Sen şimdiden olumsuz şeyleri düşünüyorsun
Allah'ın izniyle negatif değil pozitif göreceksin inşallahhhhhh
tamam tamam dusunmicem canım..
dualarında bende unutma yarın güzel haberlerle donucem inşallah:)
Aferin sana.
Unutur muyum hiç canımmm merakla bekliyoruz
Seyyancim cok sagol canim dün transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim hayirlisi heyecanli bekleyis basladi :)
Canimmm Rabbim bize guzel haberler vermeni naaip etsin insallahhh dualarim seninleeecanlar yarın test günüm dualarinizi bekliyorum umarım güzel haberlerle donerim aranıza..
Canimm hayirli olsunnn insallahh hersey yolunda gider carsamba gunu ve 12gun sonra guzel haber aliriz sendende tedaviye basladigini kacirmisim kusura bakmacanım sendemi başlamıştın kaçırmıştımm ben inşallaah aynı ay hamile oluruz benimdee carsamba transfer olacak ayyy cok heyecanlıyımmmm ve cok korkuyorummm bugün yapılacaktı iptal edildiii
arkadaşlar.sizlere bugün güzel haberlerimi vermek isterdim ama malesef nasip olmadı test sonucum negatif..
hepinizden Allah razı.olsun.dualarinizi esirgemediniz..
ben bi müddet aranızda olamicam..kendinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar..
arkadaşlar.sizlere bugün güzel haberlerimi vermek isterdim ama malesef nasip olmadı test sonucum negatif..
ben bi müddet aranızda olamicam..kendinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar..
sa canlarım nasılsınızbelki beni merak edenleriniz olmuştur diye yazmak istedim ben iyiyim şükürler olsun tedavim askıda şu an inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşanlardan olurum dualarınızda bulunmak dileyiğle
Kizlar yarin sabah 8de transferim varr dualarinizda eksik etmeyinn sonu hayirli olur insallah :) Allah'a emanet olunn
Kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim neler var neler yok nasilsinizzzbiz daha iyiyiz sukur lekelenmemiz bitti ama henuz yatiyoruz hala haftaya c.tesi kontrolumuz var insallah ondan da guzel haberlerle geliriz...
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm
üzülme canım. herşeyin bi zamanı var. zamanı geldiğinde bebişin göbişinde olacak hayırlısıyla inşALLAH
Canimmm ne desem bos biliyorum ama nolur uzme kendini Rabbim tez zamanda yollar insallah melegini dualarimiz seninlearkadaşlar.sizlere bugün güzel haberlerimi vermek isterdim ama malesef nasip olmadı test sonucum negatif..
Canim cok gecmis olsun annecigine Rabbim tum hastalara acil sifalar versinMerhaba arkadaşlar nasılsınız?Dün akşam geldik Bursaya sayılı gün kaldığımız için nasıl geçti anlayamadım.Aklım annemde kaldı rahatsız ve fazla işini yapamıyor,ben kadın gelsin temizliğini yapar ben yollarım parasını dedim ama yinede ikna edemedim,böylede içimde dert oldu bu durumu,bana kıyamıyor ama bende bundan rahatsız oluyorum Allah herkeze önce sağlık versin sağlığın yoksa bişeyin yok demek bana göre,Allah önce sağlık versin.1 hafta kaldım ama sanki hiç kalmadım gibi Akrabalarımı görmek düğünde toplanmak beni mutlu etti.Allah inşallah yeniden nasip eder,annem için dua edin kızlar üzülüyorum bu durumuna yanıma çağırıyorum gelmiyor ben gidiyorum iş yaptırmıyor Allah şifa versin inşallah tüm hastalara.
Bu arada yolda giderken 20 adet yasin ve 300 ihlas okudum sizler için.Allah kabul eder inşallah,kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun
Iste geldim burdayimben merak ettim..her zaman dualarımızdasın inşallah en kısa zamanda canım
hayırlı uğurlu olsun ecrincim inşalla güzel bir sonuç alırsın
kızzz...iyi olduğuna çok sevindim sana ulaşamıyorum çatladım meraktan facede de yoksun
Ema sende yoktun nerelerdeydin
çok üzüldüm Allah sabır versin canım..sende iyi bak kendine
sibel sen nasılsın kız
inşaallah güzel haberini alırız canım inşaallah...kendine dikkat et...Seyyancim cok sagol canim dün transferim oldu 2 embriyo konuldu bakalim hayirlisi heyecanli bekleyis basladi :)
canım özledim seni ya nasılsın...Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm
canım endişe ve heyecanla topiğe girdim senin için.ve diyecek bir şey bulamıyorum inan.kelimelerin yetersiz kaldığı bi an.dualarımdasın..arkadaşlar.sizlere bugün güzel haberlerimi vermek isterdim ama malesef nasip olmadı test sonucum negatif..
