Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım uzun zamandir goremiyorum seni tasinmissin yeni evin herseyin başlangıcı olur inşallah canım özledim seni :) kreşte işe basliyomussun hayırlı uğurlu olsun bol bol öğrenciniz olsun inşallah. .
çok öpüyorum senii Allah'a emanet ol canim hep dualarimdasin:)

kızlar topiğimize nazarmı değdi eskiden birgün girmezsem sayfalar uçuyordu hızınıza yetişemiyordum şimdi incin top oynuyor:44::44::44::44::44:
Degdi degdi kimsecikler kalmadi
Netimde problem vardı canım artık buralardayım :)

Bende sizi özledim karşılaşamıyoruz hiç.
Ben iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
Bende ozledim bende
Hayirli olsun canimm minikleriniz artar insallahhhh da kendi bebisnde sen anlamadan kosa kosa gelir gobisine konarrr

Canimmm ne desem bos biliyorum ama nolur uzme kendini Rabbim tez zamanda yollar insallah melegini dualarimiz seninle

Canim cok gecmis olsun annecigine Rabbim tum hastalara acil sifalar versin

Iste geldim burdayim
Sağol canım Allah razı olsun aminn tüm hastalaraBu arada sık topiğe gelemiyorum ALlah sağlıkla kavuştursun bebeğine gözün aydın canım
Sağol canım Allah razı olsun malesef annem dediğim dedik diyerek bana iş yapma fırsatı vermedi aklım onda Tamam canım eklersin aminnn

Kızlar sizide özledim Ema Eslemliva görüşemedik epeydir nasılsınızEslemliva sendemi taşındın canım benim gibiAllah kolaylık versin güle güle otur yeni işinde hayırlı olsun canımEmacığım sen neler yapıyorsun canım

KIZLAR PASAM3405 ARKADASIMIZ BİR HASTA İÇİN YASİN TOPLUYOR HERKES 1 TANE OKUYABİLİYOR

OKUYAN ARKADASLAR http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=280436
PASAM İLE İLETİME GECSİNLER LÜTFEN

selam kizlar nasilsiniz..insallah herkez iyidir insallah herkez hamiledir,insallah toptan dogururuz gerci bu gune kadar dokuz dogurdum ben ama ses var goruntu yok..kimse ozlemiyomu beniaska olsun saglik olsun bebek olsun...her gununuz birinden daha guzel daha mutlu olsun...innnssssaaaaalllllh...seyyncim gulom benim iki yasinim var eksikler icin okudum,namazima basladim cok mutluyum cok sukur dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun...tam gaz okuyodum guzel guzel musait deyil oldum4 gun once geldi bu kez...tedavi yokmu kimsede...gelin yaaa niye kimse gelmiyo niye herkezin sesi susmus...hepiniz opuldunuz guzel anne adaylari...

asbe nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
Biraz gec oldu ama daha iyiyiz canim cok sukur evde yatiyoruz hala insallah cumartesi dr. Amca hersey yolunda derse bayram cok guzel gelecek bize sen nasilsin nasil gidiyor hayat yenilikler var mi
Sagol canim benim Rabbim tum arkadaslarimiza ve isteyen herkese de nasip etsin insallah bu harika hissi aminnnnn
Maasallah enerjik arkadasima benim maasallah subhanallahh bu msjdan harika bir enerji aldim insallah daim olsunn

kızlar topiğimize nazarmı değdi eskiden birgün girmezsem sayfalar uçuyordu hızınıza yetişemiyordum şimdi incin top oynuyor:44::44::44::44::44:
kıııııııııııııııııııız bursayamı geldin seeeeeeeeen..muhattan alsaydın ya telimi.gerçi kesin yanlış no verirdi
ben kimseyle görüşmiyeyim de
kısmet başka zamana artık
evt ya canım ben pek giremiyorum..diğer arkadaşlarda yoğun sanırım..
kış geliyo hareketlenir buraları inş.

