Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı cumalar arkadaşlar..
Rabbim gonlumuzde geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

sa kızlar nasılsınz ben iyiyim elh. biraz telaşlıyım hakkınızı helal edin...

sevil61 için 3 yasin okundu canım allah kabul etsin

canımm mesaj kutunu boşaltır mısınn

hayırlı cumalar kızlar Allah bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah..

olsun tatlım..bu listeye okudu diye ekledim ben..özüre gerek yok.
ara sıra hepimizin oluyor..
selamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..
bu ay 15 gün sürdü hiç böyle olmazdım...
olsun canım sen de bu listeye okursun..ama bitti ben napayım
bahar ve emanın sayesinde..
Merhaba arkadaslar beni de ekleyebilirmisiniz listeye suan adetliyim 3-4 gun sonra bitecek.Her hafta bir kisi icin mi okunuyor
ekleriz canım.her hafta bir kişiye 41 yasin okuyoruz
sevil61 için 3 yasin okundu canım allah kabul etsin
haftanın en çalışkanı oldun..
Allah kabul etsin canım

Sanirim bu haftanin listesini coktan olusturdunuz ama olsun ben yinede okurum farketmez sadece kime okunuyor soyleyin yeterli. Birkac gune musait olucam.Insallah Allah kabul eder su mubarek gunlerde

selam kizlar enerjim iyi ama hic belli olmuyor anlik bisey yani aniden bi degisim yasayip bir uzayliya donusebiliyorum,ama iyim yinede Elhamdulillah bide bebek olsaydi iyi olurdu ama nasip kismet insallah olur,yokmu tedavide kimse kays ne yapti?muhati goremedim?ssonmez hepten terk etti buralari zaten..birisi vardi tedavide adini hatirlayamadim,bana igneler hakkinda soru sormus ama ben cooook gec gordum ozur dilerim..arkadas ne yapti nasil gidiyor tedavi...cabuk hamile kalin herkes hamile kalsin hasta etmeyin adami..insallah Rabbim in izniyle insallah

Sanirim bu haftanin listesini coktan olusturdunuz ama olsun ben yinede okurum farketmez sadece kime okunuyor soyleyin yeterli. Birkac gune musait olucam.Insallah Allah kabul eder su mubarek gunlerde
evt oluşturduk malesef
bir sonraki listeye eklicem
sevil arkadaşımız için okuyoruz inşaallah

yok canım belli değil henüz bizimde bizde 25 ekimde gidicez belki o zman belli olu 14. haftamız bitmiş olucak çünkü o gün. Rabbim sanada acil şifalar versin işallah.
Aminn canim c.tesi dr.a gittik hersey yoluna giriyor cok sukur Rabbime bi tanesi kiz digeri tam gostermedi kendini sakliyor bizden
Bende seviyom seniiii datlummmm
sa kızlar nasılsınz ben iyiyim elh. biraz telaşlıyım hakkınızı helal edin...
As canim hayirdir telasliyim demissi bir sorun yok insallahhj

sa kızlar şimdiden bayramımız mübarek olsun dualarda bulışmak ümidiyle pek giremiyorum bu ara cnazemz vardı evd pek kalamadım evimn tadilatıda bayramdan sonraya kaldı... dua eder dua beklerim bu mübarek vakitlerde rabbm hayırlı bi evlatla müjdelesin bizleri inşaallah kısa zamanda

kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız

Canlar şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.Bir sonra ki kurban bayramında hepimizin kucağı dolsun inşallahhhhh AMİNNNN.

Bu akşam Peygamber Efendimize 71.000 yasin-i şerif indirilecek almak isteyen olursa çok sevinirim.
Bİr çok insanın dualarıyla inecek yasin-i şerif.O duaların arasında sizde olun isterim.1 - 2 hiç farketmez sayısı yeter ki okuyalım hepimiz.
Almak isteyen bana ulaşsın akşama kadar canlarım

Son düzenleme:
Selam yumurtlak arkadaşlarım. Kurban bayramınız mubarek olsun. Cok opuyorum. Ema Daha önce göremedim mesajini. Eger Yarin dersen Okuyum

Selam yumurtlak arkadaşlarım. Kurban bayramınız mubarek olsun. Cok opuyorum. Ema Daha önce göremedim mesajini. Eger Yarin dersen Okuyum
Yumurtlak allah iyiligini versin emi ikiz cocuklarin olsun insallah muckkk iyi bayramlar

Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...

Canimmm Rabbim hayirlisiyla herseyi sirasiyla yasayip kucagina almayi nasip eder sen ne buyuksun Allahim evinize 2bayram birden geldi hayirlisiylaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…