buhar olup uçmak üzereydi canım bunada şükür
canııımmmm Allah kabul etsin
nerelerdesin sen ya
iyisin dimi canım
özleştik
Maasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinle
Ozledim siziiiiiiiiiiii
Maasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinle
Ozledim siziiiiiiiiiiii
Allahın izniyle nişeyi yoktur canım :)kızlar biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şüküryanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam. dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedıdedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası normalde koca kafalısınız demek ıstedı )muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış 24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş rabbım sizlerede nasıp eder ınsalalh
çok sevindim, rabbim kucağna almayı da nasp etsin hayırlısıylaselamlar kızlar belki kimi bacılarım beni hatırlar ara ara girip çeşitli dua sayısı tamamlamaya yardımcı olmaya dua etmeye çalıştım:)
şimdi bugun dr dan gelince sizl)
gebelik testinde 760 değeri çıktı ve ultrasondada çok gözükmemek şartı ile bir şeyler gözüktü....
şimdi süreci bekliyoruzzz ALLAHIM HERKESEEE NASİP ETSİN BU DUYGUYU
DUA İLE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE
Hemde nasill kuzuuu nerelerdesin bakimmm gozukmuyorsun bu ara gerci sen giriyor musun diyeceksin simdiÇok şükür canım aman sıkı tut uçmasın :)
İyiyim hamdolsun canımcım bende çok özledim sizi
Beni de özledin miiiiiiii
Amin canim benim aminnninşallah canım hepimiz sagsalım alırız ınsallah kucaklarımıza
Oy oy maasallahh Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsinnselamlar kızlar belki kimi bacılarım beni hatırlar ara ara girip çeşitli dua sayısı tamamlamaya yardımcı olmaya dua etmeye çalıştım:)
gebelik testinde 760 değeri çıktı ve ultrasondada çok gözükmemek şartı ile bir şeyler gözüktü....
çok sağol bacımmmm hayırlısı ile herkese versin rabbimAllahın izniyle nişeyi yoktur canım :)
gene de dr nin bunu sizinle palylaşmış olması güzel bişi. adam dikkat etmiş atlamamış bişiyi :)
çok sevindim, rabbim kucağna almayı da nasp etsin hayırlısıyla
aminnnn bacımmm herkese hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın allahım...Hemde nasill kuzuuu nerelerdesin bakimmm gozukmuyorsun bu ara gerci sen giriyor musun diyeceksin simdi
Amin canim benim aminnn
Oy oy maasallahh Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsinn
Allahın izniyle nişeyi yoktur canım :)
gene de dr nin bunu sizinle palylaşmış olması güzel bişi. adam dikkat etmiş atlamamış bişiyi :)
çok sevindim, rabbim kucağna almayı da nasp etsin hayırlısıyla
canım benm tedavin hayırlı olsun şnşallah bende suan bekleme süresindeyim 4 gün önce transferimi oldum..günaydınnn kızlar nasılsınızz:))
iyi haberlerle geldimm tüp bebek tedavisine başladımm inş bayramda çifte bayram yaparızdaa hayırlı haberi alırım henüz 6 gündeydim iğneleri vuruluyorum ama cok bilgisizmişimm ben yaw tp bebek konusunda:))))
kızlar bu transfer gözümüüü çok korkutuyorr(ayyyy korkulu rüyamm rahim filminden öncede cok aşırı korkmuştum hatta masadan kalkacakdım nerdeysee şimdi transfer için başladı bu korkuuu:)))
dün ilk muayenemi oldumm doktor iyi dediii yarin bir daha gidecez bakalım ne alemde benimmm yumoşlarr:))
canlarım dualarınızda beni unutmayınnnn
tüpp yaptıran arkadaşlar önerileriniz varmı bu dönemdee birde acilenn beni şu transfer konusunda bilgilendrirmisinizz yoksa vazgececemmm
günaydınnn kızlar nasılsınızz:))
iyi haberlerle geldimm tüp bebek tedavisine başladımm inş bayramda çifte bayram yaparızdaa hayırlı haberi alırım henüz 6 gündeydim iğneleri vuruluyorum ama cok bilgisizmişimm ben yaw tp bebek konusunda:))))
kızlar bu transfer gözümüüü çok korkutuyorr(ayyyy korkulu rüyamm rahim filminden öncede cok aşırı korkmuştum hatta masadan kalkacakdım nerdeysee şimdi transfer için başladı bu korkuuu:)))
dün ilk muayenemi oldumm doktor iyi dediii yarin bir daha gidecez bakalım ne alemde benimmm yumoşlarr:))
canlarım dualarınızda beni unutmayınnnn
tüpp yaptıran arkadaşlar önerileriniz varmı bu dönemdee birde acilenn beni şu transfer konusunda bilgilendrirmisinizz yoksa vazgececemmm
bizde özledik canımMaasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinle
Ozledim siziiiiiiiiiiii
araştırayım canım bi sağolseyyan imsi teknigini arastirdinmi canim..tup bebege nazaran daha cok sans veriyolar,bi bak istersen tup bebek fiyatlarida dusmus
çok güzel bi haber bu. Rabbim hayılısıyla kucağına almayıda nasip etsin...selamlar kızlar belki kimi bacılarım beni hatırlar ara ara girip çeşitli dua sayısı tamamlamaya yardımcı olmaya dua etmeye çalıştım:)
canım benm tedavin hayırlı olsun şnşallah bende suan bekleme süresindeyim 4 gün önce transferimi oldum..
hiç korkmA canım inanki rahim filmi transferin yanında cok cok zor..
bunda sadece iğneyi bi kez batırıp cekiyolar gibi geliyo ben sabrettiysem sende sabredersin
ayrıca sana tavsiyem günde 1 dilim mutlaka ananas ye kuru yemiş ye küçük bi kase ,bolbol meyvanı yeh
adi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
masallah insallah sonu bebek olsun saglikli hayirli..canimsin yaa o korktugun en kolay kismi.opu isleminde anestesi alirsin buyuk ihtimal,burda opu yaparken uyutmuyolar bagirta bagirta aliyolar yumurtalari,resmen ignelirn yumoslarima battigini hissediyordum..ama korkma sadece cok iciriyolar,cisini yapatin yapacak oluyosun,hayirli haberler ver insallah kisa tedavi oluyor galiba...
selamlar kızlar belki kimi bacılarım beni hatırlar ara ara girip çeşitli dua sayısı tamamlamaya yardımcı olmaya dua etmeye çalıştım:)
Hemde nasill kuzuuu nerelerdesin bakimmm gozukmuyorsun bu ara gerci sen giriyor musun diyeceksin simdi
Amin canim benim aminnn
Oy oy maasallahh Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsinn
selam millet ne var ne yok nasılsınız?
kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
aminnn inşallah bacımm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyuçok güzel bi haber bu. Rabbim hayılısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
aminnn inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
sağol bacımmm bakalım hayırlısı ile inşallahh herkese versin rabbim :)Gözün aydın canımmm ne güzel bir haber bu maşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarında bizleri unutma
Bende seni özledim canımmm
Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
Başınız sağolsuncanım Rabbim mekanını cennet etsin babacığının.
İki acıyı birden yaşamışsın Rabbim yardımcın olsun inşallah.
kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?