iyiyim canım çok şükür
özelden yazdım sana
seybil için 3 yasin okudum Allah kabul etsin inş.....
Allah kabul etsin canım
esleeeeeeem çok özledim seni
çok sevindim senin adına
7 taneye seninki yada seninkilerde eklenir yakında bak görürsün
dediydi dersin
Allahın izniyle tabisi
artık napak
senin evin yakınlarına belediyeden rica etçez
sağlık ocağı neyin yapsınlar
sen gitmiyon sağlık ocağını getiririz senin yanına
çabuk dön aramıza
seyyancım 3 yasin okudum,Allah kabul eder inşallah..
tamam canım
Allah kabul etsin
nekadar enerji dolu bi mesaj bu
Rabbim namazını daim eylesin canım
sevindim çok senin adına
çünkü seni seviyorum

listemiz tamamlandı arkadaşlar
seybill için okunmuştu yarın duasını yapıcam Allahın izni ile
az sonrada yeni listeyi yayınlıcam
Rabbim kabul etsin

HAYALOT 3 yasin

SEYBİLL 3 yasin

SEVİL61 3 yasin

DAFNİYA 3 yasin

NFY9185 3 yasin

HİSARBUSELİK 3 yasin

KAYS 3 yasin

SİBELKOÇAK 3 yasin

MELEK181 3 yasin

ELANOR 3 yasin

EMA 3 yasin [COLOR="#okudu"][/COLOR]

MUHAT 3 yasin

SEYYAN 3 yasin

dualarımız haftaya cumaya kadar...
Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
Rabbim kabul etsin

hiiiiii......
tembellikten bildirim yapamadım ama bu(biten) haftanın yasinlerini bende okumuştum neyse bu haftaya yaz istersen bundan sonra daha erken tamamlayıp bildirim yapcam söz..listedeki tüm arkadaşlardan özür dilerim...

Rabbim kabul etsin
selamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..
bu ay 15 gün sürdü hiç böyle olmazdım...

Merhaba arkadaslar beni de ekleyebilirmisiniz listeye suan adetliyim 3-4 gun sonra bitecek.Her hafta bir kisi icin mi okunuyor

işallah canım herşey yolunda giderde sağ salim bebişini kucağına alırsın. Bu arada cinsiyetiniz belli oldumu canım? Yazdın belkide ama gözümden kaçmış olabilir. Bizde iyiyiz canım ikili testimizi yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı.

Nerelerdesin kuzum sen yaa ozledim valla
Yok canim yaa sakliyorlar resmen bakalim c.tesi gidecegiz bakalim insallah gosterirler ve plasentada yukaro cikmistir da hersey yolundadir cok sukur canim daha da guzel haberler verirsin sizin cinsiyetiniz belli oldu mu peki

yok canım belli değil henüz bizimde bizde 25 ekimde gidicez belki o zman belli olu 14. haftamız bitmiş olucak çünkü o gün. Rabbim sanada acil şifalar versin işallah.

Hoşgeldin canımıniçiiiiiiiiiiiii çok özledik seni.
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun aralarına senin ufaklıklar da katılsın en yakın zamanda inşallah.

Degdi degdi kimsecikler kalmadi

Bende ozledim bende

Hayirli olsun canimm minikleriniz artar insallahhhh da kendi bebisnde sen anlamadan kosa kosa gelir gobisine konarrr

Canımsın Seviyom kıssss seni

Bizde seni özledik canımmm.
Sen nereye taşındın bakalım.
Nehiri kocaman öp bizim için

Sen özlenmez misin kısss
Namaza başlamana çok ama çok sevindim canım Allah daim etsin inşallah

selamunaleykum canım nasılsın?.. bitti diyon ama ben okumadımki.. çünkü adetim bitmemişti..
bu ay 15 gün sürdü hiç böyle olmazdım...

Fazla okuyan arkadaşlarımız var canım o yüzden tamamlandı liste

Merhaba arkadaslar beni de ekleyebilirmisiniz listeye suan adetliyim 3-4 gun sonra bitecek.Her hafta bir kisi icin mi okunuyor

Listeyle seyyan arkadaşımız ilgileniyor canım mesajını görünce yazar sana.
Evet her hafta 1 kişi için okunuyor.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle Ya Rabbim AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…