Kızlarrrr şekerparelerrr nasılsınızzz
Ben evimdeyim hamdolsun.Net bağlanmadı henüz,başka bi yerden çekiyorum
Girmişken Selam vereyim dedim.Nasip olursa Bayramdan sonra bağlatırız bizde.
Kızlar ben nasipse Bayramdan sonra Kreşte göreve başlıyorumŞimdilik kreşte 7 tane çocuğumuz var,Rabbim bir ararken 7 tane birden verdi hihiii Kızlar sizlerden çocuk sayısının artması için gönülden özel dua istiyorum.Öyle bir yoğunluğun içine girdikki elhamdülillah,bebek falan yok aklımda;talebelerimiz çoğalsın muvaffak olalım herşeyden önce.Eksik etmeyin dualarınızdan...
Hepinizi seviyorumm öpüyorum Allaha emanetsiniz
Muhattt bu arada malesef şekerim,değil ana sağlığa yakın bi yer,önceki yerimizinden daha zor şart olan bi yerdeyiz.Hamile neyin kalsam evde doğururum heralde heheeheeeBu arada telim bozuk tamirde daha,geçici tel kullanıyorum,ondada numaralar çıkmadı,tamirden gelince kendi telim belki o zaman çıkar;ama siz yinede bi ara özelden numaralarınızı gönderin fıstıklar
Degdi degdi kimsecikler kalmadikızlar topiğimize nazarmı değdi eskiden birgün girmezsem sayfalar uçuyordu hızınıza yetişemiyordum şimdi incin top oynuyor:44::44::44::44::44:
Bende ozledim bendeNetimde problem vardı canım artık buralardayım :)
Bende sizi özledim karşılaşamıyoruz hiç.
Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
Hayirli olsun canimm minikleriniz artar insallahhhh da kendi bebisnde sen anlamadan kosa kosa gelir gobisine konarrrKızlarrrr şekerparelerrr nasılsınızzz
Kızlar ben nasipse Bayramdan sonra Kreşte göreve başlıyorumŞimdilik kreşte 7 tane çocuğumuz var,Rabbim bir ararken 7 tane birden verdi hihiii Kızlar sizlerden çocuk sayısının artması için gönülden özel dua istiyorum.Öyle bir yoğunluğun içine girdikki elhamdülillah,bebek falan yok aklımda;talebelerimiz çoğalsın muvaffak olalım herşeyden önce.Eksik etmeyin dualarınızdan...
Muhattt bu arada malesef şekerim,değil ana sağlığa yakın bi yer,önceki yerimizinden daha zor şart olan bi yerdeyiz.Hamile neyin kalsam evde doğururum heralde heheeheeeBu arada telim bozuk tamirde daha,geçici tel kullanıyorum,ondada numaralar çıkmadı,tamirden gelince kendi telim belki o zaman çıkar;ama siz yinede bi ara özelden numaralarınızı gönderin fıstıklar
Sağol canım Allah razı olsun aminn tüm hastalaraCanimmm ne desem bos biliyorum ama nolur uzme kendini Rabbim tez zamanda yollar insallah melegini dualarimiz seninle
Canim cok gecmis olsun annecigine Rabbim tum hastalara acil sifalar versin
Iste geldim burdayim
Sağol canım Allah razı olsun malesef annem dediğim dedik diyerek bana iş yapma fırsatı vermedi aklım ondainşaallah güzel haberini alırız canım inşaallah...kendine dikkat et...
canım özledim seni ya nasılsın...
canım endişe ve heyecanla topiğe girdim senin için.ve diyecek bir şey bulamıyorum inan.kelimelerin yetersiz kaldığı bi an.dualarımdasın..
annen için geçmiş olsun canım.böyledir hep,anneler kızlarına kıyamaz,kızlarsa annelerine...
okuduklarını eksikler için yeni listemize ekleyeceğim canım.Allah kabul etsin.
tamam sibelcim.Allah kabul etsin.yazıyorum hemen
Netimde problem vardı canım artık buralardayım :)
kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenlerarkadaşım yönlendirdi buraya 1 kişi bir tane okucek faceye yazdım bir sürü dönen olmadı müzik koysam yorum yaparlar alt tarafı yasin
Biraz gec oldu ama daha iyiyiz canim cok sukur evde yatiyoruz hala insallah cumartesi dr. Amca hersey yolunda derse bayram cok guzel gelecek bizeasbe nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
Sagol canim benim Rabbim tum arkadaslarimiza ve isteyen herkese de nasip etsin insallah bu harika hissi aminnnnnSağol canım Allah razı olsun aminn tüm hastalaraBu arada sık topiğe gelemiyorum ALlah sağlıkla kavuştursun bebeğine gözün aydın canım
Sağol canım Allah razı olsun malesef annem dediğim dedik diyerek bana iş yapma fırsatı vermedi aklım ondaTamam canım eklersin aminnn
Kızlar sizide özledim Ema Eslemliva görüşemedik epeydir nasılsınızEslemliva sendemi taşındın canım benim gibi Allah kolaylık versin güle güle otur yeni işinde hayırlı olsun canım Emacığım sen neler yapıyorsun canım
Maasallah enerjik arkadasima benim maasallah subhanallahh bu msjdan harika bir enerji aldim insallah daim olsunnselam kizlar nasilsiniz..insallah herkez iyidir insallah herkez hamiledir,insallah toptan dogururuz gerci bu gune kadar dokuz dogurdum ben ama ses var goruntu yok..kimse ozlemiyomu beni aska olsun saglik olsun bebek olsun...her gununuz birinden daha guzel daha mutlu olsun...innnssssaaaaalllllh...seyyncim gulom benim iki yasinim var eksikler icin okudum,namazima basladim cok mutluyum cok sukur dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun...tam gaz okuyodum guzel guzel musait deyil oldum4 gun once geldi bu kez...tedavi yokmu kimsede...gelin yaaa niye kimse gelmiyo niye herkezin sesi susmus...hepiniz opuldunuz guzel anne adaylari...
