Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

buhar olup uçmak üzereydi canım bunada şükür

canııımmmm Allah kabul etsin
nerelerdesin sen ya
iyisin dimi canım
özleştik

Çok şükür canım aman sıkı tut uçmasın :)
İyiyim hamdolsun canımcım bende çok özledim sizi

Maasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinle

Ozledim siziiiiiiiiiiii

Beni de özledin miiiiiiii

selamlar kızlar belki kimi bacılarım beni hatırlar ara ara girip çeşitli dua sayısı tamamlamaya yardımcı olmaya dua etmeye çalıştım:)

şimdi bugun dr dan gelince sizl)
gebelik testinde 760 değeri çıktı ve ultrasondada çok gözükmemek şartı ile bir şeyler gözüktü....

şimdi süreci bekliyoruzzz ALLAHIM HERKESEEE NASİP ETSİN BU DUYGUYU

DUA İLE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE

Allahın izniyle nişeyi yoktur canım :)
gene de dr nin bunu sizinle palylaşmış olması güzel bişi. adam dikkat etmiş atlamamış bişiyi :)
çok sevindim, rabbim kucağna almayı da nasp etsin hayırlısıyla

Çok şükür canım aman sıkı tut uçmasın :)
İyiyim hamdolsun canımcım bende çok özledim sizi

Beni de özledin miiiiiiii
Hemde nasill kuzuuu nerelerdesin bakimmm gozukmuyorsun bu ara gerci sen giriyor musun diyeceksin simdi
inşallah canım hepimiz sagsalım alırız ınsallah kucaklarımıza
Amin canim benim aminnn
Oy oy maasallahh Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsinn

çok sağol bacımmmm hayırlısı ile herkese versin rabbim

Hemde nasill kuzuuu nerelerdesin bakimmm gozukmuyorsun bu ara gerci sen giriyor musun diyeceksin simdi

Amin canim benim aminnn

aminnnn bacımmm herkese hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın allahım...

inşallah muhatımevet biyandadnada güzel bir şey tabi hayırlısı olsun hakkımızda ..darısı sızlere inş

günaydınnn kızlar nasılsınızz:))
iyi haberlerle geldimm tüp bebek tedavisine başladımm inş bayramda çifte bayram yaparızdaa hayırlı haberi alırım henüz 6 gündeydim iğneleri vuruluyorum ama cok bilgisizmişimm ben yaw tp bebek konusunda:))))

kızlar bu transfer gözümüüü çok korkutuyorr (ayyyy korkulu rüyamm rahim filminden öncede cok aşırı korkmuştum hatta masadan kalkacakdım nerdeysee şimdi transfer için başladı bu korkuuu:)))

dün ilk muayenemi oldumm doktor iyi dediii yarin bir daha gidecez bakalım ne alemde benimmm yumoşlarr:))

canlarım dualarınızda beni unutmayınnnn

tüpp yaptıran arkadaşlar önerileriniz varmı bu dönemdee birde acilenn beni şu transfer konusunda bilgilendrirmisinizz yoksa vazgececemmm

canım benm tedavin hayırlı olsun şnşallah bende suan bekleme süresindeyim 4 gün önce transferimi oldum..
hiç korkmA canım inanki rahim filmi transferin yanında cok cok zor..
bunda sadece iğneyi bi kez batırıp cekiyolar gibi geliyo ben sabrettiysem sende sabredersin
ayrıca sana tavsiyem günde 1 dilim mutlaka ananas ye kuru yemiş ye küçük bi kase ,bolbol meyvanı yeh
adi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

masallah insallah sonu bebek olsun saglikli hayirli..canimsin yaa o korktugun en kolay kismi.opu isleminde anestesi alirsin buyuk ihtimal,burda opu yaparken uyutmuyolar bagirta bagirta aliyolar yumurtalari,resmen ignelirn yumoslarima battigini hissediyordum..ama korkma sadece cok iciriyolar,cisini yapatin yapacak oluyosun,hayirli haberler ver insallah kisa tedavi oluyor galiba...

seyyan imsi teknigini arastirdinmi canim..tup bebege nazaran daha cok sans veriyolar,bi bak istersen tup bebek fiyatlarida dusmus

Maasallag subhanallahh insallah o minik sivicikta kaybolacak ve sen pasayi sagliklla hayirla kucagina alacaksin canimmm dualarim sizinle

Ozledim siziiiiiiiiiiii
bizde özledik canım
seyyan imsi teknigini arastirdinmi canim..tup bebege nazaran daha cok sans veriyolar,bi bak istersen tup bebek fiyatlarida dusmus
araştırayım canım bi sağol

çok güzel bi haber bu. Rabbim hayılısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
aminnn inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu

canım rahim filmini aneztesili çektirdim ben :))korkumdannn cesaret edemedim beni asıl korkutan ağrıdan ziyade cok sıkışık olmak gerekiyomuş oo ayy aklım almıyor sıkışıkken alttan işlem nasıl yapılıyooo bırakıverir insann(((gerci ben çok içmemekde kararlıyım doktorlada konuştumm çok gerek kalırsa biz doldururuz dedii bilemiorum artıkınnn başa gelen cekilecekk

saolasın canımm benimmm opu aneztesili olacak evet ama transferdekii spekulum denen alet üstüne sıkışıklıkkk ay düşündükçe fena oluyorumm:))))
bu arada bir sorum daha var iğneleri genelde sag tarafa yapıorum sakıncası olurmu acaba canımm doktorada sormayı unuttummm

kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere

Gözün aydın canımmm ne güzel bir haber bu maşallah
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarında bizleri unutma

Amin canim benim aminnn

Bende seni özledim canımmm

selam millet ne var ne yok nasılsınız?

Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın

kızlar slm giremedim bi süre son hafta ne alemde bilmiyorum babam vefat ettiği için memlekete gitmiştim,buarada tüp bebek tutmuştu ama düşük yaptım görüşmek üzere

Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet etsin babacığının.
İki acıyı birden yaşamışsın Rabbim yardımcın olsun inşallah.

çok güzel bi haber bu. Rabbim hayılısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
aminnn inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
aminnn inşallah bacımm rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

sağol bacımmm bakalım hayırlısı ile inşallahh herkese versin rabbim :)

canımbaşın sağolsun .Rabbim taksiratları var ise affetsin,mekanını cennet eylesin.ailene ve sana Allahtan sabır diliyorum
düşük içinde geçmiş olsundan başka birşey söylemeye dilim varmıyor.çok üzüldüm...

kızlar nasılsınız iyimisiniz..
yüzden bi ricam olacak bana bildiginiz duaları edebilirmisiniz ..
içim çok slkkln ruhum daraliyo sanki
nazarmi değdi noldu bilmiyorum tek bildiğim moralmen cokuk olduğum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…