Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Oy kıyamam ben sana duygusal olmamak elde değil ki canım Rabbim hayal ettiğin herşeyi hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inş

Ey Güzeller Güzeli Allah’ım! Ey güzelliği akılara hayret ve durgunluk veren Bedi olan Allah’ım. Seni çok seviyoruz. Ne olur Sen de bizleri çok sev Allah’ım.

Bu günümüzü, bu haftamızı, bu ayımızı, ömrümüzü hayırlı eyle. Bize ve nesillerimize uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler.

Vakti gelmiş bekarlara Saliha eş ver. Evlilerin Sana olan aşkını arttır Allah’ım. Evlilerin evleri mutluluk ve huzur yuvası, Cennet köşesi olsun Allah’ım.

Evladı olmayanlara hayırlı evlatlar, evladı olanlara da uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Sen latifsin lütfeylemeyi seversin. Evlatlarımızın ilmini, fehmini ve zekalarını attır.

Gençlerimize gençliklerini Senin yolunda kullanmayı lütfeyle. Gençlerimizi Dünya ve içindekilere tenezzül etmekten Sen koru. Hakiki Sevgili Sensin. Sana aşık, vurgun, tutkun olmayı bizlere lütfeyle. Mecnun’un Leyla’ya, Ferhat’ın Şirin’e olan aşkından daha derin bir aşkla Seni sevelim, Sana meftun olalım. Gençlerimizi Allah Aşığı, Peygamber Sevdalısı eyle.

Ey Gani, Muğni, Kerim, Latif olan Allahım!

Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram’sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun.

Bizlere Aşkta derinleşmeyi lütfeyle. Bizleri Seni anlatan bir dil eyle. Herkes Seni bilsin. Herkes Seni sevsin. Bizleri Aşıklara Bayraktar Eyle. İnsanlık Sana vurgun, tutkun ve meftun olsun.

Hastalarımıza şifa ver. Sen Şafi’sin, şifa vermeye Kafi’sin. Sen Merhametlilerin en Merhametlisisin (Erhamerrahimin) Hastalarımıza merhamet et, şifa ver. Borçlularımıza edayı lutfeyle. Çünkü Sen Gani, Muğni, Kerim, Latif ve Zül Celali Velikramsın.

Bizleri yolunda eyle. Yolunda olanları iki cihanda aziz eyle. Dünya durdukça duracak hayırlı işler yapmayı bizlere nasip eyle.

Meleklerin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Habibinin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

İlmin adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Yaşlılarımızın hamdini, zikrini, şükrünü arttır. Yaşlılarımızı ve gençlerimiz Allah Aşığı eyle. Yaşlılarımızın hürmetine gençlerimizi ve çocuklarımızı ahir zaman fitnesinden ve tehlikelerinden koru. Yaşlılarımızı bilge eyle. Yaşlılarımıza ve gençlerimize bol bol Cennete yatırım olacak hayırlar yapmayı lütfeyle.
Bizlere uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver.

Bizleri Mahşerde Şefaat Sultanı Habibine en yakınlardan eyle.

Senden Cennette en yüksek dereceler istiyoruz Güzel Allah’ım.

Cennette Cemalini en yakından ve kesintisiz görmek istiyoruz.

Sen’den Sen’i istiyoruz. Senin rızanı istiyoruz. Ne olur Lütfeyle.

Cennette Habibine komşu eyle. Günahlarımızı affeyle.

AMİN

merhaba kızlar, bir süredir yoğunluktan uğrayamadım. 4 yasini okudum yasemin,şaşkınanne ve hayalot için. allah kabul etsin. kızlar beni 1-2 hafta idare edin. daha sonra tekrar katılıcam okumalara. 4444 salatı tefriciye başlamıştım. onu bitirmeye çalışıyorum. okuyabileceğim zaman tekrar yazarım sizlere. hepinizi öpüyorum.

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ

Selamun aleykum canım arkadaşlarım
cumalarınız mubarek olsun
rabbim bu guzel gunde hakkımızda hayırlısını nasip etsin bize hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin inş

canım merhaba
o kadar guzel aydınlatmıs o kadar guzel anlatmışsınkı hayran olmamak mumkun değil..rabbim her ne muradın varsa nasıp etsin inş..
Allah razı olsun

Her karşımıza çıkan yeni birşey, eğer değerlendirebilirsek aynı zamanda bizi çok daha yeni şeylere götürecek olan bir önceki adımlardır aslında.

BU SÖZU DE ÇOK BEGENDİM

amin amin canım allah razı olsun

hayalot yaseminseza ve şaşkınanne için ayet el kursi listesi

esma==100 tane okudu
taylandilek==50 tane okudu
ema==100 tane okuDU
antikdeniz==100 tane okudu
Ayse035==200 tane okuDU
hayalot==50 tane okuDU
rainsun==100 tane okudu

okumak isteyenleri de bekliyorum

selamun aleykum canım arkadaşlarım
cumalarınız mubarek olsun
rabbim bu guzel gunde hakkımızda hayırlısını nasip etsin bize hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin inş

aleyküm selam canım
cumanız mubarek olsun kızlar dualarınız kabul olsun (amin)

ESMAVSC=======
SEMİNAY84=====
ÖZLEM=========

İNŞ HAYIRLI SAGLIKLI HAMİLELK DÖNEMİ ĞEÇİRİP İNŞ HSYIRLI SAGLIKLI EVLAT SAHİBİ OLURSUNUZ RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ.

herkese merhaba,

Bu mübarek Cuma gününde inş Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin. hepinize hayırlsı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Amin amin Ya Rabbi.
Cumanız mübarek olsun inş.

sağol allahrazı olsun canım listeden çıkarmalar yapacağım malesefki dualarını yaptıgımız arkadaşlar artık girmiyor katılmıyorlar

evet canım ben şimdi biraz bekliyeyimmi belki haber gelir ama listeyi düzeltme yapalım olmazsa böle hem uzuyor kesin gün belirleyelim okuyamayanlar 1 gün önce okuyamadım diye haber versin ona göre eksikleri tamamlarız

evet canım ben şimdi biraz bekliyeyimmi belki haber gelir ama listeyi düzeltme yapalım olmazsa böle hem uzuyor kesin gün belirleyelim okuyamayanlar 1 gün önce okuyamadım diye haber versin ona göre eksikleri tamamlarız

olur canım sen biraz bekle bakalımm haber gelmezse okursun ..
N0rmalde cuma gununun ayrı guzellığı olduğu için ben cuma gunu bagışlamak isterdim ama olmuyor malesef..
Bide bundan sonra hafta da 3 kişi degilde 2 kişiye okursak daha çabuk okuyabiliriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…