kıııııııııııııııııııız bursayamı geldin seeeeeeeeen..muhattan alsaydın ya telimi.gerçi kesin yanlış no verirdikızlar topiğimize nazarmı değdi eskiden birgün girmezsem sayfalar uçuyordu hızınıza yetişemiyordum şimdi incin top oynuyor:44::44::44::44::44:
iyiyim canım çok şükürNetimde problem vardı canım artık buralardayım :)
Allah kabul etsin canımseybil için 3 yasin okudum Allah kabul etsin inş.....
esleeeeeeem çok özledim seniKızlarrrr şekerparelerrr nasılsınızzz
tamam canımseyyancım 3 yasin okudum,Allah kabul eder inşallah..
nekadar enerji dolu bi mesaj buselam kizlar nasilsiniz..insallah herkez iyidir insallah herkez hamiledir,insallah toptan dogururuz gerci bu gune kadar dokuz dogurdum ben ama ses var goruntu yok..kimse ozlemiyomu beni aska olsun saglik olsun bebek olsun...her gununuz birinden daha guzel daha mutlu olsun...innnssssaaaaalllllh...seyyncim gulom benim iki yasinim var eksikler icin okudum,namazima basladim cok mutluyum cok sukur dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun...tam gaz okuyodum guzel guzel musait deyil oldum4 gun once geldi bu kez...tedavi yokmu kimsede...gelin yaaa niye kimse gelmiyo niye herkezin sesi susmus...hepiniz opuldunuz guzel anne adaylari...
listemiz tamamlandı arkadaşlar
seybill için okunmuştu yarın duasını yapıcam Allahın izni ile
az sonrada yeni listeyi yayınlıcam
Rabbim kabul etsin
selamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..listemiz tamamlandı arkadaşlar
seybill için okunmuştu yarın duasını yapıcam Allahın izni ile
az sonrada yeni listeyi yayınlıcam
Rabbim kabul etsin
biraz gec oldu ama daha iyiyiz canim cok sukur evde yatiyoruz hala insallah cumartesi dr. Amca hersey yolunda derse bayram cok guzel gelecek bizeSen nasilsin nasil gidiyor hayat yenilikler var mi
Sagol canim benim rabbim tum arkadaslarimiza ve isteyen herkese de nasip etsin insallah bu harika hissi aminnnnn
Maasallah enerjik arkadasima benim maasallah subhanallahh bu msjdan harika bir enerji aldim insallah daim olsunn
Nerelerdesin kuzum sen yaa ozledim vallahiiiiii......
tembellikten bildirim yapamadım ama bu(biten) haftanın yasinlerini bende okumuştumneyse bu haftaya yaz istersen bundan sonra daha erken tamamlayıp bildirim yapcam söz..listedeki tüm arkadaşlardan özür dilerim...
Yok canim yaa sakliyorlar resmenişallah canım herşey yolunda giderde sağ salim bebişini kucağına alırsın. Bu arada cinsiyetiniz belli oldumu canım? Yazdın belkide ama gözümden kaçmış olabilir. Bizde iyiyiz canım ikili testimizi yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı.
Nerelerdesin kuzum sen yaa ozledim valla
Yok canim yaa sakliyorlar resmenbakalim c.tesi gidecegiz bakalim insallah gosterirler ve plasentada yukaro cikmistir da hersey yolundadir cok sukur canim daha da guzel haberler verirsin sizin cinsiyetiniz belli oldu mu peki
Degdi degdi kimsecikler kalmadi
Bende ozledim bende
Hayirli olsun canimm minikleriniz artar insallahhhh da kendi bebisnde sen anlamadan kosa kosa gelir gobisine konarrr
Sağol canım Allah razı olsun aminn tüm hastalaraBu arada sık topiğe gelemiyorum ALlah sağlıkla kavuştursun bebeğine gözün aydın canım
Sağol canım Allah razı olsun malesef annem dediğim dedik diyerek bana iş yapma fırsatı vermedi aklım ondaTamam canım eklersin aminnn
Kızlar sizide özledim Ema Eslemliva görüşemedik epeydir nasılsınızEslemliva sendemi taşındın canım benim gibi Allah kolaylık versin güle güle otur yeni işinde hayırlı olsun canım Emacığım sen neler yapıyorsun canım
selam kizlar nasilsiniz..insallah herkez iyidir insallah herkez hamiledir,insallah toptan dogururuz gerci bu gune kadar dokuz dogurdum ben ama ses var goruntu yok..kimse ozlemiyomu beni aska olsun saglik olsun bebek olsun...her gununuz birinden daha guzel daha mutlu olsun...innnssssaaaaalllllh...seyyncim gulom benim iki yasinim var eksikler icin okudum,namazima basladim cok mutluyum cok sukur dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun...tam gaz okuyodum guzel guzel musait deyil oldum4 gun once geldi bu kez...tedavi yokmu kimsede...gelin yaaa niye kimse gelmiyo niye herkezin sesi susmus...hepiniz opuldunuz guzel anne adaylari...
selamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..
bu ay 15 gün sürdü hiç böyle olmazdım...
Merhaba arkadaslar beni de ekleyebilirmisiniz listeye suan adetliyim 3-4 gun sonra bitecek.Her hafta bir kisi icin mi okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?