Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Sen şimdiden olumsuz şeyleri düşünüyorsun
Allah'ın izniyle negatif değil pozitif göreceksin inşallahhhhhh

tamam tamam dusunmicem canım..
dualarında bende unutma yarın güzel haberlerle donucem inşallah:)

Seyyancim cok sagol canim dün transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim hayirlisi heyecanli bekleyis basladi :)

canım sendemi başlamıştın kaçırmıştımm ben inşallaah aynı ay hamile oluruz benimdee carsamba transfer olacak ayyy cok heyecanlıyımmmm ve cok korkuyorummm bugün yapılacaktı iptal edildiii

canlar yarın test günüm dualarinizi bekliyorum umarım güzel haberlerle donerim aranıza..
Canimmm Rabbim bize guzel haberler vermeni naaip etsin insallahhh dualarim seninleee
canım sendemi başlamıştın kaçırmıştımm ben inşallaah aynı ay hamile oluruz benimdee carsamba transfer olacak ayyy cok heyecanlıyımmmm ve cok korkuyorummm bugün yapılacaktı iptal edildiii
Canimm hayirli olsunnn insallahh hersey yolunda gider carsamba gunu ve 12gun sonra guzel haber aliriz sendende tedaviye basladigini kacirmisim kusura bakma

arkadaşlar.sizlere bugün güzel haberlerimi vermek isterdim ama malesef nasip olmadı test sonucum negatif..
hepinizden Allah razı.olsun.dualarinizi esirgemediniz..
ben bi müddet aranızda olamicam..kendinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar..

Canım hayırlısı olsun üzme kendini Allah hayırlı zamanda anne olmanı nasip eder inşallah herşeyin hayırlısı olsun,sanada iyi bayramlar canım kendini çok özletme

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Dün akşam geldik Bursaya sayılı gün kaldığımız için nasıl geçti anlayamadım.Aklım annemde kaldı rahatsız ve fazla işini yapamıyor,ben kadın gelsin temizliğini yapar ben yollarım parasını dedim ama yinede ikna edemedim,böylede içimde dert oldu bu durumu,bana kıyamıyor ama bende bundan rahatsız oluyorumAllah herkeze önce sağlık versin sağlığın yoksa bişeyin yok demek bana göre,Allah önce sağlık versin.1 hafta kaldım ama sanki hiç kalmadım gibiAkrabalarımı görmek düğünde toplanmak beni mutlu etti.Allah inşallah yeniden nasip eder,annem için dua edin kızlar üzülüyorum bu durumuna yanıma çağırıyorum gelmiyor ben gidiyorum iş yaptırmıyorAllah şifa versin inşallah tüm hastalara.
Bu arada yolda giderken 20 adet yasin ve 300 ihlas okudum sizler için.Allah kabul eder inşallah,kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun

üzülme canım. herşeyin bi zamanı var. zamanı geldiğinde bebişin göbişinde olacak hayırlısıyla inşALLAH

ben merak ettim..her zaman dualarımızdasın inşallah en kısa zamanda canım

Kizlar yarin sabah 8de transferim varr dualarinizda eksik etmeyinn sonu hayirli olur insallah :) Allah'a emanet olunn

hayırlı uğurlu olsun ecrincim inşalla güzel bir sonuç alırsın

Kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim neler var neler yok nasilsinizzz biz daha iyiyiz sukur lekelenmemiz bitti ama henuz yatiyoruz hala haftaya c.tesi kontrolumuz var insallah ondan da guzel haberlerle geliriz...

kızzz...iyi olduğuna çok sevindim sana ulaşamıyorum çatladım meraktan facede de yoksun

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm

Ema sende yoktun nerelerdeydin

çok üzüldüm Allah sabır versin canım..sende iyi bak kendine

üzülme canım. herşeyin bi zamanı var. zamanı geldiğinde bebişin göbişinde olacak hayırlısıyla inşALLAH

sibel sen nasılsın kız

Canimmm ne desem bos biliyorum ama nolur uzme kendini Rabbim tez zamanda yollar insallah melegini dualarimiz seninle
Canim cok gecmis olsun annecigine Rabbim tum hastalara acil sifalar versin
Iste geldim burdayim

Seyyancim cok sagol canim dün transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim hayirlisi heyecanli bekleyis basladi :)
inşaallah güzel haberini alırız canım inşaallah...kendine dikkat et...
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm
canım özledim seni ya nasılsın...
canım endişe ve heyecanla topiğe girdim senin için.ve diyecek bir şey bulamıyorum inan.kelimelerin yetersiz kaldığı bi an.dualarımdasın..
annen için geçmiş olsun canım.böyledir hep,anneler kızlarına kıyamaz,kızlarsa annelerine...
okuduklarını eksikler için yeni listemize ekleyeceğim canım.Allah kabul etsin.
canım ben 3 yasinimi okudum ALLAH kabul etsin
tamam sibelcim.Allah kabul etsin.yazıyorum hemen

iyiyim kız sen nasılsın

Son düzenleme:

kızlar topiğimize nazarmı değdi eskiden birgün girmezsem sayfalar uçuyordu hızınıza yetişemiyordum şimdi incin top oynuyor:44::44::44::44::44:

Canım hiç korkma Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine ..Güzel haberlerini alırız inşallah. .

Netimde problem vardı canım artık buralardayım :)

Bende sizi özledim karşılaşamıyoruz hiç.
Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın

seybil için 3 yasin okudum Allah kabul etsin inş.....

Kızlarrrr şekerparelerrr nasılsınızzz

Ben evimdeyim hamdolsun.Net bağlanmadı henüz,başka bi yerden çekiyorum

Girmişken Selam vereyim dedim.Nasip olursa Bayramdan sonra bağlatırız bizde.

Kızlar ben nasipse Bayramdan sonra Kreşte göreve başlıyorum Şimdilik kreşte 7 tane çocuğumuz var,Rabbim bir ararken 7 tane birden verdi hihiii Kızlar sizlerden çocuk sayısının artması için gönülden özel dua istiyorum.Öyle bir yoğunluğun içine girdikki elhamdülillah,bebek falan yok aklımda;talebelerimiz çoğalsın muvaffak olalım herşeyden önce.Eksik etmeyin dualarınızdan...

Hepinizi seviyorumm öpüyorum Allaha emanetsiniz

Muhattt bu arada malesef şekerim,değil ana sağlığa yakın bi yer,önceki yerimizinden daha zor şart olan bi yerdeyiz.Hamile neyin kalsam evde doğururum heralde heheeheee Bu arada telim bozuk tamirde daha,geçici tel kullanıyorum,ondada numaralar çıkmadı,tamirden gelince kendi telim belki o zaman çıkar;ama siz yinede bi ara özelden numaralarınızı gönderin fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…