HAYALOT 3 yasin
SEYBİLL 3 yasin
SEVİL61 3 yasin
DAFNİYA 3 yasin
NFY9185 3 yasin
HİSARBUSELİK 3 yasin
KAYS 3 yasin
SİBELKOÇAK 3 yasin
MELEK181 3 yasin
ELANOR 3 yasin
EMA 3 yasin [COLOR="#okudu"][/COLOR]
MUHAT 3 yasin
SEYYAN 3 yasin
dualarımız haftaya cumaya kadar...
Allah kabul etsin...
olsun tatlım..bu listeye okudu diye ekledim ben..özüre gerek yok.hiiiiii......
tembellikten bildirim yapamadım ama bu(biten) haftanın yasinlerini bende okumuştumneyse bu haftaya yaz istersen bundan sonra daha erken tamamlayıp bildirim yapcam söz..listedeki tüm arkadaşlardan özür dilerim...
olsun canım sen de bu listeye okursun..ama bitti ben napayımselamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..
bu ay 15 gün sürdü hiç böyle olmazdım...
ekleriz canım.her hafta bir kişiye 41 yasin okuyoruzMerhaba arkadaslar beni de ekleyebilirmisiniz listeye suan adetliyim 3-4 gun sonra bitecek.Her hafta bir kisi icin mi okunuyor
haftanın en çalışkanı oldun..sevil61 için 3 yasin okundu canım allah kabul etsin
olsun tatlım..bu listeye okudu diye ekledim ben..özüre gerek yok.
ara sıra hepimizin oluyor..
olsun canım sen de bu listeye okursun..ama bitti ben napayım
bahar ve emanın sayesinde..
ekleriz canım.her hafta bir kişiye 41 yasin okuyoruz
haftanın en çalışkanı oldun..
Allah kabul etsin canım
evt oluşturduk malesefSanirim bu haftanin listesini coktan olusturdunuz ama olsun ben yinede okurum farketmez sadece kime okunuyor soyleyin yeterli. Birkac gune musait olucam.Insallah Allah kabul eder su mubarek gunlerde
Aminn canim c.tesi dr.a gittik hersey yoluna giriyor cok sukur Rabbimeyok canım belli değil henüz bizimde bizde 25 ekimde gidicez belki o zman belli olu 14. haftamız bitmiş olucak çünkü o gün. Rabbim sanada acil şifalar versin işallah.
Bende seviyom seniiii datlummmmHoşgeldin canımıniçiiiiiiiiiiiii çok özledik seni.
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun aralarına senin ufaklıklar da katılsın en yakın zamanda inşallah.
CanımsınSeviyom kıssss seni
Bizde seni özledik canımmm.
Sen nereye taşındın bakalım.
Nehiri kocaman öp bizim için
Sen özlenmez misin kısss
Namaza başlamana çok ama çok sevindim canım Allah daim etsin inşallah
Fazla okuyan arkadaşlarımız var canım o yüzden tamamlandı liste
Listeyle seyyan arkadaşımız ilgileniyor canım mesajını görünce yazar sana.
Evet her hafta 1 kişi için okunuyor.
As canim hayirdir telasliyim demissi bir sorun yok insallahhjsa kızlar nasılsınz ben iyiyim elh. biraz telaşlıyım hakkınızı helal edin...
YumurtlakSelam yumurtlak arkadaşlarım. Kurban bayramınız mubarek olsun. Cok opuyorum. Ema Daha önce göremedim mesajini. Eger Yarin dersen Okuyum
Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?