizindada olmustu cift bez kullandi gecti. uzulme sakin sutun kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?