Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı bayramlar canım 3 yasin okudum..hiç karşılamıyoruz artık hangi saatlerde uğruyorsun topiğe..bir ara şu topiğin yeniden curcunalı günlere dönmesi için de 41 yasin okuyaq bari

Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız. 3 defa tüp bebek denedim olmadı maalesef. Allahım herşeyin hayırlısını versin, hepimizin kucağını doldursun.

Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız. 3 defa tüp bebek denedim olmadı maalesef. Allahım herşeyin hayırlısını versin, hepimizin kucağını doldursun.

hoş geldin canım alırız tabiki inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun rabbim..bende de 3 deneme var canım

hoş geldin canım alırız tabiki inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun rabbim..bende de 3 deneme var canım

Hoş bulduk canım teşekkür ederim. Umarım burası bize uğurlu gelir çifter çifter bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Hoş bulduk canım teşekkür ederim. Umarım burası bize uğurlu gelir çifter çifter bebişlerimizi kucağımıza alırız.

inşallah canım ben buraya geleli 7-8 ay oluyor bu süre içinde bir sürü arkadaşımız hamile kaldı..her hafta 41 yasin okuyoruz bir arkadaşımıza kişi başı 3 tane düşüyor ee duanın açamayacağı kapı yok...İnşallah senden de güzel haberler alırız..3 negatiften sonra test falan yapıldımı canım size

Canım tüm testlerim yapıldı aslında. Genetik, pıhtılaşma, hormon ,tam kan sayımı, rahim filmi vs. Sadece bağışıklık testi varmış o yapılmadı. Negatifimi yeni aldım önümüzdeki hafta doktorumla görüşücem. Belki yeni tahliller verir. Sen hangi testleri yaptırdın. Histereskopi yapıldı mı sana. Benim bu sefer genetikte sorun olmamasına rağmen pgt yapılacak. Doktor embriyoların genetiğinde sorun olabileceğini düşünyor.

Çok zor canım ne kadar güçlü olursan ol insan 1 haftada anca toparlanıyor..Allah yardımcın olsun
pıltılaşma,genetik , laparaskopi,hsg yapıldı..pıltılaşma var..bağışıklık testi nasıl ve nerde yapılıyor..sanırım vücudun embriyoyu kabul etmemsi durumu değilmi..

Bu testler hiç bitmiyor genetik sorun yoksa embriyolar neden sorunlu çıkıyorki..inşallah pgt de sorunsuz çıkar

Aslında bana transfer edilen embriyoların hepsi kaliteli 5. gün embriyosuydu, doktorda bu kadar kaliteli olupta tutunmuyorsa kalıtsal sorun olabileceğini söyledi. Bende ayrıca tsh yüksekliği ve pıhtılaşma sorunu çıktı. Önümüzdeki hafta devlet hastanesine gidip bağışıklık testini sorucam, sanada haber veririm. Banada bu sefer laporoskopi denebilir. Sen nerde yaptırdın. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç.

benim son tüpte 5 gün embriyosuydu..ama dondurmak zorunda kaldık çünkü endometrium çok ince dedi dr.hatta tranfer sonrasında çok ümitli konuşmamıştı..ellerinden geleni yaptılar ondan eminim ama..benim son işlem hit te oldu canım ince rahim duvarı için fizyoterapi uygulıyormuş diye oraya gittik..bağışıklık sistemini de baskılarız gibi bir şey söylemişti sanki bir sonraki denemeden bahsederken..o kadar heyecanlıydım ki kısacık konuştu ama söylediklerinin çoğunu unuttum..lap konusunu gerçekten çok iyi araştır canım çünkü rahme yapılan her operasyon şansımızı biraz daha azaltıyor..eğer hsg de sorun varsa lap yada hist yaptır.Tabiki dr un en doğrusunu bilir ama benim lap hdg den önce yapıldı dr um boşuna yaptırmışsın dedi..zaten tüplerim açılmayacak şekilde tıkalıymış

Haklısın benim hsgde bir sorun gözükmüyor umarım lap demezler çok korkuyorum

hoşbuldummm :)
desene artık hep buradayımmm
sizlerlee
sizide bebişiniz bekletmek koşar gelir inşallahh

canıııııııııııııııııım.çok sevindim...Raabim kucağına aldığın günleri göstersin.kendine dikkat et.
Sevil61 icin 3 yasinimi bitirdim az once listede olmak onemli degil.Allah kabul etsin insallah hem sevil arkadasimiz icin hemde burdaki herkes icin
canım az sonra yeni listeyi açıklıcam ekledim seni.Allah razı olsun
olsun canım benim.Allah kabul etsin.
ayyy nasılsın canım ya.özledim senide..ufaklığı öp bizim için.yada kokla...
hayırlı bayramlar canım 3 yasin okudum..hiç karşılamıyoruz artık hangi saatlerde uğruyorsun topiğe..bir ara şu topiğin yeniden curcunalı günlere dönmesi için de 41 yasin okuyaq bari
heh işte bu....okunması lazım kesin.nolduki bize böle ya............

hayalot 3 yasin

seybill 3 yasin

sevil61 3 yasin

dafniya 3 yasin

nfy9185 3 yasin

hisarbuselik 3 yasin

kays 3 yasin

sibelkoçak 3 yasin

melek181 3 yasin

elanor 3 yasin

ema 3 yasin

muhat 3 yasin

seyyan 3 yasin

feelcrying 3 yasin

25 ekim yada engeç 27 ekime kadar bitirelim inşaallah arkadaşlarım...
şimdiden Allah kabul etsin...

Daha önce beni de listeye eklemenizi istemiştim sanırım gözden kaçmış. Olsun ben yinede 3 tane yasin okuyacağım.

Saol canim ekledigin icin.Allah senden de razi olsun.Ne mutlu eger birbirimizin dualariyla hamile kalabilirsek.Hic belli olmaz gercek hayatta kimse birbirini tanimiyor ama tanimadan da yapilan dua bence en makbullerinden.Allah kabul etsin insallah

canlar hayırlı bi gün hayırlı bi hafta olsun hpimiz için...
Artık pembe sahalara bende döndüm inşallah aranızdayım

iyi akşamlar kızlar
ben 3 yasin okudum Allah kabul etsin inş.

dafniya için 3 yasin okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…