Canimmm Rabbim hayirlisiyla herseyi sirasiyla yasayip kucagina almayi nasip eder sen ne buyuksun Allahim evinize 2bayram birden geldi hayirlisiylaaaaa
HAYALOT 3 yasin
SEYBİLL 3 yasin
SEVİL61 3 yasin
DAFNİYA 3 yasin
NFY9185 3 yasin
HİSARBUSELİK 3 yasin
KAYS 3 yasin
SİBELKOÇAK 3 yasin
MELEK181 3 yasin
ELANOR 3 yasin
EMA 3 yasin [COLOR="#okudu"][/COLOR]
MUHAT 3 yasin
SEYYAN 3 yasin
dualarımız haftaya cumaya kadar...
Allah kabul etsin...
Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)Allah razı olsun canım benim :) ewet bize gerçek bayram oldu :)Rabbim tamamına erdirir inşallah. .
merhaba hoş geldin :)slm kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum 3 yıldır bebişimiz gelmiyor
rabbim isteyenleri sewindirir inşallahhh
Cnm saglikla al evladini kucagina bende yarin yaptircam bugun 9 gundeyim bakalım heyecwnla bekliyoruz yarini ins bende hamileyim die yazabilirim. .cnm hic belirti felan yasadinmi bide kacinci gun transfer edildi
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız..tatlım benim perşembe sabah toplandi cmt sabah transfer edildi hiç belirtilere takilmadim ama kasık ağrısı vardı okadar canımCnm saglikla al evladini kucagina bende yarin yaptircam bugun 9 gundeyim bakalım heyecwnla bekliyoruz yarini ins bende hamileyim die yazabilirim. .cnm hic belirti felan yasadinmi bide kacinci gun transfer edildi
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba hoş geldin :)
umarım kısa zamanda çocuguna kavuşanlardan olursun
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba hoş geldin :)
umarım kısa zamanda çocuguna kavuşanlardan olursun
ecrin hayirli olsun canim antikdeniz seninde hayirlisi olsun gelecek insallah bebisler
kizlar nasilsiniz epeydir giremedim kkya bizim kirkimiz cikti sukurler olsun kanamamda yeni kesildi okudukca yazacagim insallah baska hamis varmi kizlar bana yazarmisinizlutfen cok merak ediyorum
Benim morelim cok bozuk kan tahlili yaptirdim bugun 10 gunum ve degerim 14.5 olmadi pzt bidaha baktir dediler ama bu kadar az degerle yukselirmi bilmiyorum
Canım bellimi olur belkide artar inşallah artar canım Rabbimden ümit kesilmez..
Hayirli bayramlar canlarimmmmmm
slm kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum 3 yıldır bebişimiz gelmiyor
rabbim isteyenleri sewindirir inşallahhh
selamunaleykum hayırlı bayramlar arkadaşlarım.......
nasılsınız? benim için okumuşunuz duaları bende okudum.. Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun hepinizden... bu aralar istiyoruz hayırlı haberler almayı. hocanın dediği gün bu ayın 20 si...
bu haftaki dua listesi de benim için okunuyor ... var bundada bi hayır innnnnnnnşallah..........
bayramınız mübarek olsun canlarımgeç oldu biraz yazmam ama giremedim kkya bir türlü
seyyan dualarımı bende bitirebildim çok şükürkesin sona ben kalmışımdır sevilcim hoca demişin ama ben takip edemedim olayları hayırlı güzel haberlere inşallah dualarım sizlerle
Cnm saglikla al evladini kucagina bende yarin yaptircam bugun 9 gundeyim bakalım heyecwnla bekliyoruz yarini ins bende hamileyim die yazabilirim. .cnm hic belirti felan yasadinmi bide kacinci gun transfer edildi
Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...
canımm mesaj kutunu boşaltır mısınn
hayırlı cumalar kızlar Allah bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah..
Benim morelim cok bozuk kan tahlili yaptirdim bugun 10 gunum ve degerim 14.5 olmadi pzt bidaha baktir dediler ama bu kadar az degerle yukselirmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?