yeni listemiz hayırlı olsun inşallah...hayalot için okunacak
hayırlı evlat kolay doğum niyetiyle
hayalot 2 yasin
seybill 2 yasin
sevil61 2 yasin
hisarbuselik 2 yasin
dafniya 2 yasin
nfy9185 2 yasin
kays 2 yasin
sibelkoçak 2 yasin
ema 2 yasin
muhat 2 yasin
seyyan 2 yasin
haftaya cumaya kadar süremiz arkadaşlar
bu listede 2 şer yasin düştü
emanın okuduğu yasinlerden artan yasinimiz olduğu için
herkes için hayırlı ,dualarınız kabul olsun
hayırlı cumalar...rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla nasip eder inşallah.
bugün ayrıntılı usg'ya giricem nasipse.inş sağlıklıdır meleğim.dualarınıza ihtiyacım varr
hayalot için okunacak
hayalot 2 yasin
seybill 2 yasin
sevil61 2 yasin
hisarbuselik 2 yasin
dafniya 2 yasin
nfy9185 2 yasin
kays 2 yasin
sibelkoçak 2 yasin
ema 2 yasin
muhat 2 yasin
seyyan 2 yasin
bilmukabele... hayırlı cumalar...kılzlaaarrr sizi seviyorum epinize hayırlı cumalar....
tamam canım telden görüşürüz tel nolarımızı alırız eğer öyle bir durum olursa
canım kusura bakma gözümden kaçmış
seni ekliyorum listeye
canım bu akşam yayınlarım listeyi net belli olsun
tabisi bizimlesin ekledim seni listeye zaten
baharcım yazını okuyunca çok üzüldüm ve incindim
birincisi zikir sayısı yada dua değişikliğinde herkese sordum,herkesin fikrini aldım
baktık olmadı eski sisteme döndük
hak hukuk meselesine gelince ne hakkı ne hukuku
bunu bu duruma getirmek ne kadar yanlış
ben kendi adıma ay seyhanda böyle dedi hakkı geçmiştir okuyayım niyetiyle okunacaksa ben istemiyorum şöyliyeyim
bu iş yürek işi bu işii niyet işi
ben hakkımı herkese helal ediyorum ama niye bu kadar başka konulara gitti anlamıyorum çok basit
benim ve muhatın dediği
hamile kalan bazı arkadaşlar kaldıktan sonra listeden çıktılar
doğum yapanlarla ilgili bir konu yada söz geçmedi bile baharcım
sen zor süreçler geçirdin,sonrada bebeğin oldu
nasıl olurda ben sana yada diğer doğum yapan arkadaşlara birşey derim yada aklımdan ,içimden laf söyleyebilirim ki
seninle az hukukumuzda oldu böyle düşünmene inanamadım
ben serzenişte bulundum olay nerelere geldi çok yazık
ve seinin için demiyorum ama
ben bunları yazareken mahçubiyetle geri dönüş beklerken şu olanlara bakın ya
gerçekten
tüm söylediklerimi geri alıyorum ve senden ricam lütfen herkesten ricam
bana okunamayan kısmını okunızı istemiyorum
yeni listede herkese okunur sırayla
keşki başkasıyla değil beni arayıp sıkıntını dile getirseydin
hayırlı olsun canım
duaya herkesin ihtiyacı var sibelcim hepimizin
dünya dua üzerine dönerken
eklerim listeye senide
hayalot için okunacak
hayalot 2 yasin
seybill 2 yasin
sevil61 2 yasin
hisarbuselik 2 yasin
dafniya 2 yasin
nfy9185 2 yasin
kays 2 yasin
sibelkoçak 2 yasin
ema 2 yasin
muhat 2 yasin
seyyan 2 yasin
buhar olup uçmak üzereydi canım bunada şükürSeyyanımmmm listemiz kuşa dönmüş kısssssssss
Ayyy çok üzüldüm ya zikirlerde yok
dualarımız seninlehayırlı cumalar...rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla nasip eder inşallah.
bugün ayrıntılı usg'ya giricem nasipse.inş sağlıklıdır meleğim.dualarınıza ihtiyacım varr
bizde seni seviyoruz canımkılzlaaarrr sizi seviyorum epinize hayırlı cumalar....
snada canımbilmukabele... hayırlı cumalar...
senin bu ehliyet işinin üztesinden geleceğini biliyorduk zaten canımSelam kızlar nasılsınız. Ozledım sızı giremedim bi zaman. Bugun ablami turkiyeye yolladim tup bebek icin. Kayseride yeni bi hastane acilmis imsi teknigi yapiyolarmis onun icin dus edin ablamada. Seyyan ben dualarimi okumustum ama haber veremedim. Hakkinizi helal edin eksikler icinokumaya devam edecem insallah. Teoriyi de aldim darisi direksiyona insallah. Opuldunuz hepiniz Allah a emanet olun
doktor randevusu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdikızlar biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şüküryanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam. dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedıdedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası normalde koca kafalısınız demek ıstedı )muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış 24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş rabbım sizlerede nasıp eder ınsalalh
amin canım Allah kabul etsin2 yasin okudum canımm allah kabul etsinn
Allah kabul etsin canımbende 2 yasinimi okudum ALLAH ım kabul etsin inşallah benim tüp bebeğim ekimde değil kasımda olacak ALLAH ın izniyle öyle karar verdik isterseniz beni listede biraz alta alın
2 yasin okudum canımıniçi Allah kabul etsin inşallah
buhar olup uçmak üzereydi canım bunada şükür
dualarımız seninle
bizde seni seviyoruz canım
snada canım
senin bu ehliyet işinin üztesinden geleceğini biliyorduk zaten canım
ablan içinde tüm dualarımız onunla inşaallah güzel haberler verirsin bize
doktor randevusu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın canım
beyindeki sıvıya gelincede
benim hem görümcemin,hemde teyzemin kzının da aynı problemi vardı hamileliklerinde
hiç bir şey kalmadı zamanla kayboluyor sakın kafana takma canım benim
amin canım Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım
sen merak etme ayarlarız
sen tedavini söylersin o zaman okuruz sana canım
canııımmmm Allah kabul etsin
nerelerdesin sen ya
iyisin dimi canım
özleştik
Maasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinlekızlar biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şüküryanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam. dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedıdedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası normalde koca kafalısınız demek ıstedı )muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış 24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş rabbım sizlerede nasıp eder ınsalalh
Ozledim siziiiiiiiiiiiibuhar olup uçmak üzereydi canım bunada şükür
dualarımız seninle
bizde seni seviyoruz canım
snada canım
senin bu ehliyet işinin üztesinden geleceğini biliyorduk zaten canım
ablan içinde tüm dualarımız onunla inşaallah güzel haberler verirsin bize
doktor randevusu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın canım
beyindeki sıvıya gelincede
benim hem görümcemin,hemde teyzemin kzının da aynı problemi vardı hamileliklerinde
hiç bir şey kalmadı zamanla kayboluyor sakın kafana takma canım benim
amin canım Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım
sen merak etme ayarlarız
sen tedavini söylersin o zaman okuruz sana canım
canııımmmm Allah kabul etsin
nerelerdesin sen ya
iyisin dimi canım
özleştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?