annen için geçmiş olsun canım.böyledir hep,anneler kızlarına kıyamaz,kızlarsa annelerine...Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Dün akşam geldik Bursaya sayılı gün kaldığımız için nasıl geçti anlayamadım.Aklım annemde kaldı rahatsız ve fazla işini yapamıyor,ben kadın gelsin temizliğini yapar ben yollarım parasını dedim ama yinede ikna edemedim,böylede içimde dert oldu bu durumu,bana kıyamıyor ama bende bundan rahatsız oluyorum Allah herkeze önce sağlık versin sağlığın yoksa bişeyin yok demek bana göre,Allah önce sağlık versin.1 hafta kaldım ama sanki hiç kalmadım gibi Akrabalarımı görmek düğünde toplanmak beni mutlu etti.Allah inşallah yeniden nasip eder,annem için dua edin kızlar üzülüyorum bu durumuna yanıma çağırıyorum gelmiyor ben gidiyorum iş yaptırmıyor Allah şifa versin inşallah tüm hastalara.
Bu arada yolda giderken 20 adet yasin ve 300 ihlas okudum sizler için.Allah kabul eder inşallah,kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun
tamam sibelcim.Allah kabul etsin.yazıyorum hemencanım ben 3 yasinimi okudum ALLAH kabul etsin
ben merak ettim..her zaman dualarımızdasın inşallah en kısa zamanda canım
kızzz...iyi olduğuna çok sevindim sana ulaşamıyorum çatladım meraktan facede de yoksun
sibel sen nasılsın kız
ben küseyim bırak dacanım anlattım telde durumu :) dakikanız var madem niye aramıyonuz :)
aramazmıyım şekerim yeterki sen iste
canım tabikiside merak ettik.hatta muhatla telde konuştuk..oda seni çok merak etti.bu arada iyi olduğuna sevindim.senden en kısa zamanda bir bomba bekliyoruz..
Allah razı olsun birtanembenim k.v ler bende kalıyordular evlerinde tamirat vardı bir süre topiğe giremedim.şimdide giyim kursuna gidiyorum az çok biliyordum ama en azından kafa dağıtırım diye düşündüm hep evde olmak insana kafayı yedirtiyor.inşallah canım bimukabele bende sizden hayırlı ve müjdeli haber bekliyorum
kızlar bu arada hafta sonu kaplıcaya gitmiştim dönüşte biraz bursa turu yaptık keşke sizlerin telefonunu bilseydim görüşürdük sizlerle muhatta beni öldürürdü
çok sağol canım Allah razı olsun amin dualrınız için çok ama çok teşekkür ederim
canım sendemi başlamıştın kaçırmıştımm ben inşallaah aynı ay hamile oluruz benimdee carsamba transfer olacak ayyy cok heyecanlıyımmmm ve cok korkuyorummm bugün yapılacaktı iptal edildiii
sibel sen nasılsın kız
inşaallah güzel haberini alırız canım inşaallah...kendine dikkat et...
canım özledim seni ya nasılsın...
canım endişe ve heyecanla topiğe girdim senin için.ve diyecek bir şey bulamıyorum inan.kelimelerin yetersiz kaldığı bi an.dualarımdasın..
annen için geçmiş olsun canım.böyledir hep,anneler kızlarına kıyamaz,kızlarsa annelerine...
okuduklarını eksikler için yeni listemize ekleyeceğim canım.Allah kabul etsin.
tamam sibelcim.Allah kabul etsin.yazıyorum hemen
seybil için 3 yasin okudum Allah kabul etsin inş.....hayalot 3 yasin
seybill 3 yasin
sevil61 3 yasin
dafniya 3 yasin
nfy9185 3 yasin
hisarbuselik 3 yasin
kays 3 yasin
sibelkoçak 3 yasin
melek181 3 yasin
ema 3 yasin
muhat 3 yasin
seyyan 3 yasin
duamızın süresi Allahın izniyle haftaya cumaya kadardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?