Canım geçen telefonda konuştuğumuz gibi sakın beni yanlış anlamayın ve ikimizde birbirimizi telefonda konuşunca anladık.Aklınıza kötü birşey gelmesin sonuçta bende dua topiğinde bulunduysam bunu sormak zorundaydım canım,umarım anlıyorsundur beni,ayrıca sizde kendinizi üzmeyin inşallah yeniden başlarsınız ve hepiniz anne oluırsunuz kısa sürede.Sabaha karşı yola çıkıyoruz 12 saat sürecek ilk defa ailece gideceğiz eşim kızım ben :) dualarınızı eksik etmeyin yolda size bahsettiğim dualardan okumak istiyorum inşallah yolda okuma fırsatım olur.
Ayşe canım Allah hayırlı etsin doğum yapmışsın öncedende yazmışsın ama belki görememişsindir diye tekrar yazmak istedim.Çok geçmiş olsun,Allah'a emanet olun iyigeceler
canim gecmis olsun o test nasil yapiliyor bize yapilmadi sadece hastaneden cikmadan doktor kontrol etti okadar bide 6.haftada kontrolumuz var sikma canini gececektir insallah
başın sağolsun çok üzüldüm Allah sabrını hem mekanı cennet olsun kaybettiğin
babacığın hem de bebeğin için...İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah
ne güzel canım kendını sıkıntıya sokma sakın.biz nekadar cabalasakta hersey olucagına varır bunu unutma..oyuzden hep hayırlısını ıste.kımbılır sımdıkı tedavı ertelense bıle belkıde bu hayırlıdır senın ıcın degılmı guzelımsabır denen sey cok zor herkes beceremez bunu bunyesınde barındırmayı ama ben ınanyorumkı sen yapabılırsın.ya sabır de rabbım yardım eder ınsallah.ınsallah ıptal olmaz rabbım gönlüne gore versın.ama olmassada eger yınede sukret kimbilir bu senin için belkide en hayırlısıdır dualrım sneınle
canım seninde tedavin hayırlı olur inşallah.....kıb...allah herkesin yardımcısı olsun...Kızlarrr nasılsınız???
Benim perşembe günü yumurtalarım toplanacak inşallah heralde bi kaç gün içinde de transfer olur..Dualarınız da eksik etmeyin kızlarr
Allah'a emanet olunn
ayşecim nasılsın geçmiş olsun...tsk allah razı olsunn canım .. kalca ultrasonu çekıldı ..
zaten 3 ila 6 hafta arasında yapılıyo bu test .. elimde degıl çok uzgunum evlat oyle tatlı kı opmeye kıyamazken hastalıgı çok uzuyo benı
canım başın sağolsun....allah sabırlar versin...tez zamanda bebişinde gelir kendiliğinden inşallahh...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...inşalllahh..hepinize teşekkürederim arkadaşlar,Rabbim mekanını cennet etsin inşallah,okuduğunuz dualar içinde ayrıca teşekkürler,kanamam bitince tekrar dualara katılmak isterim sevgiyle kalın
tskler canım uzulmemek elde degıl kı ıns kızım atlatır bu durumu..ayşecim geçmiş olsun.sıkma sen o tatlı canını.canından bi parça ama herşey Allahtan.rabbım beterinden korusun.geçebilecek bir şey kız bebeklerde sıklıkla görülüyor bu durum.doktorun dediklerini uygula rabımınde ıznıyle düzelicek inşallah.kıyamam mınıge ya..
canım seninde tedavin hayırlı olur inşallah.....kıb...allah herkesin yardımcısı olsun...
ayşecim nasılsın geçmiş olsun...
canım başın sağolsun....allah sabırlar versin...tez zamanda bebişinde gelir kendiliğinden inşallahh...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...inşalllahh..
selamunaleykum ayşemm nasılsın??tskler canım uzulmemek elde degıl kı ıns kızım atlatır bu durumu..
