Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız. 3 defa tüp bebek denedim olmadı maalesef. Allahım herşeyin hayırlısını versin, hepimizin kucağını doldursun.
hoş geldin canım alırız tabiki inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun rabbim..bende de 3 deneme var canım
Hoş bulduk canım teşekkür ederim. Umarım burası bize uğurlu gelir çifter çifter bebişlerimizi kucağımıza alırız.
inşallah canım ben buraya geleli 7-8 ay oluyor bu süre içinde bir sürü arkadaşımız hamile kaldı..her hafta 41 yasin okuyoruz bir arkadaşımıza kişi başı 3 tane düşüyor ee duanın açamayacağı kapı yok...İnşallah senden de güzel haberler alırız..3 negatiften sonra test falan yapıldımı canım size
Canım tüm testlerim yapıldı aslında. Genetik, pıhtılaşma, hormon ,tam kan sayımı, rahim filmi vs. Sadece bağışıklık testi varmış o yapılmadı. Negatifimi yeni aldım önümüzdeki hafta doktorumla görüşücem. Belki yeni tahliller verir. Sen hangi testleri yaptırdın. Histereskopi yapıldı mı sana. Benim bu sefer genetikte sorun olmamasına rağmen pgt yapılacak. Doktor embriyoların genetiğinde sorun olabileceğini düşünyor.
Çok zor canım ne kadar güçlü olursan ol insan 1 haftada anca toparlanıyor..Allah yardımcın olsun
pıltılaşma,genetik , laparaskopi,hsg yapıldı..pıltılaşma var..bağışıklık testi nasıl ve nerde yapılıyor..sanırım vücudun embriyoyu kabul etmemsi durumu değilmi..
Bu testler hiç bitmiyor genetik sorun yoksa embriyolar neden sorunlu çıkıyorki..inşallah pgt de sorunsuz çıkar
Aslında bana transfer edilen embriyoların hepsi kaliteli 5. gün embriyosuydu, doktorda bu kadar kaliteli olupta tutunmuyorsa kalıtsal sorun olabileceğini söyledi. Bende ayrıca tsh yüksekliği ve pıhtılaşma sorunu çıktı. Önümüzdeki hafta devlet hastanesine gidip bağışıklık testini sorucam, sanada haber veririm. Banada bu sefer laporoskopi denebilir. Sen nerde yaptırdın. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç.
benim son tüpte 5 gün embriyosuydu..ama dondurmak zorunda kaldık çünkü endometrium çok ince dedi dr.hatta tranfer sonrasında çok ümitli konuşmamıştı..ellerinden geleni yaptılar ondan eminim ama..benim son işlem hit te oldu canım ince rahim duvarı için fizyoterapi uygulıyormuş diye oraya gittik..bağışıklık sistemini de baskılarız gibi bir şey söylemişti sanki bir sonraki denemeden bahsederken..o kadar heyecanlıydım ki kısacık konuştu ama söylediklerinin çoğunu unuttum..lap konusunu gerçekten çok iyi araştır canım çünkü rahme yapılan her operasyon şansımızı biraz daha azaltıyor..eğer hsg de sorun varsa lap yada hist yaptır.Tabiki dr un en doğrusunu bilir ama benim lap hdg den önce yapıldı dr um boşuna yaptırmışsın dedi..zaten tüplerim açılmayacak şekilde tıkalıymış
sanada hayırlı bayramlar kuzum nasıl olsun bebişler iyimi..kocamaaan büsbüyük bir göbüşün oldumu meraklardayım :))))
aramıza hoş geldin canım inşallah daha fazla beklemeden anne olursun.bu topiğin kızları patır patır hamile kalıyor valla çünküüü bu topikte dua var.
aleyküm selam sevilim inşallah okunan yasinler ve dualarla gelir bebişin
seninde bayramın mübarek olsun canım
inşallah bir pozitifte senden alırız canım hayırlı bayramlar
iyi olmaya çalışıyorum ayşecim....2. tedavimde hüsranla sonuçlandıı...saol allah razı olsun canım..şükür ıyıym canım sen nasılsın
canıııııııııııııııııım.çok sevindim...Raabim kucağına aldığın günleri göstersin.kendine dikkat et.Herkesin bayramini kutluyorumm..
Kızlar bugün 10. Günümdü ve kanda baktirdim değerim 154 çıktı :) inşallah keseyi görmeyi kalp atışını duymayi kucağıma almayı da nasip eder inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizda eksik etmeyin canlarim Allah'a emanet olun...
canım az sonra yeni listeyi açıklıcam ekledim seni.Allah razı olsunSevil61 icin 3 yasinimi bitirdim az once listede olmak onemli degil.Allah kabul etsin insallah hem sevil arkadasimiz icin hemde burdaki herkes icin
olsun canım benim.Allah kabul etsin.bayramınız mübarek olsun canlarımgeç oldu biraz yazmam ama giremedim kkya bir türlü
seyyan dualarımı bende bitirebildim çok şükürkesin sona ben kalmışımdır sevilcim hoca demişin ama ben takip edemedim olayları hayırlı güzel haberlere inşallah dualarım sizlerle
ayyy nasılsın canım ya.özledim senide..ufaklığı öp bizim için.yada kokla...ecrin hayirli olsun canim antikdeniz seninde hayirlisi olsun gelecek insallah bebisler
kizlar nasilsiniz epeydir giremedim kkya bizim kirkimiz cikti sukurler olsun kanamamda yeni kesildi okudukca yazacagim insallah baska hamis varmi kizlar bana yazarmisinizlutfen cok merak ediyorum
heh işte bu....okunması lazım kesin.nolduki bize böle ya............hayırlı bayramlar canım 3 yasin okudum..hiç karşılamıyoruz artık hangi saatlerde uğruyorsun topiğe..bir ara şu topiğin yeniden curcunalı günlere dönmesi için de 41 yasin okuyaq bari
hayalot 3 yasin
seybill 3 yasin
sevil61 3 yasin
dafniya 3 yasin
nfy9185 3 yasin
hisarbuselik 3 yasin
kays 3 yasin
sibelkoçak 3 yasin
melek181 3 yasin
elanor 3 yasin
ema 3 yasin
muhat 3 yasin
seyyan 3 yasin
feelcrying 3 yasin
25 ekim yada engeç 27 ekime kadar bitirelim inşaallah arkadaşlarım...
şimdiden Allah kabul etsin...
hayalot 3 yasin
seybill 3 yasin
sevil61 3 yasin
dafniya 3 yasin
nfy9185 3 yasin
hisarbuselik 3 yasin
kays 3 yasin
sibelkoçak 3 yasin
melek181 3 yasin
elanor 3 yasin
ema 3 yasin
muhat 3 yasin
seyyan 3 yasin
feelcrying 3 yasin
hayalot 3 yasin
seybill 3 yasin
sevil61 3 yasin
dafniya 3 yasin
nfy9185 3 yasin
hisarbuselik 3 yasin
kays 3 yasin
sibelkoçak 3 yasin
melek181 3 yasin
elanor 3 yasin
ema 3 yasin
muhat 3 yasin
seyyan 3 yasin
feelcrying 3 yasin
canım benim sağolasın Rabbim kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah...Allah isteyen herkse nasip etsinnn...canıııııııııııııııııım.çok sevindim...Raabim kucağına aldığın günleri göstersin.kendine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?