bu arada sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyo
saol allah razı olsun canım..şükür ıyıym canım sen nasılsın
çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.birşey yoktur Allahın izniylemerhaba kızlar bızde bugun kalca testını yaptırdık fakat ultrason sonucu ıyı cıkmadı dr çift bez kullanmamı 3 ay sonra kontrole gıtmmemı soyledı ama tekrar farklı bı dra gıdıcem ıns ..ben ıyı degılım hep aglamaklıyım
ayy ben onu yerim.ayağa dikiyo dimi hepinizi.aferin ona.öp onu bizim için annesi..kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah guzel haberler varmi topigimizde ben giremiyorum malum berin beyza bizi elinde oynatiyor annem gelmeseymis nasil yapardim bilmiyorum ben yeni yeni toparlaniyorum dualarada henuz katilamiyorum daha kesilmedim malesef kesilince dualarada baslarim insallah
ozledim sizi yaaa
canım..hayırlı olsun..inşaallah güzel sonuçlarla sevinir ve sev,indirirsin bizi...dualarımız seninlesağol canım...hayırlısı ne ise o olsun tabikii....o kadar sıkıntılı dönemden geçtim kii.....
selam kızlar nasılsınız...
kızlar bu arada benim tedavim başladı iğnelrim ilaçlarımı kullandım....kontrollerimde normal geçti fabrika aynı sayıda yumurta ürettiii :)))....pazartesi sabah opum oldu 8 toplamışlar 1 tanesi boşmuş dün aradılar durumla ilgili..7 yumurtamında 6sını işleme koydular 1 tanesi sağlıklıymışşş...6 taneden de 4 ü emriyo olmuş bugün haber bekliyorum...duuruma göre transferim belli olucak...doktor 5. güne gitmeye çalışalımdedi ama hayırlısıı inşallah herşey yolunda gider....bende isteyen herkes yavrusuna kavuşsun...allahh kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...
ankalife da oldum opuyu meğersem çıkarılan ilaç raporuymuş...doktor sonra söyledi raporu ve ay sonuna gelincede imza sıkıntısı çıktı onu beklesek yumurtaların 1-2 si ziyan olucak risk almadık giden para olsun dedik..bu kadar ilerlemişken...ilaç vs....kullandıklarımın hattı hesabı yokkk....doktor ilk tedavindeki gibi yapsak sonuç alamayız dedii...çok şükürr hiç bişey olmadığınada seviniyorum ...durum açıklanamayan interfilite....genetik bir sıkıntı yok dedii....allah yardımcımız olsun....800 doktora verdik 2.700 de ankalife bayıldık...ilaçları saymıyorum bile..inşallah tedavim hayırla sonuçlanır ....manen de yıpranmışım kendimi o kadar frenlemişim gibii....opuya gitmeden içimde sıkıntı vardı...opu sonrası o dada ayılmadım kendimi o kadar garip hissettim ki ağlamaya başladım...odaya gidene kadar kendimi kontrol edemedim...gittiğimde eşim ve doktor durumla ilgili konuşuyordu....aklımda siz vardınız....opuya girerken ve çıkışta aklıma gelen isimleri saydım...allah dualarımzıı kabul etsin...pc yoktu tablettende şifreyi karıştırdım kkya giremedim......size öncesinden yazamadım....o yüzeden kızlar pc ye kavuşuncada size yazmak istedim....o kadar yoğundum ki opu sonrası bile yatamadım bir takım test istediler hastane çıkışı gaziye gittik ...dün ev işi yaptım transfer olursa bişey yapamam...bugünde öyle...bir ara yine sonuçları almak için tekrar git...ev hastane doktor arasında geçiyor zamanım...kıb görüşmek üzere
aleykumselam kayscım.. hamd olsun iyiyim ben sen nasılsın nevar ne yok??kızlar sa nasılsınz... seyyan benm yasini şerifler tamamdır.... bu aralar kimseler uğramıyo buraya ya... sürpszim hayırlı olsun rabbm kavuştursun evladına inş...
a.slm canım kızımla ugrasıyorum canım duaların ıcın allah razı olsun.. Hatım bıtmedı 2 cuzu kaldı artık temızlenınce okuyacm ınsselamunaleykum ayşemm nasılsın??
Doğum yaptığını yeni öğrendim. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah..
Atlatacak inşallah.. Dualarda çok önemli...dualarımdasın canım..
Bu arada hatim ettirdin mi bebeğe??
çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin.birşey yoktur allahın izniyle
ayy ben onu yerim.ayağa dikiyo dimi hepinizi.aferin ona.öp onu bizim için annesi..
Canım..hayırlı olsun..inşaallah güzel sonuçlarla sevinir ve sev,indirirsin bizi...dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?